να δούμε ποιος θα πει "σας τα λεγα", απόψε, φυσικά μακάρι να πέσω εγώ μέσαsardanapalos έγραψε: ↑Παρ Απρ 22, 2022 6:48 pm
Το έγραψα και στο άλλο θρεντ, αλλά θα κάνω κι εδώ την πρόβλεψή μου, η οποία για σήμερα είναι ήττα. Και το λέω αυτό παρόλο που προχθές η ομάδα έδειξε να σε άλλη κλάση από το Μονακό. Πιστεύω ότι θα σκυλιάσουν πολύ κι εμείς θα είμαστε λίγο χαλαροί. Σε συνδυασμό με τις διακοπές μου φαίνεται λογικό μια ήττα εδώ.
Play off 2021-2022. Olympiakos vs Monaco Game 2, 19:00
Συντονιστής: Captains
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό εννοείται! Βέβαια να πω την δική μου αλήθεια, αν και λογικά μόνο εγώ το πιστεύω, το να πάμε σε g5 έχει τη χάρη του, θα έχουμε άλλες 2 βδομάδες με βαρβάτα παιχνίδια, ενώ αν κερδίσουμε τώρα όπως είπε και κάποιος πιο πάνω τα πράγματα απλοποιούνται και μάλλον θα μπούμε σε sleep mode μέχρι τη Σερβία. Βαρετοοοο.Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Απρ 22, 2022 6:51 pmνα δούμε ποιος θα πει "σας τα λεγα", απόψε, φυσικά μακάρι να πέσω εγώ μέσαsardanapalos έγραψε: ↑Παρ Απρ 22, 2022 6:48 pm
Το έγραψα και στο άλλο θρεντ, αλλά θα κάνω κι εδώ την πρόβλεψή μου, η οποία για σήμερα είναι ήττα. Και το λέω αυτό παρόλο που προχθές η ομάδα έδειξε να σε άλλη κλάση από το Μονακό. Πιστεύω ότι θα σκυλιάσουν πολύ κι εμείς θα είμαστε λίγο χαλαροί. Σε συνδυασμό με τις διακοπές μου φαίνεται λογικό μια ήττα εδώ.![]()
Το χειρότερο για εμένα είναι μιας και δεν είμαι Αθήνα για 3μερο, όχι μόνο δεν θα είμαι στο γήπεδο, αλλά θα πρέπει να δω το παιχνίδι από στριμ
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
thory

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κωμικοτραγικο 2ο δεκαλεπτο. Με αποκορυφωμα αυτο που γινεται με τον λι.
Ο μακισικ επρεπε να εχει μπει στην θεση του (χωρις λογο κακιστου και φοβισμενου επιθετικα) παπανικολάου. Ο λαρετζακης δεν μπορει να βοηθησει καπου αυτη τη στιγμη ουτε στην αμυνα καλυτερα να εμπαινε ο λουτζης.
Γενικα ο κοουτς επρεπε να εχει παει τις αλλαγες του σε ρυθμο πρωτου αγωνα.
Ο μακισικ επρεπε να εχει μπει στην θεση του (χωρις λογο κακιστου και φοβισμενου επιθετικα) παπανικολάου. Ο λαρετζακης δεν μπορει να βοηθησει καπου αυτη τη στιγμη ουτε στην αμυνα καλυτερα να εμπαινε ο λουτζης.
Γενικα ο κοουτς επρεπε να εχει παει τις αλλαγες του σε ρυθμο πρωτου αγωνα.
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Volunteer την Παρ Απρ 22, 2022 7:52 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο