Play Off 2021-2022. AS Monaco vs Olympiacos Piraeus, Game 3
Συντονιστής: Captains
Quincy δεν διαφωνώ για τον μέσο όρο της επίθεσης του Ολυμπιακού και τους λόγους που έχει ισορροπήσει στο νούμερο των 71,5 πόντων. Κι εγώ αν ήθελα να ποντάρω τα λεφτά μου στο αποψινό όσον αφορά την επιθετική του επίδοση, η πρόβλεψή μου θα ήταν πιο κοντά στους 70 πόντους παρά στους 90. Απλά, θεωρώ ότι αν ο Ολυμπιακός επιβάλλει, εντέλει, το δικό του στυλ μέσα στο παιχνίδι, θα νικήσει ακόμη κι αν παίζουν μέχρι μεθαύριο. Σε ποιο ύψος θα καταλήξει το σκορ είναι δευτερεύον στοιχείο. Οι 96 πόντοι παθητικό ήρθαν στο game 2 γιατί χάθηκαν τα αυγά και τα πασχάλια με τα τρελά που είδαμε από πλευράς Ολυμπιακού από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά, όταν από κακό υπολογισμό και υποτίμηση της Μονακό άλλαξε όλη η φιλοσοφία του μέσα στο παρκέ και έδωσε την ευκαιρία στους Μονεγάσκους να κάνουν το παιχνίδι τους.
0
Οκ, μπασκετικά με κάλυψες.lefpan έγραψε: ↑Τετ Απρ 27, 2022 8:41 pmΟι δυό ομάδες σε καμιά περίπτωση δεν είναι ισοδύναμες.
Ο Ολυμπιακός είναι σαφώς καλύτερη ομάδα.
Αν ταβανιάσει η Μονακό, μπορεί να μας ρίξει και 20άρες, αλλά πρέπει να βάλουμε κι εμείς το χεράκι μας στο ματάκι μας.
Αν ταβανιάσει ο Ολυμπιακός, θέλει δύο (2) Μονακό για κολατσιό, ότι και να κάνουν οι (ας πούμε) Γάλλοι.
Οπότε, ξαναγυρίζουμε στο θέμα, πώς το βγάζω αυτό το συμπέρασμα.
Αν δεν αρκεί το ότι αυτό βγαίνει από όλη τη φετινή σεζόν (εμείς 2οι, η Μονακό 7η), έχω και άλλη απόδειξη: το μυρίζομαι στον αέρα!
0
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1