Επειδή το παιχνίδι στο μυαλό μου το έχω τσεκάρει ως ήττα απο την ημέρα που ανακοινώθηκε το πρόγραμμα, για μένα το ενδιαφέρον απόψε βρίσκεται σε κάποιες λεπτομέρειές σχετικά με τις επιλογές του κόουτς.
- Καταρχάς, τι θα κάνει με τον Μάρτιν. Στο ματς με τον Παναθηναϊκό έδειξε να ξενερώνει απίστευτα με τον παίχτη και την επιπολαιότητα του, τον έβγαλε έξω νωρίς και δεν τον ξαναείδαμε. Αν κι απόψε επιλέξει να τον αφήσει πάγκο ή να του δώσει σκουπιδόχρονο μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε κάποια αλλαγή στους ψηλούς. Κατά την γνώμη μου δεν θα έχει και άδικο ο Μπαρτζώκας αν επιλέξει να τον αλλάξει.
- Θα επιστρέψει στις καθιερωμένες πεντάδες και τις αλλαγές με το ρολόι ή θα ανακατέψει πρόσωπα και σχήματα;
- Και τέλος, αν βρούμε πάλι ζώνη απέναντι μας, θα δούμε κάτι φρέσκο ως απάντηση; Ή θα εγκλωβιστούμε ξανά σε επιθέσεις 22 δευτερολέπτων με σκοτωμένες επιλογές;
Σε κάθε περίπτωση, πολύ πολύ δύσκολο το ματς. Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιο σενάριο στο οποίο φεύγουμε νικητές απο την Ιταλία απόψε. Μακάρι, αλλά δύσκολο....