EL Game 12, Armani-Olympiacos, Παρασκευή 21:30

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3284
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Νοέμ 26, 2021 10:17 am

Ένα δύσκολο παιχνίδια εκτός έδρας για τον Ολυμπιακό με την Αρμάνι που μέχρι την 9η αγωνιστική έμοιαζε ανίκητη αλλά 2 συνεχόμενες ήττες την έριξαν στην 3η θέση.
Εξαιρετική πολυφωνία στην επίθεση, το παινχίδι της δεν εξαρτάται από 1-2 παίκτες και δύσκολα μπορείς να αφήσεις κάποιον ανενόχλητο. Έχει επίσης μια από τις καλύτερες άμυνες της διοργάνωσης.
Αν ο Ολυμπιακός θέλει να έχει ελπίδες να την κερδίσει δεν πρέπει να επικεντρωθεί να εξουδετερώσει έναν μόνο παίκτη, οπότε θα χρειαστεί μεγάλη ένταση και ενέργεια, Δεν είμαστε το φαβορί σίγουρα αλλά χρειαζόμαστε το λιγότερο μια καλή εμφάνιση για να μην αρχίσουν οι γκρίνιες.

0
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 831

Παρ Νοέμ 26, 2021 12:25 pm

Σχεδόν σίγουρη ήττα. Η Αρμάνι όπως και εμείς δεν έχει ούτε μια ήττα στην Ιταλία και δεν βλέπω πως θα χάσει και 3ο σερί ματς. Ελπίζω τουλάχιστον να παίξει σήμερα ο Acy. Όχι άλλο Μάρτιν και Πριντεζη.

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1445
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Νοέμ 26, 2021 12:48 pm

Η ήττα από τον ΠΑΟ με κάνει κάπως αισιόδοξο για καλή εμφάνιση της ομάδας! Πολύ δύσκολο πάντως το ματσάκι!

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5637
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Νοέμ 26, 2021 1:31 pm

Αν δεν ειχε χασει 2 σερι η αρμανι θα ελεγα οτι θα κανουμε διπλο...τωρα βλεπω μεγαλο ντερμπι (τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω) αλλα 60/40 υπερ των ιταλων..

0
Weekendman

champion
Reactions: 439

Παρ Νοέμ 26, 2021 3:11 pm

Από προσωπικής απόψεως έπεσα μέσα σε αρκετές προβλέψεις πρόσφατα, μην περιμένοντας πολλά στο ματς με την Εφές, δηλώνοντας αισιόδοξος για το θεωρητικό ταίριασμα του Ολυμπιακού πάνω στην Μακάμπι, φοβούμενος την ζημιά που θα μπορούσε να κάνει η ζώνη της Μονακό έστω και αν εφαρμόστηκε τελικά από τον ΠΑΟ. Και βέβαια το ντέρμπι του Ελληνικού πρωταθλήματος που δεν περίμενα κάζο σαν αυτό του τελευταίου δεκαλέπτου, αλλά δεν ήμουν αισιόδοξος για άνετη επικράτηση αντίθετα περίμενα πολύ άγχος, και αστοχία στην ζώνη, αν και όχι το υπερβολικό νούμερο που έβαλα μετά το ματς με την Μακάμπι με 2/29 με το όποιο άθελα μου προσέγγισα την πραγματικότητα της Δευτερας.

Για αυτό όμως με τους Ιταλούς δεν μου έρχονται πολλά στο μυαλό μου, σίγουρα η Αρμάνι προσπάθησε να γίνει περισσότερο 2-way φέτος, και ισχύει αυτό που αναφέρει έμμεσα ο χρήστης TakeshyKurosawa1, ότι όταν ο Ολυμπιακός πάει με χαμηλά το κεφάλι, συνήθως κάνει καλές εμφανίσεις. Όταν υπάρχει υπεροψία όπως με Παναθηναϊκό το αποτέλεσμα είναι πολύ πιθανόν να καταλήξει αρνητικό.

1
1 Εικόνα
Leo_98

a1greece
Reactions: 503
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Παρ Νοέμ 26, 2021 3:53 pm

Κι εγώ για κάποιο λόγο είμαι ψιλό-αισιόδοξος για σήμερα.
Πιστεύω ότι θα το παλέψουμε μέχρι τέλους, αν και δύσκολο να κερδίσουμε.
Και οι δύο ομάδες δίνουν έμφαση στην άμυνα, αλλά σίγουρα η Αρμάνι έχει περισσότερες λύσεις και μπροστά.
Νομίζω χρωστάει ένα καλό ματς ο Σλούκας.
60-40 Αρμάνι πιστεύω.

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1725
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich

Παρ Νοέμ 26, 2021 4:16 pm

Ωραία θα ήταν να κερδίζαμε, τη χρειαζόμαστε πολύ αυτή τη νίκη. Βέβαια δεν την βλέπω να έρχεται. Μας κέρδιζε και με χειρότερες ομάδες η Αρμάνι εκεί μέσα. Δε θυμάμαι καν πότε ήταν η τελευταία φορά που τους κερδίσαμε. Πρέπει να ήταν με Σφαιρόπουλο νομίζω.
Σημαντική απουσία του Μήτογλου, ενός παίκτη με ιδιαίτερη έφεση στο ριμπάουντ, σε έναν τομέα που πονάμε λίγο. Για να δούμε.

0
jazz thrilos
Reactions:

Παρ Νοέμ 26, 2021 9:00 pm

Επειδή το παιχνίδι στο μυαλό μου το έχω τσεκάρει ως ήττα απο την ημέρα που ανακοινώθηκε το πρόγραμμα, για μένα το ενδιαφέρον απόψε βρίσκεται σε κάποιες λεπτομέρειές σχετικά με τις επιλογές του κόουτς.

- Καταρχάς, τι θα κάνει με τον Μάρτιν. Στο ματς με τον Παναθηναϊκό έδειξε να ξενερώνει απίστευτα με τον παίχτη και την επιπολαιότητα του, τον έβγαλε έξω νωρίς και δεν τον ξαναείδαμε. Αν κι απόψε επιλέξει να τον αφήσει πάγκο ή να του δώσει σκουπιδόχρονο μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε κάποια αλλαγή στους ψηλούς. Κατά την γνώμη μου δεν θα έχει και άδικο ο Μπαρτζώκας αν επιλέξει να τον αλλάξει.

- Θα επιστρέψει στις καθιερωμένες πεντάδες και τις αλλαγές με το ρολόι ή θα ανακατέψει πρόσωπα και σχήματα;

- Και τέλος, αν βρούμε πάλι ζώνη απέναντι μας, θα δούμε κάτι φρέσκο ως απάντηση; Ή θα εγκλωβιστούμε ξανά σε επιθέσεις 22 δευτερολέπτων με σκοτωμένες επιλογές;

Σε κάθε περίπτωση, πολύ πολύ δύσκολο το ματς. Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιο σενάριο στο οποίο φεύγουμε νικητές απο την Ιταλία απόψε. Μακάρι, αλλά δύσκολο....

Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1725
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich

Παρ Νοέμ 26, 2021 9:41 pm

Θυμίζει πολύ τσσκα το ματς.

0
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1731
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic

Παρ Νοέμ 26, 2021 9:41 pm

Τωρα αμα πω οτι μ εκνευριζει οτι τα βαζουμε ολα σημερα γιατι μου δειχνει οτι η ομαδα για αλλη μια χρονια προτιμα να παιζει ως αουτσαιντερ παρα με το "πρεπει" και την πιεση το φαβορι...

0
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba

Παρ Νοέμ 26, 2021 9:46 pm

Επαναληψη Μοσχας, εκρηκτικο επιθετικα 1ο 10λεπτο αλλα απιστευτα μικρη διαφορα δεδομενου ποσους ποντους βαλαμε...

0
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Παρ Νοέμ 26, 2021 9:49 pm

Εγώ πάντως αν ήμουν στη θέση του Μπαρτζώκα, θα έβαζα τώρα τη δεύτερη πεντάδα :D

Που πάει ο Μακισικ, δε του είπε κανένας για τον καιλ??

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Redfly την Παρ Νοέμ 26, 2021 9:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
BillyPao

allstar
Reactions: 2316
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Νοέμ 26, 2021 9:52 pm

Τρομερή ευστοχία από τον Ολυμπιακό μέχρι τώρα, ούτε οι Ουόριορς δε σουτάρουν (ή καλύτερα σούταραν) έτσι, αν είναι δυνατόν. Το θέμα είναι για πόσο θα συνεχίσει να σουτάρει τόσο καλά, και τι θα γίνει αν σταματήσουν να μπαίνουν τα τρίποντα.

0
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba

Παρ Νοέμ 26, 2021 9:52 pm

Redfly έγραψε:
Παρ Νοέμ 26, 2021 9:49 pm
Εγώ πάντως αν ήμουν στη θέση του Μπαρτζώκα, θα έβαζα τώρα τη δεύτερη πεντάδα :D
Μαρτιν 3 χαμενες φασεις στην αμυνα σε 3 επιθεσεις της Αρμανι ηδη.

0
Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions: 1493
Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας

Παρ Νοέμ 26, 2021 9:57 pm

Eυτυχως βγηκε ο Χαινς......ουφ

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2021-2022”