Euroleague 2022-2023, 30η Αγωνιστική

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 523
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Μαρ 25, 2023 12:37 am

Quincy έγραψε:
Σάβ Μαρ 25, 2023 12:26 am
Ειναι σίγουρα ξεγραμμενη η Εφές; Δεν έχω δει το πρόγραμμα κλπ

Της αξίζει πάντως η 10η θέση και η αλαζονεία-υπερβολικη σιγουριά έπρεπε να πληρωθεί
Με την εικόνα που χει ανάμεσα στις υποψήφιες Μπασκόνια-Ζαλγκίρις-Μιλάνο άνετα έρχεται 4η, θέλει 4/4 και έχει εντός Βίρτους,Μιλάνο,Μονακό και έξω με Φενέρ!Η Μπασκόνια έχει μέσα Άλμπα,Βιλερμπάν και σε ισοβαθμία με Εφες τους έχει από κάτω τους Τούρκους.....νομίζω πιο εύκολο να πιάσεις το τζόκερ!Κι αν σου κάτσει;

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5683
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Μαρ 25, 2023 1:53 am

η φενερ εχει να παιξει με οσες κυνηγανε 8δα δηλαδη..κοιτα μην βγει 7 και εμεις 2..η μπασκονια εχει 2 ευκολα με αλμπα βιλερμπαν και μετα θελει μια νικη με φενερ η τελευταια αγωνιστικη με μας που ισως και να μπορουμε να διαλεξουμε αντιπαλο ετσι.. Η 7δα παντως κλειδωσε λογικα οποτε αν βγουμε 2ροι παμε με παρτιζαν η μακαμπι ,στην χειροτερη φενερ..

Εγω για καποιον λογο προτιμω φενερ απο να μας σκασει καμια αρμανι η εφες ξεκαρφωτα..θα χουν πολυ δυνατη ψυχολογια που μπηκαν απο το παραθυρο και τα ροστερ τους ειναι πολυ ποιοτικα.

0
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Μαρ 25, 2023 10:26 am

shaq7 έγραψε:
Σάβ Μαρ 25, 2023 1:53 am
η φενερ εχει να παιξει με οσες κυνηγανε 8δα δηλαδη..κοιτα μην βγει 7 και εμεις 2..η μπασκονια εχει 2 ευκολα με αλμπα βιλερμπαν και μετα θελει μια νικη με φενερ η τελευταια αγωνιστικη με μας που ισως και να μπορουμε να διαλεξουμε αντιπαλο ετσι.. Η 7δα παντως κλειδωσε λογικα οποτε αν βγουμε 2ροι παμε με παρτιζαν η μακαμπι ,στην χειροτερη φενερ..

Εγω για καποιον λογο προτιμω φενερ απο να μας σκασει καμια αρμανι η εφες ξεκαρφωτα..θα χουν πολυ δυνατη ψυχολογια που μπηκαν απο το παραθυρο και τα ροστερ τους ειναι πολυ ποιοτικα.
Απ το στομα σου και τι στον κοσμο......φερτε μας τη Φενερ του ενος καθαρου (αλλα 35χρονου πλεον) playmaker ,του ενος καλου 5αριου και των 7 πλαγιων σουτερ............σκουπα.......το καλυτερο δυνατο ματσαρισμα αλλα το βλεπω εξαιρετικα δυσκολο γιατι εμεις θα ερθουμε πρωτοι κι αυτοι δε προλαβαινουν για 8οι........

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1756
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Μαρ 25, 2023 2:48 pm

Jimmyrogue84 έγραψε:
Quincy έγραψε:
Σάβ Μαρ 25, 2023 12:26 am
Ειναι σίγουρα ξεγραμμενη η Εφές; Δεν έχω δει το πρόγραμμα κλπ

Της αξίζει πάντως η 10η θέση και η αλαζονεία-υπερβολικη σιγουριά έπρεπε να πληρωθεί
Με την εικόνα που χει ανάμεσα στις υποψήφιες Μπασκόνια-Ζαλγκίρις-Μιλάνο άνετα έρχεται 4η, θέλει 4/4 και έχει εντός Βίρτους,Μιλάνο,Μονακό και έξω με Φενέρ!Η Μπασκόνια έχει μέσα Άλμπα,Βιλερμπάν και σε ισοβαθμία με Εφες τους έχει από κάτω τους Τούρκους.....νομίζω πιο εύκολο να πιάσεις το τζόκερ!Κι αν σου κάτσει;
Στην τελική βρε αδερφέ να τσοντάρουμε και εμείς κάτι δίνοντας τους το τελευταίο ματς στο Σεφ.
Αρκεί να κάνουν το χρέος τους εντός καθαρίζοντας Αλμπα και Βιλερμπάν. Από κει και πέρα έχουν πλέον τον πρώτο λόγο για την 8η θέση διότι σ τις ισοβαθμίες υπερτερούν τόσο της Εφες όσο της Αρμανι.
Μακάρι να γίνει έτσι, πιστεύω ότι είναι καλό μαρσάρισμα για οσφπ αν βγει πρώτος. Βέβαια δεν θα είναι τόσο εύκολο αλλά σε σχέση με Αρμανι Εφες είναι καλύτερα. Ειδικά Αρμανι θα ήταν μεγάλη ατυχία να την πετύχουμε τώρα.

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 523
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Μαρ 25, 2023 2:51 pm

golitog7 έγραψε:
Σάβ Μαρ 25, 2023 2:48 pm
Jimmyrogue84 έγραψε:

Στην τελική βρε αδερφέ να τσοντάρουμε και εμείς κάτι δίνοντας τους το τελευταίο ματς στο Σεφ.
Αρκεί να κάνουν το χρέος τους εντός καθαρίζοντας Αλμπα και Βιλερμπάν. Από κει και πέρα έχουν πλέον τον πρώτο λόγο για την 8η θέση διότι σ τις ισοβαθμίες υπερτερούν τόσο της Εφες όσο της Αρμανι.
Μακάρι να γίνει έτσι, πιστεύω ότι είναι καλό μαρσάρισμα για οσφπ αν βγει πρώτος. Βέβαια δεν θα είναι τόσο εύκολο αλλά σε σχέση με Αρμανι Εφες είναι καλύτερα. Ειδικά Αρμανι θα ήταν μεγάλη ατυχία να την πετύχουμε τώρα.
Ναι η Αρμάνι είναι σε μεγάλη φόρμα τώρα που ναι πλήρης, Μπάσκονια και Ζαλγκίρις τα καλύτερα ματσαρίσματα και μετά θα προτιμούσα Φενέρ εγω επειδή της έχουμε πάρει και λίγο τον αέρα....Η Μπασκόνια στην εδρα της πάντως είναι δύσκολη ομάδα

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2022-2023”