4η Αγωνιστική Euroleague 2022-2023
Συντονιστής: Captains
- Quincy
- Reactions: 994
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι πολύ καλοί οι Λιθουανοί σ αυτόν τον τομέα. Πολύ πιθανό να είναι η καλύτερη ομάδα στα επιθετικά ριμπάουντ στο τέλος της σεζόν.
Κατά τα άλλα κλασσικός Σάρας. Πρώτα είπε "εγώ έχω την ευθύνη" και μετά έκραξε τους παίκτες του και τους διαιτητές

Δυστυχώς δεν έμαθε τίποτα από πέρυσι και πλέον αμφιβάλω αν θα το κάνει ως κοουτς της Μπαρτσα
1
1

Φτιάχνουν καινούργιο γήπεδο, δεν μπορούν να δώσουν και πολλά λεφτά, ήταν και η μόνη γαλλική ομάδα πριν4-5 χρόνια με κάποιο επίπεδο για ευρωλίγκαpisto-linas έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 20, 2022 10:40 pmΗθελα να ηξερα τι τους εταξε ο παρκερ και τη παπατζες τους ειπε για να του δωσουν κλειστο συμβολαιο.Καμια απολυτως βελτιωση σα συλλογος ,λεφτα δε βαζει ,αλλαζει καθε χρονο σχεδον ολη την ομαδα εχει τον μπραδερ αιωνιο προπονητη οτι και αν κανει.Χιλιες φορες να το εδιναν στην αλμπα.Σοβαρος συλλογος,με πλανο,αναδειξη παικτων(δες κουμαντζε πως τον πηρε και πως ειναι τωρα) παντα κραταει κορμο και εχει μια συνεχεια χωρις να βαλει πολλα λεφτα.Δε ξερω αποψη μου ειναι αυτη.
0
Άλεξ Τουπάν πριν 3 χρόνια:Quincy έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 20, 2022 11:27 pmΕίναι πολύ καλοί οι Λιθουανοί σ αυτόν τον τομέα. Πολύ πιθανό να είναι η καλύτερη ομάδα στα επιθετικά ριμπάουντ στο τέλος της σεζόν.
Κατά τα άλλα κλασσικός Σάρας. Πρώτα είπε "εγώ έχω την ευθύνη" και μετά έκραξε τους παίκτες του και τους διαιτητές![]()
Δυστυχώς δεν έμαθε τίποτα από πέρυσι και πλέον αμφιβάλω αν θα το κάνει ως κοουτς της Μπαρτσα
Ο Σάρας απαγόρευε στο Μίσιτς να σουτάρει , το μόνο που του επέτρεπε ήταν άμυνα και όταν βρει ελεύθερο πεδίο μπούκα προς το καλάθι
1
1