EL Game 8: Fenerbahce vs Panathinaikos Athens

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5644
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Νοέμ 19, 2022 5:40 pm

BillyPao έγραψε:
Σάβ Νοέμ 19, 2022 5:19 pm
shaq7 έγραψε:
Σάβ Νοέμ 19, 2022 5:10 pm

Για να το λεει ο αρχηγος της ανακριβειας κατι θα ξερει! Εγω παντως ειχα ακουσει οτι ο παπαπετρου εφυγε επειδη του χρωσταγαν πολλα λεφτα και μαλιστα θελαν να του μειωσουν το συμβολαιο που ειχε,γιαυτο και χαρισε τα χρωστουμενα και εφυγε ελευθερος..Προφανως δεν ξερω αν ισχυει 100% αλλα ετσι οπως εγιναν τα πραγματα και που εψαγνε σαν τρελος να βρει ομαδα στο τελος κατι τετοιο φαινεται οτι εγινε. Ακομα και αυτο να μην ισχυει απο που και ως που ειναι ανακριβεια η αποψη μου οτι αν κρατουσε παπ και εφερνε μπεικον θα ταν καλυτερα?
Αρχικά, εγώ δε σε προσέβαλα, ενώ εσύ αμέσως με ειρωνεύτηκες. Απλά διόρθωσα αυτό που είπες και που δεν ισχύει, ότι δηλαδή εμείς διώξαμε τον Παπαπέτρου, ενώ ο ίδιος ήθελε να φύγει.
Αν εσυ θεωρεις νορμαλ αυτο που ειπες με τις ανακριβειες παω πασο..εγω στον ιδιο τονο ακριβως σου απαντησα..επισης ειπα δεν κρατησατε οχι διωξατε.. προφανως και θα τον κρατουσατε με καλυτερα οικονομικα.. που αποτι φανηκε ο παο κιολας δεν εχει και μικρο μπατζετ απλα η δεν ειχε σωστο πλανο εξαρχης η ειχε λανθασμενο.

Μαλλον ο προεδρος δεν ηθελε να δινει 1εκ στον παπ αλλα να τα δινει για τους αντικαταστατες του,γενικα το τι ειχε στο μυαλο του ο συγκεκριμενος δεν μπορω να ξερω,απλα μπασκετικα αν τον ειχε κρατησει (ο ιδιος ο παπ λεει παντου ποσο αγαπαει τον παο) θα χατε πιο σωστο δοδημενο ροστερ.

0
BillyPao

allstar
Reactions: 2318
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Νοέμ 19, 2022 5:43 pm

shaq7 έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Αρχικά, εγώ δε σε προσέβαλα, ενώ εσύ αμέσως με ειρωνεύτηκες. Απλά διόρθωσα αυτό που είπες και που δεν ισχύει, ότι δηλαδή εμείς διώξαμε τον Παπαπέτρου, ενώ ο ίδιος ήθελε να φύγει.
Αν εσυ θεωρεις νορμαλ αυτο που ειπες με τις ανακριβειες παω πασο..εγω στον ιδιο τονο ακριβως σου απαντησα..επισης ειπα δεν κρατησατε οχι διωξατε.. προφανως και θα τον κρατουσατε με καλυτερα οικονομικα.. που αποτι φανηκε ο παο κιολας δεν εχει και μικρο μπατζετ απλα η δεν ειχε σωστο πλανο εξαρχης η ειχε λανθασμενο.

Μαλλον ο προεδρος δεν ηθελε να δινει 1εκ στον παπ αλλα να τα δινει για τους αντικαταστατες του,γενικα το τι ειχε στο μυαλο του ο συγκεκριμενος δεν μπορω να ξερω,απλα μπασκετικα αν τον ειχε κρατησει (ο ιδιος ο παπ λεει παντου ποσο αγαπαει τον παο) θα χατε πιο σωστο δοδημενο ροστερ.
Συγγνώμη, αν θίχτηκες. Καλό σου απόγευμα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Νοέμ 19, 2022 5:56 pm

shaq7 έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Mε τον Παπαπέτρου δεν ξέρουμε τι έγινε, όντως. Οι Σέρβοι - που τον κράζουν νυχθημερόν- λένε ότι του έχει ρουφήξει το μεδούλι μια Σέρβα που τον έπεισε να πάει στη Σερβία γιατί θέλει να γεννήσει εκεί κλπ. Δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει, αλλά μπορεί μέσα σε όλα να είχε και προσωπικούς λόγους.

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
austerity_blues
Reactions:

Σάβ Νοέμ 19, 2022 11:35 pm

yorgos έγραψε:
Mε τον Παπαπέτρου δεν ξέρουμε τι έγινε, όντως. Οι Σέρβοι - που τον κράζουν νυχθημερόν- λένε ότι του έχει ρουφήξει το μεδούλι μια Σέρβα που τον έπεισε να πάει στη Σερβία γιατί θέλει να γεννήσει εκεί κλπ.
Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα σε αυτή τη ζωή από ένα καλό κουσκούς <3

θα τα ακούσουν αυτά οι Αγγελόπουλοι και θα στείλουν καμιά Πειραιώτισσα κατάσκοπο στο Ντάλας να κλέψει τον Ντόρσεϊ και να τον φέρει πίσω.

thory

euroleague
Reactions: 665
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Νοέμ 20, 2022 12:37 am

austerity_blues έγραψε:
Σάβ Νοέμ 19, 2022 11:35 pm
yorgos έγραψε:
Mε τον Παπαπέτρου δεν ξέρουμε τι έγινε, όντως. Οι Σέρβοι - που τον κράζουν νυχθημερόν- λένε ότι του έχει ρουφήξει το μεδούλι μια Σέρβα που τον έπεισε να πάει στη Σερβία γιατί θέλει να γεννήσει εκεί κλπ.
Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα σε αυτή τη ζωή από ένα καλό κουσκούς <3

θα τα ακούσουν αυτά οι Αγγελόπουλοι και θα στείλουν καμιά Πειραιώτισσα κατάσκοπο στο Ντάλας να κλέψει τον Ντόρσεϊ και να τον φέρει πίσω.
Τι να τον κάνεις τον Ντόρσεϊ ενώ έχεις κανααν;;
Με ενα κλειστό 5αετες νομίζω θα βρει χρόνο να προσαρμοστεί :shot:
Ακούτε Αγγελόπουλοι;;

0
TSAKWNAS
Reactions:

Κυρ Νοέμ 20, 2022 6:36 am

yorgos έγραψε:

Mε τον Παπαπέτρου δεν ξέρουμε τι έγινε, όντως. Οι Σέρβοι - που τον κράζουν νυχθημερόν- λένε ότι του έχει ρουφήξει το μεδούλι μια Σέρβα που τον έπεισε να πάει στη Σερβία γιατί θέλει να γεννήσει εκεί κλπ. Δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει, αλλά μπορεί μέσα σε όλα να είχε και προσωπικούς λόγους.
Εχουν σχεδιο... τις στελνουν για να μας κλεβουν παιχτες... για να αποδυναμωσουν τους αιωνιους και κατ επεκταση, την εθνικη ελλαδος... :lol:

Σας το λεω εγω... μου το πε ο ξαδερφος του κουμπαρου του περιπτερα απεναντι...

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2429
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Νοέμ 20, 2022 10:54 am

Στο μεταξύ κάτι άλλο λίγο περίεργο είναι ότι έπαιξαν και οι 11, ο μόνος που δεν πάτησε παρκέ ήταν ο Μποχωρίδης.
Να έχει παιχτεί κάτι εξωαγωνιστικό/κάποιο θέμα στα αποδυτήρια;
Γιατί στο τέλος τους έβαλε όλους μέσα, και τον Γ. Καλαιτζάκη ακόμα.

0
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG

Κυρ Νοέμ 20, 2022 1:25 pm

Ο Μποχωριδης είναι ο μόνος παίχτης που θυμάμαι που παίζει σαν βεντέτα ενώ δεν έχει καταφέρει τίποτα.
Δεν παλεύει όσο πρέπει στην άμυνα, χάνει τον παίχτη του ή τον παίχτη που του βγαίνει μα μαρκάρει εκείνη τη στιγμή και καταλήγει πάντα να κάνει φάουλ και να τρώμε και καλάθι. Αποδιοργανώνει όλη την αμυνα(την ποια;;). Επιθετικά έχει μονάχα ένα σουτ, σποτ σουτ που δεν φοβάται να πάρει, αλλά όταν είναι κρίσιμο δεν το βάζει. Αν δεν αλλάξει νοοτροπία να σκύψει το κεφάλι να δουλέψει πραγματικά στην άμυνα, να παίξει με το μαχαίρι στα δόντια, δεν πρόκειται να προοδεύσει. Είναι 28, και απο τις τελευταίες ευκαιρίες να πάρει ένα μάθημα και να αλλάξει επίπεδο. Αλλιώς ας πάει στο Περιστέρι. Αν δεν παίξει ως χαμάλης πρώτα, δεν πρόκειται να μάθει να παίζει.

Τώρα όσον αφορά τον Ραντονιτς, έχει χάσει πλέον την εμπιστοσύνη μου, καθώς δεν με πειράζει που χάνουμε, με πειράζει ο τρόπος που χάνουμε. Σε όλα τα παιχνίδια χάνουμε απο το πρώτο δεκάλεπτο και ας καταλήγουμε σε μερικά να χάνουμε με ένα καλάθι διαφορα. Δεν παίζουμε καλό μπάσκετ, είμαστε νωχελικοι, και δεν αντέχεται άλλη νωχελικότητα. Θέλω μαχητές μέσα στο γήπεδο,

0
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 221
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Νοέμ 20, 2022 10:56 pm

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς.....εγώ βλέπω Αρτζι να κοουτσαρει σε έναν μήνα 🤣🤣🤣🤣🤣

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1734
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich

Δευ Νοέμ 21, 2022 10:24 am

nikkal έγραψε:
Παρ Νοέμ 18, 2022 10:47 pm
JohnnyPao έγραψε:
Παρ Νοέμ 18, 2022 10:30 pm
Ενταξει κλασσικά... αλλο ενα ματς που κλείνω αρκετή ώρα πριν τελειώσει, κουράσατε! Πρώτα από όλα πρεπει να φυγει με τις κλωτσιές ο Πονιτκα που δεν έχει κανέναν απολύτως λογο ύπαρξης στην ομαδα. Σουτ δεν εχει ουτε για δείγμα, αμυντικα ειναι μετριοτατος απεναντι σε γρήγορα γκαρντ και ειδικα απτη στιγμή που λόγω Μπεικον παίζει αρκετά στο 2 και το βασικό.. ενώ υποτίθεται ειναι δημιουργός κάνει σε κάθε ματς τουλάχιστον 2-3 ΑΣΤΕΙΑ λαθη. Να φυγει αμεσα και να ερθει ενα 4/5αρι στη θεση του, τύπου Γκιστ. Έτσι για αρχή για να πούμε ότι ο Ραντονιτς έχει την ικανότητα εστω να αξιολογεί τους παιχτες του και να παραδέχεται τα λάθη του.

Ο Αντριους θυμίστε μου γιατί έχει τεθεί εκτός ομαδας στη γιουρολιγκ? Για να κάνει ο Μπεικον ταρζανιες και ο Γκριγκονις να μην υπάρχει? Ποιος σκοραρει σε αυτή την ομαδα?

Αμεσα λοιπόν αλλαγή του Πονιτκα με 4/5αρι και επιστροφή του Αντριους (απτη στιγμή που πληρώνεται κι ολας) στο rotation, μεχρι να βρει τον εαυτό του ο Γκριγκονις (αν γίνει ποτέ αυτο...) και μετα ας φυγει, οκ.

Στην ελλαδα θα παίζουν Γουολτερς, Λι, Γκριγκονις, Μπεικον, Γουιλιαμς και 4/5αρι. Εκτός θα μένει ο Γκουνταιτις και ο Αντριους.

Κι αν δεν παρουμε τα πάνω μας με αυτές τις αλλαγές μεσα στον επόμενο μήνα, τότε θα πρέπει να κοιτάξουμε σοβαρά το ενδεχόμενο αλλαγής προπονητή, γιατί το υλικό δεν ειναι ΤΟΣΟ κακο.

ΥΓ. Ο Νταριους Τομπσον ποσο ακριβότερος ειναι πχ από τον Λι? Που ουτε σουτάρει καλα, ουτε δημιουργεί και λόγω ύψους όσο και να πιεσει ελιτ αμυνα δεν μπορει να παιξει...
Το υλικο προφανώς και δεν είναι τόσο κακό.
Ας οψεται, όμως, ο κύκλος των χαμένων ποιητών...
Ο Ράντονιτς είναι ένα ακόμα κομμάτι στο παζλ που ξεκίνησε με τον Πεδουλάκη και συνεχιστηκε με τους Τζορτζεβιτς, (ξανά) Πεδουλάκη, Βόβορα, Πρίφτη...
Άπαξ και πέσεις στην λούπα βράστα...

Υ Γ.:
"Πρώτα και πάνω απ’ όλα, ο Παναθηναϊκός του 2022-23 είναι μία ομάδα ανερμάτιστη, χωρίς την παραμικρή συνοχή, δίχως αγωνιστική ταυτότητα, ορφανή από προπονητική παρέμβαση: μία παρέα ταλαντούχων παικτών που ενεργούν όπως τους φωτίσει ο καλός θεός του μπάσκετ."
Τάδε έφη Παπαδογιάννης στο άρθρο του μετά το παιχνίδι.
Αυτή είναι η πραγματικότητα.
Το ρόστερ δεν είναι τόσο χάλια... Δυστυχώς ο μαέστρος δεν μπορεί να το βάλει να παίξει σωστά...
Πότε τα είπε όμως? Γιατί αυτός (όπως και όλοι οι υπόλλοιποι σούπερ γνώστες) λένε κάθε βδομάδα και άλλα, ανάλογα με την έκβαση του ματς. Μιλάμε για αναλυτές ανωτέρου υποστάθμης :D :D :D

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1734
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich

Δευ Νοέμ 21, 2022 10:46 am

pan24 έγραψε:
Σάβ Νοέμ 19, 2022 10:46 am
Παικταράς ο Μπέικον αλλά το ότι παίζει στην περιφέρεια που ηδη είχαμε υπερπληθώρα παικτών οδηγεί σε αλχημείες.
Χωρίς αυτόν όπως παίζουμε χειρότεροι θα ήμασταν σίγουρα αλλά δεν αλλάζει ότι στο ρόστερ όπως είχε στηθεί δεν ταίριαζε.

Ο Μπέικον είναι για να παίζει 30 λεπτά, το ίδιο είναι και ο Γουίλιαμς όχι μόνο γιατί μας κουβαλάει επιθετικά αλλά γιατί δεν υπάρχει και άλλο 4αρι.
Η μια αλχημεία είναι να παίζει 5-10 στο 4 ο Μπέικον μικρό το κακό πέρα από το ότι έχει θέμα με βαριά 4αρια.

Το σοβαρό κακό είναι ότι έτσι ο Πονίτκα πάει στο 2.
Με Πονίτκα στο 2 χάνεις ένα σοβαρό πλεονέκτημα του που είναι το ριμπάουντ αφού τον πας μακριά από την ρακέτα. Επίσης εκθέτεις ακόμα περισσότερο την ασουτίλα του και τον εκθέτεις αμυντικά γιατί 2αρια δεν μπορεί να μαρκάρει.
Επίσης έτσι είσαι καταδικασμένος πάντα να έχεις Γκριγκόνις ή Πονίτκα εκτός ρυθμού.
Δηλαδή αν ο Γκριγκόνις ήταν γνωστός Γκριγκόνις που περιμέναμε και ήταν για να παίζει 25-30 λεπτά πόσο θα έπαιζε ο Πονίτκα;
Τον χρόνο του Καλαιτζάκη μάλλον και θα λέγαμε δεν βρίσκει ρυθμό.

Το άλλο θέμα είναι το ποιος οργανώνει όταν βγαίνει ο Γουόλτερς. Η σκέψη μάλλον ήταν ότι θα αναλαμβάνει ο Πονίτκα γιατί ο Λι οργανωτής δεν είναι και το ξέραμε, εξάλλου 2,4 ασσίστ σε 20 λεπτά είχε πέρσι.
Οκ στη θεωρία, στην πράξη με Λι-Πονίτκα μαζί στην περιφέρεια που δίνουν το σουτ και στους δυο πως να φτιάξεις παιχνίδι.

Στην ρακέτα η σκέψη για παρτενέρ του Παπαγιάννη να υπάρχει κάποιος να σπρώχνει τα βαριά κορμιά ήταν σωστή. Η εκτέλεση όχι, αν αυτός ο κάποιος δεν πηδάει εφημερίδα και δεν μπορεί να ακολουθήσει στα πόδια σχεδόν κανέναν δεν κάνεις κάτι.

Ο άλλος πόνος η άμυνα.
Ατομικά οι μισοί είναι αστα να πάνε, ακόμα και τον Μπέικον χτες στα πόδια τον πέρναγαν εύκολα. Ελπίζω να είναι θέμα φυσικής κατάστασης όχι θέλησης.
Ομαδικά ακόμα χειρότερα, όποια ομάδα κυκλοφορεί καλά τη μπάλα βγάζει ελεύθερο σουτ σε κάθε επίθεση.

Τώρα τα επόμενα 2 παιχνίδια είναι πράγματι κρίσιμα. Όχι γιατί αν τα κερδίσουμε μπαίνουμε 8αδα αλλά γιατί είναι αυτά τα 2, μετά Ζαλγκίρις έξω και μετά Ολυμπιακός.
Με 2/2 ή 1/2 και νίκη στην Λιθουανία ο Ράντονιτς κερδίζει χρόνο
Με οτιδήποτε άλλο είναι πολύ πιθανό 5 Δεκέμβρη στο ΣΕΦ να παίζει την θέση του.
Ένα μικρό σχόλιο πάνω στην άμυνα.
Τα φάουλ κάποιων βασικών παικτών του ΠΑΟ σε ματς που χάσανε με 30 πόντους:

Έχουμε και λέμε

Καλαιντζάκης 0 φάουλ σε 18 λεπτα!!!
Λι 2 φάουλ σε 20 λεπτα
Παπαγιάννης 1 φάουλ σε 25 λεπτα !!!
Γουίλιαμς 0 φάουλ σε 30 λεπτα!!!!!
Πονίτκα 2 φάουλ σε 23 λεπτα
Γκουντάιτις 0 φάουλ σε 15 λεπτα !!!

Φίλτατοι εγώ εντοπίζω ή πρόβλημα διάθεσης ή ότι η ομάδα είναι τόσο ασύνδετη και κακή αμυντικά που δεν μπορεί ούτε φάουλ να κάνει σε ομάδες που κυκλοφορούν καλά τη μπάλα.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2022-2023”