Αν εσυ θεωρεις νορμαλ αυτο που ειπες με τις ανακριβειες παω πασο..εγω στον ιδιο τονο ακριβως σου απαντησα..επισης ειπα δεν κρατησατε οχι διωξατε.. προφανως και θα τον κρατουσατε με καλυτερα οικονομικα.. που αποτι φανηκε ο παο κιολας δεν εχει και μικρο μπατζετ απλα η δεν ειχε σωστο πλανο εξαρχης η ειχε λανθασμενο.BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 19, 2022 5:19 pmΑρχικά, εγώ δε σε προσέβαλα, ενώ εσύ αμέσως με ειρωνεύτηκες. Απλά διόρθωσα αυτό που είπες και που δεν ισχύει, ότι δηλαδή εμείς διώξαμε τον Παπαπέτρου, ενώ ο ίδιος ήθελε να φύγει.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 19, 2022 5:10 pm
Για να το λεει ο αρχηγος της ανακριβειας κατι θα ξερει! Εγω παντως ειχα ακουσει οτι ο παπαπετρου εφυγε επειδη του χρωσταγαν πολλα λεφτα και μαλιστα θελαν να του μειωσουν το συμβολαιο που ειχε,γιαυτο και χαρισε τα χρωστουμενα και εφυγε ελευθερος..Προφανως δεν ξερω αν ισχυει 100% αλλα ετσι οπως εγιναν τα πραγματα και που εψαγνε σαν τρελος να βρει ομαδα στο τελος κατι τετοιο φαινεται οτι εγινε. Ακομα και αυτο να μην ισχυει απο που και ως που ειναι ανακριβεια η αποψη μου οτι αν κρατουσε παπ και εφερνε μπεικον θα ταν καλυτερα?
Μαλλον ο προεδρος δεν ηθελε να δινει 1εκ στον παπ αλλα να τα δινει για τους αντικαταστατες του,γενικα το τι ειχε στο μυαλο του ο συγκεκριμενος δεν μπορω να ξερω,απλα μπασκετικα αν τον ειχε κρατησει (ο ιδιος ο παπ λεει παντου ποσο αγαπαει τον παο) θα χατε πιο σωστο δοδημενο ροστερ.