Euroleague 2022-2023, 20ή Αγωνιστική
Συντονιστής: Captains
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Oι άλλοι έχαναν τις βολές (πόσες έχασαν στο τέλος; το λυπήθηκα το Μεσίνα) κι αυτός έβαζε κάτι απίθανα.
Έπεσα τρομερά έξω με το Μιλάνο, μου άρεσαν πάρα πολύ οι κινήσεις τους φέτος, αλλά πέρα από τους τραυματισμούς υπάρχει και σοβαρό θέμα ψυχολογίας στην ομάδα, πτώματα με φανέλες κατέβηκαν σήμερα, πολύ κακή εικόνα γενικώς.
2
1
1

Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
Μπράβο στην ομάδα. Μπράβο στο κοουτς. Έχουμε ομαδάρα . Κι εμένα Μ αρέσουν αυτά τα ντέρμπι μαχητικότητα, ξύλο και δύσκολα καλάθια. Ο Μπλάκ είναι μεγάλο πλεονέκτημα για την ομάδα. Μετά από χρόνια έχουμε και δεύτερο σέντερ υψηλού επιπέδου. Ο Σλούκας μαζί με τον μίσιτς οι καλύτεροι άσοι φέτος στην Ευρωλίγκα. Όλοι οι παίκτες μας βοήθησαν σήμερα. Περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο παιχνίδι . Μέχρι το τέλος θα γίνει μεγάλη μάχη για την τετράδα
0
- Quincy
- Reactions: 994
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ αν ήμουν στην θέση του μεσινα θα είχα αρχίσει ήδη να το ψάχνω μεταφυσικά το πράγμα, χαρτοροχτρες, ζώδια κλπ.
Σήμερα η Αρμάνι είχε 17 (!) παραπάνω ριμπάουντ (38-21) και 67% στα δίποντα και έχασε. Με το τριποντο έχει μαλώσει καιρό τώρα η ομάδα, χάσανε όλες τις βολές στο τέλος και κάνανε λάθος με κάθε τρόπο. Χαμένη χρόνια. Κρίμα γιατί πέρυσι έχασαν το Φ4 στις λεπτομέρειες και τους τραυματισμους και φέτος στην θεωρία φαίνονταν καλύτεροι
Σήμερα η Αρμάνι είχε 17 (!) παραπάνω ριμπάουντ (38-21) και 67% στα δίποντα και έχασε. Με το τριποντο έχει μαλώσει καιρό τώρα η ομάδα, χάσανε όλες τις βολές στο τέλος και κάνανε λάθος με κάθε τρόπο. Χαμένη χρόνια. Κρίμα γιατί πέρυσι έχασαν το Φ4 στις λεπτομέρειες και τους τραυματισμους και φέτος στην θεωρία φαίνονταν καλύτεροι
1
1

- Quincy
- Reactions: 994
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Χάνουν ρε συ στην Ιταλία από κάτι Ναπολι και κάτι Τρεντο. Και είναι έτσι τόσους μήνεςyorgos έγραψε: ↑Παρ Ιαν 20, 2023 11:26 pmOι άλλοι έχαναν τις βολές (πόσες έχασαν στο τέλος; το λυπήθηκα το Μεσίνα) κι αυτός έβαζε κάτι απίθανα.
Έπεσα τρομερά έξω με το Μιλάνο, μου άρεσαν πάρα πολύ οι κινήσεις τους φέτος, αλλά πέρα από τους τραυματισμούς υπάρχει και σοβαρό θέμα ψυχολογίας στην ομάδα, πτώματα με φανέλες κατέβηκαν σήμερα, πολύ κακή εικόνα γενικώς.

0
-
- Reactions: 1661
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
ενταξει τη Ναπολι με Χβαρατσκελια δεν την κερδας εκολα....Quincy έγραψε: ↑Παρ Ιαν 20, 2023 11:39 pmΧάνουν ρε συ στην Ιταλία από κάτι Ναπολι και κάτι Τρεντο. Και είναι έτσι τόσους μήνεςyorgos έγραψε: ↑Παρ Ιαν 20, 2023 11:26 pm
Oι άλλοι έχαναν τις βολές (πόσες έχασαν στο τέλος; το λυπήθηκα το Μεσίνα) κι αυτός έβαζε κάτι απίθανα.
Έπεσα τρομερά έξω με το Μιλάνο, μου άρεσαν πάρα πολύ οι κινήσεις τους φέτος, αλλά πέρα από τους τραυματισμούς υπάρχει και σοβαρό θέμα ψυχολογίας στην ομάδα, πτώματα με φανέλες κατέβηκαν σήμερα, πολύ κακή εικόνα γενικώς.![]()
0