Olympiacos (1) vs Fenerbahce (8)

Συντονιστής: Captains

Σκορ Σειράς

Olympiacos 3-0
10
23%
Olympiacos 3-1
14
33%
Olympiacos 3-2
10
23%
Fenerbahce 3-2
5
12%
Fenerbahce 3-1
4
9%
Fenerbahce 3-0
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 43
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2624
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Μάιος 10, 2023 11:50 am

Πολλά μπραβο και συγχαρητηρια στον Ολυμπιακο για αλλη μια παρουσια σε F4, ειναι πολυ σημαντικο για το Ελληνικο μπασκετ να εχει τετοιες επιτυχιες και αξιζουν πραγματικα συγχαρητηρια στον Ολυμπιακο που το καταφερνει. Υπαρχει αναγκη απο τετοιες διακρίσεις ωστε να μένει ψηλά το ενδιαφερον απο το κοινο για το αθλημα μας.

Ειλικρινα μακαρι να το παρει

Το ματς ηταν θεμα προσωπικοτητων και ο Ολυμπιακος ειχε τις περισσοτερες.

Σλουκας, Βεζενκοφ, Παπανικολαου βγηκαν μπροστα με συμπαραστατες που ολοι κατι εκαναν (πλην Λαρετζακη που εχει χασει την συγκεντρωση του και περισσοτερο μοιαζει με οπαδο παρα παικτη)

Η Φενερ ειχε μονο τον Γκουντουριτς. Οι υπολοιποι καλοι ρολιστες, να παιξουν δυνατα αλλα οταν η μπαλα καιει δεν μπορουν να την βαλουν στο καλαθι

Δικαιωση λοιπον για τον Ολυμπιακο αλλα και τον κοουτς Μπαρτζωκα που εμειναν ψυχραιμοι και καταφεραν μια δυσκολοτερη προκριση απο τι καποιος μπορει να περιμενε καθως η Φενερ ειναι καλη και σκληρη ομαδα. Μην ξεχναμε οτι χωρις το buzzer του Σλουκα ο Ολυμπιακος πιθανοτατα θα ειχε αποκλειστει.

ps1. Δεν μου αρεσε καθολου η εικονα του γηπεδου. Λειζερ, χυδαιο βρισιμο στον Ιτουδη με ''επιστημονες'' να μετακινουνται πισω απο τον παγκο του, ριψη αντικειμενων. Σε καμια περιπτωση αυτη η συμπεριφορα δεν συμβαδιζει με αυτο που πρεσβευει η ομαδα. Η ομαδα παιζει μπασκετ υψηλου Ευωπαικου επιπεδου αλλα η εικονα του γηπεδου ηταν βαλκανικη και καποια στιγμη πρεπει να καταλαβουμε οτι δεν μπορουμε να προσποιουμαστε οτι δεν τρεχει τιποτα. Οποια συγκριση με Βελιγραδι και Κωνσταντινουπολη ειναι θλιβερη

ps2 Ο Σλουκας εκλεισε πολλα στοματα, μεταξυ των οποιων και το δικο μου, καθως απεδειξε οτι διαθετει κατι σπανιο. Την στοφα του ηγετη, κατι που πληρωνεται και με το παραπανω. Μετα την σειρα που εκανε αν βγει στην αγορα θα βρει ανετα 1.5μ και πιθανον παραπανω με την ελλειψη σοβαρων γκαρντ

2
2 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
nikkal

euroleague
Reactions: 472
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Μάιος 10, 2023 12:02 pm

Αν κάτι έδειχνε από την αρχή πως το παιχνίδι δεν θα στραβωσει για τον Ολυμπιακό, αυτό είναι ο απίστευτα ήπιος τόνος του Μπαρτζώκα στα ταιμ άουτ.

0
glenrice90

junior
Reactions: 411
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Μάιος 10, 2023 12:06 pm

Εικόνα

Φαίνεται να είχε και στον πάγκο της Φενέρ επιστήμονες σύμφωνα με τον Παντέλο

(Τα χει πει και ο Νίκος ο Παππάς για Δέδα..)

2
2 Εικόνα
Dakotas

senior
Reactions: 177

Τετ Μάιος 10, 2023 12:30 pm

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακο για την πρόκριση στο φ4(για μένα αναμενόμενο)
Επειδή ίσως και να παρεξηγήθηκα λέγοντας ότι θα ήταν αποτυχία αν αποκλειστεί,θα ήθελα να πω ότι με το μπάσκετ που έπαιξε στην κανονική περίοδο,την πρώτη θέση και κυρίως τον ορισμό της ΟΜΑΔΑΣ,ναι θα μου κακοφαινοταν να έμενε εκτος(είμαι Παναθηναϊκός)από μια ομάδα όπως η φενερ
Το ότι λέμε για τον ιττουδη(η ηττουδη😂😂😂)που έκανε πολύ καλή σειρα ναι μπορούμε να το πούμε γιατί έφτασε την σειρα σε πέμπτο παιχνίδι απέναντι σε μια ομαδάρα και όχι όποιον και όποιον
Δεν ήταν για πέταμα η φενερ και με μερικές προσθήκες του χρόνου θα είναι πολύ ανταγωνιστική αλλά είναι ξεκάθαρα κατώτερη του Ολυμπιακού
Ίσως έτσι όπως εξελίχθηκε όλη η σειρα να κάνει καλύτερο τον ολυμπιακο στο φ4
Καλή επιτυχία στο φ4 όπου εκεί είναι παιχνίδια μια και έξω και χρειάζονται πέρα από συστηματα και τακτικές,καρδιά ψυχή και αποτετοια που έχει ο Ολυμπιακός!!!

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1749
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Μάιος 10, 2023 12:53 pm

glenrice90 έγραψε:
Εικόνα

Γενικα η ολη συμπεριφορα Ιτουδη και συνεργατων στη σειρα ηταν αδιανοητα εριστικη για ομοσπονδιακο προπονητη κοντρα σε ομαδα που εχει το 1/3 της εθνικης Ελλαδας...

Οχι οτι δεν τον ξεραμε τον Ιτουδη βεβαια τοσα χρονια καθε φορα που παιζει εναντιον μας.

3
3 Εικόνα
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Τετ Μάιος 10, 2023 1:03 pm

https://www.sport24.gr/opinions/charis- ... 36666.html

Πες τα χρυσοστομε.........εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να λεω ολη τη χρονια οτι δε μας ταιριαζει πλεον το νταπα-ντουπα του Ταιλερ .........παιζουμε αλλο μπασκετ......για τη Φενερ που οι σταρ της παιζουν εναλλαξ iso ειναι ταμαμ......

0
assistant

nba

Τετ Μάιος 10, 2023 1:05 pm

N.I.2022 έγραψε:
Τετ Μάιος 10, 2023 11:48 am
N.I.2022 έγραψε:
Τρί Μάιος 09, 2023 2:53 pm

Και ο Σάσα στο over 15 ποντάκια σήμερα :lol: :banana: :banana:

:wave:
3 στα 3 είχα για το χτεσινό
84 – 72

Over 11 η διαφορά

Πάνω από 82 πόντους το τελικό σκορ

Και Σασα Over 15 πόντους

:roofl: :roofl: :roofl: Δοξάστε με :banana: :banana: :banana: :banana:
Εφυγες Σευχελλες διακοπες :wave:

0
Dakotas

senior
Reactions: 177

Τετ Μάιος 10, 2023 1:09 pm

assistant77 έγραψε:
Τετ Μάιος 10, 2023 1:05 pm
N.I.2022 έγραψε:
Τετ Μάιος 10, 2023 11:48 am

3 στα 3 είχα για το χτεσινό
84 – 72

Over 11 η διαφορά

Πάνω από 82 πόντους το τελικό σκορ

Και Σασα Over 15 πόντους

:roofl: :roofl: :roofl: Δοξάστε με :banana: :banana: :banana: :banana:
Εφυγες Σευχελλες διακοπες :wave:
Πριν φυγει όμως να μας δώσει τίποτα για το φ4 μπας και τον βρουμε εκει

1
1 Εικόνα
austerity_blues
Reactions:

Τετ Μάιος 10, 2023 1:12 pm

να αρχίσουμε να συζητάμε και ποιον θέλουμε αντίπαλο στον ημιτελικό;

προσωπικά είμαι διχασμένος, θεωρώ τη Μονακό πιο δύσκολη αντίπαλο από τη Μακάμπι αλλά αν περάσει θα είναι το πρώτο της final 4 και θα παίξει και χωρίς κόσμο.

καλά αν περάσουν και Μακάμπι και Παρτίζαν είμαι περίεργος πώς θα τα βγάλουν πέρα με τους οπαδούς στο Κάουνας αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. :roll:

επίσης, τώρα που έχουμε εικόνα και από τα πλέιοφ έχει αλλάξει η άποψη σας για τον Κάνααν; θα τον κρατούσατε του χρόνου;

Christofis

euroleague
Reactions: 1166
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Μάιος 10, 2023 1:22 pm

austerity_blues έγραψε:

προσωπικά είμαι διχασμένος, θεωρώ τη Μονακό πιο δύσκολη αντίπαλο από τη Μακάμπι αλλά αν περάσει θα είναι το πρώτο της final 4 και θα παίξει και χωρίς κόσμο.

καλά αν περάσουν και Μακάμπι και Παρτίζαν είμαι περίεργος πώς θα τα βγάλουν πέρα με τους οπαδούς στο Κάουνας αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. :roll:

επίσης, τώρα που έχουμε εικόνα και από τα πλέιοφ έχει αλλάξει η άποψη σας για τον Κάνααν; θα τον κρατούσατε του χρόνου;
Εγω απαντησα πιο πανω με δικο μου ποστ. Θα τον κρατουσα. Πρωτα απο ολα γιατι ειναι αλανι δηλαδη δεν μασαει και η ομαδα χρειαζεται και παικτες με καλο τσαμπουκα. Δευτερον γιατι ειναι παικτης που δεν δημιουργει προβληματα και ειναι καταπληκτικος επαγγελματιας παιζοντας παντα προς το συμεδερον της ομαδας. Δηλαδη αν δεν του μπουν τα σουτ θα παιξει σκυλισια αμυνα θα δωσει 2-3 ασσιστ θα κανει κοψιματα χωρις την μπαλα ( το εισαμε παρα πολλες φορες να συνδυαζεται με φαλ) και θα προσπαθησει για διειδυσεις. Στην μερα του και σε κρισιμα παιχνιδια μπορει να σε σκοτωσει αν τον αφησεις. Παικτης 1.83 με απιστευτη δυναμη και εξαιρετικη αμυνα στην μπαλα και καλες τοποθετησεις που δινει σωστα φαουλ. Θεωρω οτι ο παικτης αλλαξε πολυ το στυλ παιχνιδιου του και οτι του χρονου θα ειναι πολυ καλυτερος( να σας θυμισω κατι αντιστοιχο σε χατζηβρετα και νικολας στον παναθηναικο) . Εγω ειδα οτι σε συγκριση με τον ταιλερ περσι που ξαι περισσοτερο ταλεντο και περισσοτερα προσοντα εχει ηταν πολυ πιο καταλυτικος στην σειρα και αν παιρναμε και το 4ο παιχνιδι θα οφειλοταν και σε αυτον εκτος απο τον μακκισικ.

1
1 Εικόνα
Apegnosmenos
Reactions:

Τετ Μάιος 10, 2023 1:26 pm

Καλησπερα σ ολους
Ψαχνω 2 εισιτηρια για το final four μολις εκλεισα τα αεροπορικα
Οποιο παλικαρι εχει κατι και δεν θα μπορει ν παει ν μου στειλει προσωπικο μνμ
Ευχαριστω καλη συνεχεια

glenrice90

junior
Reactions: 411

Τετ Μάιος 10, 2023 1:36 pm

Reaper έγραψε:
Τετ Μάιος 10, 2023 12:53 pm
glenrice90 έγραψε:
Εικόνα

Γενικα η ολη συμπεριφορα Ιτουδη και συνεργατων στη σειρα ηταν αδιανοητα εριστικη για ομοσπονδιακο προπονητη κοντρα σε ομαδα που εχει το 1/3 της εθνικης Ελλαδας...

Οχι οτι δεν τον ξεραμε τον Ιτουδη βεβαια τοσα χρονια καθε φορα που παιζει εναντιον μας.
Για περισσότερα γύρω στο 50:37 εδώ

https://www.youtube.com/live/_XOa5kKSN6g?feature=share

0
assistant

nba

Τετ Μάιος 10, 2023 1:53 pm

austerity_blues έγραψε:

Aπ το ζευγαρι της Ρεαλ θα ηθελα 100% στο φαιναλ-4 τους Ισπανους.....εχουμε δειξει οτι τους εχουμε,θα παιξουν χωρις Ντεκ-Γιαμπου και χωρις κοσμο......απ την αλλη οι Σερβοι εχουν Ζοτς,εχουν μεγαλη διψα για διακριση,σιγουρα θα εχουν και 4000-5000 παρτιζανους εξτρεμιστες κοντα τους.......ευκολη αποφαση αν και πιστευω οτι σημερα θα κερδισει η Παρτιζαν..........

Στο αλλο ζευγαρι ειμαι διχασμενος......θεωρω τη Μονακο πιο γεματη ομαδα,πιο καλα σεταρισμενη,εχει Τζειμς αλλα δε θα την ακολουθησουν ουτε οι γυναικες των παιχτων.......απ την αλλη οι Μακαμπαιοι δεν ειναι τοσο στιβαροι,ειναι ή του υψους ή του βαθους αλλα ειναι βεβαιο οτι θα βαψουν το Καουνας κατακιτρινο.......δεν ξερω ......προς Μακαμπι κλεινω οριακα........

Οσον αφορα τον Κααναν μην ανοιγετε απο τωρα θεμα ρε σεις.........μια χαρα δεν εχουμε ηρεμησει τον τελευταιο καιρο απ τον γνωστο φιλτατο (και ελπιζω υγιεστατο πλεον)συμφορουμιτη;;;;;;;;;;;

0
austerity_blues
Reactions:

Τετ Μάιος 10, 2023 2:05 pm

glenrice90 έγραψε:
Εικόνα

το σοβαρό θέμα είναι το "σκάσε" του Μπαρτζώκα στο ΜακΚίσικ, αυτά που έκαναν οι συνεργάτες του Ιτούδη είναι mind games :!:

Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions: 947
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Τετ Μάιος 10, 2023 2:13 pm

Redfly έγραψε:
Τρί Μάιος 09, 2023 11:45 pm
Μιας και το είδα τώρα ας το σχολιάσω, ο σλούκας έχει προφορά τσιπρα στα αγγλικά ή μου φάνηκε? :roofl:
ασχετο. Τα καλυτερα αγγλικα που εχω ακουσει ειναι του Λουτσεσκου.. Με βαλκάνια βλάχικη προφορά .. :mrgreen:

2
2 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2022-2023”