https://www.eurohoops.net/el/euroleague ... nes-fetos/
Olympiacos (1) vs Fenerbahce (8)
Συντονιστής: Captains
Όλοι οι ευρωπαίοι προπονητές διαμαρτύρονται από τον Ιωαννίδη, Γιαννάκη, Ίβκοβιτς, ομπράντοβιτς μέχρι Σάρα, Ιτούδη, Μπαρτζώκα, Τρινκέρι αυτό είναι το στιλ τους. Το 90% των ευρωπαίων προπονητών το κάνει αυτό. Και μάλιστα όσο πιο κρίσιμο είναι το ματς, τόσο περισσότερες οι διαμαρτυρίες. Δεν συμφωνώ αλλά έτσι γίνετε στην Ευρώπη.
0
-
- Reactions: 424
- Προειδοποιήσεις:
2
To ίδιο πάει και για τους οπαδούς όμως φίλε (και αυτοί να κερδίσει η ομάδα τους θελουν). Άμα κάνεις καραγκιοζιλικια θα τα ακούς, και μετά τον αγώνα είμαστε πάλι φίλοιtarp7 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 10, 2023 2:21 pmΌλοι οι ευρωπαίοι προπονητές διαμαρτύρονται από τον Ιωαννίδη, Γιαννάκη, Ίβκοβιτς, ομπράντοβιτς μέχρι Σάρα, Ιτούδη, Μπαρτζώκα, Τρινκέρι αυτό είναι το στιλ τους. Το 90% των ευρωπαίων προπονητών το κάνει αυτό. Και μάλιστα όσο πιο κρίσιμο είναι το ματς, τόσο περισσότερες οι διαμαρτυρίες. Δεν συμφωνώ αλλά έτσι γίνετε στην Ευρώπη.

Παρόλα αυτά τα του (σεσημασμενου
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος glenrice90 την Τετ Μάιος 10, 2023 2:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Προσωπικά όχι δεν θα τον κράταγα, στα περισσότερα παιχνίδια ήταν κακός. Έπαιξε καλά στα πλέυ οφ, όχι όμως κάτι το ιδιαίτερο. Οι περισσότερες ομάδες έχουν διαβάσει το παιχνίδι μας και στα κρίσιμα παιχνίδια ιδίως χρειάζονται παίκτες που έχουν προσωπική φάσηausterity_blues έγραψε: ↑Τετ Μάιος 10, 2023 1:12 pmνα αρχίσουμε να συζητάμε και ποιον θέλουμε αντίπαλο στον ημιτελικό;
προσωπικά είμαι διχασμένος, θεωρώ τη Μονακό πιο δύσκολη αντίπαλο από τη Μακάμπι αλλά αν περάσει θα είναι το πρώτο της final 4 και θα παίξει και χωρίς κόσμο.
καλά αν περάσουν και Μακάμπι και Παρτίζαν είμαι περίεργος πώς θα τα βγάλουν πέρα με τους οπαδούς στο Κάουνας αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.![]()
επίσης, τώρα που έχουμε εικόνα και από τα πλέιοφ έχει αλλάξει η άποψη σας για τον Κάνααν; θα τον κρατούσατε του χρόνου;
0
Άλλο οι αποδοκιμασίες που είναι λογικό κι άλλο οι βρισιές. Εγώ δεν λέω για το Δέδα και τους υπόλοιπους, αλλά για τον Ιτούδη.glenrice90 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 10, 2023 2:27 pmTo ίδιο πάει και για τους οπαδούς όμως φίλε (και αυτοί να κερδίσει η ομάδα τους θελουν). Άμα κάνεις καραγκιοζιλικια θα τα ακούς, και μετά τον αγώνα είμαστε πάλι φίλοιtarp7 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 10, 2023 2:21 pmΌλοι οι ευρωπαίοι προπονητές διαμαρτύρονται από τον Ιωαννίδη, Γιαννάκη, Ίβκοβιτς, ομπράντοβιτς μέχρι Σάρα, Ιτούδη, Μπαρτζώκα, Τρινκέρι αυτό είναι το στιλ τους. Το 90% των ευρωπαίων προπονητών το κάνει αυτό. Και μάλιστα όσο πιο κρίσιμο είναι το ματς, τόσο περισσότερες οι διαμαρτυρίες. Δεν συμφωνώ αλλά έτσι γίνετε στην Ευρώπη.
Παρόλα αυτά τα του Δέδα και του γυμναστή που αναφέρει ο Διαμαντόπουλος στο λινκ που έβαλα πιο πάνω είναι άσχετα με αυτο που λες.
0
-
- Προειδοποιήσεις:
2
Αυτός είναι υπεύθυνος για το προπονητικο team του φίλε, διάλεξε προσωπικά τον Δέδα (είδαμε και τη μανούρα του με τον Κλαιμπερν τις προαλλες και τα ωραία του όταν ήταν Ελλάδα). Αυτοί που ήταν στο γήπεδο συνολικά είδαν ένα προπονητικό team να κάνουν σα καραγκιοζηδες. Action and reactiontarp7 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 10, 2023 2:35 pmΆλλο οι αποδοκιμασίες που είναι λογικό κι άλλο οι βρισιές. Εγώ δεν λέω για το Δέδα και τους υπόλοιπους, αλλά για τον Ιτούδη.glenrice90 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 10, 2023 2:27 pm
To ίδιο πάει και για τους οπαδούς όμως φίλε (και αυτοί να κερδίσει η ομάδα τους θελουν). Άμα κάνεις καραγκιοζιλικια θα τα ακούς, και μετά τον αγώνα είμαστε πάλι φίλοι
Παρόλα αυτά τα του Δέδα και του γυμναστή που αναφέρει ο Διαμαντόπουλος στο λινκ που έβαλα πιο πάνω είναι άσχετα με αυτο που λες.
Θέλετε όντως να κρατήσουμε στα ίδια standards Βαλκάνιους συνδεσμιτες και staff επαγγελματιών; Τι περιμένατε να συμβεί ακριβώς;
0
- golitog7
- Reactions: 1844
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ρε φίλε είδα το βίντεο που στέλνεις αλλά δεν έχω καταλάβει από που προκύπτει ότι έβριζε ο πάγκος της Φενέρ τον Σάσα και τους υπόλοιπους παίκτες. Εκτός αν εννοείς ότι ο λόγος του Διαμαντόπουλου είναι θέσφατο.glenrice90 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 10, 2023 1:36 pmΓια περισσότερα γύρω στο 50:37 εδώ
https://www.youtube.com/live/_XOa5kKSN6g?feature=share
Γενικά τύπους σαν τον Διαμαντόπουλο, Καβαλιεράτο, Σταυρου, Μελάγιες, Παπαδογιάννιδες κτλ κτλ μην τους παίρνετε και πολύ στα σοβαρά.
1
1

Μπορείς να τον αποδοκιμάζεις. Η Ομάδα βγάζει υγεία, δεν θέλουμε και το μπάσκετ να γίνει ποδόσφαιροglenrice90 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 10, 2023 2:40 pmΑυτός είναι υπεύθυνος για το προπονητικο team του φίλε, διάλεξε προσωπικά τον Δέδα (είδαμε και τη μανούρα του με τον Κλαιμπερν τις προαλλες και τα ωραία του όταν ήταν Ελλάδα). Αυτοί που ήταν στο γήπεδο συνολικά είδαν ένα προπονητικό team να κάνουν σα καραγκιοζηδες. Action and reaction
και εγώ αυτής της άποψης είμαι.shtarkws έγραψε: ↑Τετ Μάιος 10, 2023 11:50 amps1. Δεν μου αρεσε καθολου η εικονα του γηπεδου. Λειζερ, χυδαιο βρισιμο στον Ιτουδη με ''επιστημονες'' να μετακινουνται πισω απο τον παγκο του, ριψη αντικειμενων. Σε καμια περιπτωση αυτη η συμπεριφορα δεν συμβαδιζει με αυτο που πρεσβευει η ομαδα. Η ομαδα παιζει μπασκετ υψηλου Ευωπαικου επιπεδου αλλα η εικονα του γηπεδου ηταν βαλκανικη και καποια στιγμη πρεπει να καταλαβουμε οτι δεν μπορουμε να προσποιουμαστε οτι δεν τρεχει τιποτα. Οποια συγκριση με Βελιγραδι και Κωνσταντινουπολη ειναι θλιβερη
0
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Ιτούδης μη ξεχνάμε ότι διαμαρτυρόταν ακόμα κι όταν σφυρίζανε υπέρ του φάουλ! Υπήρχαν στιγμές που αντιδρούσε λες και του χαν βάλει πιστόλι στο κροταφο, αυτά δε τα χω ξαναδεί πουθενά....να διαμαρτυρηθείς για 2-3 φάσεις οκ, εδω κάθε λιγο και λιγάκι ηταν λες και γινόταν ηλεκτροσοκ...τι να κάνει δηλαδή κι η κερκιδά;
1
1

-
- Προειδοποιήσεις:
2
Τι εννοείς από που προκύπτει ρε μαν; Θέλεις κάποιο ηχητικό; Αν πιστεύεις ότι σε αυτό τον χώρο που γνωρίζονται όλοι θα βγει ο διευθυντής του σταθμού να φτιάξει μια ιστορία από τη κοιλιά του μιλώντας με ονόματα, οκ πάσο. Λέει ψέματα.golitog7 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 10, 2023 2:44 pmΡε φίλε είδα το βίντεο που στέλνεις αλλά δεν έχω καταλάβει από που προκύπτει ότι έβριζε ο πάγκος της Φενέρ τον Σάσα και τους υπόλοιπους παίκτες. Εκτός αν εννοείς ότι ο λόγος του Διαμαντόπουλου είναι θέσφατο.glenrice90 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 10, 2023 1:36 pm
Για περισσότερα γύρω στο 50:37 εδώ
https://www.youtube.com/live/_XOa5kKSN6g?feature=share
Γενικά τύπους σαν τον Διαμαντόπουλο, Καβαλιεράτο, Σταυρου, Μελάγιες, Παπαδογιάννιδες κτλ κτλ μην τους παίρνετε και πολύ στα σοβαρά.
Επίσης τι σχέση έχει ο Μελαγιες, με τον Διαμαντοπούλο σαν εγκυρότητα ας πούμε, μόνο εσύ το ξέρεις.
Το μπάσκετ δε θα γίνει μπάλα (όσο είναι αυτή η διοίκηση) επειδή απλά κάποια βρίζουν. Κάνετε άλματα λογικής βασιζόμενοι σε κάτι που γίνεται κάθε χρόνο με τον εκάστοτε "villain" βάλουν στο μάτι οι οπαδοί.
0
- Redfly
- Reactions: 401
- Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
O Ιτούδης πάντως με τη συμπεριφορά του μόνο επαγγελματίας δεν έμοιαζε και η εικόνα του δεν αρμόζει με αυτή ενός ομοσπονδιακού προπονητή εθνικής ομάδας. Ντρέπομαι να τον βλέπω στον παγκο της εθνικής, τώρα αν δικαιολογείται η αντίδραση μερίδας οπαδών στη δράση του Ιτούδη, η απάντηση είναι ναι προφανώς δικαιολογείται και μάλιστα ήταν και επιδίωξη του Ιτούδη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι αποδεκτή από εμένα. Θα ήθελα να βλέπω σοβαρούς ανθρώπους στους πάγκους και σοβαρούς φιλάθλους. Μαζί πάνε αυτά, με τους προπονητές να έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη να δίνουν το παράδειγμα ευγενούς άμιλλάς.
0
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
Πες τα ρε φίλε, γιατί όλοι μας είδαμε κάτι παραπάνω από ενα σταφ που "απλώς είχε ένταση γιατί ήθελε να προκριθεί η ομάδα που προπονούν"!Δε γίνεται στις 3 απ τις 4 φάσεις η στα 3 απ τα 4 σφυρίγματα μονίμως να κοπανιέσαι, να ουρλιάζεις και να ζητάς εξηγήσεις από διαιτητές.Τον κ.Δέδα τον γνωρίζουν πολλοί για το "ήθος" του βέβαια δεν κάνει εντύπωση.Ο Ιτούδης μειώνει και τον ίδιο του τον εαυτό με αυτή τη συμπεριφορά, ακόμα και στο τρίποντο του Σλούκα στη Πόλα λεει στο Μπαρτζώκα "τι έβαλε ρε μ.....;"Redfly έγραψε: ↑Τετ Μάιος 10, 2023 4:44 pmO Ιτούδης πάντως με τη συμπεριφορά του μόνο επαγγελματίας δεν έμοιαζε και η εικόνα του δεν αρμόζει με αυτή ενός ομοσπονδιακού προπονητή εθνικής ομάδας. Ντρέπομαι να τον βλέπω στον παγκο της εθνικής, τώρα αν δικαιολογείται η αντίδραση μερίδας οπαδών στη δράση του Ιτούδη, η απάντηση είναι ναι προφανώς δικαιολογείται και μάλιστα ήταν και επιδίωξη του Ιτούδη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι αποδεκτή από εμένα. Θα ήθελα να βλέπω σοβαρούς ανθρώπους στους πάγκους και σοβαρούς φιλάθλους. Μαζί πάνε αυτά, με τους προπονητές να έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη να δίνουν το παράδειγμα ευγενούς άμιλλάς.
0
- golitog7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ναι ακριβως αυτό πιστεύω. Ότι θα βγει και θα πει ψέμματα ή θα βάλει σάλτσα. Και ναι θέλω ηχητικό γιατί όπως σ είπα δεν πιστεύω κανέναν απ όλους αυτούς. Είναι δικαίωμα μου να μην πιστεύω κανέναν δημοσιογράφο (σχεδόν) και το έχουν κερδίσει με το σπαθί τους. Ειδικά τον Διαμαντόπουλο τον θεωρώ μεγάλο απατεώνα. Εν πα΄σει περιπτώσει δεν χρειάζεται να έχουμε την ίδια γνώμη, εγώ απλώς ήθελα να πω μην σταυρώνετε κόσμο έτσι ελαφρά τη καρδία επειδή το λέει ο ένας και ο άλλος.glenrice90 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 10, 2023 2:51 pmΤι εννοείς από που προκύπτει ρε μαν; Θέλεις κάποιο ηχητικό; Αν πιστεύεις ότι σε αυτό τον χώρο που γνωρίζονται όλοι θα βγει ο διευθυντής του σταθμού να φτιάξει μια ιστορία από τη κοιλιά του μιλώντας με ονόματα, οκ πάσο. Λέει ψέματα.golitog7 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 10, 2023 2:44 pm
Ρε φίλε είδα το βίντεο που στέλνεις αλλά δεν έχω καταλάβει από που προκύπτει ότι έβριζε ο πάγκος της Φενέρ τον Σάσα και τους υπόλοιπους παίκτες. Εκτός αν εννοείς ότι ο λόγος του Διαμαντόπουλου είναι θέσφατο.
Επίσης τι σχέση έχει ο Μελαγιες, με τον Διαμαντοπούλο σαν εγκυρότητα ας πούμε, μόνο εσύ το ξέρεις.
Το μπάσκετ δε θα γίνει μπάλα (όσο είναι αυτή η διοίκηση) επειδή απλά κάποια βρίζουν. Κάνετε άλματα λογικής βασιζόμενοι σε κάτι που γίνεται κάθε χρόνο με τον εκάστοτε "villain" βάλουν στο μάτι οι οπαδοί.
¨Οσον αφορά τον Ιτούδη άκουσα τις δηλώσεις του μετά το ματς και μου φάνηκαν πολύ ντόμπρες και ωραίες. Ούτε κλαχούρισε για διαιτησία και παραδέχτηκε την ήττα του σαν κύριος. Γενικά τον συμπαθώ τον Ιτούδη ως άτομο. Έχει δίπλα του έναν καραγκιοζάκο (αποδεδειγμένα) άλλα ακόμα κ αυτόν δεν θα τον σταυρώσω χωρίς να ακούσω ο ίδιος με τα αυτιά μου.
1
1

- golitog7
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Και που είναι το κακό σ αυτό? Όλοι μας βασικά αυτό δεν είπαμε?Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 10, 2023 5:04 pmΠες τα ρε φίλε, γιατί όλοι μας είδαμε κάτι παραπάνω από ενα σταφ που "απλώς είχε ένταση γιατί ήθελε να προκριθεί η ομάδα που προπονούν"!Δε γίνεται στις 3 απ τις 4 φάσεις η στα 3 απ τα 4 σφυρίγματα μονίμως να κοπανιέσαι, να ουρλιάζεις και να ζητάς εξηγήσεις από διαιτητές.Τον κ.Δέδα τον γνωρίζουν πολλοί για το "ήθος" του βέβαια δεν κάνει εντύπωση.Ο Ιτούδης μειώνει και τον ίδιο του τον εαυτό με αυτή τη συμπεριφορά, ακόμα και στο τρίποντο του Σλούκα στη Πόλα λεει στο Μπαρτζώκα "τι έβαλε ρε μ.....;"Redfly έγραψε: ↑Τετ Μάιος 10, 2023 4:44 pmO Ιτούδης πάντως με τη συμπεριφορά του μόνο επαγγελματίας δεν έμοιαζε και η εικόνα του δεν αρμόζει με αυτή ενός ομοσπονδιακού προπονητή εθνικής ομάδας. Ντρέπομαι να τον βλέπω στον παγκο της εθνικής, τώρα αν δικαιολογείται η αντίδραση μερίδας οπαδών στη δράση του Ιτούδη, η απάντηση είναι ναι προφανώς δικαιολογείται και μάλιστα ήταν και επιδίωξη του Ιτούδη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι αποδεκτή από εμένα. Θα ήθελα να βλέπω σοβαρούς ανθρώπους στους πάγκους και σοβαρούς φιλάθλους. Μαζί πάνε αυτά, με τους προπονητές να έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη να δίνουν το παράδειγμα ευγενούς άμιλλάς.
Επίσης και ο Μπαρτζώκας έτσι διαμαρτύρεται να μη σου πω χειρότερα. Κατανοώ ότι όταν είσαι απέναντι εκνευρίζεσαι, το ίδιο σκέφτονται προφανώς και οι άλλοι για τον δικό μας προππονητή αλλά αυτά ειναι μέσα στο παιχνίδι και δεν αρκούν για να βρίζουμε έναν κατά τα άλλα σοβαρό άνθρωπο.
Είναι τρομερό με τον Ιτούδη ότι τον βρίζουν και οι παναθηναικοί (γιατί κατά την γνώμη πολλών τους έχει άχτι) και οι ολυμπιακοί

1
1

Δηλαδή αν κάποιος διαμαρτυρεται έντονα στον διαιτητή δίνει το δικαίωμα στον όχλο να του βρίζει την μάνα σε όλο το ματς, να πάνε πίσω από τον πάγκο και να του κάνουν μπούλιγκ ή να πετάνε αντικείμενα στο γήπεδο.
Ωραία λογική. Σαν να λέμε δεν φταίει ο βιαστής γιατί ντυνόταν προκλητικά.
Καταλαβαίνετε πιστεύω ότι αυτό δίνει το δικαίωμα σε κάφρους άλλης ομάδας να κάνουν τα ίδια στον Μπαρτζώκα και σε οπουδήποτε άλλο προπονητή, διαιωνίζοντας μια αηδιαστική καφρίλα με την ανοχή αυτών που τους δικαιολογουν.
Η ανοχή είναι συνενοχή είτε πρόκειται για laser είτε για καφριλικια είτε για επεισόδια είτε για στριγκακια στον πάγκο είτε για οτιδήποτε χαλάει την εικόνα του προϊόντος κάνοντας το μη ελκυστικό για τις οικογένειες
Ωραία λογική. Σαν να λέμε δεν φταίει ο βιαστής γιατί ντυνόταν προκλητικά.
Καταλαβαίνετε πιστεύω ότι αυτό δίνει το δικαίωμα σε κάφρους άλλης ομάδας να κάνουν τα ίδια στον Μπαρτζώκα και σε οπουδήποτε άλλο προπονητή, διαιωνίζοντας μια αηδιαστική καφρίλα με την ανοχή αυτών που τους δικαιολογουν.
Η ανοχή είναι συνενοχή είτε πρόκειται για laser είτε για καφριλικια είτε για επεισόδια είτε για στριγκακια στον πάγκο είτε για οτιδήποτε χαλάει την εικόνα του προϊόντος κάνοντας το μη ελκυστικό για τις οικογένειες
2
2

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
-
- Reactions: 482
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εάν δικαιολογούμε τις χυδαίες ύβρεις για μάνες και σπίτια, τότε μάλλον κάτι δεν πάει καλά.Redfly έγραψε: ↑Τετ Μάιος 10, 2023 4:44 pmO Ιτούδης πάντως με τη συμπεριφορά του μόνο επαγγελματίας δεν έμοιαζε και η εικόνα του δεν αρμόζει με αυτή ενός ομοσπονδιακού προπονητή εθνικής ομάδας. Ντρέπομαι να τον βλέπω στον παγκο της εθνικής, τώρα αν δικαιολογείται η αντίδραση μερίδας οπαδών στη δράση του Ιτούδη, η απάντηση είναι ναι προφανώς δικαιολογείται και μάλιστα ήταν και επιδίωξη του Ιτούδη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι αποδεκτή από εμένα. Θα ήθελα να βλέπω σοβαρούς ανθρώπους στους πάγκους και σοβαρούς φιλάθλους. Μαζί πάνε αυτά, με τους προπονητές να έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη να δίνουν το παράδειγμα ευγενούς άμιλλάς.
Όχι φίλε μου... Δεν δικαιολογείται ο κάθε άθλιος και δειλός να βρίζει εκ του ασφαλούς. Ούτε τον Ιτουδη, ούτε τον Μπαρτζώκα, ούτε κανέναν. Είναι ντροπή και αισχος.
1
1