τον φάγατε τον άνθρωπο...mixalisgate7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 26, 2023 6:04 pmΚαι επίσημα τέλος ο Sarunas Jasikevicius. Νέος προπονητής ο Roger Grimau.

Συντονιστής: Captains
τον φάγατε τον άνθρωπο...mixalisgate7 έγραψε: ↑Δευ Ιουν 26, 2023 6:04 pmΚαι επίσημα τέλος ο Sarunas Jasikevicius. Νέος προπονητής ο Roger Grimau.
Θα καταλήξει... υπογράφοντας πολυετές συμβόλαιο στον ΘΡΥΛΟ.Phys87 έγραψε: ↑Τρί Ιουν 27, 2023 4:56 pmΘέλει 22 εκατομμύρια για να φύγει ο Μιροτιτς! Το συμβόλαιο για τα επόμενα δυο χρόνια! Η Μπαρτσα μειώνει το μπατζετ, αλλά οι μεταγραφές, μεταγραφές! Θα έχει ενδιαφέρον πως θα καταλήγει το ζήτημα του Μιροτιτς!
https://www.sport24.gr/basket/i-ekdikis ... 95217.html
Χαχαχα μια διαφορά την λες!nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Ιουν 30, 2023 4:31 pmΘα προσμετρηθεί κανονικά στα λεφτά της επόμενης σεζόν και άρα δεν θα μπορούν να κινηθούν για μεταγραφές όπως θα ήθελαν γιατί ο προϋπολογισμός προβλέπει μείωση του budget.
Δλδ το μπασκετικό κομμάτι έχει τώρα Χ εκατομμύρια ευρώ για μπατζετ, από αύριο θα έχει Χ-11![]()
Δεν το ξέρω αυτό. Μιας και στην Ευρώπη δεν έχουμε trades όπως στο NBA υποθέτω ότι ναι, μένει κανονικά. Τώρα το τι θα κάνουν με αυτόν, δεν ξέρω.
Ναι φαίνεται πολύ μπερδεμένο όλο αυτό. Αν δεν γίνει κάποια ανακοίνωση σήμερα ότι τα βρήκανε στην αποζημίωση ποιος ξέρει.nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Ιουν 30, 2023 5:55 pmΔεν το ξέρω αυτό. Μιας και στην Ευρώπη δεν έχουμε trades όπως στο NBA υποθέτω ότι ναι, μένει κανονικά. Τώρα το τι θα κάνουν με αυτόν, δεν ξέρω.
Ο Μίροτιτς δεν έχει κανένα λόγο να τους χαρίσει λεφτά, και (νομίζω) καμία ομάδα στην Ευρώπη δεν έχει να του δώσει τόσα.
"Άρα τι;" θα πεις, "έλα ντε" θα σου πώ. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα τόσο σημαντικό asset από τη στιγμή που του έχεις πει ότι δεν τον θέλεις; Μπορεί ο Μίροτιτς να αποδόσει σε ένα περιβάλλον που ξέρει ότι δεν είναι καλοδεχούμενος;
Είναι περίεργη η τρύπα που χώθηκε η ομάδα γιατί και να πεις "Οκ, ας βρούμε κάποιον να μας πληρώσει buy out και θα τον πληρώνουμε τον κερατά" δεν νομίζω πως υπάρχει ομάδα που θα πληρώσει κάποιο buy out που να βγάζει νοήμα.