Κι εγώ αυτό περιμένω, αν δεν ήταν το χειρότερο φιτ για τους ψηλούς μας πέρυσι οι 2 σέντερ της ήταν ένα από τα 2-3 χειρότερα. Νομίζω όμως ότι φέτος θα είναι διαφορετική η εικόνα.jazz thrilos έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 27, 2022 5:33 pmαλλά αυτό που πραγματικά περιμενω με ανυπομονησία ειναι να δω τις επιδοσεις του Ντάντε Χολ απεναντι στους τρεις ψηλούς μας.
Περυσι ο Χολ απέναντι στον Φαλ ήταν εκπληκτικός. Ελπίζω με Μπολομπόι και Μπλακ φετος να τον κουράσουμε, να τον μπερδεψουμε περισσοτερο, να ματσάρουμε καλύτερα τα φοβερά αθλητικά του προσόντα. Πραγματικά μου αρέσει πολύ αυτός ο παίχτης.
EL Game 5, Olympiacos Piraeus - AS Monaco
Συντονιστής: Captains
- Conan1982
- Reactions: 3329
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
1
1

-
- Reactions: 504
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνώ απόλυτα για Χολ, νομίζω είναι ο πιο επιδραστικός αθλητικός ψηλός στην Ευρωλίγκα κι εμένα μου αρέσει πολύ και ελπίζω να τον ματσάρουμε καλύτερα φέτος με Μπολομπόι - Μπλακ.jazz thrilos έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 27, 2022 5:33 pmΔεν ξερω αν θα κερδίσουμε, το βλέπω πολύ αμφίρροπο το ματς, η Μονακό ηδη απο πέρυσι ειναι μια απο τις 6 καλυτερες ομάδες της διοργάνωσης, αλλά αυτό που πραγματικά περιμενω με ανυπομονησία ειναι να δω τις επιδοσεις του Ντάντε Χολ απεναντι στους τρεις ψηλούς μας.
Περυσι ο Χολ απέναντι στον Φαλ ήταν εκπληκτικός. Ελπίζω με Μπολομπόι και Μπλακ φετος να τον κουράσουμε, να τον μπερδεψουμε περισσοτερο, να ματσάρουμε καλύτερα τα φοβερά αθλητικά του προσόντα. Πραγματικά μου αρέσει πολύ αυτός ο παίχτης.
Εύχομαι να δουμε καλό επιθετικό ματς απο τις δυο ομάδες με τις κατάλληλες δόσεις άμυνας απο τον κοουτς Μπι οταν χρειαστεί, προκειμένου να ειμαστε εμείς αυτοι που θα πάρουμε τη νίκη.
3/5 τριποντα αποψε ο Κααναν, 3 ασιστς και 15 ποντους συνολο και δεν φοβομαστε τίποτα.![]()
Όσο για το ματς, το βλέπω 50-50, είμαστε καλύτερη ομάδα αυτή την στιγμή αλλά η Μονακό αν πιάσει τοπ απόδοση μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε παντού. Θα γίνει μεγάλο ντέρμπι πιστεύω όπως στο τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ πέρσι.
0