Olympiacos (1) vs Fenerbahce (8)

Συντονιστής: Captains

Σκορ Σειράς

Olympiacos 3-0
10
23%
Olympiacos 3-1
14
33%
Olympiacos 3-2
10
23%
Fenerbahce 3-2
5
12%
Fenerbahce 3-1
4
9%
Fenerbahce 3-0
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 43
assistant

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Απρ 29, 2023 12:11 am

qspock έγραψε:
Σάβ Απρ 29, 2023 12:03 am
Ο Ιτουδης πονταρε σε ενα πραγμα: Την εμμονη του Μπαρτζωκα στα χαμηλα σχηματα. Η Φενερ χτυπησε απο το 4 μεσα στο καλαθι, δεδομενου οτι εκει δε θα εβρισκαν δευτερο ψηλο μεσα παρα μονον Βεζενκοφ, Πιτερς οι οποιοι ειναι ελαφροτατοι, η τους κοντους που ειναι παντα μπολικοι φετος.

Εχει μαλλιασει η γλωσα μου να το λεω. Ο Μπαρτζωκας ολη τη χρονια εχει καταφερει να παροπλισει τον Μπολομποι αντι να χρησιμοποιει στο 4 δευτερο ψηλο και να κυριαρχει στις ρακετες με σχηματα Φαλ μαζι με Μπολομποι ή Μπλακ Μπολομποι κατω απο το καλαθι.

Φυσικα και ο Μπαρτζωκας θα επιμεινει στα χαμηλα σχηματα και στην Τουρκια, κατι που μπορει να επιδεινωθει με την πιθανη παρουσια του Μπουκερ...

Ειμαι ευτιυχης που η εθνικη εχει προπονητη τον Ιτουδη.
Κριμα για τον Ολυμπιακο γιατι δεν αξιοποιει το ροστερ του οπως θα επρεπε... Κριμα για τον συμπαθεστατο κοουτς Μπαρτζωκα που δεν μπορει να διαβασει το παιχνιδι οπως αλλοι. Οταν δε του βγαινει κατι δεν κανει απολυτως τιποτα να αλλαξει τις καταστασεις. ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα που να μην υπαρχει στο μπλοκακι.
Η τακτικη αυτη ειναι καλη για την κανονικη περιοδο αλλα εδω θελει προσαρμογες... Οριστε σου πηρε το σκαλπ ο Ιτουδης, ο οποιος χτυπησε κι αυτος ΕΜΜΟΝΙΚΑ τις ...εμμονες του Μπαρτζωκα.
Τι λες μωρε φιλε;;;;;;απο που εμφανιζεστε ολοι εσεις στην πρωτη βροχουλα;;;;;;;;;;;

Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions:

Σάβ Απρ 29, 2023 12:27 am

assistant77 έγραψε:
Σάβ Απρ 29, 2023 12:11 am
qspock έγραψε:
Σάβ Απρ 29, 2023 12:03 am
Ο Ιτουδης πονταρε σε ενα πραγμα: Την εμμονη του Μπαρτζωκα στα χαμηλα σχηματα. Η Φενερ χτυπησε απο το 4 μεσα στο καλαθι, δεδομενου οτι εκει δε θα εβρισκαν δευτερο ψηλο μεσα παρα μονον Βεζενκοφ, Πιτερς οι οποιοι ειναι ελαφροτατοι, η τους κοντους που ειναι παντα μπολικοι φετος.

Εχει μαλλιασει η γλωσα μου να το λεω. Ο Μπαρτζωκας ολη τη χρονια εχει καταφερει να παροπλισει τον Μπολομποι αντι να χρησιμοποιει στο 4 δευτερο ψηλο και να κυριαρχει στις ρακετες με σχηματα Φαλ μαζι με Μπολομποι ή Μπλακ Μπολομποι κατω απο το καλαθι.

Φυσικα και ο Μπαρτζωκας θα επιμεινει στα χαμηλα σχηματα και στην Τουρκια, κατι που μπορει να επιδεινωθει με την πιθανη παρουσια του Μπουκερ...

Ειμαι ευτιυχης που η εθνικη εχει προπονητη τον Ιτουδη.
Κριμα για τον Ολυμπιακο γιατι δεν αξιοποιει το ροστερ του οπως θα επρεπε... Κριμα για τον συμπαθεστατο κοουτς Μπαρτζωκα που δεν μπορει να διαβασει το παιχνιδι οπως αλλοι. Οταν δε του βγαινει κατι δεν κανει απολυτως τιποτα να αλλαξει τις καταστασεις. ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα που να μην υπαρχει στο μπλοκακι.
Η τακτικη αυτη ειναι καλη για την κανονικη περιοδο αλλα εδω θελει προσαρμογες... Οριστε σου πηρε το σκαλπ ο Ιτουδης, ο οποιος χτυπησε κι αυτος ΕΜΜΟΝΙΚΑ τις ...εμμονες του Μπαρτζωκα.
Τι λες μωρε φιλε;;;;;;απο που εμφανιζεστε ολοι εσεις στην πρωτη βροχουλα;;;;;;;;;;;
Κι όμως έχει δίκιο....ο Μπαρτζώκας είναι ενας καλός προπονητής με πολύ καλό μάτι, fun to watch στυλ μπάσκετ αλλά έχει 2 κακά!Να αλλάζει τις 5άδες ανά δε κάλεπτο πράγμα που στα κρίσιμα ματς είναι απαράδεκτο γιατι χαλάει ο ρυθμός αρκετές φορές και 2ον να βραχυκυκλώνει λόγω εκνευρισμού οταν δε του βγαίνει κάτι μη μπορώντας να επινοήσει τα μικροτρικ στο παιχνίδι του που θα κάνουν λίγο τη διαφορά!Αυτό που έγινε στο β δεκάλεπτο είναι δική του ευθύνη γιατί ενω έχει χαλάσει ο ρυθμός με τις αλλαγές του κι έχει μπει ξανά στο ματς η Φενέρ απ το -16, δε το διορθώνει κι επιμένει ρίχνοντας χριστοσταθμίσεις πάλι!Και στο τέταρτο δεκάλεπτο έχει γίνει μανταρα στο αμυντικό κομμάτι που δεν έβγαιναν τα μαρκαρίσματα.....όπως και στον μοιραίο αφανισμό του Κάνααν

jazz thrilos
Reactions:

Σάβ Απρ 29, 2023 12:29 am

Φάνηκε και την Τετάρτη ότι θα εχουμε πρόβλημα στην ρακέτα. Συμφωνώ με τον φίλο παραπάνω ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε το δίδυμο Χεηζ-Μοτλει με Φαλ-Μπολομποι. αλλά δυστυχώς ο κόουτς δεν δουλεύει όλη την χρόνια τέτοια ψηλά σχήματα οπότε θα πάμε με τις συνταγές που μας έχουν φέρει μέχρι εδώ.

Δεν υπάρχει πολλή διάθεση οπότε θα το γράψω όπως το νιωθω. Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για τα ματς στην Τουρκία. Παρόλα αυτα, είμαι υπερευχαριστημενος από την φετινή συνολική μας εικόνα και στηρίζω με χίλια τον σκακιστή.

Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions:

Σάβ Απρ 29, 2023 12:34 am

Ουτε εγω είμαι αισιόδοξος για τη νίκη στη Τουρκια γιατι πρέπει ν αλλάξει κάτι στο τρόπο παιχνιδιού της ομάδας στα σχήματα κυρίως κι ο κόουτς δε τα κάνει αυτά....Πάει όπως έχει παίξει σε όλη τη σεζόν, ο Ιτούδης τα πάει καλυτερα στη τακτική και φαίνεται!
Αφού ομως είναι έτσι τουλάχιστον ας δούμε περισσότερη "ελευθερία" απ τον χερά μας τον Κάνααν μιας και θα ψάχνουμε μακρινά μεγάλα σουτ στάνταρτ για τη νίκη!

Dedalos

euroleague
Reactions:

Σάβ Απρ 29, 2023 12:36 am

Νομίζω ότι λέει πολλά για τον χαρακτήρα του ανδρός στο ότι απέδωσε την ήττα στις χαμένες βολές του Σάκη.
Οι φίλοι που λένε ότι δε δούλεψε καθόλου ψηλά σχήματα έχουν δίκιο. Το μπολομποι δεν τον είδαμε ούτε σε ένα αγώνα στο 4.
Το Σάσα Πίτερς στο 3-4 το είδαμε κάνα δυο φορές, δε πήγε πολύ καλά και δεν επέμεινε.

HackerBaby

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Απρ 29, 2023 12:38 am

jazz thrilos έγραψε:
Σάβ Απρ 29, 2023 12:29 am
Φάνηκε και την Τετάρτη ότι θα εχουμε πρόβλημα στην ρακέτα. Συμφωνώ με τον φίλο παραπάνω ότι θα μπορούσαμε να παίξουμε το δίδυμο Χεηζ-Μοτλει με Φαλ-Μπολομποι. αλλά δυστυχώς ο κόουτς δεν δουλεύει όλη την χρόνια τέτοια ψηλά σχήματα οπότε θα πάμε με τις συνταγές που μας έχουν φέρει μέχρι εδώ.

Δεν υπάρχει πολλή διάθεση οπότε θα το γράψω όπως το νιωθω. Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος για τα ματς στην Τουρκία. Παρόλα αυτα, είμαι υπερευχαριστημενος από την φετινή συνολική μας εικόνα και στηρίζω με χίλια τον σκακιστή.
Συγνώμη αλλά δε μπορεί να λες ότι αν δεν περάσει τη σειρά θα είσαι ευχαριστημένος.

Δεν είμαι Ολυμπιακός αλλά θα εσκαγα αν είχα κάνει τέτοια χρόνια και δεν περνούσα φάιναλ 4 και αυτά που λέτε για τα ρόστερ και την οικονομική διαφορά τους τα ακούω βερεσε. Καλύτερο ρόστερ έχει ο Ολυμπιακός και σαν ομάδα αλλά και σαν μονάδες και ας έχει πιο οικονομικά συμβόλαια.

Έχει Walkup η Φενέρ?? Έχει βεζενκοβ?? Τι λέμε τώρα ?? Επειδή πήγε και έσκασε εκατομμύρια στο γκουντουριτς και στον Καλάθη σημαίνει ότι έχει και ροστεραρα?

Αποτυχία θα είναι αν δεν περάσει και μάλιστα από τις λίγες

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Απρ 29, 2023 12:45 am

τον μπολομποι τον βλεπουμε στο 5 που ειναι και η θεση του και δεν μπορει να παρει τα ποδια του..δεν χρειαζεται να τον δουμε και στο 4... ο μπαρτζω ειπε οτι οταν πηραμε 14π διαφορα αναγκαστηκαμε να κανουμε ροτεισον..ισως ξερει κατι που δεν βλεπουμε εμεις.Το οτι απεδωσε την ηττα στις βολες του σακ ειναι ψεμα παντως,καποιος δεν ειδε την συνεντευξη..

Αν μπορεσει η φενερ να μας παρει 3 παιχνιδια σερι μπραβο της,δεν αξιζουμε να παμε φ4..εγω πιστευω οτι μπορουμε και 2/2 εκει,αρκει να παιξουμε με παθος και ρυθμο .

Τεραστια αποτυχια θα ναι γιατι εχουν μεινει ηδη απεξω τα 2 φαβορι ρεαλ εφες και ειναι τεραστια ευκαιρια να πας να το σηκωσεις.Θεωρω πως εχουμε την ομαδα να κερδισουμε φενερ μακαμπι παρτιζαν και τον σαρας..

Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions:

Σάβ Απρ 29, 2023 12:48 am

Κύριοι ηρεμήστε και προσέξτε τους χαρακτηρισμους

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie

Σάβ Απρ 29, 2023 12:52 am

Dedalos έγραψε:
Σάβ Απρ 29, 2023 12:36 am
Νομίζω ότι λέει πολλά για τον χαρακτήρα του ανδρός στο ότι απέδωσε την ήττα στις χαμένες βολές του Σάκη.
Οι φίλοι που λένε ότι δε δούλεψε καθόλου ψηλά σχήματα έχουν δίκιο. Το μπολομποι δεν τον είδαμε ούτε σε ένα αγώνα στο 4.
Το Σάσα Πίτερς στο 3-4 το είδαμε κάνα δυο φορές, δε πήγε πολύ καλά και δεν επέμεινε.
Αυτό, πάλι, που το είδες;
Η μισαλλοδοξία σου κατά του Μπαρτζώκα σε κάνει να καταφεύγεις και σε ψέματα.
Ο Μπαρτζώκας κατά λέξη είπε:
"Αρχίσαμε να παίζουμε βιαστικά, αρχίσαμε να μην εκτελούμε το πλάνο του αγώνα και τελικά ήταν ένα κλειστό παιχνίδι στο τέλος. Στο -1 χάσαμε δυο βολές, πήραν δυο επιθετικά ριμπάουντ στη σειρά, στο δεύτερο κέρδισαν φάουλ και εκτέλεσαν βολές. Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες..."
Δεν μιλάει μόνο για τις δυό χαμένες βολές. Μιλάει και για χαμένα ριμπάουντ, και για κερδισμένο φάουλ και για βολές, σ' ένα κλειστό παιχνίδι.

I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions:

Σάβ Απρ 29, 2023 12:55 am

Αγαπώ Μπαρτζωκα και δεν τον αλλάζω. Σήμερα όμως έκανε λάθη. 20 λεπτά Walkup , Βεζενκοφ δεν βγαίνει το έχουμε δει τόσες φορές. Έλεος δλδ, ψοφάνε στο τέλος και δεν μπορούν να σκοράρουν με τπτ. Και ειδικά βάλε Παπανικολάου στο τέλος. Χάνουμε όλα τα Rebound!!

Πάντως και στο 1ο ματς δεν είμασταν καλοί. Ο Κααναν έκανε την διαφορά και ο κακός Καλάθης που σήμερα τον πέταξε έξω.

Τπτ δεν έχει χαθεί αλλά σίγουρα δυσκόλεψε πολύ.

Μια φορά το στανιό μου να περάσουμε εύκολα Final 4

thory

euroleague
Reactions:

Σάβ Απρ 29, 2023 12:56 am

Όλοι οι τοπ προπονητές με την εικόνα του πρώτου δεκαλεπτου θα έμπαιναν στο δεύτερο δεκάλεπτο με τα 4/5 της ίδιας 5αδας. Αυτό που κάνει ο κοουτς είναι εγκληματικό. Και εδώ δεν είναι regular είναι playoffs.
Άντε κέρδισε τώρα στην Τουρκία.

ΥΓ. Ελπίζω μερικοί αλαζόνες να πήρατε ένα μάθημα σήμερα. Ειδικά όσοι χλευαζατε έναν κορυφαίο προπονητή σαν τον ιτουδη. Ο τύπος στον πάγκο έδινε ρεσιτάλ συμμετείχε με όποιον τρόπο μπορούσε στο ματς. Ήταν πραγματικός ηγέτης για την ομάδα του.

Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie

Σάβ Απρ 29, 2023 1:00 am

thory έγραψε:
ΥΓ. Ελπίζω μερικοί αλαζόνες να πήρατε ένα μάθημα σήμερα. Ειδικά όσοι χλευαζατε έναν κορυφαίο προπονητή σαν τον ιτουδη. Ο τύπος στον πάγκο έδινε ρεσιτάλ συμμετείχε με όποιον τρόπο μπορούσε στο ματς. Ήταν πραγματικός ηγέτης για την ομάδα του.
Να δούμε τι μάθημα θα πάρετε κάποιοι άλλοι μετά τον τελικό. Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό.
Όσο για τον "κορυφαίο προπονητή" μ' έκανες και γέλασα μέσα στη στεναχώρια μου. Μπράβο!

I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions:

Σάβ Απρ 29, 2023 1:07 am

thory έγραψε:
Όλοι οι τοπ προπονητές με την εικόνα του πρώτου δεκαλεπτου θα έμπαιναν στο δεύτερο δεκάλεπτο με τα 4/5 της ίδιας 5αδας. Αυτό που κάνει ο κοουτς είναι εγκληματικό. Και εδώ δεν είναι regular είναι playoffs.

Κορυφαίος είναι ο Ομπράντοβιτς κι ο συγχωρεμένος Ίβκοβιτς μόνο....οι άλλοι είναι απλώς καλοί ή μέτριοι ή κακοί!Αν ήταν κορυφαίος δε θα βγαινε 8ος και θα κρεμόταν από άλλα αποτελέσματα!

thory

euroleague
Reactions:

Σάβ Απρ 29, 2023 1:09 am

lefpan έγραψε:
Σάβ Απρ 29, 2023 1:00 am
thory έγραψε:
Να δούμε τι μάθημα θα πάρετε κάποιοι άλλοι μετά τον τελικό. Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό.
Όσο για τον "κορυφαίο προπονητή" μ' έκανες και γέλασα μέσα στη στεναχώρια μου. Μπράβο!
Αν δεν θεωρείς εναν από τους κορυφαίους προπονητές της Ευρωλίγκας τον ιτουδη οκ πάω πάσο δεν θα στο χαλάσω.
Εγώ δεν χρειάζεται να πάρω κάποιο μάθημα αδερφέ μου αν πάμε τελικό, έχω μάθει να σέβομαι τα καταρθωματα των άλλων και να μην τους χλευάζω. Από τον Οκτώβριο λέω ότι με το μπάσκετ που παίζει ο Ολυμπιακός είναι νο1 φαβορί για την κούπα.
Συνεχίζω να το πιστεύω, απλά τα δεδομένα είναι διαφορετικά πλέον. Κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι αλλά και τακτικά. Θα χρειαστεί το κάτι παραπάνω στην Τουρκία.

thory

euroleague
Reactions:

Σάβ Απρ 29, 2023 1:12 am

Jimmyrogue84 έγραψε:
Σάβ Απρ 29, 2023 1:07 am
thory έγραψε:

Κορυφαίος είναι ο Ομπράντοβιτς κι ο συγχωρεμένος Ίβκοβιτς μόνο....οι άλλοι είναι απλώς καλοί ή μέτριοι ή κακοί!Αν ήταν κορυφαίος δε θα βγαινε 8ος και θα κρεμόταν από άλλα αποτελέσματα!
Δεν είπα ότι είναι ο καλύτερος προπονητής της Ευρώπης. Είπα ότι κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι ένας από τους καλύτερους. Δεν ξέρω μπορεί να έχουμε διαφορετικά κριτήρια τι να πω.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2022-2023”