EL Game 4, Panathinaikos Athens vs AS Monaco
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 2316
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Δε νομίζω. Ο Γιόβιτς είχε μείνει σχεδόν 3 μήνες έξω, αφότου είχε τραυματιστεί. Έχω διαβάσει ότι ο λαγονοψοϊτης θέλει μεγάλη προσοχή, πρέπει ο παίκτης να είναι στο 100% για να μπορέσει να ξαναμπεί σε αγωνιστικούς ρυθμούς.villiskabas έγραψε: ↑Παρ Οκτ 21, 2022 7:45 pmΜε τον Γουολτερς τι γινεται ρε παιδια? νεος Γιοβιτς μας βγηκε???![]()
![]()
0
- j-kidd13
- Reactions: 1567
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχει θέματα με τραυματισμους ο Ουόλτερς.villiskabas έγραψε: ↑Παρ Οκτ 21, 2022 7:45 pmΜε τον Γουολτερς τι γινεται ρε παιδια? νεος Γιοβιτς μας βγηκε???![]()
![]()
Μια από τα ίδια μέχρι τώρα,από το 9-6 ,σερί 1-21 η Μονακό...Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω,η κατασταση είναι απελπιστική.
0
- No Center-No Party
- Reactions: 224
- Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 87
- Προειδοποιήσεις:
0
Ότι η ομάδα θα ήταν χειρότερη και από πέρυσι, αυτό ξεπερνάει κάθε αρνητική ή συγκρατημένη προσδοκία είχα για φέτος.
Δε θεωρώ ότι το υλικό είναι για τέτοιο πέταμα. Κάτι παίζει, δε ξέρω, έλλειψη συνοχής λόγων πολλών νέων παιχτών? Κακό κλίμα στα αποδυτήρια? Κακή ψυχολογία? Κάτι εξωαγωνιστικό που δε σώζεται από κανένα Μπέικον..
Δε θεωρώ ότι το υλικό είναι για τέτοιο πέταμα. Κάτι παίζει, δε ξέρω, έλλειψη συνοχής λόγων πολλών νέων παιχτών? Κακό κλίμα στα αποδυτήρια? Κακή ψυχολογία? Κάτι εξωαγωνιστικό που δε σώζεται από κανένα Μπέικον..
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Ότι παίζουμε χωρίς τον βασικό μας άσσο μήπως; Εγώ δε δέχομαι να λένε κάποιοι ότι είμαστε χειρότεροι από πέρυσι, όταν παίζουμε χωρίς τον σημαντικότερο παίκτη μας.agnwstos_nikos έγραψε: ↑Παρ Οκτ 21, 2022 9:24 pmΌτι η ομάδα θα ήταν χειρότερη και από πέρυσι, αυτό ξεπερνάει κάθε αρνητική ή συγκρατημένη προσδοκία είχα για φέτος.
0
-
- Reactions: 87
- Προειδοποιήσεις:
0
Μακάρι φίλε μου να είναι όπως τα λες. Εμένα η όλη η αγωνιστική εικόνα που βλέπω δεν με πείθει ότι θα βελτιωθεί με τον Γουόλτερς. Εύχομαι να διαψευστώ.BillyPao έγραψε: ↑Παρ Οκτ 21, 2022 9:28 pmΌτι παίζουμε χωρίς τον βασικό μας άσσο μήπως; Εγώ δε δέχομαι να λένε κάποιοι ότι είμαστε χειρότεροι από πέρυσι, όταν παίζουμε χωρίς τον σημαντικότερο παίκτη μας.agnwstos_nikos έγραψε: ↑Παρ Οκτ 21, 2022 9:24 pmΌτι η ομάδα θα ήταν χειρότερη και από πέρυσι, αυτό ξεπερνάει κάθε αρνητική ή συγκρατημένη προσδοκία είχα για φέτος.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Εγώ το πιστεύω, είδαμε την τελευταία 2ετία πόσο σημαντικός είναι ο άσσος.agnwstos_nikos έγραψε: ↑Παρ Οκτ 21, 2022 9:31 pmΜακάρι φίλε μου να είναι όπως τα λες. Εμένα η όλη η αγωνιστική εικόνα που βλέπω δεν με πείθει ότι θα βελτιωθεί με τον Γουόλτερς. Εύχομαι να διαψευστώ.
0