EL Game 18, AS Monaco vs Olympiacos Piraeus
Συντονιστής: Captains
- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- mixalisgate7
- Reactions: 1643
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- kojito
- Reactions: 2545
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Άλλη μια κακή επίθεση στο τέλος του αγώνα. Δεν έπρεπε να πάμε σε τόσο μεγάλη επίθεση, αν κάναμε επίθεση στα 12-15 δευτερόλεπτα ακόμα κι αν χάναμε το καλάθι μετά θα μπορούσαμε να παίξουμε άμυνα χωρίς φάουλ και να μας μείνει και λίγος χρόνος. Δεν ξέρω αν είχε σχεδιάσει κάτι συγκεκριμένο ο Μπαρτζώκας, αλλά μου φάνηκε ότι δεν υπήρχε πλάνο εκεί.
Κλατάραμε γενικά όσο πέρναγε η ώρα. Ο Μπαρτζώκας ρίσκαρε αφήνοντας έξω όλο το τέταρτο δεκάλεπτο τον Σάσα που σήμερα δεν ήταν τόσο καλός. Πήγε να του βγει το ρίσκο με τον σχετικά θετικό σήμερα Peters, αλλά δύσκολα θα παίρναμε το ματς με τον Walkup κουρασμένο και τον Σλούκα να μην μπορεί να βρει τρόπος να επιτεθεί αποτελεσματικά απέναντι στα γρήγορα και αθλητικά γκαρντ των Γάλλων.
Γενικά απέναντι σε τέτοιες ομάδες έχουμε τύχη μόνο αν βάζουμε τα σουτ απ'έξω ώστε να ανοίξει λίγο η άμυνα, κάτι που δεν έγινε σήμερα.
Κλατάραμε γενικά όσο πέρναγε η ώρα. Ο Μπαρτζώκας ρίσκαρε αφήνοντας έξω όλο το τέταρτο δεκάλεπτο τον Σάσα που σήμερα δεν ήταν τόσο καλός. Πήγε να του βγει το ρίσκο με τον σχετικά θετικό σήμερα Peters, αλλά δύσκολα θα παίρναμε το ματς με τον Walkup κουρασμένο και τον Σλούκα να μην μπορεί να βρει τρόπος να επιτεθεί αποτελεσματικά απέναντι στα γρήγορα και αθλητικά γκαρντ των Γάλλων.
Γενικά απέναντι σε τέτοιες ομάδες έχουμε τύχη μόνο αν βάζουμε τα σουτ απ'έξω ώστε να ανοίξει λίγο η άμυνα, κάτι που δεν έγινε σήμερα.
0
-
- Reactions: 504
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κρίμα...η Μονακό είναι η ομάδα που μπορεί να μας χαλάσει το παιχνίδι περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ομάδα.
Βρεθήκαμε και σε πολύ άστοχη μέρα αλλά παρ' όλα αυτά μπορούσαμε να κερδίσουμε μιας και στην άμυνα ήμασταν πολύ καλοί στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και η Μονακό επίσης άστοχη.
Πάμε δυνατά για το διπλό την Πέμπτη.
Βρεθήκαμε και σε πολύ άστοχη μέρα αλλά παρ' όλα αυτά μπορούσαμε να κερδίσουμε μιας και στην άμυνα ήμασταν πολύ καλοί στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και η Μονακό επίσης άστοχη.
Πάμε δυνατά για το διπλό την Πέμπτη.
0
- Sokos
- Reactions: 517
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά νομίζω πως ματς που έχει κριθεί στο τέλος δεν το έχουμε κερδίσει. Αντίστοιχα η Monaco δεν θυμάμαι να έχει χάσει οριακό ματς.
Γενικά πάντως δεν μας ταιριάζει καθόλου σαν αντίπαλος.
Προχωράμε. Δεν μπορώ να φανταστώ τα guard της Virtus να μας προκαλούν τόσα προβλήματα με την άμυνα τους.
Γενικά πάντως δεν μας ταιριάζει καθόλου σαν αντίπαλος.
Προχωράμε. Δεν μπορώ να φανταστώ τα guard της Virtus να μας προκαλούν τόσα προβλήματα με την άμυνα τους.
0
Μπράβο στην ομάδα παλεψε μέχρι το τέλος σε ένα σκληρό παιχνίδι εμένα αυτά τα παιχνίδια μου αρέσουν. Ο Πίτερς πολύ καλός και σήμερα. Χάσαμε το ένα κάρφωμα του Μπλάκ η το χαμένο λειαπ του Πίτερς στο τέλος. Ο Μπλάκ αρχίζει να θυμίζει το Μπλάκ της Μακάμπι πολύ καλή μεταγραφή.
Δυστυχώς από το 2 για άλλο ένα παιχνίδι δεν παίρνουμε τίποτα επιθετικά. Ο κάναν για άλλο ένα παιχνίδι κάκιστος επιθετικά !ι αυτό μας στοιχίζει και ποιοτικά και ποσοτικά. Μας λείπει πολύ ο παίκτης που θα μας ξεκολλήσει επιθετικά. Με Βίρτους δε χάνουμε
Δυστυχώς από το 2 για άλλο ένα παιχνίδι δεν παίρνουμε τίποτα επιθετικά. Ο κάναν για άλλο ένα παιχνίδι κάκιστος επιθετικά !ι αυτό μας στοιχίζει και ποιοτικά και ποσοτικά. Μας λείπει πολύ ο παίκτης που θα μας ξεκολλήσει επιθετικά. Με Βίρτους δε χάνουμε
0
Πρόσεχε τι γράφεις. Θα πουν ότι είσαι αντί Ολυμπιακός και θέλεις να χάνει η ομάδα...tarp7 έγραψε: ↑Τρί Ιαν 10, 2023 10:19 pmΜπράβο στην ομάδα παλεψε μέχρι το τέλος σε ένα σκληρό παιχνίδι εμένα αυτά τα παιχνίδια μου αρέσουν. Ο Πίτερς πολύ καλός και σήμερα. Χάσαμε το ένα κάρφωμα του Μπλάκ η το χαμένο λειαπ του Πίτερς στο τέλος. Ο Μπλάκ αρχίζει να θυμίζει το Μπλάκ της Μακάμπι πολύ καλή μεταγραφή.
0
πολύ κακό μπάσκετ σήμερα από την ομάδα, η Μονακό ήταν επίσης άστοχη αλλά τα σουτ που έπαιρνε ήταν υπό καλύτερες προϋποθέσεις. εμείς ήμασταν πελαγωμένοι και σε καμία περίπτωση μετά το πρώτο δεκάλεπτο δε φανήκαμε να ξέρουμε τι κάνουμε.
ακόμα και όταν χάναμε με -2 και -4 δε σου έβγαζε τίποτα θετικό η ομάδα και αν οι άλλοι έβαζαν μερικά ελεύθερα σουτ η διαφορά θα ήταν μεγαλύτερη από νωρίς.
ακόμα και όταν χάναμε με -2 και -4 δε σου έβγαζε τίποτα θετικό η ομάδα και αν οι άλλοι έβαζαν μερικά ελεύθερα σουτ η διαφορά θα ήταν μεγαλύτερη από νωρίς.