EL Game 20, Olympiacos Piraeus vs Real Madrid
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1661
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
δυναμη φιλε,δυναμη.........ηταν μια κακη βραδια......μη χανεις το κουραγιο σου..........Dedalos έγραψε: ↑Παρ Ιαν 20, 2023 11:02 pmΟ κανααν σήμερα τίμιος;;;!!!! Το βασικό σου 2αρι 3 πόντοι, 1 ασίστ για 800000 και είναι τίμιος;;;assistant77 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 20, 2023 10:56 pmΤεραστια νικη ,θα φανει στο τελος ποσο τεραστια......οπως ελεγα και το πρωι δε μας διαβαζει καλα η Ρεαλ και μας ταιριαζει σαν αντιπαλος......ειχε και τα προβληματακια της και ολα καλα.....
Μετα απο μια νικη 15 ποντων απεναντι στη βασιλισσα και πρωτοπορο της EL ας γκρινιαξω κι εγω λιγο.........δεν ειναι ο Κααναν η μαυρη τρυπα μας,δυστυχως ο Μπολο ειναι..........ο Κααναν τιμιος ειναι αν και θα πρεπε να παιρνει περισσοτερες επιθετικες πρωτοβουλιες ειναι παντα θετικος,προσφερει με την αμυνα ,το spacing,την πασα,κανα σουτακι...........
Ο Μπολο δυστυχως δυστυχως δε βλεπεται και μπρος και πισω........ευτυχως καλυπτει την τρυπα του ο ΤΙΜΙΟΤΑΤΟΣ Μπλακ που ειναι η εκπληξη της χρονιας........
3
1
2

3 πόντοι,1 ασίστ ...... Τίμιος !!! Έχεις μάτι εσύ!assistant77 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 20, 2023 11:06 pmδυναμη φιλε,δυναμη.........ηταν μια κακη βραδια......μη χανεις το κουραγιο σου..........
1
1

Είμαστε πρώτοι και γκρινιάζουμε ρε μάγκες? 
Walkup κλασσικά ΑΡΡΩΣΤΙΑ. Σλουκας,Μακισικ στην συνέχεια. Μπράβο και στον Ταρικ που ο τύπος παίζει αυτό που λέμε Δυνατά και με Τσαμπουκά με την διαφορά ότι είναι και καλός παίκτης. Η ομάδα όπως έχουμε πει τόσες φορές έχει ομοιογένεια και δίκαια βρίσκεται σε αυτή την θέση.
Και εγώ ήμουν υπέρ μιας μεταγραφής στο 2 αλλά όπως είναι η κατάσταση ίσως να μην χρειάζεται τίποτα. Η ομάδα ρολαρει και φαίνεται πως σε σχέση με τις αρχές και άλλοι παίκτες πλέον προσφέρουν.
Walkup κλασσικά ΑΡΡΩΣΤΙΑ. Σλουκας,Μακισικ στην συνέχεια. Μπράβο και στον Ταρικ που ο τύπος παίζει αυτό που λέμε Δυνατά και με Τσαμπουκά με την διαφορά ότι είναι και καλός παίκτης. Η ομάδα όπως έχουμε πει τόσες φορές έχει ομοιογένεια και δίκαια βρίσκεται σε αυτή την θέση.
Και εγώ ήμουν υπέρ μιας μεταγραφής στο 2 αλλά όπως είναι η κατάσταση ίσως να μην χρειάζεται τίποτα. Η ομάδα ρολαρει και φαίνεται πως σε σχέση με τις αρχές και άλλοι παίκτες πλέον προσφέρουν.
1
1

έτσι ακριβώς τα θέλω τα ντέρμπι μου : ένταση, ξύλο, χαμηλά σκορ και κάθε καλάθι να πανηγυρίζεται σαν γκολ και φυσικά στο τέλος να κερδίζουμε
δεν έχει νόημα να αρχίσουμε τα "ο τάδε δεν ήταν καλός" κτλ ντέρμπι ήταν που νικήσαμε σχετικά εύκολα, τι να πει και η Ρεάλ δηλαδή.
περισσότερο απ' όλα χαίρομαι για τη σιγουριά που έβγαζε η ομάδα ότι το παιχνίδι δε θα στραβώσει και εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουμε, κάτι σαν το "αν δε σας νικήσουμε δε φεύγετε από δω" που φώναζε και η κερκίδα
κάποιος πιο πάνω έγραψε ότι οποιοσδήποτε παίκτης της Ρεάλ θα ήταν πενταδάτος στον Ολυμπιακό, η πλάκα είναι ότι ο σχολιαστής του Euroleague TV έκανε ένα παρόμοιο σχόλιο, ότι οποιοσδήποτε παίκτης του Ολυμπιακού ή της Ρεάλ θα ήταν βασικός (ή έστω σημαντικός, δε θυμάμαι ακριβώς) σε άλλες ομάδες της Euroleague.

δεν έχει νόημα να αρχίσουμε τα "ο τάδε δεν ήταν καλός" κτλ ντέρμπι ήταν που νικήσαμε σχετικά εύκολα, τι να πει και η Ρεάλ δηλαδή.
περισσότερο απ' όλα χαίρομαι για τη σιγουριά που έβγαζε η ομάδα ότι το παιχνίδι δε θα στραβώσει και εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουμε, κάτι σαν το "αν δε σας νικήσουμε δε φεύγετε από δω" που φώναζε και η κερκίδα

κάποιος πιο πάνω έγραψε ότι οποιοσδήποτε παίκτης της Ρεάλ θα ήταν πενταδάτος στον Ολυμπιακό, η πλάκα είναι ότι ο σχολιαστής του Euroleague TV έκανε ένα παρόμοιο σχόλιο, ότι οποιοσδήποτε παίκτης του Ολυμπιακού ή της Ρεάλ θα ήταν βασικός (ή έστω σημαντικός, δε θυμάμαι ακριβώς) σε άλλες ομάδες της Euroleague.
-
- Reactions: 2318
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Κάπως αλλιώς πάει το σύνθημα.austerity_blues έγραψε: ↑Παρ Ιαν 20, 2023 11:14 pmέτσι ακριβώς τα θέλω τα ντέρμπι μου : ένταση, ξύλο, χαμηλά σκορ και κάθε καλάθι να πανηγυρίζεται σαν γκολ και φυσικά στο τέλος να κερδίζουμε![]()
περισσότερο απ' όλα χαίρομαι για τη σιγουριά που έβγαζε η ομάδα ότι το παιχνίδι δε θα στραβώσει και εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουμε, κάτι σαν το "αν δε σας νικήσουμε δε φεύγετε από δω" που φώναζε και η κερκίδα![]()

1
1

Ο καλός Μπλάκ ήταν αναμενόμενο ότι κάποια στιγμή θα ήταν μπροστά στο ροτεισον από το μπολομποι . Δεν συγκρίνονται ως παίκτες. Η αμφιβολία ήταν κατά πόσο θα μπορούσε να επανέλθει σε καλό επίπεδο ο μπλακ μετά τους τραυματισμούς του Αυτή τη στιγμή πλησιάζει τα στάνταρτ του στη Μακάμπι. Η τρίτος σέντερ να μη παίζει καλά δεν λέει τίποτα καμία ομάδα δεν παίζει με 3σεντερ. Η μετριότητα του κάναν στοιχίζει γιατί δεν υπάρχει άλλος στη θέση του. Ευτυχώς έχει ανέβει ο μακισικ, ο οποίος όμως ανεβαίνει και στο 3 , αλλιώς θα είχαμε μεγάλο θέμαassistant77 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 20, 2023 10:56 pmΤεραστια νικη ,θα φανει στο τελος ποσο τεραστια......οπως ελεγα και το πρωι δε μας διαβαζει καλα η Ρεαλ και μας ταιριαζει σαν αντιπαλος......ειχε και τα προβληματακια της και ολα καλα.....
Μετα απο μια νικη 15 ποντων απεναντι στη βασιλισσα και πρωτοπορο της EL ας γκρινιαξω κι εγω λιγο.........δεν ειναι ο Κααναν η μαυρη τρυπα μας,δυστυχως ο Μπολο ειναι..........ο Κααναν τιμιος ειναι αν και θα πρεπε να παιρνει περισσοτερες επιθετικες πρωτοβουλιες ειναι παντα θετικος,προσφερει με την αμυνα ,το spacing,την πασα,κανα σουτακι...........
Ο Μπολο δυστυχως δυστυχως δε βλεπεται και μπρος και πισω........ευτυχως καλυπτει την τρυπα του ο ΤΙΜΙΟΤΑΤΟΣ Μπλακ που ειναι η εκπληξη της χρονιας........
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
δυο ματια ............με 2,5 μυωπια το καθενα.........αμησε τα.........Dedalos έγραψε: ↑Παρ Ιαν 20, 2023 11:09 pm3 πόντοι,1 ασίστ ...... Τίμιος !!! Έχεις μάτι εσύ!assistant77 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 20, 2023 11:06 pm
δυναμη φιλε,δυναμη.........ηταν μια κακη βραδια......μη χανεις το κουραγιο σου..........
1
1

-
- Reactions: 504
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Κάνααν δεν θα γίνει ποτέ αυτό που περιμέναμε (ή μάλλον θέλαμε), δηλαδή ο σταθερός σκόρερ με την προσωπική φάση κλπ.Dedalos έγραψε: ↑Παρ Ιαν 20, 2023 11:09 pm3 πόντοι,1 ασίστ ...... Τίμιος !!! Έχεις μάτι εσύ!assistant77 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 20, 2023 11:06 pm
δυναμη φιλε,δυναμη.........ηταν μια κακη βραδια......μη χανεις το κουραγιο σου..........
Κι εγώ πιστεύω ότι χρειαζόμασταν κάτι καλύτερο επιθετικά στη θέση του αλλά πλέον με αυτόν θα πορευτούμε. Τουλάχιστον δεν είναι ζημιογόνος για την ομάδα, όμως σίγουρα δεν αποδίδει με βάση το ρόλο και το συμβόλαιό του.
3
3

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leo_98 την Παρ Ιαν 20, 2023 11:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Οπως εχω ξαναπει με αυτες τις αδυναμιες θα ζησει και θα πεθανει ο Μπαρτζωκας...........το μπασκετ του σε αμυνα κι επιθεση ειναι δυσκολα εκπαιδευσιμο........δεν προκειται να βαλει καινουριο παιχτη στην εξισωση.........αν δεν εχουμε σοβαρο τραυματισμο-φτουφτου- μ αυτο το ροστερ θα παμε κι ο,τι γινει..........διορθωσεις το καλοκαιρι.........tarp7 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 20, 2023 11:19 pmΟ καλός Μπλάκ ήταν αναμενόμενο ότι κάποια στιγμή θα ήταν μπροστά στο ροτεισον από το μπολομποι . Δεν συγκρίνονται ως παίκτες. Η αμφιβολία ήταν κατά πόσο θα μπορούσε να επανέλθει σε καλό επίπεδο ο μπλακ μετά τους τραυματισμούς του Αυτή τη στιγμή πλησιάζει τα στάνταρτ του στη Μακάμπι. Η τρίτος σέντερ να μη παίζει καλά δεν λέει τίποτα καμία ομάδα δεν παίζει με 3σεντερ. Η μετριότητα του κάναν στοιχίζει γιατί δεν υπάρχει άλλος στη θέση του. Ευτυχώς έχει ανέβει ο μακισικ, ο οποίος όμως ανεβαίνει και στο 3 , αλλιώς θα είχαμε μεγάλο θέμαassistant77 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 20, 2023 10:56 pmΤεραστια νικη ,θα φανει στο τελος ποσο τεραστια......οπως ελεγα και το πρωι δε μας διαβαζει καλα η Ρεαλ και μας ταιριαζει σαν αντιπαλος......ειχε και τα προβληματακια της και ολα καλα.....
0
Λόγω μιας γαμωυποχρέωσης που με έμπλεξε η γυναίκα μου, δυστυχώς δεν πήγα ΣΕΦ, αλλά ψιλο-παρακολουθούσα το ματς euroleague tv στα κλεφτά.
Το μόνο που θέλω να πω (επειδή ακόμα είμαι στην γαμωυποχρέωση) είναι ευχαριστώ στον σκακιστή, στο πρότυπο χριστιανού, στον κόουτς της καρδιάς μας, στον Γιώργο Μπαρτζώκα. Μαζι του και λόγω αυτού ζούμε μεγάλες στιγμές.

Το μόνο που θέλω να πω (επειδή ακόμα είμαι στην γαμωυποχρέωση) είναι ευχαριστώ στον σκακιστή, στο πρότυπο χριστιανού, στον κόουτς της καρδιάς μας, στον Γιώργο Μπαρτζώκα. Μαζι του και λόγω αυτού ζούμε μεγάλες στιγμές.

(γαμω)υποχρέωση σε συνδυασμό με euroleague tv και basketforum, είσαι ο άνθρωπος μου <3jazz thrilos έγραψε: ↑Παρ Ιαν 20, 2023 11:35 pmΛόγω μιας γαμωυποχρέωσης που με έμπλεξε η γυναίκα μου, δυστυχώς δεν πήγα ΣΕΦ, αλλά ψιλο-παρακολουθούσα το ματς euroleague tv στα κλεφτά.
![]()
- Jimmyrogue84
- Reactions: 523
- Προειδοποιήσεις:
0
Ποιος το περίμενε ότι θα κρατάγαμε στους 60 πόντους τη Ρεάλ και με τόσο τραγικό ποσοστό στα τρίποντα θα περναμε και σχετικά άνετα στο τέλος το ματς....εγω οχι πάντως!
Όσον αφορά το "τίμιος" Κάνααν:Ο Αϊζάϊα δεν είναι παίκτης της "οικονομίας" που θα μπει 15-20 λεπτά θα σουτάρει 5-6 σουτ και θα βάλει 2 τρίποντα καμιά βολή και όλα καλά.Ο τρόπος που παιξε σήμερα έτσι έμοιαζε.Εχει εντολή να παίζει ετσι φαντάζομαι, για να σου δώσει αυτά που μπορεί θέλει χώρο και ελεύθερο πρωτοβουλιών!Θα μου πεις εδωσες 700-800κ για να τον αξιοποιείς ετσι;Ε, δε κολλάει οκ, αλλα αυτό συμβαίνει πάντως.....
Απ τον Μπολομπόϊ γενικά περίμενα παραπάνω πράγματα, ευτυχώς βγήκε μπροστά ο Μπλακ κι εσβηνε τον έναν μετά τον άλλον ψηλό της Ρεαλ.
Πάση θυσία νίκη με Μακάμπι για μείνουμε σε τροχιά 4άδας.
Όσον αφορά το "τίμιος" Κάνααν:Ο Αϊζάϊα δεν είναι παίκτης της "οικονομίας" που θα μπει 15-20 λεπτά θα σουτάρει 5-6 σουτ και θα βάλει 2 τρίποντα καμιά βολή και όλα καλά.Ο τρόπος που παιξε σήμερα έτσι έμοιαζε.Εχει εντολή να παίζει ετσι φαντάζομαι, για να σου δώσει αυτά που μπορεί θέλει χώρο και ελεύθερο πρωτοβουλιών!Θα μου πεις εδωσες 700-800κ για να τον αξιοποιείς ετσι;Ε, δε κολλάει οκ, αλλα αυτό συμβαίνει πάντως.....
Απ τον Μπολομπόϊ γενικά περίμενα παραπάνω πράγματα, ευτυχώς βγήκε μπροστά ο Μπλακ κι εσβηνε τον έναν μετά τον άλλον ψηλό της Ρεαλ.
Πάση θυσία νίκη με Μακάμπι για μείνουμε σε τροχιά 4άδας.
0