prime7 έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 04, 2023 12:45 am
Φέτος θέλω ΧΑΛΑΡΌ ζευγάρι στα Playoff. Καμία Μακαμπι,Βαλενθια,Βιρτους ξερω γω. Όχι άλλο σκληρό Match up τύπου Εφες-Μονακο. Ήμαρτον, να πάμε μια φορά χαλαροί!!!
Μα πέρυσι είχαμε σίγουρη νίκη και αν δεν περνάγαμε final four η χρονιά θα ήταν αποτυχημένη, δεν θυμάσαι;
Τώρα να πω εγώ κάτι που θα με κράξουν όλοι; Η ομάδα φαίνεται να λειτουργεί (και) χωρίς τον Σλούκα, γιατί παρόλο που χάνει από το επιθετικό κομμάτι, κερδίζει πολύ στην άμυνα, αφού περιορίσαμε τη Φενέρ στην πόλη στους 73 και την Εφές στους 70, χωρίς να χάνουμε πολύ στο ομαδικό κομμάτι (26, 16 και 24 ασσιστ στα 3 παιχνίδια χωρίς Σλούκα).
Στο μυαλό μου, ως απλός θεατής, ίσως ένας λόγος που χάσαμε τόσες 4ες περιόδους με το Σλούκα να έιναι ότι παίζαμε πιο προβλέψιμο μπάσκετ, ειδικά στα παιχνίδια που είχαμε do or die τελευταία επίθεση ξενέρωνα τόσο που έβλεπα τον Σλούκα να παίρνει την επίθεση πάνω σε double team. Ίσως αν χειρίζονταν περισσότεροι παίκτες τη μπάλα να λειτουργούσε καλύτερα επιθετικά.
Τέλος πάντων, αυτά από εμένα, πιθανότατα λέω ασυναρτησίες. Μπράβο στην ομάδα άλλη μια φορά για τη νίκη. Ελπίζω να μην χόρτασαν, γιατί υπάρχει κύπελλο σε δύο (και κάτι) βδομάδες.