Δεν είναι κακός παίκτης. Αυτό έδειξε και στην Μονακό πέρσι. Απλά είναι παίκτης που πρέπει να βρίσκεται σε μια ομάδα με προπονητή που να μπορεί να περάσει την φιλοσοφία του (και να επιβληθεί και στον παίκτη όποτε χρειαστεί), καλή δόμηση και να μην είναι το πρώτο βιολί που θα έχει ασυδοσία.
EL Game 25: Armani - Panathinaikos
Συντονιστής: Captains
- kojito
- Reactions: 2545
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Μπέικον από το παιχνίδι με την Μακάμπι και μετά έχει 32% εντός παιδιάς. Εκτός του ότι είναι κάκιστο ποσοστό, πονάει περισσότερο τον ΠΑΟ γιατί παίρνει λίγο κάτω από 15 προσπάθειες ανά παιχνίδι. Δεν είναι να πεις ότι παίρνει 3-4 σουτ μόνο ανά αγώνα ώστε να μην κάνει τόσο μεγάλη ζημιά η αστοχία αυτή. Σε συνδυασμό με την αδιαφορία (ή έστω την έλλειψη ζήλου) του στην άμυνα, μάλλον περισσότερο κακό κάνει στον ΠΑΟ τελευταία παρά καλό. Όχι ότι και οι υπόλοιποι παίκτες του ρόστερ είναι υπερόπλα επιθετικά, αλλά η παρουσία του εξελίσσεται σε μεγάλο αγκάθι και νομίζω επηρεάζει και τους συμπαίκτες του αρνητικά.
Δεν είναι κακός παίκτης. Αυτό έδειξε και στην Μονακό πέρσι. Απλά είναι παίκτης που πρέπει να βρίσκεται σε μια ομάδα με προπονητή που να μπορεί να περάσει την φιλοσοφία του (και να επιβληθεί και στον παίκτη όποτε χρειαστεί), καλή δόμηση και να μην είναι το πρώτο βιολί που θα έχει ασυδοσία.
0
- τουλουμπα
- Reactions: 3930
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
η συζητηση αν ο μπεικον κανει η οχι ειναι ατοπη και ακυρη
θα μπορουσε να γινει σε μια δομημενη ομαδα με ρολους και προπονητη αξιας
σε ενα μπαχαλο υπο διαλυση που ο καθενας κανει οτι θελει ,διχως προπονητη,και με τους μισους παιχτες να θελουν να φυγουν και ο μπεικον θα κανει τα αντιστοιχα
η σωστη ερωτηση ειναι αν δεν ειχαμε παρει τον μπεικον θα ειχαμε κερδισει εστω ενα παιχνιδι παραπανω απο τωρα
προσωπικα νομιζω οτι οχι οποτε σαφως η προσθηκη του βοηθαει την ομαδα
θα μπορουσε να γινει σε μια δομημενη ομαδα με ρολους και προπονητη αξιας
σε ενα μπαχαλο υπο διαλυση που ο καθενας κανει οτι θελει ,διχως προπονητη,και με τους μισους παιχτες να θελουν να φυγουν και ο μπεικον θα κανει τα αντιστοιχα
η σωστη ερωτηση ειναι αν δεν ειχαμε παρει τον μπεικον θα ειχαμε κερδισει εστω ενα παιχνιδι παραπανω απο τωρα
προσωπικα νομιζω οτι οχι οποτε σαφως η προσθηκη του βοηθαει την ομαδα
1
1

- Hipster
- Reactions: 1186
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δηλαδη εσενα ο τροπος που παιζει ο Μπεικον σ αρεσει; Απο περιεγεια ρωταωBillyPao έγραψε: ↑Παρ Φεβ 24, 2023 12:18 amΤώρα γκρινιάζουμε για τον Μπέικον, και δικαίως γιατί είναι ντεφορμέ, αλλά ας προσέχουμε τι ευχόμαστε. Γιατί τα ίδια λέγαμε πέρυσι το καλοκαίρι, που ήρθε ο Γκριγκόνις στη θέση του "ατομιστή" Νέντοβιτς, και μέχρι στιγμής ο Γκριγκόνις δεν έχει φτάσει καν τις επιδόσεις του περσινού Νέντοβιτς.JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Φεβ 24, 2023 12:03 amΟκ ρε παιδια, ο Μπεικον έβαλε πέντε 20αρες και μια 30αρα σε μια ομαδα που τον αφήνει να κάνει ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, πήραμε και 3 ματσάκια κατά λάθος, αλλά κατά τα αλλα για μια ομαδα που θέλει να κερδίζει παιζοντας ομαδικό μπασκετ δεν κάνει... ειδικα αν τον έχεις να παιζει για 35 λεπτά. Οχι οτι ειναι ο βασικός λόγος που χάνουμε, αλλά στα τελευταία ματς παίρνει πιο πολλά σουτ απτους ποντους που βάζει και στην αμυνα ειναι μαύρη τρύπα!
Δεν βρίσκω τον λόγο να μεινει του χρονου που κυκλοφορούν τοσα ευρωλιγκατα 3αρια ελεύθερα.

Δεν ρωταω αν ειναι ντεφορμε ή οχι, προσεξε, ρωταω αν σ αρεσει ο τροπος που παιζει.
0
-
- Reactions: 2318
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Όταν είναι άστοχος, σίγουρα είναι επιζήμιος. Πρέπει να κάνει καλύτερες επιλογές και να είναι πιο ομαδικός, νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε σε αυτό. Αλλά όχι να τον βγάλουμε και άχρηστο, μην πάμε στο άλλο άκρο.Hipster έγραψε: ↑Παρ Φεβ 24, 2023 1:26 amΔηλαδη εσενα ο τροπος που παιζει ο Μπεικον σ αρεσει; Απο περιεγεια ρωταωBillyPao έγραψε: ↑Παρ Φεβ 24, 2023 12:18 am
Τώρα γκρινιάζουμε για τον Μπέικον, και δικαίως γιατί είναι ντεφορμέ, αλλά ας προσέχουμε τι ευχόμαστε. Γιατί τα ίδια λέγαμε πέρυσι το καλοκαίρι, που ήρθε ο Γκριγκόνις στη θέση του "ατομιστή" Νέντοβιτς, και μέχρι στιγμής ο Γκριγκόνις δεν έχει φτάσει καν τις επιδόσεις του περσινού Νέντοβιτς.
Δεν ρωταω αν ειναι ντεφορμε ή οχι, προσεξε, ρωταω αν σ αρεσει ο τροπος που παιζει.
0
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παιχτης αχρηστος που να παιζει στην Γιουρολιγκα δεν υπαρχει. Ουτε ο Μποχωριδης που λενε μερικοι δεν ειναι αχρηστος.
Εγω ρωτησα αν σ αρεσει ο τροπος που παιζει. Μου απαντας δηλαδη οταν του μπαινουν τα ενας μου και ολοι σας ειναι καλος και οταν δεν μπαινουν οχι;
Τα λεμε απο το καλοκαιρι που τον δοξαζανε πρασινοι και κοκκινοι. Για να μην βρισκει συμβολαιο στην γιουρολιγκ μετα απο την σεζον στην Μονακο κατι θα βλεπουν οι προπονητες. Ουτε αυτοι ειναι ασχετοι....ολοι μα ολοι.
Τεσπα, δεν σου παω κοντρα, απλα το παληκαρι δεν παιζει αμυνα και ειναι μακρια απο καθε μορφη ομαδικου μπασκετ (η δικη μου γνωμη).
Ο Νεντοβιτς μπροστα του ειναι τιμ πλειερ απ τους λιγους

1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Συμφωνώ με το τελευταίο κομμάτι του ποστ σου, νομίζω ότι φταίει και η δόμηση της ομάδας για την εικόνα του Μπέικον. Ο λόγος της απόκτησης του Μπέικον, ήταν ότι θέλαμε εναν παίκτη που θα βοηθούσε την ομάδα στην επίθεση. Ο Μπέικον λοιπόν αποκτήθηκε για να παίρνει 10-15 προσπάθειες ανά παιχνίδι, να "κουβαλάει" την ομάδα στο σκορ, να έχει το ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλει στην επίθεση. Και εμένα με εκνευρίζει όταν είναι άστοχος, αλλά τέτοιος πάικτης είναι ο Μπέικον, δε θα αλλάξει. Θέλω όμως να τον δω στους επόμενους αγώνες, γιατί μέχρι στιγμής ο Ράντονιτς κατηγορούταν ότι τον άφηνε να κάνει ό,τι θέλει. Ξέρω ότι στην Ελλάδα δε γουστάρουμε τέτοιους παίκτες (τύπου Τζέιμς, Νέντοβιτς, Χεζόνια, Μπέικον), αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Καλό σου βράδυ, ώρα για ύπνο.Hipster έγραψε: ↑Παρ Φεβ 24, 2023 1:49 amΠαιχτης αχρηστος που να παιζει στην Γιουρολιγκα δεν υπαρχει. Ουτε ο Μποχωριδης που λενε μερικοι δεν ειναι αχρηστος.
Εγω ρωτησα αν σ αρεσει ο τροπος που παιζει. Μου απαντας δηλαδη οταν του μπαινουν τα ενας μου και ολοι σας ειναι καλος και οταν δεν μπαινουν οχι;
Τα λεμε απο το καλοκαιρι που τον δοξαζανε πρασινοι και κοκκινοι. Για να μην βρισκει συμβολαιο στην γιουρολιγκ μετα απο την σεζον στην Μονακο κατι θα βλεπουν οι προπονητες. Ουτε αυτοι ειναι ασχετοι....ολοι μα ολοι.
Τεσπα, δεν σου παω κοντρα, απλα το παληκαρι δεν παιζει αμυνα και ειναι μακρια απο καθε μορφη ομαδικου μπασκετ (η δικη μου γνωμη).
Ο Νεντοβιτς μπροστα του ειναι τιμ πλειερ απ τους λιγουςΚαι ηταν πιο ομαδικος (πιο ξαναλεω μην παρεξηγηθω) και πριν τον Παναθηναικο και μετα (φετος στον Αστερα). Ισως φταιει και το χτισιμο των ομαδων ή οι προπονητες.

0
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ισα ισα που στην Ελλαδα αρεσουν αυτοι οι παιχτες που λες, οσο κερδιζει η ομαδα βεβαια. Γιατι στην Ελλαδα η εντυπωση που υπαρχει απο τους οψιμους μπασκετικους ειναι, πως οποιος βαζει πολλους ποντους ειναι και καλος παιχτης.BillyPao έγραψε: ↑Παρ Φεβ 24, 2023 2:20 amΣυμφωνώ με το τελευταίο κομμάτι του ποστ σου, νομίζω ότι φταίει και η δόμηση της ομάδας για την εικόνα του Μπέικον. Ο λόγος της απόκτησης του Μπέικον, ήταν ότι θέλαμε εναν παίκτη που θα βοηθούσε την ομάδα στην επίθεση. Ο Μπέικον λοιπόν αποκτήθηκε για να παίρνει 10-15 προσπάθειες ανά παιχνίδι, να "κουβαλάει" την ομάδα στο σκορ, να έχει το ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλει στην επίθεση. Και εμένα με εκνευρίζει όταν είναι άστοχος, αλλά τέτοιος πάικτης είναι ο Μπέικον, δε θα αλλάξει. Θέλω όμως να τον δω στους επόμενους αγώνες, γιατί μέχρι στιγμής ο Ράντονιτς κατηγορούταν ότι τον άφηνε να κάνει ό,τι θέλει. Ξέρω ότι στην Ελλάδα δε γουστάρουμε τέτοιους παίκτες (τύπου Τζέιμς, Νέντοβιτς, Χεζόνια, Μπέικον), αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Καλό σου βράδυ, ώρα για ύπνο.Hipster έγραψε: ↑Παρ Φεβ 24, 2023 1:49 am
Παιχτης αχρηστος που να παιζει στην Γιουρολιγκα δεν υπαρχει. Ουτε ο Μποχωριδης που λενε μερικοι δεν ειναι αχρηστος.
Ο Νεντοβιτς μπροστα του ειναι τιμ πλειερ απ τους λιγουςΚαι ηταν πιο ομαδικος (πιο ξαναλεω μην παρεξηγηθω) και πριν τον Παναθηναικο και μετα (φετος στον Αστερα). Ισως φταιει και το χτισιμο των ομαδων ή οι προπονητες.
![]()
Καλος παιχτης ειναι αυτος που βοηθαει την ομαδα του να κερδισει.
Ή να το πω αλλιως, καλοι παιχτες ειναι πολλοι, αλλα παιχτες "νικητες" λιγοτεροι, πολυ λιγοτεροι.
Και ο Τσαμπερλειν εβαζε κατοσταρες , αλλα ο Ρασελ επαιρνε τους τιτλους για να μιλησουμε και ιστορικα.

Για να μιλησουμε για το σημερα, ο Τζειμς εμεινε στην Μονακο και παραμενει ηγετης της ομαδας, αλλα τον Μπεικον τον αλλαξαν με τον Οκομπο χωρις δευτερη σκεψη.
Απο τους 4 που αναφερεις με λιγα λογια , μονο ο Τζειμς εχει αποδειξει πως ειναι παιχτης νικητης και πανω απο μια φορα.
0
για να παιξει αμυνα καποιος πρεπει να το θελει κιολας!μιλαμε ο μπεικον ουτε που καιγεται!ο τυπος στην επιθεση τραβαει ολη την αμυνα πανω του κ αντι να πασαρει σενα ελευθερο να σουταρει πεφτει σε τοιχο!με το ζορυ να βαλει καλαθι!παιχταρας ειναι αλλα η νοοτροπια αυτη δεν αλλαζει!ποιος θα τον κουμανταρει?ειδατε τι εγινε στη μονακο με τον ομπραντοβιτς!
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Ίσως να μην το εξήγησα πολύ καλά. Στην Ελλάδα, όποιοι παίκτες βάζουν πολλούς πόντους θεωρούνται "άναρχοι", "καλοί για ομάδα-τσίρκο", "παίκτες αλάνας" κλπ. Αντίθετα, όποιοι είναι μέτριοι σε όλα θεωρούνται "αμυντικοί εξολοθρευτές", "στρατιωτάκια", ότι "κάνουν αυτά που δε δείχνει η στατιστική" κλπ. Αυτό που λέω δεν ισχύει για όλους, αλλά για ένα μεγάλο ποσοστό παικτών. Γενικά, θεωρώ ότι υπάρχει αυτή η αντίληψη, δεν προσπαθώ να βγάλω κάτι από το μυαλό μου.Hipster έγραψε: ↑Παρ Φεβ 24, 2023 2:47 pmΙσα ισα που στην Ελλαδα αρεσουν αυτοι οι παιχτες που λες, οσο κερδιζει η ομαδα βεβαια. Γιατι στην Ελλαδα η εντυπωση που υπαρχει απο τους οψιμους μπασκετικους ειναι, πως οποιος βαζει πολλους ποντους ειναι και καλος παιχτης.BillyPao έγραψε: ↑Παρ Φεβ 24, 2023 2:20 am
Συμφωνώ με το τελευταίο κομμάτι του ποστ σου, νομίζω ότι φταίει και η δόμηση της ομάδας για την εικόνα του Μπέικον. Ο λόγος της απόκτησης του Μπέικον, ήταν ότι θέλαμε εναν παίκτη που θα βοηθούσε την ομάδα στην επίθεση. Ο Μπέικον λοιπόν αποκτήθηκε για να παίρνει 10-15 προσπάθειες ανά παιχνίδι, να "κουβαλάει" την ομάδα στο σκορ, να έχει το ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλει στην επίθεση. Και εμένα με εκνευρίζει όταν είναι άστοχος, αλλά τέτοιος πάικτης είναι ο Μπέικον, δε θα αλλάξει. Θέλω όμως να τον δω στους επόμενους αγώνες, γιατί μέχρι στιγμής ο Ράντονιτς κατηγορούταν ότι τον άφηνε να κάνει ό,τι θέλει. Ξέρω ότι στην Ελλάδα δε γουστάρουμε τέτοιους παίκτες (τύπου Τζέιμς, Νέντοβιτς, Χεζόνια, Μπέικον), αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Καλό σου βράδυ, ώρα για ύπνο.![]()
Ή να το πω αλλιως, καλοι παιχτες ειναι πολλοι, αλλα παιχτες "νικητες" λιγοτεροι, πολυ λιγοτεροι.
Και ο Τσαμπερλειν εβαζε κατοσταρες , αλλα ο Ρασελ επαιρνε τους τιτλους για να μιλησουμε και ιστορικα.![]()
Για να μιλησουμε για το σημερα, ο Τζειμς εμεινε στην Μονακο και παραμενει ηγετης της ομαδας, αλλα τον Μπεικον τον αλλαξαν με τον Οκομπο χωρις δευτερη σκεψη.
Απο τους 4 που αναφερεις με λιγα λογια , μονο ο Τζειμς εχει αποδειξει πως ειναι παιχτης νικητης και πανω απο μια φορα.
0
- Hipster
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Βασιλη, δεν εχει σημασια τοσο το τι λεει καποιος, οσο το ποιος ειναι αυτος που το λεει.BillyPao έγραψε: ↑Παρ Φεβ 24, 2023 3:03 pmΊσως να μην το εξήγησα πολύ καλά. Στην Ελλάδα, όποιοι παίκτες βάζουν πολλούς πόντους θεωρούνται "άναρχοι", "καλοί για ομάδα-τσίρκο", "παίκτες αλάνας" κλπ. Αντίθετα, όποιοι είναι μέτριοι σε όλα θεωρούνται "αμυντικοί εξολοθρευτές", "στρατιωτάκια", ότι "κάνουν αυτά που δε δείχνει η στατιστική" κλπ. Αυτό που λέω δεν ισχύει για όλους, αλλά για ένα μεγάλο ποσοστό παικτών. Γενικά, θεωρώ ότι υπάρχει αυτή η αντίληψη, δεν προσπαθώ να βγάλω κάτι από το μυαλό μου.Hipster έγραψε: ↑Παρ Φεβ 24, 2023 2:47 pm
Ισα ισα που στην Ελλαδα αρεσουν αυτοι οι παιχτες που λες, οσο κερδιζει η ομαδα βεβαια. Γιατι στην Ελλαδα η εντυπωση που υπαρχει απο τους οψιμους μπασκετικους ειναι, πως οποιος βαζει πολλους ποντους ειναι και καλος παιχτης.
Και ο Τσαμπερλειν εβαζε κατοσταρες , αλλα ο Ρασελ επαιρνε τους τιτλους για να μιλησουμε και ιστορικα.![]()
Στο συχρονο μπασκετ στην πραγματικοτητα (ειδικα στην Ευρωπη) δεν υπαρχουν παιχτες που σκοραρουν πολυ. Συνηθως αυτοι ειναι σε μικρες ομαδες που δεν κερδιζουν πολλα παιχνιδια και οι συγκεκριμενοι παιχτες παιρνουν την πλειοψηφια των επιθεσεων. Στις σοβαρες ομαδες το σκορ επιμεριζεται, οσο και οι χρονοι, τοσο που δυσκολα πλεον βλεπουμε παιχτες να πλησιαζουν Μ.Ο. εστω και κοντα στους 20. Οταν μιλαμε για ελαχιστες τετοιες περιπτωσεις, μιλαμε για παιχτες που χτυπανε την πορτα του ΝΒΑ. Η αμυνα παραμενει η βαση του Ευρωπαικου μπασκετ κατα την γνωμη μου καλως. Γι αυτο και ο Ντονσιτς λεει πως ειναι πιο δυσκολο να σκοραρεις στην Ευρωπη απ οτι στο ΝΒΑ. Κατι θα ξερει

Σε μια ομαδα χρειαζονται ολοι, και οι παιχτες στρατιωτες και οι παιχτες ηγετες και οι αμυντικοι εξολοθρευτες κλπ κλπ
Αυτο που δεν χρειαζονται οι ομαδες ειναι παιχτες αναρχους, παιχτες αλανας, παιχτες που δεν παιζουν αμυνα και παιχτες πως δεν καταλαβαινουν την διαφορα του μπασκετ με το Τενις. Το μπασκετ πλεον δεν ειναι αυτο που λεγανε παιζεται με 5 παιχτες, θα ελεγα πλεον πως παιζεται με 10 τουλαχιστον.
2
2

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Προφανώς δε γίνεται να είναι όλοι πρωτοκλασάτοι παίκτες ή σκόρερ, πρέπει να υπάρχουν και ρολίστες, παίκτες "εργαλεία" κλπ. Άλλο αυτό όμως, και άλλο ο μηδενισμός (όχι η κριτική, δεν είναι το ίδιο) που παρατηρείται σε διάφορα σχόλια, όχι απαραίτητα εδώ, για τον Μπέικον. Τέλος πάντων, νομίζω πως ό,τι είχα να πω, το είπα.Hipster έγραψε: ↑Παρ Φεβ 24, 2023 3:19 pmΒασιλη, δεν εχει σημασια τοσο το τι λεει καποιος, οσο το ποιος ειναι αυτος που το λεει.BillyPao έγραψε: ↑Παρ Φεβ 24, 2023 3:03 pm
Ίσως να μην το εξήγησα πολύ καλά. Στην Ελλάδα, όποιοι παίκτες βάζουν πολλούς πόντους θεωρούνται "άναρχοι", "καλοί για ομάδα-τσίρκο", "παίκτες αλάνας" κλπ. Αντίθετα, όποιοι είναι μέτριοι σε όλα θεωρούνται "αμυντικοί εξολοθρευτές", "στρατιωτάκια", ότι "κάνουν αυτά που δε δείχνει η στατιστική" κλπ. Αυτό που λέω δεν ισχύει για όλους, αλλά για ένα μεγάλο ποσοστό παικτών. Γενικά, θεωρώ ότι υπάρχει αυτή η αντίληψη, δεν προσπαθώ να βγάλω κάτι από το μυαλό μου.
Στο συχρονο μπασκετ στην πραγματικοτητα (ειδικα στην Ευρωπη) δεν υπαρχουν παιχτες που σκοραρουν πολυ. Συνηθως αυτοι ειναι σε μικρες ομαδες που δεν κερδιζουν πολλα παιχνιδια και οι συγκεκριμενοι παιχτες παιρνουν την πλειοψηφια των επιθεσεων. Στις σοβαρες ομαδες το σκορ επιμεριζεται, οσο και οι χρονοι, τοσο που δυσκολα πλεον βλεπουμε παιχτες να πλησιαζουν Μ.Ο. εστω και κοντα στους 20. Οταν μιλαμε για ελαχιστες τετοιες περιπτωσεις, μιλαμε για παιχτες που χτυπανε την πορτα του ΝΒΑ. Η αμυνα παραμενει η βαση του Ευρωπαικου μπασκετ κατα την γνωμη μου καλως. Γι αυτο και ο Ντονσιτς λεει πως ειναι πιο δυσκολο να σκοραρεις στην Ευρωπη απ οτι στο ΝΒΑ. Κατι θα ξερει![]()
Σε μια ομαδα χρειαζονται ολοι, και οι παιχτες στρατιωτες και οι παιχτες ηγετες και οι αμυντικοι εξολοθρευτες κλπ κλπ
Αυτο που δεν χρειαζονται οι ομαδες ειναι παιχτες αναρχους, παιχτες αλανας, παιχτες που δεν παιζουν αμυνα και παιχτες πως δεν καταλαβαινουν την διαφορα του μπασκετ με το Τενις. Το μπασκετ πλεον δεν ειναι αυτο που λεγανε παιζεται με 5 παιχτες, θα ελεγα πλεον πως παιζεται με 10 τουλαχιστον.
0
- pan24
- Reactions: 2429
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γενικά από τη φετινή ομάδα μαζί με τα ξερά θα καούν και τα χλωρά αλλά του Μπέικον και του Γουίλιαμς δεν τους φταίει ο προπονητής.
Δεν χρειάζεται να έχεις προπονητή τον Πόποβιτς για να μην κάνεις τον τροχονόμο στην άμυνα και στην επίθεση να πασάρεις στον δίπλα ελεύθερο συμπαίκτη αντί να ρίξεις ένα σκοτωμένο εκτός ισορροπίας με άμυνα πάνω σου.
Πάντως δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι στη Μονακό έλεγαν για καβγάδες και γενικά τα χειρότερα για τον χαρακτήρα του Μπέικον που ο Σάσα Ομπράντοβιτς προσπαθησε να τον βάλει σε καλούπι. Ούτε ότι κανείς άλλος δεν ενδιαφέρθηκε να τον πάρει αλλά ούτε και η Μονακό προσπάθησε να τον κρατήσει.
Ούτε μπορεί να είναι τυχαίο που ο Γουίλιαμς από το 2018 που ήρθε στην Ευρώπη δεν έχει μείνει ποτέ δεύτερη χρονιά στην ίδια ομάδα
Επίσης για τον Μπέικον δεν στέκεται ούτε το "είναι παικταράς, παίζει εκτός συστήματος και μαμάει την επίθεση αλλά συνήθως τα βάζει".
Έχει μέσο όρο 18 πόντους σε 16 σουτ και συνολικά 38%, οπότε όσο παικταράς και να είναι τις προσπάθειες που παίρνει ούτε αυτός μπορεί να τις βάλει.
Δεν χρειάζεται να έχεις προπονητή τον Πόποβιτς για να μην κάνεις τον τροχονόμο στην άμυνα και στην επίθεση να πασάρεις στον δίπλα ελεύθερο συμπαίκτη αντί να ρίξεις ένα σκοτωμένο εκτός ισορροπίας με άμυνα πάνω σου.
Πάντως δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι στη Μονακό έλεγαν για καβγάδες και γενικά τα χειρότερα για τον χαρακτήρα του Μπέικον που ο Σάσα Ομπράντοβιτς προσπαθησε να τον βάλει σε καλούπι. Ούτε ότι κανείς άλλος δεν ενδιαφέρθηκε να τον πάρει αλλά ούτε και η Μονακό προσπάθησε να τον κρατήσει.
Ούτε μπορεί να είναι τυχαίο που ο Γουίλιαμς από το 2018 που ήρθε στην Ευρώπη δεν έχει μείνει ποτέ δεύτερη χρονιά στην ίδια ομάδα

Επίσης για τον Μπέικον δεν στέκεται ούτε το "είναι παικταράς, παίζει εκτός συστήματος και μαμάει την επίθεση αλλά συνήθως τα βάζει".
Έχει μέσο όρο 18 πόντους σε 16 σουτ και συνολικά 38%, οπότε όσο παικταράς και να είναι τις προσπάθειες που παίρνει ούτε αυτός μπορεί να τις βάλει.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Όσο πιο πολλές και δύσκολες προσπάθειες παίρνει ένας παίκτης, τόσο πέφτουν (συνήθως) τα ποσοστά του. Ο Νέντοβιτς σουτάρει με 39,8%, Τζέιμς με 39,6%, ο Ουίνστον με 35,5%, για να φέρω κάποια παραδείγματα.pan24 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 24, 2023 3:45 pmΓενικά από τη φετινή ομάδα μαζί με τα ξερά θα καούν και τα χλωρά αλλά του Μπέικον και του Γουίλιαμς δεν τους φταίει ο προπονητής.
0