Αρχικα να σου πω οτι κακεντρεχης δε σημαινει οτι λες ψεματα.......ψαξ το στο γοογλε να δεις τι σημαινει.....αν βαριεσαι πες μου να σου στειλω το λημμα (μισο λεπτο θα μου παρει).....Dedalos έγραψε: ↑Παρ Μαρ 17, 2023 1:24 amΓκρίνια το δέχομαι. Κακεντρέχεια σε καμία περίπτωση. Δε λέω ψέματα, δεν είναι ότι αποδίδει ο κάναν κι λέω ότι δεν αποδίδει,assistant77 έγραψε: ↑Παρ Μαρ 17, 2023 12:41 am
εισαι Θεουλης ρε μαγκα,τι να πει κανεις;;;;;;;;;περνάμε απο παντου ακομα κι οταν παιζουμε οπως σημερα ΄΄σβηστα΄΄ και χωρις συγκεντρωση κι ομως θα βρεις να τονισεις το στραβο..........πως βγαζεις ζωη με τοση γκρινια και κακεντρεχεια δεν καταλαβαινω.........περιμενω πως και πως καμια ηττα απ τον αιωνιο για να βγεις να απαιτησεις ολικο rebuilding..............
Η ομάδα έχει θέμα βάθους στην οργάνωση ,δε το βγάζω από το μυαλό μου. Μας έπιασε θάλασσα στο τέλος, ψέματα είναι;
Άσε που την ομάδα την έκοψα και λίγο ψιλοχαλαρη, οι άλλοι βουταγαν σαν τρελοί για τις μπάλες εμείς ήμασταν ελαφρώς μπλαζε.
Και ρεμπιλτινγκ θα χρειαστούμε εάν φύγει ο βεζενκοφ. Δε το έχω πει για άλλο αθλητή, για τον βεζενκοφ οι πρόεδροι πρέπει να δώσουν γη και ύδωρ, να οργανώσουμε και κάνα ψιλοεκβιασμο μέσω Νικόλ εν ανάγκη.
Να σου πω επισης οτι οι ομαδες αποτελουνται απο ανθρωπους,οχι απο μηχανες.......πουθενα στον κοσμο και σε κανενα αθλημα δεν εβγαλε καποια ομαδα ολοκληρη χρονια παιζοντας στο μαξιμουμ......υπαρχουν και κακες μερες,υπαρχουν πολλες φορες και κακες βδομαδες,υπαρχουν και ημερες που οι ομαδες στοχευουν περισσοτερο (κυκλωνουν αγωνες με αλλα λογια)........
Τελός θα σου πω οτι δεν εχει υπαρξει καμια ομαδα στο παρελθον χωρις αδυναμιες.......δε γινεται αυτο..........ΦΥΣΙΚΑ και εχουμε αδυναμιες.....το θεμα ειναι ποιος ΄΄καμουφλαρει΄΄ καλυτερα τις αδυναμιες του και σε μεγαλυτερο βαθος χρονου......πες μου εσυ για παραδειγμα ποια ομαδα φετος στην EL δεν εχει αδυναμιες.......ή για να μη στο κανω τοσο δυσκολο ποια ομαδα εχει λιγοτερες αδυναμιες απο μας;;;;;;;;;;;;
ΥΓ θεμα βαθους στην οργανωση η ομαδα.......τ ακουσαμε κι αυτο........η ομαδα που εχει τις περισσοτερες ασιστ στη διοργανωση.......ας παμε ολοι στη Μακαμπι τοτε να μας οργανωνει ο Λορεντζο και ο Μπολντουιν............