Real Madrid (3) vs Partizan (6)

Συντονιστής: Captains

Σκορ Σειράς

Real Madrid 3-0
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Real Madrid 3-1
7
24%
Real Madrid 3-2
7
24%
Partizan 3-2
6
21%
Partizan 3-1
7
24%
Partizan 3-0
2
7%

Σύνολο ψήφων: 29
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μάιος 05, 2023 2:36 am

pisto-linas έγραψε:
Παρ Μάιος 05, 2023 2:01 am
shaq7 έγραψε:
Παρ Μάιος 05, 2023 1:39 am

ο σλουκας και ο γουοκαπ ειναι οι βασικοι μας ο εξουμ με τον παντερ οι δικοι τους ..διαλεγεις και παιρνεις..ο λεσσορ ο βασικος τους ο φαλ ο δικος μας.. ο κανααν παιρνει 650χιλ ο παντερ τα τριπλα..ο λεντει επισης πολλα περισσοτερα ακομα και απο τον πιτερς.. Πολυ ανομοια η συγκριση που πηγες να κανεις.. Θα δω και κανενα παπαπετρου αντι παπ και θα πηδηχτω απο το παραθυρο.
Δεν υπάρχουν αυτά τα λεφτά που λες σακ.Ολοι αυτοί πάντερ,λεντει,λεσορ φέτος πιάσανε τη καλή και αναμένεται να πληρωθούν τα μεγαλύτερα συμβόλαια στη καριέρα τους.Ο πάντερ παίρνει κάτι πάνω από μυριο το 21 όταν πήγε στη Παρτιζάν και φέτος θα πάρει τεράστιο συμβόλαιο όπου και αν πάει.Οι άλλοι δύο παίρνουν λιγότερα και φέτος θα εκτιναχθούν ειδικά ο λεσορ
Partizan Belgrade signed guard Kevin Punter to a two-year contract, the Serbian club announced. According to Eurohoops sources, Punter joined his new team on a three-million deal for the two years of his contract, which is the biggest deal ever in Serbian basketball.

o λεντει παιρνει 1εκ..Ο λεσσορ ναι δεν ειχε πιασει πουθενα πολυ πιθανον να παιρνει 400χιλ.o εξουμ απο την αλλη δυσκολα να πηρε λιγοτερα απο τα 750 του γουοκαπ.

Τον γουοκαπ με τον εξουμ πιστευω το 95% των προπονητων θα τους αλλαζε,τον φαλ με τον λεσσορ ειναι περιεργο μιας και ειναι τελειως διαφορετικοι παικτες,ειναι πιο δυσκολο παντως να βρεις 2.20 ψηλο απο εναν αθλητικο οποτε και εκει πολλοι θα τον αλλαζαν. Διαφωνω και καθετα οτι απο την ομαδα μας δεν θα πιαναν αλλου μιας και ηδη το εχουν αποδειξει οι περισσοτεροι. Δεν εχει νοημα παντως να το συνεχισουμε ο καθενας μπορει να εχει την αποψη του. :peace:

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1472
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μάιος 05, 2023 2:47 am

Redfly έγραψε:
Παρ Μάιος 05, 2023 2:13 am
shaq7 έγραψε:
Παρ Μάιος 05, 2023 1:39 am

ο σλουκας και ο γουοκαπ ειναι οι βασικοι μας ο εξουμ με τον παντερ οι δικοι τους ..διαλεγεις και παιρνεις..ο λεσσορ ο βασικος τους ο φαλ ο δικος μας.. ο κανααν παιρνει 650χιλ ο παντερ τα τριπλα..ο λεντει επισης πολλα περισσοτερα ακομα και απο τον πιτερς.. Πολυ ανομοια η συγκριση που πηγες να κανεις.. Θα δω και κανενα παπαπετρου αντι παπ και θα πηδηχτω απο το παραθυρο.
κοίτα σακ και το κλείνουμε εδώ. Απαντάω σε φίλο που μου έβγαλε αστέρες τους μπλακ κειναν και γουοκαπ. Το είδες και κάνεις ότι δε το διάβασες τώρα. Μου έβγαλε δηλαδή την ομάδα μας με 6-7 αστέρες. Θες να το αναλύσουμε? Είναι όπως τα λές, είναι ακριβοί οι πάικτες αυτοί για τη τσέπη τον προέδρων μας, οπότε απλά μιλάμε θεωρητικά. Δε γίνεται να αλλάξει λεσορτ με φαλ γιατί έχουν άλλο ματζετ. Η ΄δύναμη της ομάδας μας είναι ο κοουτς, αλλάζω όποιον παίκτη θες αρκεί να μην φύγει πάλι ο Μπι. Όλοι οι παίκτες μας , πλην σλουκα, μάλλον δε θα πιάσουν σε άλλη ομάδα. Πάμε απο την ανάποδη, θεωρείς ότι ο ομπραντοβιτς αλλάζει λεσορτ με φαλ ή μπλακ ή ουοκαπ με εξουμ ? δε νομίζω. Η παρτιζάν μια χαρά αστέρες έχει, δεν έχει παγκο και θεωρώ άτοπο να βγάζουμε άσχετους, υποήφιους mvp.,
Ισα ισα αυτο που σου ειπα ειναι οτι ο δεν συζηταω για αυτους πιτερς καναν και μπλακ γιατι το θεωρω αστειο. Διαβασε λιγο καλυτερα την τοποθετηση μου. Το παρεθεσα οσον αφορα το βιογραφικο του
καθενος. Το εγραψες ηδη σε 2 ποστ οτι ειπα μπλακα και καναν και πιτερς αστερες. Και ναι φιλε μου αν αυριο ο γουοκαπ βγει στη αγορα θα τον θελει ολη η ευρωπη. Ο λεντει μπροστα στον βεζενκωφ ειναι σαν να βαζεις τον πουλ διπλα στον καρυ. Ο μπλακ πριν τον τραυματισμο του ηταν ανετα τοπ 5 ψηλων της ευρωλιγκας κατι που ο λεσορ δεν εχει καταφερει. Ακομη και τωρα δεν ειναι ουτε τοπ 5 στα δικα μου ματια (Μοτλει,Φαλ,Ταβαρες,Βεσελι,Davis) αλλα δεν τον συγκρινα με τον μπλακ αλλα με τον Φαλ. Τωρα για τον παντερ ναι καλος παικτης οταν ηταν στην αεκ τον ηθελα στον ολυμπιακο. Οταν ηρθε με απογοητευσε οταν πηγε στον ερυθρο καταλαβα οτι δεν κανει για πρωταθλητισμο, οταν πηγε αρμανι σιγουρευτηκα και οταν πηγε παρτιζαν ειπα να η ευκαιρια του να γινει κατι παραπαν απο ενα αμερικανακιμπου παιζει για την παρτη του. Ως ενα σημειο το εκανε αλλα δεν θα τον αλλαζα με τον σλουκι ουτε με διανοια. Ξανατονιζω ουτε ειπα αστερες τα αμερικανακια της παρτιζαν ουτε τον καναν με τον πιτερς.

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1927
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Παρ Μάιος 05, 2023 10:53 am

Πως γίνεται και όλα στο τέλος τα γυρνάμε στο Ολυμπιακός ή Παναθηναικός δεν ξέρω. Τεσπα, στα του ματς. Είχα γράψει στις πρώτες σελίδες (νομίζω μετά την πρώτη ήττα της Ρεάλ) ότι μπορεί κάποιος να ξεγράψει οποιαδήποτε ομάδα εκτός από τη Ρεάλ. Είναι τόσο βαριά αυτή η φανέλα και η ιστορία της που λες και συνομωτούν οι θεοί μερικές φορές. Δλδ μετά από τέτοιες εμφανίσεις στη Μαδρίτη με την Παρτίζαν να πετάει φωτιές ποιος περίμενε να γυρίσει η σειρά ξανά στην ισπανία? Και μη μου πείτε φταίει που έλειπε ο Πάντερ και ιστορίες. Ακόμα και χωρίς αυτόν καμία ομάδα δεν πιστεύω θα επιβίωνε σε δύο παιχνίδια μέσα στο Βελιγράδι. Και αυτό με έναν σέντερ και σχεδόν κανένα ποιντ γκαρντ (ο Γκος και ο Μουσα μου θυμίζουν τον ηλίθιο και τον πανηλίθιο και ας έβαλε το μεγάλο σουτ ο Γκος). Πιστεύω ότι ήταν καθοριστική η απουσία του Αβράμοβιτς. Είναι καλος στρατιώτης, μαρκάρει καλά και στην επίθεση βοηθάει αρκετά. Είναι κλασσικός παίκτης γρανάζι Ομπράντοβιτς.
Τώρα στην Μαδρίτη ξεκινάμε από την αρχή. Κομβική η απουσία του Ντεκ, είναι ο παίκτης που ενώνει τα υπόλοιπα κομμάτια ειδικά στην άμυνα. Να δούμε αν μπορεί η Ρεάλ να τον αντικαταστήσει κάπως. Τέλος να πούμε και ένα ρισπέκτ στον προπονητή της Ρεάλ που κάτω από τέτοιες συνθήκες και απαξίωση απ όλους κατάφερε να γυρίσει μία χαμένη σειρά. Αν το είχε κάνει ο Ζέλικο αυτό θα είχε σηκωθεί ο Πίνδαρος από τον τάφο και θα έγραδε διθυράμβους αλλά ας είναι, γνωστή η προσωπολατρεία για τον Ζέλικο.

2
2 Εικόνα
Christofis

euroleague

Παρ Μάιος 05, 2023 12:17 pm

golitog7 έγραψε:
Παρ Μάιος 05, 2023 10:53 am
Πως γίνεται και όλα στο τέλος τα γυρνάμε στο Ολυμπιακός ή Παναθηναικός δεν ξέρω. Τεσπα, στα του ματς. Είχα γράψει στις πρώτες σελίδες (νομίζω μετά την πρώτη ήττα της Ρεάλ) ότι μπορεί κάποιος να ξεγράψει οποιαδήποτε ομάδα εκτός από τη Ρεάλ. Είναι τόσο βαριά αυτή η φανέλα και η ιστορία της που λες και συνομωτούν οι θεοί μερικές φορές. Δλδ μετά από τέτοιες εμφανίσεις στη Μαδρίτη με την Παρτίζαν να πετάει φωτιές ποιος περίμενε να γυρίσει η σειρά ξανά στην ισπανία? Και μη μου πείτε φταίει που έλειπε ο Πάντερ και ιστορίες. Ακόμα και χωρίς αυτόν καμία ομάδα δεν πιστεύω θα επιβίωνε σε δύο παιχνίδια μέσα στο Βελιγράδι. Και αυτό με έναν σέντερ και σχεδόν κανένα ποιντ γκαρντ (ο Γκος και ο Μουσα μου θυμίζουν τον ηλίθιο και τον πανηλίθιο και ας έβαλε το μεγάλο σουτ ο Γκος). Πιστεύω ότι ήταν καθοριστική η απουσία του Αβράμοβιτς. Είναι καλος στρατιώτης, μαρκάρει καλά και στην επίθεση βοηθάει αρκετά. Είναι κλασσικός παίκτης γρανάζι Ομπράντοβιτς.
Τώρα στην Μαδρίτη ξεκινάμε από την αρχή. Κομβική η απουσία του Ντεκ, είναι ο παίκτης που ενώνει τα υπόλοιπα κομμάτια ειδικά στην άμυνα. Να δούμε αν μπορεί η Ρεάλ να τον αντικαταστήσει κάπως. Τέλος να πούμε και ένα ρισπέκτ στον προπονητή της Ρεάλ που κάτω από τέτοιες συνθήκες και απαξίωση απ όλους κατάφερε να γυρίσει μία χαμένη σειρά. Αν το είχε κάνει ο Ζέλικο αυτό θα είχε σηκωθεί ο Πίνδαρος από τον τάφο και θα έγραδε διθυράμβους αλλά ας είναι, γνωστή η προσωπολατρεία για τον Ζέλικο.
Συμφωνω σε ολα εκτος απο το οτι οποιαδηποτε ομαδα θα λυγιζε εκει μεσα. Πιστευω η μπαρτσελονα του σαρας επειδη παιζει για μενα το πιο σκεπτομενο μπασκετ απο ολες τις ομαδες( οχι και το καλυτερο) ή η φενερ με τα πολυ ψηλα κορμια οπως η ρεαλ αλλα σε πολυ καλυτερη ηλικια, θα την σκουπιζαν την παρτιζαν λογω πολυ καλυτερου ματσαρισματος. αυτο ηθελα να θίξω κυριως ασχετα αν μεταφερθηκε αλλου η συζητηση ειναι οτι δεν μου θυμιζει καθολου ομαδα του ομπραντοβιτς. Σαν να ειπε οκ θα φτιαξω 3-4 παικταραδες τυπου μανταρ αλλα προς το παρον θα παρω παικτες επιθετικα εξαιρετικους αλλα παικτες του ενστικτου που δεν θα τους εδινα τα κλειδια σε καμια αλλη ομαδα μου οπως ο παντερ και ο λεντει και 2-3 αθληταραδρς να παιζουν αμυνα και να μου κανουν την βρωμικη δουλεια οπως ο εξουμ και λεσορ. Αυτο σε μια περιοδο οπου οι αλλοι εχουν λιωσει οπως η ρεαλ λογω ηλικιας παικτων ή ο ολυμπιακος και η μονακο που καναν διαχειριση δυναμεων και με την δεδομενη δυνατοτητα του μεγαλου ζοτς να φορτσαρει τις ομαδες του στο τελος εκαναν την παρτιζαν να μοιάσει με υπερομαδα. Που δεν ειναι ομως. Δεν εχει ουτε τα τρελα plays ουτε τους αυτοματισμους( δεν ειναι ομαδα ομπραντοβιτς δηλαδη). Εχει 3 παιχτες να τρεχουν να πηδανε και να μαρκαρουν και 2 να σουταρουν απο παντου. Ολο τον χρονο τα σουτ δεν εμπαιναν και τον τελευταιο 1,5 μπηκαν εξου και η παρτιζαν τελειωσε 6 και οχι 1η ή 2ή. Δεν θα μπορουσε και αλλωστε να το κανει με την ελλειψη βαθους που εχει. Εγω δεν μπορω να δεχτω οτι ομαδα με 14 ασιστ μεσο ορο και βαζει τον τελυταιο διμηνο 85 ποντους μεσο ορο θεωρηθηκε υπερομαδα. Πολυ ξεχασανε οτι η ρεαλ η οποια ειναι φετος πιο τρωτη απο ποτε επαιξε χωρις τον ταβαρες τα πρωτα δυο παιχνιδια ο οποιος αποτελει το 50% την δυναμικης της ρεαλ. Οποτε για να κλεισω το θεμα. Θεωρω οτι και να περασει τη ρεαλ που θεωρω δυσκολο αλλα με ζοτς δεν το αποκλειω θα χασει με κατω τα χερια με την μπαρτσελονα.

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1927
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Παρ Μάιος 05, 2023 2:00 pm

Όταν λεω ότι καμία ομάδα δεν θα περνούσε από κει εννοώ υπό αυτές τις συνθήκες. Γερασμένη και κουρασμένη, σχεδόν ξεγραμμένη απ όλους. Προφανώς και υπάρχουν και αλλες ομάδες που μπορούν να κάνουν διπλό εκεί. Και ο Οσφπ, και η Μπαρτσα, και η Μονακό και αλλες. Απλώς το εντυπωσιακό με τη Ρεάλ είναι ότι ακόμα και όταν φαίνεται αδύναμη και μη υπολογίσιμη βρίσκει τον τρόπο να σηκώνει κεφάλι. Θυμήσου τον ημιτελικό και το πρωτάθλημα πέρυσι που η Μπαρτσα φαινότανε να κάνει περίπατο. Αμ δε. Είναι μισητή αλλά ταυτόχρονα και η μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου και αυτή η αύρα κάπως την ακολουθεί πάντα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Παρ Μάιος 05, 2023 2:05 pm

Ειναι κομβικη η παρουσια του Ταβαρεζ, η Παρτιζαν πηρε τα 2 ματς στην Μαδριτη επειδη τραυματιστηκε στο δευετρο ημιχρονο ο ψηλος της Ρεαλ και επειδη δεν επαιξε το δευτερο, με τον Παντερ να κανει μεγαλα ματς.

Πλεον παιζει με διαφορετικη ψυχολογια καθως μπηκε το πρεπει στην εξισωση, χωρις τον κλατς της παικτη που της ελλειψε πολυ (εκτος της απουσιας Λεσορ) και με τον Ταβαρεζ παροντα.

Αλλη η γεωγραφία της σειρας στα πρωτα 2 ματς και άλλη στα 2 επόμενα

Μενει το τελευταιο παιχνιδι στο οποιο οι ομαδες θα εχουν χρονο να ξεκουραστουν και να ανασυνταχθουν. Θα εχει ολα τα βλεμματα πανω του

2
2 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Christofis

euroleague

Παρ Μάιος 05, 2023 2:17 pm

golitog7 έγραψε:
Παρ Μάιος 05, 2023 2:00 pm
Όταν λεω ότι καμία ομάδα δεν θα περνούσε από κει εννοώ υπό αυτές τις συνθήκες. Γερασμένη και κουρασμένη, σχεδόν ξεγραμμένη απ όλους. Προφανώς και υπάρχουν και αλλες ομάδες που μπορούν να κάνουν διπλό εκεί. Και ο Οσφπ, και η Μπαρτσα, και η Μονακό και αλλες. Απλώς το εντυπωσιακό με τη Ρεάλ είναι ότι ακόμα και όταν φαίνεται αδύναμη και μη υπολογίσιμη βρίσκει τον τρόπο να σηκώνει κεφάλι. Θυμήσου τον ημιτελικό και το πρωτάθλημα πέρυσι που η Μπαρτσα φαινότανε να κάνει περίπατο. Αμ δε. Είναι μισητή αλλά ταυτόχρονα και η μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου και αυτή η αύρα κάπως την ακολουθεί πάντα.
Μεγαλο πραγμα να εχει παικτες με καρυδια. Γιατι φιλε μου οαο και να τους αντιπαθεις και ο σερχι και ο γιουλ και ο ρουντι ειναι παικτες με εμπειρια ο καθενας που δεν την φτανει κανεις παικτης της παρτιζαν . Και ακομη και αν μην τους εχεις οπως παλιοτερα μονο και μονο η συσπειρωση που δινουν στην ομαδα ειναι κατι που εχει αυτη η φουρνια της ρεαλ την τελευταια 15ετια περιπου. Θεωρω οτι ο γιουλ επιτηδες εκανε το αντιαθλητικο γιατι το εψαχνε και νωριτερα. Οχι για να γινει αυτο που εγινε που το θεωρω οτι γεννησαν και τα κοκορια του αλλα για να γινει καποια ψιλομανουρα και να πανε πο παικτες της ρεαλ αποφασιμενοι στο βελιγραδι μπας και το γυρισουν γιατι μεχρι τοτε και με τον ταβαρες εκτος ηταν λες και ηταν κοιμισμενοι ολοι

0
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1880
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic

Παρ Μάιος 05, 2023 2:34 pm

Με χιλια με Ρεαλ, διοτι εχω βαρεθει να βλεπω Ελληνες δημοσιογραφους (και οπαδους) να κανουν περιγραφες και σχολια σαν τους πιο φανατικους Γκρομπαρι.

1
1 Εικόνα
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Μάιος 09, 2023 2:58 pm

Reaper έγραψε:
Με χιλια με Ρεαλ, διοτι εχω βαρεθει να βλεπω Ελληνες δημοσιογραφους (και οπαδους) να κανουν περιγραφες και σχολια σαν τους πιο φανατικους Γκρομπαρι.
Δεν θα πεθάνουμε, κουφάλες νεκροθάφτες!

0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Τετ Μάιος 10, 2023 1:18 am

lefpan έγραψε:
Reaper έγραψε:

Σας έχει κάνει να υποστηρίζετε τους Ισπανούς ο μπαγασας

0
Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions: 491
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls

Τετ Μάιος 10, 2023 1:23 am

HackerBaby έγραψε:
lefpan έγραψε:

ΣΑΣ; Ποιους;

0
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Τετ Μάιος 10, 2023 1:29 am

Gerasimos Moraitis έγραψε:
HackerBaby έγραψε:

ΣΑΣ; Ποιους;
Τους 2 στους οποίους απάντησα. Δεν ξέρω αν είναι και άλλοι

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls

Τετ Μάιος 10, 2023 1:34 am

HackerBaby έγραψε:
Τετ Μάιος 10, 2023 1:29 am
Gerasimos Moraitis έγραψε:

ΣΑΣ; Ποιους;
Τους 2 στους οποίους απάντησα. Δεν ξέρω αν είναι και άλλοι
Δεν πιστεύω ότι το πρόβλημα των (Reaper, lefpan) είναι ο Ζέλικο, το πιθανότερο είναι να τους ενόχλησε η στάση των Δημοσιογράφων.

0
tarp7

allstar
Reactions: 2139

Τετ Μάιος 10, 2023 10:12 pm

Πρώτη φορά βλέπω αγώνα της Ρεάλ τόσο κόσμο σε εντός έδρα αγώνα

0
Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece