Olympiacos (1) vs Fenerbahce (8)
Συντονιστής: Captains
Συνήθως έχω μια αίσθηση για το τι θα γίνει σε κάθε ματς. Σήμερα τίποτα. Και κυρίως επειδή δεν μπορώ να καταλάβω πως θα είναι η ομάδα. Αν το πιστεύουν ή όχι. Θα φανεί από την αρχή πιστεύω αν κατηφορίζει το γήπεδο ή όχι. Υπάρχει μια περιρρέουσα αρνητική ατμόσφαιρα σε όλους μας λόγω κακής απόδοσης στους 2 πρώτους αγώνες αλλά απο την άλλη δεν θα αντιδράσουμε και σε ένα ματς?
Μεγάλη περιέργεια το έχω το σημερινό.
Μεγάλη περιέργεια το έχω το σημερινό.
-
assistant

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ναι το χουμε σε κακο να σκουπισουμε μια σειρα.....αρχιζω να πιστευω οτι και η αλλη μου μεγαλη ομαδα ο Γ.Α.Ο. Κουκουβαουνων ενα ματσακι θα μας το κλεβε........lefpan έγραψε: ↑Τετ Μάιος 03, 2023 4:37 pmΣτα playoffs του 2017, ενώ είχαμε το πλεονέκτημα, η Εφές μας έκανε μπρέικ. Κάναμε κι εμείς μπρέικ στο 4ο παιχνίδι και τελικά περάσαμε με 3-2.
Στα περυσινά playoffs, ενώ είχαμε και πάλι το πλεονέκτημα, η Μονακό μας έκανε μπρέικ. Κάναμε κι εμείς μπρέικ στο 3ο παιχνίδι και τελικά περάσαμε με 3-2.
Συνηθισμένα τα βουνά απ' τα χιόνια!
- Jimmyrogue84

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Reaper

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καθολου αχαριστο δεν ειναι, η regular season δε λεει τιποτα αν δεν ολοκληρωσουμε τη δουλεια.golitog7 έγραψε: ↑Τετ Μάιος 03, 2023 3:47 pmΕγώ ομολογώ ότι σα να έχασα την πίστη μου στην ομάδα. Πείτε με άπιστο, αχάριστο αλλά η εικόνα μας στα δύο πρώτα ματς με απογοήτευσε. Δεν θύμησε η ομάδα σε κανένα σημείο την κυρίαρχη ομάδα που βλέπαμε όλη τη χρονιά, που ήξερες ότι ένα ξέσπασμα αρκεί για να τους πάρει παραμάζωμα. Και κάτι μικρά ξεσπασματάκια που κάναμε τα κάλυψε πολύ γρήγορα και εύκολα η Φενέρ. Αν συνυπολογίσεις ότι έχουν παίκτες που δεν έχουν προσφέρει τίποτα ακόμα και όσο περνάει η σειρά θα ανεβαίνουν (Ντόρσευ, Γουίλμπεκιν) δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Για σήμερα 65-35 Φενέρ, αν κερδίσουν σήμερα στο επόμενο 80-20 Φενέρ.
Ως τωρα βλεπουμε χαμενα λει απ, χαμενα 3ποντα, ανικανοτητα να βρουν μισο ευκολο καλαθι, απαραδεκτη εικονα ΠΑΛΙ.
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
- Reaper

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Και ο Ολυμπιακος τι ειναι, Αλμπα να τρεμουν τα χερακια ;jazz thrilos έγραψε: ↑Τετ Μάιος 03, 2023 9:08 pmΔεν είναι Αλμπα ή Μπαμπεργκ η Φενερ για να λιποθυμήσει μπροστά στην πίεση. Είναι οργανισμός μαθημένος τα τελευταία χρόνια σε τέτοιες καταστάσεις. Πολύ πολύ δύσκολη η αποστολή μας, ειδικά μετά από ένα πρώτο δεκάλεπτο που το μάτι των Τούρκων γυαλίζει.
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο