Real Madrid (3) vs Partizan (6)
Συντονιστής: Captains
Η παγίδα που κάνει ο Ομπραντοβιτς στο τελευταίο λεπτό στον Χαγκα, καλύτερη φάση από οποιαδήποτε επιθετική ενέργεια του ματς απόψε.
Έγραψαν ιστορία οι Ισπανοί. 3-2 από 0-2. Μεγάλη μαγκιά των αντιπαθητικων. Μπράβο στην Παρτιζαν για την σειρά που χάρισε στους φίλους του μπασκετ. Δικαι πάντως η Ρεαλ στο φ4. Δικαιωση για τον συμπαθεστατο Τσους Ματεο που όλη τη χρονιά και τι δεν έχει ακούσει από τους "ειδήμονες" (πολλοί Έλληνες δημοσιογράφοι ανάμεσα τους.....)
Έγραψαν ιστορία οι Ισπανοί. 3-2 από 0-2. Μεγάλη μαγκιά των αντιπαθητικων. Μπράβο στην Παρτιζαν για την σειρά που χάρισε στους φίλους του μπασκετ. Δικαι πάντως η Ρεαλ στο φ4. Δικαιωση για τον συμπαθεστατο Τσους Ματεο που όλη τη χρονιά και τι δεν έχει ακούσει από τους "ειδήμονες" (πολλοί Έλληνες δημοσιογράφοι ανάμεσα τους.....)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jazz thrilos την Πέμ Μάιος 11, 2023 12:23 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Quincy
- Reactions: 994
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σε καμιά περίπτωση δεν επιλέγεις την Ρεαλ από την Παρτιζάν. Αλλά την απομυθοποίησε πλήρως ο Ζέλικο που με μια ομάδα από τα αζήτητα της Ευρώπης και κάτι άγνωστους Γιούγκους της Ανδριατικής πήρε δυο διπλά στην Μαδρίτη, και για λεπτομέρειες δεν την απέκλεισε. Όλες οι προσωπικότητες της Ρεαλ μαζί, το ιμπακτ του Ταβαρες δεν το φτάνουν
0
-
- Reactions: 411
- Προειδοποιήσεις:
2
- Reaper
- Reactions: 1749
- Αγαπημένη θέση: SG, Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καταπινω τη γλωσσα μου που την ξεγραψα στο ημιχρονο, φοβερη ανατροπη της Ρεαλ.
Το χαιρομαι και πολυ.
Αν δε το παρουμε εμεις, χιλιες φορες να το παρει η Ρεαλ απ το να το παρει ο αντιπαθεστατος οργανισμος των Σερβων που στηριζεται εως αηδιας απο συγκεκριμενο δικτυο δημοσιογραφων στην Ελλαδα.
Και το σερι των γηπεδουχων παραμενει σε game 5, 17/17.
Το χαιρομαι και πολυ.
Αν δε το παρουμε εμεις, χιλιες φορες να το παρει η Ρεαλ απ το να το παρει ο αντιπαθεστατος οργανισμος των Σερβων που στηριζεται εως αηδιας απο συγκεκριμενο δικτυο δημοσιογραφων στην Ελλαδα.
Και το σερι των γηπεδουχων παραμενει σε game 5, 17/17.
0
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
- mixalisgate7
- Reactions: 1638
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- Gerasimos Moraitis
- Reactions: 491
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
- Προειδοποιήσεις:
1
- Reaper
- Reactions: 1749
- Αγαπημένη θέση: SG, Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πρωτη ομαδα στην ιστορια που τρωει reverse sweep (απο 2-0 πανω, ηττα 3-2) η Παρτιζαν.
Oh no, anyway
(Εχω μεγαλη...αγαπη για αυτη την ομαδα οπως καταλαβαινετε. Μου ηταν σχετικα αδιαφορη μεχρι προσφατα αλλα ολο το μισητο συστημα Ελληνων δημοσιογραφων με συγκεκριμενο ρολο και πραματα που βλεπανε και δε βλεπανε επι χρονια ξαφνικα γινανε οι φανατικοτεροι οπαδοι της).
Oh no, anyway

(Εχω μεγαλη...αγαπη για αυτη την ομαδα οπως καταλαβαινετε. Μου ηταν σχετικα αδιαφορη μεχρι προσφατα αλλα ολο το μισητο συστημα Ελληνων δημοσιογραφων με συγκεκριμενο ρολο και πραματα που βλεπανε και δε βλεπανε επι χρονια ξαφνικα γινανε οι φανατικοτεροι οπαδοι της).
0
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
-
- Reactions: 1661
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Εγω οπως ελεγα και το μεσημερι επιλεγω ξεκαθαρα Ρεαλ.......χωρις Γιαμπου,χωρις Ντεκ,χωρις κοσμο.....δεν ξερω και τι παιζει με Πουαριε,Κορνελι,Κοζερ........πολυ κοντο ροτεισον για να μας βαλει δυσκολα........παρ ολ αυτα τα γεροντια της αξιζουν ΣΕΒΑΣΜΟ............Quincy έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 11, 2023 12:19 amΣε καμιά περίπτωση δεν επιλέγεις την Ρεαλ από την Παρτιζάν. Αλλά την απομυθοποίησε πλήρως ο Ζέλικο που με μια ομάδα από τα αζήτητα της Ευρώπης και κάτι άγνωστους Γιούγκους της Ανδριατικής πήρε δυο διπλά στην Μαδρίτη, και για λεπτομέρειες δεν την απέκλεισε. Όλες οι προσωπικότητες της Ρεαλ μαζί, το ιμπακτ του Ταβαρες δεν το φτάνουν
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος assistant την Πέμ Μάιος 11, 2023 12:28 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- pan24
- Reactions: 2425
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τρομερό παιχνίδι.
Η Ρεάλ μου θυμίζει την Ισπανία το καλοκαίρι που τους είχαν όλοι ξεγραμμένους και το σήκωσαν, έχουν αυτό το κάτι.
Όσο και αν είναι αντιπαθέστατοι, αυτή η φουρνιά των Γιούλ, Ρούντι, Σέρχι είναι απίστευτη ακόμα και στα γεράματα. Δεν θα μου κάνει εντύπωση να κλείσουν τη χρονιά με κούπα.
Η Παρτίζαν έκανε την υπέρβαση φέτος στην πρώτη της χρονιά. Πέρσι η ίδια ομάδα χωρίς Έξουμ, Νάναλυ, Παπαπέτρου αποκλείστηκε στους 16 του Eurocup. Αν του χρόνου κρατήσουν τον φετινό κορμό τους και κάνουν 2-3 προσθήκες οχι απαραίτητα ακριβές θα πάνε ακόμα καλύτερα.
Η Ρεάλ μου θυμίζει την Ισπανία το καλοκαίρι που τους είχαν όλοι ξεγραμμένους και το σήκωσαν, έχουν αυτό το κάτι.
Όσο και αν είναι αντιπαθέστατοι, αυτή η φουρνιά των Γιούλ, Ρούντι, Σέρχι είναι απίστευτη ακόμα και στα γεράματα. Δεν θα μου κάνει εντύπωση να κλείσουν τη χρονιά με κούπα.
Η Παρτίζαν έκανε την υπέρβαση φέτος στην πρώτη της χρονιά. Πέρσι η ίδια ομάδα χωρίς Έξουμ, Νάναλυ, Παπαπέτρου αποκλείστηκε στους 16 του Eurocup. Αν του χρόνου κρατήσουν τον φετινό κορμό τους και κάνουν 2-3 προσθήκες οχι απαραίτητα ακριβές θα πάνε ακόμα καλύτερα.
2
2