Για το ότι έγινε ο υπεύθυνος είναι ένας και τον λένε ΠΑΝΤΕΡ.old boy έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 11, 2023 1:11 amΣτις 3 απ τις 4. Γιατί στο Ρεαλ Παρτιζαν, δίκαιο δεν το λες. Εκτός αν θεωρείς πως το να τινάζεις τη σειρά στον αέρα επειδή σ' έχουν στα σκοινιά είναι δίκαιο. Στο 0-2 υπό κ. σ. θα το γύρναγε η Ρεαλ;assistant77 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 11, 2023 12:21 amΟποτε περασαν και οι 4 ομαδες με το πλεονεκτημα εδρας...............ηταν δικαιο και εγινε πραξη..........![]()
Θα έπαιρνε 2 παιχνίδια στο Βελιγράδι με την Παρτιζαν πλήρη;
Ευνοήθηκε τελικά κάποιος απ τις μαγκιές των Ισπανών ή όχι; Αν νομίζεις πως όχι, πάσο. Αν όμως ευνοήθηκε κάποιος, ε χάθηκε το δίκαιο.
Προσωπικά, μεγαλύτερη αδικία απ αυτή δεν θυμάμαι να χω ξαναδεί. Παρεμπιπτόντως, δεν έχω λόγο να συμπαθώ την Παρτιζαν, ούτε τον Ζοτς υποστηρίζω. Τη Ρεαλ την ψιλοαντιπαθούσα όπως πολλοί αλλά μετά απ αυτό, ε, το puta Real Madrid της αξίζει.
Σου κάνει το αντιαθλητικό φάουλ (και εντελώς αντι- συναδελφικό) αλλά ζημιά δεν έπαθες, τινάξου να τους κάνεις να το δούνε και για ντισκαλιφιε (αντιαθλητικό θα το έδινε και ο Περες).
Κάνε τις δυο βολές σου και δείξε στον Γιουλ το σκορ, αυτό θα τον πονούσε.
Το ότι ξεκίνησες τον χαμό δεν δικαιολογείτε, όταν είσαι μπροστά με 15 πόντους και θέλεις να είσαι ο ηγέτης.
Αλλά την αδικία που την είδες!! ο Εξουμ με βάση τις τιμωρίες των άλλων παιχτών έπρεπε να φάει 3 αγωνιστικές , αλλά τίποτα !!
Έπαιξε την Ρεαλ στο 5ο παιχνίδι χωρίς να έχει τεσσαρι …και χωρίς τον Ταβαρες πήρε η Παρτιζαν τις 2 νίκες της !!
Είμαι περίεργος να μάθω τι έπρεπε να είχε γίνει μετά το περιστατικό για να μην είχε αδικηθεί η Παρτιζαν, όπως λες.
Δεν συμπάθησα ποτέ μου την Ρεάλ ούτε την συμπαθώ