Real Madrid (3) vs Partizan (6)

Συντονιστής: Captains

Σκορ Σειράς

Real Madrid 3-0
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Real Madrid 3-1
7
24%
Real Madrid 3-2
7
24%
Partizan 3-2
6
21%
Partizan 3-1
7
24%
Partizan 3-0
2
7%

Σύνολο ψήφων: 29
N.I.2022

a1greece
Reactions: 312
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: OSFP
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Μάιος 11, 2023 12:04 pm

old boy έγραψε:
Πέμ Μάιος 11, 2023 1:11 am
assistant77 έγραψε:
Πέμ Μάιος 11, 2023 12:21 am
Οποτε περασαν και οι 4 ομαδες με το πλεονεκτημα εδρας...............ηταν δικαιο και εγινε πραξη.......... :drunk:
Στις 3 απ τις 4. Γιατί στο Ρεαλ Παρτιζαν, δίκαιο δεν το λες. Εκτός αν θεωρείς πως το να τινάζεις τη σειρά στον αέρα επειδή σ' έχουν στα σκοινιά είναι δίκαιο. Στο 0-2 υπό κ. σ. θα το γύρναγε η Ρεαλ;
Θα έπαιρνε 2 παιχνίδια στο Βελιγράδι με την Παρτιζαν πλήρη;
Ευνοήθηκε τελικά κάποιος απ τις μαγκιές των Ισπανών ή όχι; Αν νομίζεις πως όχι, πάσο. Αν όμως ευνοήθηκε κάποιος, ε χάθηκε το δίκαιο.
Προσωπικά, μεγαλύτερη αδικία απ αυτή δεν θυμάμαι να χω ξαναδεί. Παρεμπιπτόντως, δεν έχω λόγο να συμπαθώ την Παρτιζαν, ούτε τον Ζοτς υποστηρίζω. Τη Ρεαλ την ψιλοαντιπαθούσα όπως πολλοί αλλά μετά απ αυτό, ε, το puta Real Madrid της αξίζει.
Για το ότι έγινε ο υπεύθυνος είναι ένας και τον λένε ΠΑΝΤΕΡ.
Σου κάνει το αντιαθλητικό φάουλ (και εντελώς αντι- συναδελφικό) αλλά ζημιά δεν έπαθες, τινάξου να τους κάνεις να το δούνε και για ντισκαλιφιε (αντιαθλητικό θα το έδινε και ο Περες).
Κάνε τις δυο βολές σου και δείξε στον Γιουλ το σκορ, αυτό θα τον πονούσε.
Το ότι ξεκίνησες τον χαμό δεν δικαιολογείτε, όταν είσαι μπροστά με 15 πόντους και θέλεις να είσαι ο ηγέτης.

Αλλά την αδικία που την είδες!! ο Εξουμ με βάση τις τιμωρίες των άλλων παιχτών έπρεπε να φάει 3 αγωνιστικές , αλλά τίποτα !!
Έπαιξε την Ρεαλ στο 5ο παιχνίδι χωρίς να έχει τεσσαρι …και χωρίς τον Ταβαρες πήρε η Παρτιζαν τις 2 νίκες της !!

Είμαι περίεργος να μάθω τι έπρεπε να είχε γίνει μετά το περιστατικό για να μην είχε αδικηθεί η Παρτιζαν, όπως λες.

Δεν συμπάθησα ποτέ μου την Ρεάλ ούτε την συμπαθώ

2
2 Εικόνα
N.I.2022

a1greece
Reactions: 312
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
Αγαπημένη ομάδα: OSFP

Πέμ Μάιος 11, 2023 12:10 pm

EXASFAIROS13 έγραψε:
Πέμ Μάιος 11, 2023 1:23 am
μόνο αηδία για τον Γιουλ και την ομάδα του...👎👎👎👎εγώ αν ήμουνα ο Ζελικο θα σφυριζα στους παιχτες και θα παιρνα την ομάδα στο δευτερόλεπτο που έκανε το αντριλικι του ο Γιουλ πάνω στον Παντερ στο δεύτερο ματς.
Ο Ομπράντοβιτς δεν είναι χτεσινός και ξέρει πολύ καλά ότι για το ότι έγινε ο υπεύθυνος είναι ένας και τον λένε ΠΑΝΤΕΡ.
Το να ξεκινήσεις σύρραξη μετά από φάουλ δεν δικαιολογείτε, όταν είσαι μπροστά με 15 πόντους και θέλεις να είσαι ο ηγέτης.

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1728
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Μάιος 11, 2023 12:19 pm

Είναι τρομερό το πως γύρισε η Ρεάλ αυτή τη σειρά και αυτό το παιχνίδι. Πράγματι το βρωμόξυλο που παίχτηκε έπαιξε ρόλο (κατά τη γνώμη μου όχι τόσο λόγω των ποινών αλλά κυρίως επειδή χάλασε το μυαλό των παρτιζάνων και συσπείρωσε σε τρομερό βαθμό τους γερόλυκους της Ρεάλ). Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι η Ρεάλ θα έχανε τόσο εύκολα όσο πιστεύουν κάποιοι τα παιχνίδια στο Βελιγράδι με Ταβάρες και Ντεκ. Καθόλου όμως. Και στην τελική οκ, έγινε ότι έγινε, φτάσαμε στο τελευταίο παιχνίδι με την Παρτιζάν πλήρη και την Ρεάλ κουτσουρεμένη χωρίς φτερά επί της ουσίας, κερδίζεις με 16 πόντους λίγο πριν το τέλος της 3ης και στο γυρίζουν. Δε σ φταίει κανένας.
Επίσης πρέπει να πω ότι στην τελευταία περίοδο ο Ματέο τον γλέντησε τον Ομπράντοβιτς σαν πρωτάρη. Την κλείδωσε πολύ άσχημα την παρτιζάν με την άμυνα χώρου που εφάρμοσε. Και μάλιστα χωρίς τίποτα πυρηνικά αμυντικά όπλα (με τους συνταξιουχους Ρουντι, Τσάτσο και Γιουλ τα κατάφερε). Προφανώς αν το είχε κάνει ο Ομπράντοβιτς θα μιλάγαμε για το νέο του αριστούργημα. Αξίζουν κρέντιτς και στον Ματέο μετά απ όσα έχει ακούσει. Δεν μου το βγάζεις από το μυαλό ότι η άμυνα χώρου και η χρησιμοποιήση των γερόλυκων στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού ήταν το τελευταίο του χαρτί, το είχε προετοιμάσει και απλώς περίμενε να μπει σ αυτό με σχετικά μικρή διαφορά. Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις μια ομάδα που έχει εθιστεί στις νίκες.
Τέλος για τους φίλους του Παο που εντοπίζουν στα φιλορεαλικά σχόλια των ολυμπιακών μένος και κόμπλεξ απέναντι στον Ομπράντοβιτς εν μέρει ισχύει. Όπως άλλωστε και οι ίδιοι μεροληπτούν υπέρ της Παρτιζάν πάλι λόγω Ομπραντοβιτς. Είναι ακριβώς το ίδιο μη αντικειμενικοί.

2
2 Εικόνα
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Πέμ Μάιος 11, 2023 12:21 pm

To να βλεπεις τους ολυμπιακους να προσπαθουν να μειωσουν την επιτυχια του Ομπραντοβιτς ειναι τρομερο πραγματικα .
Διακρινω μια επαρση και συνηθως δεν βγαινει σε καλο . Το να πουμε για τη φοβερη χρονια του Ομπραντοβιτς και το πως καταφερε μια μετρια Παρτιζαν να τη φερει κοντα σε φαιναλ 4 μετα απο τοσα χρονια στην πρωτη του χρονια δεν εχει τοση σημασια .
PS εδω θα ειμαστε οταν το σηκωσει ο γερο Γιουλ και ο Σερχιο

0
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 517
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
Προειδοποιήσεις: 0

Αν θυμάμαι καλά το περιστατικό, την "σύρραξη" δεν την ξεκίνησε ο Panter. Μετά το αντιαθλητικό χτύπημα κινείται απειλητικά προς τον Llull με υξωμένη γροθιά, αλλά δεν τον χτυπάει. Του μιλάει απλά σε έντονο ύφος. Το καλόπαιδο ο Deck αν δεν κάνω λάθος είναι που τρέχει σαν τον Speedy Gonzalez και ρίχνει την πρώτη.

Ούτε εγώ έχω καμία ιδιαίτερη συμπάθεια στην Partizan και τον Obradovic, αλλά νομίζω ότι από την όλη ιστορία είναι ξεκάθαρα ευνοημένη η Real.

Δεν είναι τυχαίο που την αντιπαθεί (ή και σιχαίνεται ακόμα) τόσος κόσμος.

0
glenrice90

junior
Reactions: 411

Πέμ Μάιος 11, 2023 1:38 pm

Φαίνεται ότι για μερικούς είναι δυσνόητο ότι απλά τηρήθηκαν οι κανόνες και μάλιστα με light ποινές (για όλους όσους τιμωρήθηκαν). Εκεί αρχίζει το συναισθηματικό και χάνεται η λογική, τα υπόλοιπα για κόκκινους/πράσινους τα ακούω βερεσε.

Μπράβο στον Ζελικο που έφτιαξε έναν τόσο ανταγωνιστικό σύνολο, μπράβο και στον Ματεο που αυτά που μπορούσε να ελέγξει (εντός των 4 γραμμών) τα πάλεψε όσο μπορούσε και εν τέλει τα κατάφερε.

Τα περί μπασκετικής δικαιοσύνης είναι συνήθως κουβέντες που εμπεριέχουν το "αν". Shit happens. Η παρουσία του Ταβάρες ορίζει το αν η Ρεάλ είναι για τοπ επίπεδο η για να παλεύει για 8αδα. Τραυματίστηκε στο G1, πήρε μομεντουμ η Παρτιζάν. Δίκαιο μπασκετικά? Ε ναι, shit happens.

Ο,τι έγινε έγινε, δεν είναι ούτε για να ρίξει κάποιος σκατό στον Ζοτς για την ανατροπή της σειράς ούτε να θυμάται ξαφνικά μετα τη λήξη του χθεσινού ότι "α ο Γιουλ φταίει", όταν το narrative μετά το G2 ήταν "ελάτε τώρα Βελιγράδι".

1
1 Εικόνα
austerity_blues
Reactions:

Πέμ Μάιος 11, 2023 1:46 pm

δε ξέρω πώς να αισθανθώ για αυτή τη σειρά έπειτα από όσα έγιναν.

από τη μία αυτό που έγινε στο δεύτερο παιχνίδι τίναξε τη σειρά στον αέρα. δε νομίζω ότι η Ρεάλ θα μπορούσε να πάρει δυο νίκες στο Βελιγράδι με την Παρτίζαν πλήρη οπότε από αυτή την άποψη η Παρτίζαν δικαιούταν να προκριθεί.

δίνω σημασία στο ότι ο Ντεκ έριξε την πρώτη μπουνιά, αυτό που έκανε ο Γιουλ αλλά και η αντίδραση του Πάντερ θα μπορούσαν να διευθετηθούν στα πλαίσια του αγώνα με ντισκαλιφιέ/τεχνικές ποινές.

από την άλλη όταν είσαι στο game 5 με 17 πόντους μπροστά, πλήρης, έχεις τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και τον χάνεις από Τσάτσο, Γιουλ και Ρούντι άντε να πεις κάτι.

δε θυμάμαι ποτέ τόσο κακό Ομπράντοβιτς όσο παρακολουθώ μπάσκετ, ο οποίος τα περίμενε όλα από τον Πάντερ και δε μπόρεσε σε καμία περίπτωση να κόψει τις διεισδύσεις και το ρυθμό γενικότερα του 37χρονου Τσάτσο στο τέταρτο δεκάλεπτο.

ό,τι και να λέμε για το αντιπαθητικό_τρίο αυτό που έκανε χθες είναι μυθικό, ο Ρούντι έβγαλε τον ώμο του και ξαναμπήκε στο παιχνίδι μετά από λίγο. ο Ρούντι.

άντε να πεις για τη Ρεάλ έχοντας κάνει τέτοιο come back στη σειρά ότι δεν άξιζε να προκριθεί.

σε κάθε περίπτωση μιλάμε για μια από τις καλύτερες σειρές πλέιοφ όλων των εποχών.

Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions: 491
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls

Πέμ Μάιος 11, 2023 2:00 pm

Sokos έγραψε:
Αν θυμάμαι καλά το περιστατικό, την "σύρραξη" δεν την ξεκίνησε ο Panter. Μετά το αντιαθλητικό χτύπημα κινείται απειλητικά προς τον Llull με υξωμένη γροθιά, αλλά δεν τον χτυπάει. Του μιλάει απλά σε έντονο ύφος. Το καλόπαιδο ο Deck αν δεν κάνω λάθος είναι που τρέχει σαν τον Speedy Gonzalez και ρίχνει την πρώτη.

Ούτε εγώ έχω καμία ιδιαίτερη συμπάθεια στην Partizan και τον Obradovic, αλλά νομίζω ότι από την όλη ιστορία είναι ξεκάθαρα ευνοημένη η Real.

Δεν είναι τυχαίο που την αντιπαθεί (ή και σιχαίνεται ακόμα) τόσος κόσμος.
Εικόνα

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1728
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich

Πέμ Μάιος 11, 2023 2:57 pm

austerity_blues έγραψε:

από τη μία αυτό που έγινε στο δεύτερο παιχνίδι τίναξε τη σειρά στον αέρα. δε νομίζω ότι η Ρεάλ θα μπορούσε να πάρει δυο νίκες στο Βελιγράδι με την Παρτίζαν πλήρη οπότε από αυτή την άποψη η Παρτίζαν δικαιούταν να προκριθεί.

δίνω σημασία στο ότι ο Ντεκ έριξε την πρώτη μπουνιά, αυτό που έκανε ο Γιουλ αλλά και η αντίδραση του Πάντερ θα μπορούσαν να διευθετηθούν στα πλαίσια του αγώνα με ντισκαλιφιέ/τεχνικές ποινές.

από την άλλη όταν είσαι στο game 5 με 17 πόντους μπροστά, πλήρης, έχεις τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και τον χάνεις από Τσάτσο, Γιουλ και Ρούντι άντε να πεις κάτι.

δε θυμάμαι ποτέ τόσο κακό Ομπράντοβιτς όσο παρακολουθώ μπάσκετ, ο οποίος τα περίμενε όλα από τον Πάντερ και δε μπόρεσε σε καμία περίπτωση να κόψει τις διεισδύσεις και το ρυθμό γενικότερα του 37χρονου Τσάτσο στο τέταρτο δεκάλεπτο.

ό,τι και να λέμε για το αντιπαθητικό_τρίο αυτό που έκανε χθες είναι μυθικό, ο Ρούντι έβγαλε τον ώμο του και ξαναμπήκε στο παιχνίδι μετά από λίγο. ο Ρούντι.

άντε να πεις για τη Ρεάλ έχοντας κάνει τέτοιο come back στη σειρά ότι δεν άξιζε να προκριθεί.

σε κάθε περίπτωση μιλάμε για μια από τις καλύτερες σειρές πλέιοφ όλων των εποχών.
Δεν έβγαλε τον ώμο ο Ρούντι φίλτατε. Χτύπημα ήταν. Έχω βγάλει τον ώμο 4 φορές. Με βγαλμένο ώμο πας κατευθείαν για ακτινογραφία, απαγορεύεται να στον επαναφέρουν πριν δουν αν εχεις κάταγμα.

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2930
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Πέμ Μάιος 11, 2023 5:58 pm

assistant77 έγραψε:
Πέμ Μάιος 11, 2023 11:58 am
reignman έγραψε:
Πέμ Μάιος 11, 2023 10:30 am

ευνοηθηκε αυτος που δεν ηταν βλακας.
οταν εισαι με το ποδι στο 2-0 στο +16 και θες μαγκιτσες μπουνιτσες ετσι παει.
ασε τα κλοουνιλικια, βουτα παρε το αντιαθλητικο και τελος.
απο τη στιγμη που τσιμπησαν και το εκαναν αρενα mma δεν τους φταιει κανεις.
Εγινε ο,τι εγινε μεταξυ των παιχτων που ηταν στα κοκκινα......μετα η διοργανωτρια τι εκανε που ειχε και την ηρεμια της να παρει αποφασεις;;;;;;;;;;;για μενα αμολαγε αετο........καμια ποινη Γιουλ,Μουσα....μια αγωνιστικη Ντεκ και 2 ο Παντερ;;;;;;;;;.......το εκλεισαν το ματι στους Ρεαλαιους κανονικοτατα..........εκριναν τη σειρα και αυτο θα μνημονευεται χρονια..........
lmfao ο μουσα να φαει ποινη που εφαγε μπουνιδια απο οποιον φορουσε αθλητικη φανελα? και για κερασακι στην τουρτα ενω ειναι στην αλλη ακρη του παρκε τρωει RKO απο τον Lesort?
Ο Exum πριν τον ενημερωσει καποιος οτι ειναι τραυματιας εχει μοιρασει καμια 10αρια μπουνιες. Ποσες αγωνιστηκες εφαγε ο Δαντης?

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2930
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Πέμ Μάιος 11, 2023 6:15 pm

austerity_blues έγραψε:
.

Μετά το αντιαθλητικό χτύπημα κινείται απειλητικά προς τον Llull με υξωμένη γροθιά, αλλά δεν τον χτυπάει. Του μιλάει απλά σε έντονο ύφος. Το καλόπαιδο ο Deck αν δεν κάνω λάθος είναι που τρέχει σαν τον Speedy Gonzalez και ρίχνει την πρώτη.
wrong :)
O Exum ξεκιναει πρωτος. Παει για μπουνια στο πισω μερος του κεφαλιου του Llull Και τελικα του δινει ενα palm strike τελευταια στιγμη. Μετα τον ΤΣΑΚΩΝΕΙ ο Deck, δεν τον μπουνιδιαζει. Μετα μοιραζει μπουνιδι στα ψωμοσακουλα του Deck, και τοτε τον αρπαζει ο Yabusele.
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

0
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Πέμ Μάιος 11, 2023 7:01 pm

Μπήκαν και φωτογραφίες στο φορουμ για να τα έχουμε να τα θυμόμαστε. Και οι δύο ομάδες ντρόπιασαν το άθλημα, παίκτες προπονητές και φυσικά η el που απαξιώνει το προϊόν μέχρι εκεί που δε παίρνει. Η καλύτερη ομάδα πέρασε τελικά, τα γεγονότα ήταν προφανώς αιτία συσπείρωσης της ρεαλ αλλά φάνηκε καθαρά ότι τελικά ήταν καλύτεροι. Πάντως σαν συμβάν ευνόησε την Ρεαλ. Τρεις σερί νίκες με τις δύο εκτός έδρας δε γίνονται συχνά, και βέβαια τραγικός ομπράντοβιτς που έγραψε ιστορία που δεν επαναλαμβάνεται. Πάντως καμία από τις δύο ομάδες δεν έπρεπε να είναι στο φ4, μεγάλη ντροπή για τη διοργάνωση η απόφασή της.. Προσωπικά αν έπρεπε να διαλέξω μία από τις δύο θα ήθελα να πέρναγε η παρτιζάν μιας και τη θεωρώ πολλά σκαλιά ευκολότερη αντίπαλο από τη ρεαλ που είναι και το φαβορί.

1
1 Εικόνα
austerity_blues
Reactions:

Πέμ Μάιος 11, 2023 8:54 pm

golitog7 έγραψε:
Πέμ Μάιος 11, 2023 2:57 pm
austerity_blues έγραψε:

Δεν έβγαλε τον ώμο ο Ρούντι φίλτατε. Χτύπημα ήταν. Έχω βγάλει τον ώμο 4 φορές. Με βγαλμένο ώμο πας κατευθείαν για ακτινογραφία, απαγορεύεται να στον επαναφέρουν πριν δουν αν εχεις κάταγμα.
λάθος μου τότε, σόρρυ! μου έμεινε απλά μια σκηνή που έδειχνε το γιατρό να του τραβάει τον ώμο και δυο γυναίκες από πίσω να δείχνουν δυσφορία που το έβλεπαν και υπέθεσα κάτι τέτοιο.

@reignman τι να πω πραγματικά έχω δει τη φάση 200 φορές και δεν έχω καταλήξει ποιος έκανε τι και πότε, είχα μείνει με την εντύπωση ότι ο Ντεκ έριξε την πρώτη μπουνιά και επιπλέον νομίζω ότι και ο Μούσα κάτι έριξε πριν τον αναλάβει ο Λεσόρ :hammer:

Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 994
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Μάιος 11, 2023 9:51 pm

Πριν αρχίσει η σειρά ήθελα να χάσει η Παρτιζάν, όμως είχα αρχίσει ήδη να αμφιβάλλω για την γνώμη μου γι αυτήν την ομάδα και είπα πως κανένα αποτέλεσμα δεν θα μου έκανε έκπληξη. Δεν ήθελα να χάσει λόγω Ζοτς. Βασικά ήθελα να χάσει λόγω Ζοτς :lol: αλλά όχι εξ αιτίας κοκκινοπράσινων αισθημάτων.

Ήθελα να χάσει ψιλοεύκολα κιόλας για να αποτύχει το μοντέλο με το οποίο έχτισε ο Ομπράντοβιτς την Παρτιζάν. Δεν γίνεται ρε φίλε να πας να βγάλεις σεζόν Ευρωλίγκας το έτος 2022 με 6-7 παίκτες. Ούτε γίνεται να κάνεις συλλογή από 90αρες μέχρι τα Χριστούγεννα ελπίζοντας ότι θα βάζει ένα παραπάνω ο Πάντερ για να πας παρακάτω. Αν ήταν έτσι θα το έκαναν πολλοί. Δεν υπάρχουν πολλοί Ομπράντοβις όμως. Όχι τόσο καλοί τουλάχιστον :lol:
Έγραφα εδώ στο φόρουμ από το τέλος του πρώτου γύρου πως δεν τους βλέπω να μπαίνουν πλευ οφ γιατί θα σκάσουν Λεντευ και Λεσσορτ, που όχι μόνο δεν έσκασαν αλλά έπαιζαν και καλύτερα. Έγραφα πως με τέτοια άμυνα δεν είναι δυνατόν να πάνε μακρυά και στον 2ο γύρο έγιναν μια από τις καλύτερες άμυνες της Ευρωλίγκας. Αν ήταν να κάνω μια πρόβλεψη για την σειρά με την Ρεαλ θα έλεγα πως περιμένω να παλέψουν τα 2 πρώτα, άντε να πάρουν κι ένα λόγω έδρας, και μετά από κει Λεντευ και Λεσορτ ειδικά δεν θα χουν ανάσες ούτε για ριμπάουντ να πηδήξουν. Και απέναντι στο βάθος και το ταλέντο της Ρεαλ βάζει ρολίστες τουλάχιστον ένα δυο επίπεδα κάτω από το επίπεδο της Ευρωλίγκας, που με κάμποση ψυχολογική ντόπα, φοβερή συγκέντρωση, τακτική και το ταλέντο 3-4 παικτών φέρνει την σειρά στα όριά της και χάνει για κάτι κατοχές κι έναν καυγά. Από μια Ρεαλ που το 90% της θα έπαιζε στην πρώτη 5αδα 30λεπτο στην Παρτιζάν.
Δεν καταλαβαίνω πως μιλάτε για αποτυχία του Ομπράντοβιτς λόγω του 0-2, όταν άλλος στην θέση του δεν θα κατάφερνε ούτε το 2-0 αφού κατά πολύ μεγάλη πιθανότητα θα έκανε παρέα στον Αστέρα 6-7 θέσεις πιο κάτω.

Χατς οφ λοιπόν σε Ομπράντοβιτς και Ταβάρες. Όποιος κι αν κέρδιζε χτες, το ιμπακτ αυτών των δυο δεν συγκρίνεται. :obey:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Giwrgos_AEK

nba
Reactions: 947
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Aek

Πέμ Μάιος 11, 2023 11:01 pm

o Σαρας αραγε ποια ομαδα να προτιμουσε ως αντιπαλο για τον ημιτελικο?

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2022-2023”