Αυτήν τη στιγμή η χρησιμοποίηση του Κανααν είναι να ξεκινήσει στο πρώτο και στο τρίτο δεκάλεπτο και αν δείξει ζεστός και βάλει κάνα τρίποντο θα παίξει παραπάνω αλλιώς στο πεντάλεπτο βγαίνει έξω.Είμαστε τυχεροί γιατί ο Λαρετζακης είναι πολύ καλός αν η κόμπρα ήταν όπως πέρσι στο τέλος της χρονιάς θα υπήρχε πολύ γκρίνια για τον Κανααν.Το ότι δεν θα δημιουργήσει και ότι δεν απειλεί με drive κάνει το παιχνίδι του πολύ προβλέψιμο.Δεν νομίζω ότι μπορεί να σταθεί στον Ολυμπιακό αν δεν βάλει και αλλά πράγματα στο παιχνίδι του.
EL Game 2- Olympiacos Piraeus vs Zalgiris Kaunas
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 947
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Προειδοποιήσεις:
1
αυτο παρατηρουσα χτες , μπορει να μην το μπηκαν τα ...πεναλτι χτες αλλα επαιξε τιμιοτατη αμυνα (χωρις να εχει τη φημη του αμυντικογενη παικτη) , ποιος φιλος εδω μεσα ειχε γραψει οτι στα χερια του μπαρτζωκα μεχρι και αμυνα θα παιξει? ...ε ,λοιπον δικαιωνεται.pisto-linas έγραψε: ↑Παρ Οκτ 14, 2022 10:58 pmAκομα και σε βραδιες που δεν θα μπαινουν τα σουτ στον πιτερς(ναι θα υπαρξουν και τετοιες βραδιες)ειναι κατι παραπανω απο τιμιος στην αμυνα.Εξαιρετικη μεταγραφη.
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 665
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Θυμιστε μου ενα γκαρντ στην Ευρωλίγκα ρε παιδιά που να έπαιζε αυτή την τρομερή άμυνα που παίζει ο γουοκαπ και γενικά να είναι τόσο πολυδιάστατος αμυντικά.. Διαμαντίδης; Ειλικρινά δεν μπορώ να σκεφτώ άλλον.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 15, 2022 10:46 amκαλα την ΤΑΠΑ ΤΟΥ ΓΟΥΟΚΑΠ ΠΟΥ ΕΣΒΗΣΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ δεν θα τη σχολιασει κανεις εδω μεσα η ειμαι ο μοναδικος ανωμαλος που κ@@@.νει με την αμυνα ?
0
- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Conan1982
- Reactions: 3329
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κάποιος πρέπει να το είχε ρωτήσει και παλιότερα αλλά να το επικαιροποιήσουμε.pisto-linas έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 15, 2022 12:04 pmΧάκετ παιδιά το λιοντάρι του Πειραιά κατά Ιωάννου το αναγνωσμα,μη τα ξεχνάμε.Οτι μας στέρησε ο μπασκετικός θεός με τον νόμο και τον δανιελο μας το δίνει με τον Τόμας.Τι έχει περάσει και αυτό το κλαμπ ρε φίλε...
Ποιον θα προτιμούσατε στον τωρινό Ολυμπιακό, τον Γουόκαπ όπως είναι τώρα ή τον "prime" Χάκετ;
0
- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ πιστεύω ότι δεν είδαμε τον πλήρη στις δυνατότητες του χάκετ λόγο σφαιρο και τα γνωστά του χαλινάρια αλλά είναι πολύ δύσκολη απάντηση.Μονο υποκειμενικά μπορείς να μιλήσεις.Conan1982 έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 15, 2022 12:25 pmΚάποιος πρέπει να το είχε ρωτήσει και παλιότερα αλλά να το επικαιροποιήσουμε.pisto-linas έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 15, 2022 12:04 pmΧάκετ παιδιά το λιοντάρι του Πειραιά κατά Ιωάννου το αναγνωσμα,μη τα ξεχνάμε.Οτι μας στέρησε ο μπασκετικός θεός με τον νόμο και τον δανιελο μας το δίνει με τον Τόμας.Τι έχει περάσει και αυτό το κλαμπ ρε φίλε...
Ποιον θα προτιμούσατε στον τωρινό Ολυμπιακό, τον Γουόκαπ όπως είναι τώρα ή τον "prime" Χάκετ;
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
σου απαντησε ο κοναν παρακατω... Δανιηλ ο Λεων .thory έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 15, 2022 11:15 amΘυμιστε μου ενα γκαρντ στην Ευρωλίγκα ρε παιδιά που να έπαιζε αυτή την τρομερή άμυνα που παίζει ο γουοκαπ και γενικά να είναι τόσο πολυδιάστατος αμυντικά.. Διαμαντίδης; Ειλικρινά δεν μπορώ να σκεφτώ άλλον.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 15, 2022 10:46 amκαλα την ΤΑΠΑ ΤΟΥ ΓΟΥΟΚΑΠ ΠΟΥ ΕΣΒΗΣΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ δεν θα τη σχολιασει κανεις εδω μεσα η ειμαι ο μοναδικος ανωμαλος που κ@@@.νει με την αμυνα ?
0