EL Game 5, Olympiacos Piraeus - AS Monaco
Συντονιστής: Captains
- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 665
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Πέρα από την κακή μέρα που βρέθηκαν πολλοί σήμερα μέσα στο γήπεδο.. τα χαμένα ριμπάουντ,τα άσχημα ποσοστά στο 3ποντο κλπ ο Ολυμπιακός δεν έχει την πολυτέλεια ειδικά σε μια τόσο κομβική θέση να έχει εναν παίκτη που δεν προσφέρει απολύτως τίποτα. Δείτε τα απέναντι γκαρντ πόσο καθοριστικά ήταν. Είναι κρίμα πραγματικά.
0
- mixalisgate7
- Reactions: 1640
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αναμενόμενη η ήττα μας με βάση την απόδοση μας στο δεύτερο ημίχρονο. Ήμασταν κακοί σε άμυνα και επίθεση. Εκτός από την αστοχία μας στο τρίποντο, χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ. Βρήκαν από την τρίτη περίοδο και μετά οι Οκόμπο και Λόιντ ρυθμό στην επίθεση και εκεί κατάλαβα ότι δεν θα μπορούσαμε να το γυρίσουμε το ματς.
0
- Quincy
- Reactions: 994
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το τρίποντο ήταν ένα θέμα οκ, αλλά δεν μπορείς να κάνεις και πολλά αν δεν μπαίνουν. Τα ριμπάουντ όμως είναι απλώς θέμα συγκέντρωσης, διάθεσης και ενέργειας. Αθλιτική η Μονακό, αλλά έχει κι ο Ολυμπιακός αθλητικότητα και ύψος και τα 10+ ριμπάουντ που είχε η Μονακο δεν δικαιολογούνται. Δικαιότατα κέρδισε η Μονακό, διαβασμένη, συγκεντρωμένη. Πιστεύω θα παλέψει για την 4αδα φέτος
0
- Reaper
- Reactions: 1753
- Αγαπημένη θέση: SG, Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ολοι λενε για τον Κανααν, αλλα δεν ειναι μονο αυτος το προβλημα (στο σουτ).
Ο Σλουκας εχει 1/17 ως τωρα στην Ευρωλιγκα, νουμερα...Καλαθη στα χειροτερα του (αν το συνδυασουμε με τις ασιστ). Χρειαζομαστε και το σουτ του - εχουμε ηδη τον Γουοκαπ να κανει τα αλλα. Ο Παπανικολαου εχει 0/6 στα 2 παιχνιδια που εχει παιξει. Και απο κει χρειαζομαστε σουτ γιατι ο Μακισικ δεν βαζει σταθερα απο μακρια.
Ο Σλουκας εχει 1/17 ως τωρα στην Ευρωλιγκα, νουμερα...Καλαθη στα χειροτερα του (αν το συνδυασουμε με τις ασιστ). Χρειαζομαστε και το σουτ του - εχουμε ηδη τον Γουοκαπ να κανει τα αλλα. Ο Παπανικολαου εχει 0/6 στα 2 παιχνιδια που εχει παιξει. Και απο κει χρειαζομαστε σουτ γιατι ο Μακισικ δεν βαζει σταθερα απο μακρια.
0
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
- Sokos
- Reactions: 517
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δε νομίζω ότι γίνεται να χάσει κάπου η Monaco με την τριάδα να ναι τόσο ουσιαστική και σοβαρή.
Rebound και επιπόλαια λάθη μας στέρησαν το ματς. Δεν είχαμε δείξει τέτοια δείγματα ως τώρα οπότε αξίζουν και συγχαρητήρια στη Monaco που μας κλείδωσε. Πολλή εντύπωση μου έκανε που ο Walkup έκανε 2-3 μαζεμένα στην τρίτη περίοδο.
Αν δεν τουβλάραμε και τόσο από το τρίποντο προφανώς θα βοηθούσε. Νομίζω το άγχος μας φάνηκε σε όλη τη διάρκεια του ματς.
Η ομάδα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μας. Κάποια στιγμή θα χάναμε. Ίσως μας κάνει και καλό για τη συνέχεια.
Rebound και επιπόλαια λάθη μας στέρησαν το ματς. Δεν είχαμε δείξει τέτοια δείγματα ως τώρα οπότε αξίζουν και συγχαρητήρια στη Monaco που μας κλείδωσε. Πολλή εντύπωση μου έκανε που ο Walkup έκανε 2-3 μαζεμένα στην τρίτη περίοδο.
Αν δεν τουβλάραμε και τόσο από το τρίποντο προφανώς θα βοηθούσε. Νομίζω το άγχος μας φάνηκε σε όλη τη διάρκεια του ματς.
Η ομάδα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μας. Κάποια στιγμή θα χάναμε. Ίσως μας κάνει και καλό για τη συνέχεια.
0
Η πρώτη κακή εμφάνιση φέτος. Φτωχή επιθετικά εικόνα σε αρκετά σημεία με εξαίρεση τις εξάρσεις McKissic. Θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη η διαφορά απέναντι σε μια τόσο ποιοτική ομάδα όπως η Monaco. Προβληματισμός για Canaan και Peters απλώς για τον δεύτερο δεν ανησυχώ γιατί ξέρω τις αμυντικές του αδυναμίες και τη δεδομένη αστάθεια του επιθετικά που όμως μπορεί να συνδυαστεί με πόντους από τον πάγκο που δεν είχες πέρυσι. Ο Canaan όμως αναπληρώνει κενό πραγματικά καλού σκόρερ...
0
Όπως τα λες είναι,κλεισμένοι ήταν όλοι,εγώ το λέω περισσότερο γιατί πολλοί λένε ότι χρειάζεται υπομονή και χρόνο ο παίχτης.Οι άλλοι γιατί δεν χρειάζονται?Αν κάνουμε υπομονή θα μάθει να κάνει drive?Θα είναι δημιουργικός?Θα βάλει στο ρεπερτόριο του κάτι άλλο εκτός από το τριποντο?Γιατι θεωρώ ότι αν απλά γίνει πιο εύστοχος δεν μας αρκεί.
0