EL Game 22, Fenerbahce Istanbul vs Olympiacos Piraeus

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 994
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιαν 31, 2023 9:50 pm

jazz thrilos έγραψε:
Τρί Ιαν 31, 2023 9:38 pm
Ο Κανααν εδειξε οτι εχει καυσιμο στην μηχανή του, θελει απλά περισσοτερο χρονο και περισσότερες μπάλες.
Ε ότι λέμε εδώ μέσα τόσους μήνες. Ίδιο χρόνο έπαιξε, 20κατι λεπτά, απλά πήρε περισσότερο την μπάλα στα χέρια και πρωτοβουλίες που με τον Σλουκα δεν μπορεί να τις έχει.

Η σούμα ίδια είναι, 90π έβαλε η ομάδα. Απλα αντί να πάρει 12+5 ασίστ από του Σλουκα, πήρε 20+1 ασίστ από τον Κααναν. Όσοι θέλουν να έχουν και τα δύο με μέσο όρο 110π μάλλον πρέπει κάτι να ξανασκεφτουν

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2941
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τρί Ιαν 31, 2023 9:51 pm

ΜΕ ΜΙΑ ΑΣΣΙΣΤ Ο ΚΑΝΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΞΕΝΟ ΓΜΤ? :(

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Leo_98

a1greece
Reactions: 504
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Ιαν 31, 2023 9:56 pm

Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα! :wave:
Καταπληκτική εμφάνιση -με εξαίρεση το πρώτο πεντάλεπτο της τέταρτης περιόδου - και άλλη μία σημαντική νίκη.
Κάνααν, Παπανικολάου εξαιρετικοί, αλλά και όλοι όσοι πάτησαν παρκέ ήταν τουλάχιστον θετικοί.
ΥΓ: αν δεν κάνω λάθος, στα ματς που είχαμε σημαντικές απουσίες μέχρι τώρα, έχουμε κατορθώσει τα εξής:
- Διπλό στο ΟΑΚΑ με +24, χωρίς Βεζένκοφ
- Διπλό στη Μπολόνια, χωρίς Σλούκα
- Διπλό στη Φενέρ με +20 χωρίς Σλούκα (και Πίτερς)
Όχι και άσχημα :)

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2941
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τρί Ιαν 31, 2023 10:00 pm

ankostas333 έγραψε:
Τρί Ιαν 31, 2023 9:34 pm
Ο Δημήτρης Παπανικολάου είναι καινούριος παίκτης; Απαράδεκτη η περιγραφή σήμερα, συμφωνώ.
μλκ μου νομιζα οτι παρακουσα!... παλι καλα να λεμε που δεν ειπε και τον βεζενκοφ βολκοφ

2
2 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 1987

Τρί Ιαν 31, 2023 10:00 pm

Μπράβο στην ομάδα παίξαμε καταπληκτικά παρόλο τις απουσίες σλούκα και πίτερς. Μπραβο στο καναν έπαιξε πολύ καλά σήμερα. Ο σακίλ επίσης πολύ καλός ιδίως στη 4η περίοδο. γουόκαπ από σίδερο ο άνθρωπος. Παπανικολάου άλλο ένα πολύ καλό παιχνίδι, τώρα σλούκας και πίτερς αν δεν είναι 100% μπορούμε να τους προφυλάξουμε με εφες

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5645
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιαν 31, 2023 10:03 pm

τρομερη εμφανιση και γενικα η ομαδα φετος φαινεται ασταματητη..κοβεις ενα κεφαλι και πεταγονται αλλα δυο!Φετος εχουμε και εμπειρια και χαρακτηρα..για να δουμε.

Για να τα λεμε ολα του κανααν δεν του φταιει μονο οτι δεν παιζει πολυ η δεν παιρνει μπαλες..εχει τρελη ασταθεια,μπορει με την εφες τωρα να μπει και στα 5 λεπτα να εχει κανει 2 φαουλ να εχει χασει 3 ελευθερα τριποντα και να εχει κανει 3λαθη...και δεν ειναι υπερβολη αυτο,δειτε το ματς με την μπολονια πχ.
Εγω δεν πολυ καταλαβαινω τον μπαρτζω που σημερα δεν τον εβαλε και στο τελος για επιβραβευση,το μονο που τον δικαιολογω ειναι οτι εχουμε ματς παλι σε 2 μερες .

ο γουοκαπ και ο μακισικ πρεπει να κλεισουν εδω την καριερα τους.

2
2 Εικόνα
tarp7

allstar

Τρί Ιαν 31, 2023 10:08 pm

kojito έγραψε:
Τρί Ιαν 31, 2023 9:29 pm
Τώρα που κουράστηκαν Παπανικολάου και Βεζένκοφ, έχει γίνει τεράστιο πρόβλημα το ριμπάουντ. Έχει φτάσει ήδη 19 επιθετικά η Φενέρ. Δεν παίζουμε και καλά στην επίθεση, ίσως πρέπει να βάλει ξανά ο κόουτς σύντομα τον Canaan μπας και μας ξεκολλήσει με κανένα τρελό.
Και εγώ αυτό σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή αλλά ο σακίλαρς είχε άλλη γνώμη :shot:

0
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar

Τρί Ιαν 31, 2023 10:09 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Ιαν 31, 2023 10:03 pm
τρομερη εμφανιση και γενικα η ομαδα φετος φαινεται ασταματητη..κοβεις ενα κεφαλι και πεταγονται αλλα δυο!Φετος εχουμε και εμπειρια και χαρακτηρα..για να δουμε.

Για να τα λεμε ολα του κανααν δεν του φταιει μονο οτι δεν παιζει πολυ η δεν παιρνει μπαλες..εχει τρελη ασταθεια,μπορει με την εφες τωρα να μπει και στα 5 λεπτα να εχει κανει 2 φαουλ να εχει χασει 3 ελευθερα τριποντα και να εχει κανει 3λαθη...και δεν ειναι υπερβολη αυτο,δειτε το ματς με την μπολονια πχ.
Εγω δεν πολυ καταλαβαινω τον μπαρτζω που σημερα δεν τον εβαλε και στο τελος για επιβραβευση,το μονο που τον δικαιολογω ειναι οτι εχουμε ματς παλι σε 2 μερες .

ο γουοκαπ και ο μακισικ πρεπει να κλεισουν εδω την καριερα τους.
Για την αστάθεια συμφωνώ, είναι παίκτης που μπορεί σήμερα να έχει 25 και αύριο 7 με μπόλικο τουβλαρισμα. Όμως είναι και μικρό το δείγμα 2 αγώνων που είχε ας πούμε ηγετικά καθήκοντα στην περιφέρεια για να κρίνουμε αν θα μπορούσε να τραβήξει την ομάδα σε μια σεζόν. Όμως και ο ρόλος του δεν είναι αυτός. Στην πολυφωνία στηρίζεται αυτός ο Ολυμπιακός και μάλλον ευχαριστημένοι είναι με τους 7-8π του βασικού σουτινγκ γκαρντ. Εμείς γκρινιάζουμε.

2
2 Εικόνα
austerity_blues
Reactions:

Τρί Ιαν 31, 2023 10:09 pm

δε περίμενα ότι θα νικήσουμε σήμερα, πόσο μάλλον και με τέτοια εμφανισάρα. :drunk:

ο Κάνααν φανταστικός, είμαι περίεργος πώς θα τον διαχειριστεί ο Μπαρτζώκας αν την Παρασκευή δε ξεκινήσει καλά τον αγώνα, νομίζω είναι κάπως πιο αυστηρός απέναντι του σε σχέση με τους υπόλοιπους.

στα (πολλά) θετικά ότι ο Μπλακ δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου και θα είναι ξεκούραστος με την Εφές που πιστεύω ότι θα παίξει ένα δεκαπεντάλεπτο.

(ούτε ο Πάπας έπαιξε, και αυτός ξεκούραστος!)

αν πρέπει να βρω κάποια αρνητικά το πιο σημαντικό θα ήταν το κλασικό μπλακάουτ μας που μας έχει στοιχίσει σε άλλους αγώνες όπως επίσης και ο Μπολομπόι ο οποίος, αν και ξεκίνησε καλά τη σαιζόν, δείχνει να έχει μείνει πολύ πίσω. ειδικά στο ριμπάουντ έχει σοβαρό θέμα. αν δεν είχε ανέβει τόσο ο Μπλακ θα ήταν πρόβλημα με τον Φαλ ντεφορμέ.

tarp7

allstar

Τρί Ιαν 31, 2023 10:17 pm

Hipster έγραψε:
Τρί Ιαν 31, 2023 9:45 pm
Περιμενω φυσικα σχολια για τον Κανναν, μην πω και για την "κομπρα" που κοντεψε να γυρισει μονος του το παιχνιδι. Ειδικα εκει που εδωσε στον Μπολομποι να κατεβασει την μπαλλα, και στο παιδικο να ηταν θα τον εβγαζε αλλαγη ο προπονητης και θα του εδινε πους απς :D
Δεν έπαιζε καλά μέχρι τώρα, τι να λέγαμε ότι έπαιζε καλά . Δεν είναι ντροπή, ούτε κάποιου είδους ταμπού να πούμε ότι ένας παίκτης δεν παίζει καλά ή δεν έπιασε σε μια ομάδα. Μακάρι να συνεχίσει να παίζει καλά και να πέσω εγώ έξω. Ο Λαρετζάκης και σήμερα ήταν καλός

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Ιαν 31, 2023 10:34 pm

golitog7 έγραψε:
Τρί Ιαν 31, 2023 9:17 pm
Παιδιά ξέρει κανείς τον Dedalo? Είναι καλα ο άνθρωπος? Φίλτατε εμφανίσου, ανησυχούμε.
Εμφανίστηκε και είπε ότι στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε "αρκετά καλά".
Όχι καλά, ούτε πολύ καλά, ούτε καταπληκτικά. Έτσι σκέτο "αρκετά καλά".

0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1186
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Τρί Ιαν 31, 2023 10:36 pm

tarp7 έγραψε:
Τρί Ιαν 31, 2023 10:17 pm
Hipster έγραψε:
Τρί Ιαν 31, 2023 9:45 pm
Περιμενω φυσικα σχολια για τον Κανναν, μην πω και για την "κομπρα" που κοντεψε να γυρισει μονος του το παιχνιδι. Ειδικα εκει που εδωσε στον Μπολομποι να κατεβασει την μπαλλα, και στο παιδικο να ηταν θα τον εβγαζε αλλαγη ο προπονητης και θα του εδινε πους απς :D
Δεν έπαιζε καλά μέχρι τώρα, τι να λέγαμε ότι έπαιζε καλά . Δεν είναι ντροπή, ούτε κάποιου είδους ταμπού να πούμε ότι ένας παίκτης δεν παίζει καλά ή δεν έπιασε σε μια ομάδα. Μακάρι να συνεχίσει να παίζει καλά και να πέσω εγώ έξω. Ο Λαρετζάκης και σήμερα ήταν καλός
Ξαναγραφω, καλα επαιξε και με Παναθηναικο και με Βιλερμπαν, το εγραψα και πιο πανω. Αυτο δεν σημαινει πως ειναι , ξερω γω, παιχτης που ειχα ξαναγραψει πως τον υπογραφεις για το καλοκαιρι απο τωρα, αλλα αρνητικος δεν ειναι το παληκαρι. Τι να λεμε; Εγω ελεγα το καλοκαιρι πως θεωρουσα λαθος την επιλογη του Μπαρτζωκα λογο αμυνας. Δεν ειναι, ειμαι λαθος.
Εν κατακλειδι ο προπονητης ξερει καλυτερα απο εμας και το ειχα ξαναγραψει. Καποιοι εγραψαν πως τον εβαλε 5 λεπτα με τον Αρη γιατι δεν τον εμπιστευεται, δεν θυμαμαι ποιος και δεν εχει σημασια. Αυτο που εχει σημασια ειναι, πως αλλο ειναι να εισαι προπονητης σε μια ομαδα και αλλος σχολιαστης.
Το σχολιο μου δεν ειναι υπερ του Κααναν, δεν με νοιαζει. Ουτε φιλος μου ειναι , ουτε μανατζερ του ειμαι.
Το σχολιο μου ειναι πως οι προπονητες ξερουν καλυτερα, ειδικα σε μια ομαδα που αντικειμενικα παει πολυ πολυ καλα εδω και 4 μηνες, απο εσενα και εμενα.

2
2 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hipster την Τρί Ιαν 31, 2023 10:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar

Τρί Ιαν 31, 2023 10:36 pm

lefpan έγραψε:
Τρί Ιαν 31, 2023 10:34 pm
golitog7 έγραψε:
Τρί Ιαν 31, 2023 9:17 pm
Παιδιά ξέρει κανείς τον Dedalo? Είναι καλα ο άνθρωπος? Φίλτατε εμφανίσου, ανησυχούμε.
Εμφανίστηκε και είπε ότι στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε "αρκετά καλά".
Όχι καλά, ούτε πολύ καλά, ούτε καταπληκτικά. Έτσι σκέτο "αρκετά καλά".
Δε σκαι ιζ δε λιμιτ :lol:

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 834

Τρί Ιαν 31, 2023 10:40 pm

Είμαι Γερμανία για μερικές μέρες με κολλητό συγαυρο και ειχα βάλει σε εστιατόριο στο κινητό τον αγώνα και πανηγυρίζαμε και φωνάζαμε . Απο την μια μπύρα απο την άλλη Καναν, εξαιρετικό βράδυ ❤

Την αγάπη μου στο Forum και στον Μπαρτζωκα!!💘

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 517
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Τρί Ιαν 31, 2023 11:05 pm

Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα για μια σπουδαία νίκη, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τις απουσίες μας.

Μπράβο για την φοβερή συγκέντρωση σε άμυνα και επίθεση.

Μπράβο επίσης και στον coach για το time out όταν πήγε η διαφορά στους 13 που φάνηκε να ηρεμεί τους παίκτες εκεί που είχαμε πιει θάλασσα για λίγο.

Από τις πιο statement εκτός έδρας νίκες της σεζόν. Παρόλο που η Fener δεν έχει καμία σχέση με το τρένο του πρώτου τριμήνου, δεν νομίζω ότι είναι εύκολο για κάποια ομάδα να κυριαρχήσει έτσι εκεί μέσα.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2022-2023”