tarp7 έγραψε: ↑Τρί Ιαν 31, 2023 10:17 pm
Hipster έγραψε: ↑Τρί Ιαν 31, 2023 9:45 pm
Περιμενω φυσικα σχολια για τον Κανναν, μην πω και για την "κομπρα" που κοντεψε να γυρισει μονος του το παιχνιδι. Ειδικα εκει που εδωσε στον Μπολομποι να κατεβασει την μπαλλα, και στο παιδικο να ηταν θα τον εβγαζε αλλαγη ο προπονητης και θα του εδινε πους απς
Δεν έπαιζε καλά μέχρι τώρα, τι να λέγαμε ότι έπαιζε καλά . Δεν είναι ντροπή, ούτε κάποιου είδους ταμπού να πούμε ότι ένας παίκτης δεν παίζει καλά ή δεν έπιασε σε μια ομάδα. Μακάρι να συνεχίσει να παίζει καλά και να πέσω εγώ έξω. Ο Λαρετζάκης και σήμερα ήταν καλός
Ξαναγραφω, καλα επαιξε και με Παναθηναικο και με Βιλερμπαν, το εγραψα και πιο πανω. Αυτο δεν σημαινει πως ειναι , ξερω γω, παιχτης που ειχα ξαναγραψει πως τον υπογραφεις για το καλοκαιρι απο τωρα, αλλα αρνητικος δεν ειναι το παληκαρι. Τι να λεμε; Εγω ελεγα το καλοκαιρι πως θεωρουσα λαθος την επιλογη του Μπαρτζωκα λογο αμυνας. Δεν ειναι, ειμαι λαθος.
Εν κατακλειδι ο προπονητης ξερει καλυτερα απο εμας και το ειχα ξαναγραψει. Καποιοι εγραψαν πως τον εβαλε 5 λεπτα με τον Αρη γιατι δεν τον εμπιστευεται, δεν θυμαμαι ποιος και δεν εχει σημασια. Αυτο που εχει σημασια ειναι, πως αλλο ειναι να εισαι προπονητης σε μια ομαδα και αλλος σχολιαστης.
Το σχολιο μου δεν ειναι υπερ του Κααναν, δεν με νοιαζει. Ουτε φιλος μου ειναι , ουτε μανατζερ του ειμαι.
Το σχολιο μου ειναι πως οι προπονητες ξερουν καλυτερα, ειδικα σε μια ομαδα που αντικειμενικα παει πολυ πολυ καλα εδω και 4 μηνες, απο εσενα και εμενα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Hipster την Τρί Ιαν 31, 2023 10:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.