Euroleague 2022-2023, 34η Αγωνιστική
Συντονιστής: Captains
- Jimmyrogue84
- Reactions: 522
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 641
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Bacon πήγε για το κάρφωμα της χρονιάς , η Ζαλγκίρις παραλίγο αυτοκτονία αλλά τελικά τα κατάφερε και τελικά μας έκατσε η Φενέρ. Με το καλό να έρθουν.
Το ότι την κερδίσαμε 2 φορές στην regular άνετα μπορεί να λέει πολλά μπορεί και τίποτα. Έχουν παίχτες με εμπειρία και ποιότητα σίγουρα αν και κακοστημένη.
Η καλύτερη σειρά νομίζω θα είναι το Μονακό-Μακάμπι. Αναμένεται αίμα και άμμος.
Το ότι την κερδίσαμε 2 φορές στην regular άνετα μπορεί να λέει πολλά μπορεί και τίποτα. Έχουν παίχτες με εμπειρία και ποιότητα σίγουρα αν και κακοστημένη.
1
1

-
- Reactions: 1661
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Πραγματικά παραλίγο να είχαμε το κάζο της 10ετιας στο Μόναχο..... Η Ζαλγκιρις απ το +10 2 λεπτά πριν το τέλος έφτασαν να παίξουν την πρόκριση σε μια ζαριά.... Ενδεικτικό του άγχους τους μάλλον αλλά μπράβο τους... Άξιζαν να είναι στους 8austerity_blues έγραψε: ↑Παρ Απρ 14, 2023 11:33 pmαπίστευτο φινάλε στην Ευρωλίγκα, πραγματικά αν ήμουν οπαδός της Ζαλγκίρις ή της Μπασκόνια δε ξέρω αν θα το άντεχα![]()
αν βάλουμε και το Παρτιζάν - Παναθηναϊκός στην εξίσωση μιλάμε για πρωτόγνωρο πηγαινέλα στις τελικές θέσεις της 8άδας.
0
προσωπικά μου ήταν αδιάφορο με ποιον θα πέσουμε. αν δε μπορούμε να νικήσουμε σε σειρά 5 αγώνων οποιονδήποτε τότε δεν αξίζουμε να είμαστε στο φάιναλ 4, τόσο απλά.
η Φενέρ μου αρέσει ως αντίπαλος, σίγουρα θα μπούμε υποψιασμένοι από το πρώτο παιχνίδι γιατί άλλο το βάρος της Φενέρ και άλλο της Ζαλγκίρις ή της Μπασκόνια. το ότι τη νικήσαμε εύκολα δυο φορές δε μου λέει κάτι, προβλέπω σκληρά ματς.
και για να τα λέμε και όλα, έχει και μια έξτρα ηδονή να αποκλείεις τον Ιτούδη
η Φενέρ μου αρέσει ως αντίπαλος, σίγουρα θα μπούμε υποψιασμένοι από το πρώτο παιχνίδι γιατί άλλο το βάρος της Φενέρ και άλλο της Ζαλγκίρις ή της Μπασκόνια. το ότι τη νικήσαμε εύκολα δυο φορές δε μου λέει κάτι, προβλέπω σκληρά ματς.
και για να τα λέμε και όλα, έχει και μια έξτρα ηδονή να αποκλείεις τον Ιτούδη

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος austerity_blues την Παρ Απρ 14, 2023 11:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Jimmyrogue84
- Reactions: 522
- Προειδοποιήσεις:
0
συμφωνώ απόλυτα, από τις πιο μπασκετικές ομάδες της διοργάνωσης διαχρονικά. φέτος έκανε και πάλι το θαύμα της με Ντάριους Τόμπσον και Χάουαρντ.
από την άλλη και η Ζαλγκίρις θα μου κακοφαινόταν να μείνει απέξω, έκανε τρομερή χρονιά βάσει ταλέντου.
αν υπήρχε μπασκετική "δικαιοσύνη" για εμένα θα έπρεπε να μείνει απέξω η Φενέρ.
-
- Reactions: 1661
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ωραία σειρά πιστεύω θα είναι και το Ρεαλ-Παρτιζάν..... Δύσκολα να πάρουν παιχνίδι στο Βελιγράδι οι Ισπανοί....AO DAFNIS έγραψε: ↑Παρ Απρ 14, 2023 11:39 pmΟ Bacon πήγε για το κάρφωμα της χρονιάς , η Ζαλγκίρις παραλίγο αυτοκτονία αλλά τελικά τα κατάφερε και τελικά μας έκατσε η Φενέρ. Με το καλό να έρθουν.
Η Μπαρτσα στα 3 ή στα 4 παιχνίδια λογικά θα περάσει.
Η Μονακό είναι μεν φαβορί αλλά η Μακαμπι έχει φτιάξει ψυχολογία το τελευταίο διάστημα... 3-1 ή 3-2....
Πιο τυχεροί εμείς που θα έχουμε μια εύκολη σκούπα.... Το αξίζαμε όμως με την πορεία μας όλη τη χρονιά..... Δε μας άξιζε να βρούμε μπροστά μας καμιά Παρτιζάν ή Μακαμπι......
0
- pisto-linas
- Reactions: 395
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό είναι το ζουμί,αν είσαι ο καλύτερος περνάς σε σειρά παιχνιδιών και πας στο φ4 είτε ο αντίπαλος λέγετε Μπασκόνια είτε Φενέρ είτε Ζαλγκίρις.Πλεονεκτημα έδρα έχεις,γεμάτο γήπεδο θα έχεις ,προστατεύεις την έδρα σου και πας με 2-0 εκεί και έχεις δύο ευκαιρίες να τελειώσεις εκεί τη σειρά...οι άλλοι θα έχουν την πίεση.austerity_blues έγραψε: ↑Παρ Απρ 14, 2023 11:44 pmπροσωπικά μου ήταν αδιάφορο με ποιον θα πέσουμε. αν δε μπορούμε να νικήσουμε σε σειρά 5 αγώνων οποιονδήποτε τότε δεν αξίζουμε να είμαστε στο φάιναλ 4, τόσο απλά.
0
-
- Reactions: 2316
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Συμφωνώ, πιστεύω ότι αυτή η σειρά θα ήταν πιο ανταγωνιστική και θα βλέπαμε κάποια ωραία παιχνίδια. Όπως λες πάντως, η "κοιλιά" της Μπασκόνια στα μέσα της σεζόν αποδείχθηκε μοιραία. Είχα ακούσει ότι σε μια συνέντευξη του, ο Πασκουάλ είχε πει ότι το μυστικό για μια καλή πορεία στην Ευρωλίγκα είναι μια ομάδα να μην κάνει μεγάλα σερί ηττών, δηλαδή "κοιλιές".Jimmyrogue84 έγραψε: ↑Παρ Απρ 14, 2023 11:49 pmΚαι θα ταν και πιο ενδιαφέρον το Μπάρτσα-Μπασκόνια, έχει περισσότερο ταλέντο η Μπασκόνια η κοιλιά που κανε στα μέσα της σεζόν της έκανε ζημιά
0
Χαμός στο φινάλε.. Οι της Μπασκονια τρελή απογοήτευση έτσι όπως ήρθε.
Fener λοιπόν. Θεωρητικά να είσαι 1ος και να παίζεις με Φεβερ δεν το λες και οτι καλύτερο αλλά θεωρώ οτι τους ματσαρουμε πολύ καλά και σε γεμάτο ΣΕΦ θα τους καταπιούμε. Δεν φοβόμαστε κανέναν.
Α ρε Tyler πέρσι σε γούσταρα και φέτος θα σε έχουμε αντίπαλο.
Fener λοιπόν. Θεωρητικά να είσαι 1ος και να παίζεις με Φεβερ δεν το λες και οτι καλύτερο αλλά θεωρώ οτι τους ματσαρουμε πολύ καλά και σε γεμάτο ΣΕΦ θα τους καταπιούμε. Δεν φοβόμαστε κανέναν.
Α ρε Tyler πέρσι σε γούσταρα και φέτος θα σε έχουμε αντίπαλο.
0
- shaq7
- Reactions: 5643
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Για μενα η φενερ ηταν δικαιο να μεινει εξω οχι η μπασκονια..καλα αν δεν γινοταν και αυτο με τον χενρι παιζει να χαν βγει 4δα κιολας.. Του σαρας παλι του εκατσε η μονη ομαδα που μπορει να περασει,αν και για 3-2 το βλεπω..
Ολυ φενερ 3-1
Μπαρτσα ζαλ 3-2
ρεαλ παρτιζαν 3-1
μονακο μακαμπι θα κριθει σε 5 ματς..δεν κοβω να παιρνει νικη η μονακο μεσα στο ισραιλ με τιποτα,αλλα νομιζω ουτε η μακαμπι θα κερδισει εκτος εδρας,οριακα θα πω τους γαλλους αν και θελω μακαμπι που ματσαρουμε καλυτερα μετα στον ημιτελικο.
Ολυ φενερ 3-1
Μπαρτσα ζαλ 3-2
ρεαλ παρτιζαν 3-1
μονακο μακαμπι θα κριθει σε 5 ματς..δεν κοβω να παιρνει νικη η μονακο μεσα στο ισραιλ με τιποτα,αλλα νομιζω ουτε η μακαμπι θα κερδισει εκτος εδρας,οριακα θα πω τους γαλλους αν και θελω μακαμπι που ματσαρουμε καλυτερα μετα στον ημιτελικο.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Σάβ Απρ 15, 2023 12:36 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.