Olympiacos (1) vs Fenerbahce (8)
Συντονιστής: Captains
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
0
1
1

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Χάνουμε τα σουτ γιατί μας πιέζουν πολύ στη περιφέρεια και δεν έχουμε καθόλου παιχνίδι μέσα στη ρακέταJimmyrogue84 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 05, 2023 9:25 pmΟ Ολυμπιακός παίζει τραγικά στην επίθεση μη μπορώντας να βρει ρυθμό επειδή δεν υπάρχει κάποιος να βάλει σουτ....
1
1

- kojito
- Reactions: 2717
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Σήμερα έχουμε καταφέρει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ σε γενικές γραμμές, ενώ και στην επίθεση έχουμε ανανεώσει 4-5 κατοχές. Απλά είμαστε αρκετά κακοί και δεν βάζουμε τα σουτ. Με Μπολομπόι μέσα ειδικά είναι λες και παίζουμε με 4 στην επίθεση αφού εκτός από alley-oop δεν μπορεί να συνεισφέρει σε τίποτα άλλο, ούτε σε pick n roll ούτε σε ποστ παιχνίδι. Τουλάχιστον στην άμυνα έχει κάνει καλή δουλειά.
0
Από την άλλη η Φενερ δεν κάνει καμία ματσαρα για να ξεφύγει στην διαφορά. Κάποια στιγμή ο Ολυμπιακός θα το βρει. Λίγο να ξεπεράσει ο Σλουκας το τρακ των έντονων αποδοκιμασιων θα πάρει μπροστά η ομάδαJimmyrogue84 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 05, 2023 9:25 pmΟ Ολυμπιακός παίζει τραγικά στην επίθεση μη μπορώντας να βρει ρυθμό επειδή δεν υπάρχει κάποιος να βάλει σουτ....
0
Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Ιτούδης για κάποιο λόγο έχει αρχίσει και τα ακούει από οπάδους της Φενέρ, άνοιξε και διάλογο με 1 εκει που του τα χωνε....
Τέσπα ο Ολυμπιακός έχει χάσει δεκάδες σουτ, κάποια και ελεύθερα και είχε ευκαιρια να πάει και με διαφορά στο ημίχρονο!Ορθολογικοτατες αλλαγές απ τον κόουτς πρωτη φορά στη σειρά ανακατεύει λίγο τις 5άδες και δούλεψε αυτό με Κάνααν
Τέσπα ο Ολυμπιακός έχει χάσει δεκάδες σουτ, κάποια και ελεύθερα και είχε ευκαιρια να πάει και με διαφορά στο ημίχρονο!Ορθολογικοτατες αλλαγές απ τον κόουτς πρωτη φορά στη σειρά ανακατεύει λίγο τις 5άδες και δούλεψε αυτό με Κάνααν
1
1

0
Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum
- Gerasimos Moraitis
- Reactions: 491
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
- Προειδοποιήσεις:
1
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gerasimos Moraitis την Παρ Μάιος 05, 2023 9:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 1138
- Προειδοποιήσεις:
0
συτο το πραγμα σκεφτομουν ακριβως γιστον μπολο 3 φορες εχει βρεθει μπροστα στο καλαθι και δεν σηκωθηκε καν για σουτ δειχνει απελπιστικα μονοδιαστατος ενω στην πραγματικοτητα δεν ειναι ...αδικει τον εαυτο του . ο πιτερς εχασε δυο σουτ μεσης αποστασης που θα τα εβαζεα κι εγω κι ο μακισσικ ενα αναποδο λευαπ που υπο κανονικες συνθηκες θα το εβαζε και με τα ματια κλειστα πιστευω οτι αν μπουν ενα δυο σερι μακρυνα σουτ θα αλλαξει το παιχνιδι... συζηταγα με ενα φιλο σημερα και του ελεγα οτι αν ενας εκ των γουοκαπ ,μακ κισσικ παπ βαλουν 2 σερι σουτ δεν θα υπαρχει παιχνιδι μετα ...μενει να δουμε αν τα ελεγα σωστα .kojito έγραψε: ↑Παρ Μάιος 05, 2023 9:28 pmΣήμερα έχουμε καταφέρει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ σε γενικές γραμμές, ενώ και στην επίθεση έχουμε ανανεώσει 4-5 κατοχές. Απλά είμαστε αρκετά κακοί και δεν βάζουμε τα σουτ. Με Μπολομπόι μέσα ειδικά είναι λες και παίζουμε με 4 στην επίθεση αφού εκτός από alley-oop δεν μπορεί να συνεισφέρει σε τίποτα άλλο, ούτε σε pick n roll ούτε σε ποστ παιχνίδι. Τουλάχιστον στην άμυνα έχει κάνει καλή δουλειά.
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
- Reactions: 1751
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Απ τον Μπολο περιμενα και χειροτερα ......δεν ειναι οπως στο 2ο ματς ανυπαρκτος......προσπαθει στην αμυνα κι εχει ανανεωσει κι επιθεσεις.....
Ο Κααναν εβαλε 2 σουτ,ειναι ο πιο καλος μας γκαρ στην αμυνα ταακτικα(Θου Κυριε φυλακι τω στοματι μου.......) εκανε και 3 κλεψιματα,εκανε και 2 λαλακιες.....οκ.....
Ο Σλουκας προσφερει ασφαλεια ......και ο Βεζε οτι παιζουν με 4 στην αμυνα.....
Συνεχιζω να πιστευω οτι το προβλημα μας επιθετικα ειναι η τριαδα Ουοκαπ-Παπ-Φαλ......πρεπει να παρουμε αυτο το παιχνιδι,αφου δε ΄΄λυθηκαν΄΄ σε αυτο το σχετικα χαλαρο ματς,τους φοβαμαι πολυ στο ΣΕΦ.......πιο πολυ μου κανει εντυπωση ο Ουοκαπ που τον ειχα αναβαθμιση του Σιγαλα σε καρδια........
ΥΓ πως προλαβαινετε και ποσταρετε ρε θηρια κατα τη διαρκεια του αγωνα;;;;;;;;......3 σελιδες στο ημιχρονο;;;;;;;;;......εγω ουτε το τσιπουρο δεν προλαβαινω να γεμισω.......τα λεμε μετα τη ληξη.......
Ο Κααναν εβαλε 2 σουτ,ειναι ο πιο καλος μας γκαρ στην αμυνα ταακτικα(Θου Κυριε φυλακι τω στοματι μου.......) εκανε και 3 κλεψιματα,εκανε και 2 λαλακιες.....οκ.....
Ο Σλουκας προσφερει ασφαλεια ......και ο Βεζε οτι παιζουν με 4 στην αμυνα.....
Συνεχιζω να πιστευω οτι το προβλημα μας επιθετικα ειναι η τριαδα Ουοκαπ-Παπ-Φαλ......πρεπει να παρουμε αυτο το παιχνιδι,αφου δε ΄΄λυθηκαν΄΄ σε αυτο το σχετικα χαλαρο ματς,τους φοβαμαι πολυ στο ΣΕΦ.......πιο πολυ μου κανει εντυπωση ο Ουοκαπ που τον ειχα αναβαθμιση του Σιγαλα σε καρδια........
ΥΓ πως προλαβαινετε και ποσταρετε ρε θηρια κατα τη διαρκεια του αγωνα;;;;;;;;......3 σελιδες στο ημιχρονο;;;;;;;;;......εγω ουτε το τσιπουρο δεν προλαβαινω να γεμισω.......τα λεμε μετα τη ληξη.......
1
1