εχεις το ιδιο παιχνιδι με τις ιδιες ομαδες αλλαξε μονο τον ραντο και βαλε στην θεση του οποιοδηποτε προπονητη επιπεδου ,ποιος θα εκανε φαουλassistant77 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 10, 2023 11:37 pmΕχουμε ξανακανει αυτην την κουβεντα και την επαναφερω οσον αφορα την τελευταια φαση........το αν θα κανεις φαουλ ή οχι εξαρταται απο καποιες παραμετρους και δεν ειναι το ιδιο παντα......στη συγκεκριμενη περιπτωση παιζεις στην εδρα σου,δεν εισαι αμυντικογενης ομαδα ,στην επιθεση τα βαζεις ολα..........πρεπει να κανεις φαουλ.......χειροτερο λογικο σεναριο......βαζουν δυο βολες και χανεις την τελευταια επιθεση ......παραταση.......
Με Μπεικον,Ντερεκ,Τομας μεσα αφηνεις την τυχη σου σε ενα σουτ ελευθερο απο εναν παιχτη ζεστο.........ξερεις οτι δεν μπορεις να παιξεις αμυνα ενω στην επιθεση εχεις αρκετους που μπορουν να παρουν την ευθυνη........
Ξερω οτι θα υπαρξουν διαφωνιες αλλα μιλωντας μες στα χρονια με αρκετους coaches η αποφαση ειναι ξεκαθαρη...........
El Game 24, Panathinaikos Athens vs Valencia
Συντονιστής: Captains
- τουλουμπα
- Reactions: 3930
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
1
1

-
- Reactions: 2318
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Δε νομίζω ότι έχουμε χάσει όλα τα παιχνίδια που κρίθηκαν στον πόντο. Απέναντι στη Μακάμπι κερδίσαμε το παιχνίδι, ενώ απέναντι στη Βιρτους το στείλαμε στην παράταση. Πάντως, νομίζω ότι η επιλογή μιας ομάδας να κάνει ή όχι φάουλ στο τέλος, κρίνεται σωστή ή λάθος εκ του αποτελέσματος. Ούτε εγώ λοιπόν θα κράξω τον Ράντονιτς για αυτό, γιατί αν δεν έμπαινε το σουτ του Τζόουνς, θα λέγαμε άλλα. Και στον τελικό της Ευρωλίγκας του 2009, φαντάσου πόσα θα άκουγε ο Ομπράντοβιτς αν μας έβαζε το τρίποντο ο Σισκάουσκας στην εκπνοή. Δεν μπήκε όμως, και όλοι μιλούν για τη σωστή επιλογή που είχε κάνει σε αυτήν τη φάση.
0
-
- Reactions: 200
- Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Με pg τον Λι δεν κερδίζεις. Τον χρειαζόμαστε αλλά επ ουδενί σ αυτό το ρόλο.
Ο Τόμας έπαιξε περισσότερο απ τον Γκριγκονις ή μου φάνηκε; Αντε να χαιρετήσει ο Ραντο μπας και εμφανιστεί και ο κανονικός Γκριγκονις.
Απόψε τον έπιασε θάλασσα τον κόουτς - Μποχω μέσα στα τελευταία λεπτά, καμία προσπάθεια για να περιορίσει τον σεληνιασμένο Τζοουνς, 5αδα με τους χειρότερους αμυντικούς στην πιο κρίσιμη επίθεση των Ισπανών, λάθος απόφαση - οκ, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος - για καθαρή άμυνα. Τον Αβερελ των προπονητών έχουμε ρε γαμωτο...
Μου άρεσε ο Τόμας. Αν και από αποχή δεν δείχνει να χει χάσει κάτι. Όταν βρει ρυθμό θα γαζώνει.
Ο Τόμας έπαιξε περισσότερο απ τον Γκριγκονις ή μου φάνηκε; Αντε να χαιρετήσει ο Ραντο μπας και εμφανιστεί και ο κανονικός Γκριγκονις.
Απόψε τον έπιασε θάλασσα τον κόουτς - Μποχω μέσα στα τελευταία λεπτά, καμία προσπάθεια για να περιορίσει τον σεληνιασμένο Τζοουνς, 5αδα με τους χειρότερους αμυντικούς στην πιο κρίσιμη επίθεση των Ισπανών, λάθος απόφαση - οκ, κρίνοντας εκ του αποτελέσματος - για καθαρή άμυνα. Τον Αβερελ των προπονητών έχουμε ρε γαμωτο...
Μου άρεσε ο Τόμας. Αν και από αποχή δεν δείχνει να χει χάσει κάτι. Όταν βρει ρυθμό θα γαζώνει.
0
- j-kidd13
- Reactions: 1571
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο άνθρωπος αποφάσισε να παίξει άμυνα, σε ένα ματς που η άμυνα του ειναι κακή έχοντας δεχτεί 90 πόντους, έχοντας στο παρκέ τον Μπέικον,τον Ουίλιαμς και τον Τομας. Δηλαδή τους 2 χειρότερους αμυντικούς του,και έναν που δεν τον λες καλό αμυντικό.
Αντί να έχει μέσα τον Αγραβάνη και τον Καλαϊτζάκη.
Τι άλλο να πούμε.
Τι άλλο να πούμε.
2
2

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Εκ του αποτελέσματος είναι εύκολο να κρίνουμε, αν όμως δεν έμπαινε το τρίποντο, θα λέγαμε άλλα.j-kidd13 έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 11, 2023 12:05 amΟ άνθρωπος αποφάσισε να παίξει άμυνα, σε ένα ματς που η άμυνα του ειναι κακή έχοντας δεχτεί 90 πόντους, έχοντας στο παρκέ τον Μπέικον,τον Ουίλιαμς και τον Τομας. Δηλαδή τους 2 χειρότερους αμυντικούς του,και έναν που δεν τον λες καλό αμυντικό.
Τι άλλο να πούμε.
0
- shaq7
- Reactions: 5645
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν το ειδα το ματς παρα μονο την τελευταια φαση..μου εκανε και εμενα εντυπωση που πας να παιξεις αμυνα και εχεις μεσα τον ντερικ?! τι τον πηρε τον αγραβανη τοτε?αν και παιζει να μην τον ξερει καν τον παικτη ο ραντονιτς και σε τι ειναι καλος.
Επισης για μενα το λογικο ειναι να κανεις φαουλ να γλιτωσεις το 3ποντο η το καλαθι και φαουλ..στην χειροτερη θα πας παραταση στην εδρα σου..Κατι τετοιο παρομοιο πρεπει να ειχε κανει και ο μπαρτζωκας με την βιλερμπαν,παλι το εφαγε το 3ποντο.
Επισης για μενα το λογικο ειναι να κανεις φαουλ να γλιτωσεις το 3ποντο η το καλαθι και φαουλ..στην χειροτερη θα πας παραταση στην εδρα σου..Κατι τετοιο παρομοιο πρεπει να ειχε κανει και ο μπαρτζωκας με την βιλερμπαν,παλι το εφαγε το 3ποντο.
0
-
- Reactions: 473
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συγγνώμη φίλε μου, αλλά πως θα πρέπει να κρίνουμε; Θεωρητικά και όχι εκ του αποτελέσματος; Δηλαδή θα πρέπει να δικαιολογησουμε την λανθασμένη επιλογή της άμυνας δίχως αμυντικούς; Δεν το καταλαβαίνω αυτό... Κακο είναι που αναφέρουμε αυτό που πραγματικά έγινε;BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 11, 2023 12:11 amΕκ του αποτελέσματος είναι εύκολο να κρίνουμε, αν όμως δεν έμπαινε το τρίποντο, θα λέγαμε άλλα.j-kidd13 έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 11, 2023 12:05 amΟ άνθρωπος αποφάσισε να παίξει άμυνα, σε ένα ματς που η άμυνα του ειναι κακή έχοντας δεχτεί 90 πόντους, έχοντας στο παρκέ τον Μπέικον,τον Ουίλιαμς και τον Τομας. Δηλαδή τους 2 χειρότερους αμυντικούς του,και έναν που δεν τον λες καλό αμυντικό.
Τι άλλο να πούμε.
Δεν λέμε εάν Θα παίξεις άμυνα ή θα δώσεις το φάουλ... Αλλά όταν κάνεις την πρώτη επιλογή θα πρέπει να την υποστηρίξεις...
0
-
- Reactions: 1661
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
αν ξερεις καποιον προπονητη απο β εσκα και πανω ρωτα τον.....εγω με ολους οσοι μου εχουν κανει την τιμη να με συναναστραφουν θα εκαναν φαουλ.......θες ονοματα;;;;;;δεν μπορω,sorry.....τουλουμπα έγραψε: ↑Παρ Φεβ 10, 2023 11:40 pmεχεις το ιδιο παιχνιδι με τις ιδιες ομαδες αλλαξε μονο τον ραντο και βαλε στην θεση του οποιοδηποτε προπονητη επιπεδου ,ποιος θα εκανε φαουλassistant77 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 10, 2023 11:37 pmΕχουμε ξανακανει αυτην την κουβεντα και την επαναφερω οσον αφορα την τελευταια φαση........το αν θα κανεις φαουλ ή οχι εξαρταται απο καποιες παραμετρους και δεν ειναι το ιδιο παντα......στη συγκεκριμενη περιπτωση παιζεις στην εδρα σου,δεν εισαι αμυντικογενης ομαδα ,στην επιθεση τα βαζεις ολα..........πρεπει να κανεις φαουλ.......χειροτερο λογικο σεναριο......βαζουν δυο βολες και χανεις την τελευταια επιθεση ......παραταση.......
Με Μπεικον,Ντερεκ,Τομας μεσα αφηνεις την τυχη σου σε ενα σουτ ελευθερο απο εναν παιχτη ζεστο.........ξερεις οτι δεν μπορεις να παιξεις αμυνα ενω στην επιθεση εχεις αρκετους που μπορουν να παρουν την ευθυνη........
Ξερω οτι θα υπαρξουν διαφωνιες αλλα μιλωντας μες στα χρονια με αρκετους coaches η αποφαση ειναι ξεκαθαρη...........
0
-
- Reactions: 200
- Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κανείς δεν χαίρεται, κανείς δεν ήθελε ήττα κατά βάθος. Ας κάνουμε 2-3 πειστικές εμφανίσεις και θα κάνουμε ευχαρίστως κωλοτουμπες για τον Ραντονιτς. Όταν επαναλαμβάνεται όμως η θλιβερη εικόνα - και συνήθως και η ήττα - τι στήριξη στον κόουτς περιμενεις.
Όσον αφορά το ρίσκο για καθαρή άμυνα, συμφωνώ, όταν ομως έχεις μέσα την 'αμυντικη' σου πεντάδα, όχι Μπέικον και Ουίλιαμς.
0
- j-kidd13
- Reactions: 1571
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0

Και το τρίποντο να μην εμπαινε,η διαχείριση της τελευταίας φάσης είναι τραγικη.BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 11, 2023 12:11 amΕκ του αποτελέσματος είναι εύκολο να κρίνουμε, αν όμως δεν έμπαινε το τρίποντο, θα λέγαμε άλλα.j-kidd13 έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 11, 2023 12:05 amΟ άνθρωπος αποφάσισε να παίξει άμυνα, σε ένα ματς που η άμυνα του ειναι κακή έχοντας δεχτεί 90 πόντους, έχοντας στο παρκέ τον Μπέικον,τον Ουίλιαμς και τον Τομας. Δηλαδή τους 2 χειρότερους αμυντικούς του,και έναν που δεν τον λες καλό αμυντικό.
Τι άλλο να πούμε.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι στη συγκεκριμένη κατάσταση, η επιλογή του προπονητή κρίνεται πάντα εκ του αποτελέσματος. Ας πούμε ότι ήταν μέσα ο Καλαϊτζάκης αντί για τον Ουίλιαμς, αν έκανε από απροσεξία φάουλ στο τρίποντο στην προσπάθεια του να αμυνθεί, τότε τι θα λέγαμε; Είμαστε σίγουροι ότι δε θα δεχόμασταν το σουτ;nikkal έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 11, 2023 12:14 amΣυγγνώμη φίλε μου, αλλά πως θα πρέπει να κρίνουμε; Θεωρητικά και όχι εκ του αποτελέσματος; Δηλαδή θα πρέπει να δικαιολογησουμε την λανθασμένη επιλογή της άμυνας δίχως αμυντικούς; Δεν το καταλαβαίνω αυτό... Κακο είναι που αναφέρουμε αυτό που πραγματικά έγινε;
Δεν λέμε εάν Θα παίξεις άμυνα ή θα δώσεις το φάουλ... Αλλά όταν κάνεις την πρώτη επιλογή θα πρέπει να την υποστηρίξεις...
0
-
- Reactions: 473
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Προφανώς και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι.BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 11, 2023 12:26 amΑυτό που θέλω να πω είναι ότι στη συγκεκριμένη κατάσταση, η επιλογή του προπονητή κρίνεται πάντα εκ του αποτελέσματος. Ας πούμε ότι ήταν μέσα ο Καλαϊτζάκης αντί για τον Ουίλιαμς, αν έκανε από απροσεξία φάουλ στο τρίποντο στην προσπάθεια του να αμυνθεί, τότε τι θα λέγαμε; Είμαστε σίγουροι ότι δε θα δεχόμασταν το σουτ;nikkal έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 11, 2023 12:14 am
Συγγνώμη φίλε μου, αλλά πως θα πρέπει να κρίνουμε; Θεωρητικά και όχι εκ του αποτελέσματος; Δηλαδή θα πρέπει να δικαιολογησουμε την λανθασμένη επιλογή της άμυνας δίχως αμυντικούς; Δεν το καταλαβαίνω αυτό... Κακο είναι που αναφέρουμε αυτό που πραγματικά έγινε;
Αλλά σε κάθε περίπτωση υπάρχουν αντικειμενικα δεδομένα... Η επιλογή ήταν η άμυνα. Σεβαστή και κατανοητή. Ακατανόητη είναι η 5άδα της τελευταίας φάσης. Είτε λοιπόν έβγαζε την άμυνα ο Ουίλιαμς είτε όχι, ήταν λάθος η επιλογή να πάει με την συγκεκριμένη συνθεση. Απλό. Η διαφορά είναι πως αν δεν έμπαινε το τρίποντο ούτε γάτα ούτε ζημιά. Αλλά εκ του αποτελέσματος φαίνεται ξεκάθαρα πως η εν λόγω επιλογή μας στοίχισε. Και φυσικά εάν κάποιος πρέπει να αναλάβει την ευθύνη για αυτό είναι ξεκάθαρα ο προπονητής.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Και αν ο Τόμας που έχει πάνω από 80% ποσοστό καριέρας στις βολές, είχε 4/5 αντί για 3/5, μάλλον θα κερδίζαμε. Δηλαδή, αν ο Σισκάουσκας έβαζε το τρίποντο στον τελικό της Ευρωλίγκας του 2009, όλοι θα έπρεπε να κράξουν τον Ομπράντοβιτς για την επιλογή του να μην κάνει φάουλ; Την ίδια επιλογή έκανε και ο Αταμάν στο παιχνίδι της Μπασκόνια με την Εφές, δέχθηκε το τρίποντο και το παιχνίδι πήγε στην παράταση. "Ρίχνεις τα ζάρια", παίρνεις ένα ρίσκο, και δικαιώνεσαι ή όχι. Σέβομαι απόλυτα την άποψη σου και την άποψη του καθενός, απλά σου εξηγώ πώς το βλέπω και εγώ. Καλό σου βράδυ.nikkal έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 11, 2023 12:34 amΠροφανώς και δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι.BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 11, 2023 12:26 am
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι στη συγκεκριμένη κατάσταση, η επιλογή του προπονητή κρίνεται πάντα εκ του αποτελέσματος. Ας πούμε ότι ήταν μέσα ο Καλαϊτζάκης αντί για τον Ουίλιαμς, αν έκανε από απροσεξία φάουλ στο τρίποντο στην προσπάθεια του να αμυνθεί, τότε τι θα λέγαμε; Είμαστε σίγουροι ότι δε θα δεχόμασταν το σουτ;
Αλλά σε κάθε περίπτωση υπάρχουν αντικειμενικα δεδομένα... Η επιλογή ήταν η άμυνα. Σεβαστή και κατανοητή. Ακατανόητη είναι η 5άδα της τελευταίας φάσης. Είτε λοιπόν έβγαζε την άμυνα ο Ουίλιαμς είτε όχι, ήταν λάθος η επιλογή να πάει με την συγκεκριμένη συνθεση. Απλό. Η διαφορά είναι πως αν δεν έμπαινε το τρίποντο ούτε γάτα ούτε ζημιά. Αλλά εκ του αποτελέσματος φαίνεται ξεκάθαρα πως η εν λόγω επιλογή μας στοίχισε. Και φυσικά εάν κάποιος πρέπει να αναλάβει την ευθύνη για αυτό είναι ξεκάθαρα ο προπονητής.
0
-
- Reactions: 504
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πολύ ωραίο παιχνίδι για εμάς τους ουδέτερους. Συνεχής εναλλαγές στο προβάδισμα, επιθετικό μπάσκετ, ωραίες φάσεις...
Προσωπικά ο Παναθηναικός σήμερα μου φάνηκε βελτιωμένος, το πάλεψε, έπαιξε πιο ομαδικά, "τάισε" τον - πραγματικά εκπληκτικό απόψε - Γκουντάιτις.
Ο Τόμας έδειξε ότι δεν έχει επηρεαστεί από την απόχη και σίγουρα θα βοηθήσει σημαντικά.
Από τον άλλη ο Τζόουνς το πήρε μόνος του. Τρομερός ειδικά στο τέλος με σερί προσωπικούς πόντους.
Κατά τη γνώμη μου το λάθος του Ράντονιτς στην τελευταία φάση δεν είναι ότι δεν έκανε φάουλ, αλλά ότι δεν έριξε τα Καλαϊτζάκια να κυνηγήσουν τον Τζόουνς.
Προσωπικά ο Παναθηναικός σήμερα μου φάνηκε βελτιωμένος, το πάλεψε, έπαιξε πιο ομαδικά, "τάισε" τον - πραγματικά εκπληκτικό απόψε - Γκουντάιτις.
Ο Τόμας έδειξε ότι δεν έχει επηρεαστεί από την απόχη και σίγουρα θα βοηθήσει σημαντικά.
Από τον άλλη ο Τζόουνς το πήρε μόνος του. Τρομερός ειδικά στο τέλος με σερί προσωπικούς πόντους.
Κατά τη γνώμη μου το λάθος του Ράντονιτς στην τελευταία φάση δεν είναι ότι δεν έκανε φάουλ, αλλά ότι δεν έριξε τα Καλαϊτζάκια να κυνηγήσουν τον Τζόουνς.
0