F4 2023-Olympiacos Piraeus vs Monaco

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μάιος 19, 2023 8:17 pm

Redfly έγραψε:
Παρ Μάιος 19, 2023 6:26 pm
14-20 1ο δεκαλεπτο. Δε παίζουμε καλά στην επίθεση. Παρ όλα αυτά, το ματς αυτό δε με προβληματίζει όπως αυτά τα ματς της φενερ. Σε κάποιους αγώνες με τη φενερ ένοιωθα ότι μας έχουν κλειδώσει το παιχνίδι μας. Σήμερα απλά περιμένω το ξέσπασμα, όπως σε όλα τα ματς μας στην κανονική περίοδο. Ας γίνει στη 3η περίοδο, μέχρι τότε να είμαστε κοντά στο σκορ.

Είπα να γίνει στη 3η περίοδο, αλλά αυτοί το παράκαναν. Για να δούμε αν μπορεί ο Μπι να κερδίσει και τις δηλώσεις (ευχές δηλαδή κατάρες) του Μητσοτάκη. Εδώ σε θέλω κοουτς, για να δούμε τι ψάρια πιάνεις.. Μετά μην ξανά ακούσω ποιος είναι ο καλύτερος όμως.

jazz thrilos
Reactions:

Παρ Μάιος 19, 2023 8:22 pm

Το παιχνίδι αρχισε να γυρνάει όταν εμφανίστηκε τυπάς πίσω από τον πάγκο μας κουνώντας σημαία ΠΑΣΟΚ, πρασινη με τον ήλιο, από τις παλιές.

:banana:

Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μάιος 19, 2023 8:30 pm

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions:

Παρ Μάιος 19, 2023 8:34 pm

Κατα την διάρκεια του αγώνα έκανα 4 φορές εμετό από το άγχος και την στεναχώρια.

ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ 🏆🏆🏆🏆

Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions:

Παρ Μάιος 19, 2023 8:44 pm

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Redoctor_33

a1greece
Reactions:

Παρ Μάιος 19, 2023 8:55 pm

Όπως έπρεπε σαδιστικά σφινακαπικα. Τις βολές στον τελικό με την 100ρα. Φέρτε Σάρας. Playback για Σκακιστή και για το κασκόλ που πέταξε.

Στην αρχή μας μοίρασαν κάτι αντιβουντου πορτοκάλι βραχιολακια. Πετάχτηκαν πάραυτα στο ημίχρονο. Όλα λειτούργησαν σωστά μετα.

Α @antanas is a real person! Cool guy :p he will take us to party later.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Μάιος 19, 2023 9:15 pm

Mπαρτζωκας μεταμφιεστηκε σε ντουντα στο ημιχρονο,ο παπ την ειδε σπανουλης,ο φαλ σακιλ ονιλ και εγινε το κουλο 27-2 που δεν νομιζω να χει ξαναγινει ποτε..

ο κανααν μου εχει αλλαξει την αποψη ,προσωπικα θα τον κραταγα..ο τυπος δεν μασαει σε τιποτα και ενω τοσα χρονια επαιζε μονο επιθεση σε μας εχει γινει σκυλι του πολεμου..Του χρονου θα ναι πολυ καλυτερος και επιθετικα.Απο ντορσει ηδη εχει προσφερει περισσοτερο..

Για τον τζειμς τα ελεγα και χτες..παικταρας αλλα οχι για τα κρισιμα..

Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions:

Παρ Μάιος 19, 2023 9:40 pm

jazz thrilos έγραψε:
Παρ Μάιος 19, 2023 8:22 pm
Το παιχνίδι αρχισε να γυρνάει όταν εμφανίστηκε τυπάς πίσω από τον πάγκο μας κουνώντας σημαία ΠΑΣΟΚ, πρασινη με τον ήλιο, από τις παλιές.

:banana:
Εικόνα

lukadoncic
Reactions:

Παρ Μάιος 19, 2023 9:53 pm

μεγάλη εμφάνιση, ξεπεράσαμε το κομπλάρισμα του 1ου ημιχρόνου και κάναμε μυθική επιστροφή στο 2ο..η Μονακό καλή ομάδα, φοβερά αθλητική, μεγάλο επιθετικό ταλέντο αλλά στα κρίσιμα «μαμά κακά»..που λένε και τα μωρά…

γνωρίζοντας ότι κινδυνεύω να χαρακτηριστώ μετά Χριστόν προφήτης, είχα μία σιγουριά στο ημίχρονο ότι θα επιστρέψουμε(φυσικά δεν φανταζόμουν ούτε περίμενα τέτοια αμυντική τρομοκρατία)
ο Θωμάς έδωσε το καλό παιχνίδι που χρωστούσε από τη σειρά με τη Φενέ(αναγνωρίστηκε από τον ομπράντοβιτς ως ο πραγματικός mvp αν και άποντος)..πραγματικά έδειξε πώς περνάει κανείς χειροπέδες στον τζέιμς…

αιζάια πολύ σταθερός με μετρημένες επιθετικές επιλογές και σκυλίσια άμυνα (ματσάρει καλά με τα γκάρντ της Μονακό στο μέγεθος αλλά είναι και αθληταράς)..

τελικά ο ντιαλό με τον μπλόσομγκειμ δεν μας πλήγωσαν, ενώ φάνηκε ότι οι δυσκολίες που αντιμετώπισε ο βεζένκοφ στη σειρά με την φενέρ τον προετοίμασαν πνευματικά/ψυχολογικά…

ένα ακόμη, προσωπικά δεν έχω προτίμηση αλλά σε περίπτωση που το σηκώσουμε θα είναι statement υπεροχής και δικαίωση για πολλά μέλη..τρέφω μεγάλο σεβασμό για τον kill-bill και θεωρούσα δύσκολη την επιστροφή στην κορυφή μετά από αυτόν..η ομάδα με διέψευσε(ευτυχώς)

Υ.Γ: αν και λοιδορήθηκα και θεωρήθηκα boomer από πολλούς, έβαλα ένα τιρινίνι για πάρτη μου έτσι για ζέσταμα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lukadoncic την Παρ Μάιος 19, 2023 9:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Μάιος 19, 2023 9:54 pm

Πάει και η περίφημη αθλητικότητα της Μονακό, που δεν μπορούμε να τη ματσάρουμε.
Πάνε και τα πυραυλοκίνητα γκαρντ της, που δεν θα προλαβαίνουμε ούτε να τα δούμε.
Πάει και η φοβερή τριάδα Τζέιμς, Λόυντ, Οκόμπο.
Όλα τα σμπαράλιασε ο Ολυμπιακός!

I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions:

Παρ Μάιος 19, 2023 9:57 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Παρ Μάιος 19, 2023 7:55 pm
golitog7 έγραψε:
Παρ Μάιος 19, 2023 2:12 pm
Για μετρήστε σφυγμούς συνγαυροι. Οι λιγότεροι κερδίζουν.
62
αλλα εχω παρει 2 βαλεριανες
76 - 62... θα σε παίζω στοίχημα... να μας γράφεις την πίεσή σου πριν από κάθε ματς Φώτη.

Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Μάιος 19, 2023 9:59 pm

Το τρίτο δεκάλεπτο μου θύμισε αυτό:

και αυτό:

I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Leo_98

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Παρ Μάιος 19, 2023 11:31 pm

Επικό τρίτο δεκάλεπτο... απλά επικό! :obey:
Όταν ο Ολυμπιακός πιάνει αυτά τα στάνταρ στην άμυνα δεν φοβάται (για να μην πω δεν βλέπει καν) κανέναν.

Γουόκαπ και Κάνααν άσκησαν μπασκετικό μπούλινγκ στα γκαρντ της Μονακό. Κι αν από τον Τόμας το περιμέναμε, του Ησαΐα πραγματικά του βγάζω το καπέλο απόψε!
Βεζένκοφ, Παπανικολάου και Σλούκας εξαιρετικοί!

Πάμε δυνατά και την Κυριακή κι ότι γίνει.
Ούτως ή άλλως είμαι υπέρ ευχαριστημένος από όσα μου έχει προσφέρει αυτή η ομάδα (και) φέτος! :obey:

Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Σάβ Μάιος 20, 2023 1:17 am

Παρακολουθώ ανελλιπώς τα Final-4 από το 1993 και μετά, μερικές φορές κι από κοντά.

Τόσο τρομακτικό και κυριαρχικό δεκάλεπτο δεν θυμάμαι να έχω δει στη ζωή μου. Ο,τι κοντινότερο σε Λιοντάρια εναντίον Χριστιανών.

Ένιωσα ειλικρινά άσχημα για τους Μονεγάσκους σε κάποια φάση χωρίς υπερβολή.

“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons
Mood:

Σάβ Μάιος 20, 2023 1:35 am

Sharp Shooter έγραψε:
Σάβ Μάιος 20, 2023 1:17 am
Παρακολουθώ ανελλιπώς τα Final-4 από το 1993 και μετά, μερικές φορές κι από κοντά.

Τόσο τρομακτικό και κυριαρχικό δεκάλεπτο δεν θυμάμαι να έχω δει στη ζωή μου. Ο,τι κοντινότερο σε Λιοντάρια εναντίον Χριστιανών.

Ένιωσα ειλικρινά άσχημα για τους Μονεγάσκους σε κάποια φάση χωρίς υπερβολή.
Νομίζω ότι πέρα από την ανωτερότητα που έβγαλε ο Ολυμπιακός, η Μονακό πλήρωσε την απειρία της από τέτοιες διοργανώσεις (ήπιαν θάλασσα σε εκείνο το σημείο). Καθοριστικό ότι ο πρωτάρης Obradovic αντί να αποσύρει τον αρνητικό σε εκείνο το σημείο James, χτυπιώταν στον πάγκο σαν το χταπόδι και έβριζε τους παίκτες. Η μία ομάδα βρήκε την ηρεμία της και επέβαλε το ρυθμό της ενώ η άλλη απλά περίμενε να τελειώσει το παιχνίδι.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague season 2022-2023”