EL Game 3, Alba Berlin vs Panathinaikos
Συντονιστής: Captains
- SteveNashidis
- Reactions: 3660
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- Conan1982
- Reactions: 3329
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δύσκολο παιχνίδι, με τους παίκτες της Alba να σουτάρουν τρίποντα με την πρώτη ευκαιρία, με πάνω από 30 τρίποντα σε κάθε ένα από τα πρώτα 2 παιχνίδια που έχουν δώσει, με σκληρή για τα δεδομένα της ομάδας άμυνα αλλά και πολλά λάθη νομίζω ότι το παιχνίδι θα εξαρτηθεί από το πόσο θα χαμηλώσει το ποσοστό τις από τα τρίποντα ο Παναθηναϊκός αναγκάζοντας την σε βεβιασμένες επιλογές.
0
-
- Reactions: 312
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: OSFP
- Προειδοποιήσεις:
2
Η ALBA έχει πιο σημαντικές απουσίες από ΠΑΟ (2/5 βασικούς πενταδάτους) συνθήκη που δίνει ελπίδες στον ΠΑΟ αν πιάσει καλή απόδοση … με πλήρες τις ομάδες στην παρούσα φάση δεν θα είχε καμία τύχη ο ΠΑΟ στο Βερολίνο.Conan1982 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 19, 2022 12:46 pmΔύσκολο παιχνίδι, με τους παίκτες της Alba να σουτάρουν τρίποντα με την πρώτη ευκαιρία, με πάνω από 30 τρίποντα σε κάθε ένα από τα πρώτα 2 παιχνίδια που έχουν δώσει, με σκληρή για τα δεδομένα της ομάδας άμυνα αλλά και πολλά λάθη νομίζω ότι το παιχνίδι θα εξαρτηθεί από το πόσο θα χαμηλώσει το ποσοστό τις από τα τρίποντα ο Παναθηναϊκός αναγκάζοντας την σε βεβιασμένες επιλογές.
0
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
Πες μου τι ομάδα είσαι χωρίς να μου πεις τι ομάδα είσαιN.I.2022 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 19, 2022 4:48 pmΗ ALBA έχει πιο σημαντικές απουσίες από ΠΑΟ (2/5 βασικούς πενταδάτους) συνθήκη που δίνει ελπίδες στον ΠΑΟ αν πιάσει καλή απόδοση … με πλήρες τις ομάδες στην παρούσα φάση δεν θα είχε καμία τύχη ο ΠΑΟ στο Βερολίνο.Conan1982 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 19, 2022 12:46 pmΔύσκολο παιχνίδι, με τους παίκτες της Alba να σουτάρουν τρίποντα με την πρώτη ευκαιρία, με πάνω από 30 τρίποντα σε κάθε ένα από τα πρώτα 2 παιχνίδια που έχουν δώσει, με σκληρή για τα δεδομένα της ομάδας άμυνα αλλά και πολλά λάθη νομίζω ότι το παιχνίδι θα εξαρτηθεί από το πόσο θα χαμηλώσει το ποσοστό τις από τα τρίποντα ο Παναθηναϊκός αναγκάζοντας την σε βεβιασμένες επιλογές.

0
Θα κάνω την πρόβλεψη να πω ότι το δίδυμο λι-γκριγκονις δεν ειναι λειτουργικό, ιδιαίτερα όσο ζητάμε την δημιουργία από το γκριγκόνις και ο λι δοκιμάζει σουτ ελύθερα χωρίς να γυρνάει την μπάλα. Το να θες να τρέξεις είναι καλό αρκεί να μπορείς να το υποστηρίξεις.
Ξύπνα κόουτς στην αμυνα έχεις φάει 3 τρίποντα με τον ίδιο τρόπο. Αναρωτιέμαι ώρες ώρες αν κάνουν προπόνηση.
10 δευτερολέπτα νταπα ντουπα στην επιθεση. Τι να πεις...
Ξύπνα κόουτς στην αμυνα έχεις φάει 3 τρίποντα με τον ίδιο τρόπο. Αναρωτιέμαι ώρες ώρες αν κάνουν προπόνηση.
0
-
- Reactions: 2316
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Λείπει ο Ουόλτερς, και η ομάδα αναγκάζεται να παίζει διαφορετικά.Anubis έγραψε: ↑Τετ Οκτ 19, 2022 9:12 pmΘα κάνω την πρόβλεψη να πω ότι το δίδυμο λι-γκριγκονις δεν ειναι λειτουργικό, ιδιαίτερα όσο ζητάμε την δημιουργία από το γκριγκόνις και ο λι δοκιμάζει σουτ ελύθερα χωρίς να γυρνάει την μπάλα. Το να θες να τρέξεις είναι καλό αρκεί να μπορείς να το υποστηρίξεις.
0
Οσοι παιζετε στοιχημα ριχτε στο διπλο. Κριμα που προσωπικα δε παιζω λογω πεποιθησης. Δεν ειμαι και... θεος, αλλα σε κατι τετοια σπανια πεφτω εξω.
Ειμαστε πισω στο σκορ αλλα οι τυποι ειναι ξυλοκοποι. Στο Β ημιχρονο ειτε θα χαλαρωσει η αμυνα ειτε θα εχουν προβλημα με φαουλ προς το τελος του 3ου δεκαλεπτου.
Ειμαστε πισω στο σκορ αλλα οι τυποι ειναι ξυλοκοποι. Στο Β ημιχρονο ειτε θα χαλαρωσει η αμυνα ειτε θα εχουν προβλημα με φαουλ προς το τελος του 3ου δεκαλεπτου.