Olympiacos Piraeus - AS Monaco (19:45)
Maccabi Playtika Tel Aviv - Panathinaikos Athens (21:05)
Valencia Basket - Alba Berlin (21:30)
Partizan Mozzart Bet Belgrade - Zalgiris Kaunas (21:30)
Real Madrid - Virtus Segafredo Bologna (21:45)
Παρασκευή 28 Οκτωβρίου
Crvena Zvezda mts Belgrade - FC Bayern Munich (20:00)
Anadolu Efes Istanbul - Fenerbahce Beko Istanbul (20:30)
LDLC ASVEL Villeurbanne - Cazoo Baskonia Vitoria Gasteiz (21:00)
FC Barcelona - EA7 Emporio Armani Milan (21:30)
Ενδιαφέροντα παιχνίδια, με το ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης φυσικά να ξεχωρίζει, στο οποίο η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη καλείται να διατηρήσει το αήττητο της απέναντι στον δυσκολότερο αντίπαλο που θα έχει αντιμετωπίσει μέχρι τώρα.
Από τα υπόλοιπα ματς νομίζω αυτά που τραβάνε τα βλέμματα περισσότερο είναι το Ολυμπιακός - Monaco και το Barcelona - Armani, ενώ οι 2 μοναδικές ομάδες της διοργάνωσης μέχρι τώρα (Ερυθρός Αστέρας - Bayern) αναμετρώνται μεταξύ τους, οπότε ο χαμένος θα πέσει στο 0-5 και θα μείνει αρκετά πίσω.
Δύσκολες έξοδοι έχουν και η Alba με την Baskonia που έχουν 3 νίκες σε 4 ματς ήδη η καθεμία, και θα δούμε αν μπορούν να κερδίσουν τέτοια ματς αν θέλουν να διεκδικήσουν τα play-offs (οι Ισπανοί κυρίως).