Ο Ολυμπιακός στην σειρά έχει ως όπλα του τον MVP (πιθανότατα) της Ευρωλίγκας, βάθος και πληρότητα σε όλες τις θέσεις, την καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης, εμπειρία, τον Σκακιστή, και το ΣΕΦ. Προσωπικά σαν φίλαθλος της ομάδας παρόλο που χόρτασα μπασκετάκι φέτος θα το θεωρήσω αποτυχία αν η ομάδα δεν προκριθεί, παρ όλο που ο αντίπαλος έχει ένα σύνολο (παίκτες, προπονητής, έδρα, φανέλα κλπ) που ίσως δεν θα περίμενε κάποιος στην 8η θέση, ή για να το πω καλύτερα θα περίμενε κάποιον πιο "εύκολο". Από μόνη της η ομάδα έβαλε από μόνη της τον πήχη ψηλά άλλωστε.
Η Φενέρ από την άλλη ξεκίνησε πολύ δυνατά την σεζόν αλλά κάπου στράβωσε το πράγμα για τον Ιτούδη. Κακή ομάδα δεν την θεωρώ, αλλά σίγουρα μπορούσε και καλύτερα έστω και σε πρώτη χρονιά αναδόμησης. Έχει να αντιμετωπίσει και το αγκάθι τραυματισμού δυο παικτών Γουίλμπεκιν και Μπούκερ, που κανείς δεν ξέρω αν θα αγωνιστούν σε 10 μέρες που ξεκινάει η σειρά και σε τι κατάσταση θα είναι. Ένα άλλο ερωτηματικό είναι πόσο θα αντέξουν τα γκαρντ της κυρίως όσο προχωράει η σειρά. Η πρόβλεψή μου είναι πως ο Γουόκαπ θα βγάλει τη γλώσσα στον Καλάθη (κάτι όχι και τόσο εύκολο ακόμα και για τον 34χρονο ρομποτικό Νικ), και ο Κάνναν θα κάνει μπουλινγκ στον Ταιλερ. Προσωπικά δεν με πείθει πως μπορεί να αποκλείσει τον Ολυμπιακό με μειονέκτημα ακόμα κι αν κάνει μπρέικ, αλλά πιστεύω πως μπορεί να του βάλει δύσκολα. Νομίζω είναι μια σειρά που θα εξαρτηθεί από την Φενερ και το πόσο μπορεί να ανεβάσει την απόδοσή της άμεσα. Από τον Ολυμπιακό περιμένω αυτό που βλέπω 4-5 μήνες τώρα.
Πόση γιούχα λέτε να φάει ο Ντόρσευ στο ΣΕΦ;

Ψηφίζω Ολυμπιακό σε 3 εδώ.