Και γω δεν καταλαβαινω τι λες. Λεω τοπ παικτες οπως ο Εντουαρντς δεν εχουν τοπ τεχνικη αλλα τοπ αθλητικοτητα, ενω αλλοι τοπ παικτες οπως ο Λουκα, ο Γιοκιτς και ο Ντουραντ με τον Καρι εχουν τοπ τεχνικη χωρις να ειναι τοπ σε αθλητικοτητα ή καποιοι χωρις καθολου αθλητικοτητα οπως ο Λουκα.glenrice90 έγραψε: ↑Δευ Αύγ 28, 2023 4:27 pmΠωπω με καράφλιασες φίλε![]()
Τι ορίζεις ως τεχνική ακριβώς; Για το μέγεθος του έχει elite ball handling, elite footwork, elite touch (σε λομπές, τελειώματα κλπ). Καθηγητής γεωμετρίας μέσα στο γήπεδο είναι ο μαν.
Group C (USA, JOR, GRE, NZL)
Συντονιστής: Captains
-
Tracy Mac

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Rebedierdos

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: LAC
- Προειδοποιήσεις:
3
-
TakeshyKurosawa1

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
-
basket72

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ που τους περισσότερους από τους παίκτες των ΗΠΑ δεν τους ξέρω καν ( πιθανολογώ ούτε κι αυτοί εμένα...
) έχω να πω, ότι είναι μία από τις καλύτερες εθνικές ΗΠΑ που έχω δει.
Ως προς αυτό που βγαίνει στο παρκέ. Όχι ως σύγκριση σε ατομικό επίπεδο με προηγούμενες ομάδες τους. (Αυτά που λέμε για κάθε ομάδα, σε κάθε διοργάνωση, από ΦΊΜΠΑ μέχρι Ευρωλίγκα ή Ευρωκάπι).
Μόνο η Γερμανία με τον Σρέντερ σε διαολεμένη μέρα (δύσκολο με τόσην πίεση που θα φάει από τους αμερικάνους κοντούς) ίσως τους δυσκολέψει.
Ως προς αυτό που βγαίνει στο παρκέ. Όχι ως σύγκριση σε ατομικό επίπεδο με προηγούμενες ομάδες τους. (Αυτά που λέμε για κάθε ομάδα, σε κάθε διοργάνωση, από ΦΊΜΠΑ μέχρι Ευρωλίγκα ή Ευρωκάπι).
Μόνο η Γερμανία με τον Σρέντερ σε διαολεμένη μέρα (δύσκολο με τόσην πίεση που θα φάει από τους αμερικάνους κοντούς) ίσως τους δυσκολέψει.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν έχεις δίκιο, έχεις δει τον Καναδά;basket72 έγραψε: ↑Δευ Αύγ 28, 2023 5:05 pmΕγώ που τους περισσότερους από τους παίκτες των ΗΠΑ δεν τους ξέρω καν ( πιθανολογώ ούτε κι αυτοί εμένα...) έχω να πω, ότι είναι μία από τις καλύτερες εθνικές ΗΠΑ που έχω δει.

-
TakeshyKurosawa1

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Και ο Καναδάς έχει δυνατή ομάδα.basket72 έγραψε: ↑Δευ Αύγ 28, 2023 5:05 pmΕγώ που τους περισσότερους από τους παίκτες των ΗΠΑ δεν τους ξέρω καν ( πιθανολογώ ούτε κι αυτοί εμένα...) έχω να πω, ότι είναι μία από τις καλύτερες εθνικές ΗΠΑ που έχω δει.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
basket72

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Όχι, δεν τον έχω δει, είναι αλήθεια. Τον ξέχασα εντελώς.
Είναι κι αυτές οι κοπέλες που τσιρίζουν στις εξέδρες και δεν μπορώ να συγκεντρωθώ.
Ομμμμμ.
Θα μεταφερθώ νοητά στις Μανίλες με πρωτεύουσα τη Φιλιππίνα. Να πω στα κορίτσια ότι αυτό με τις τσιρίδες δεν συνάδει με μπάσκετ.
Ροχάλες, μπινελίκια, βίδες, κέρματα και πλαστικά μπουκάλια μόνο, όπως στην Α1.
* @Ακίρα Κιτάνο, απάντησα στον Νικόλα τον Ισάρρα (αλά Βάσκα). Τον ξέχασα τον Καναδά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Δευ Αύγ 28, 2023 5:18 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Tracy Mac

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγω θα ελεγα το αντιθετο παντως. Οτι ισως ειναι η χειροτερη ομαδα ΗΠΑ που εχω δει ποτε. Σαν μπασκετ το ιδιο παιζουν τρεχουν, πιεζουν και 1vs1. Σαν ποιοτητα ομως η μερα με την νυχτα. Ουτε αυτη του 2019 δεν συγκρινεται με Τειτουμ-Κεμπα-Μπραουν.basket72 έγραψε: ↑Δευ Αύγ 28, 2023 5:05 pmΕγώ που τους περισσότερους από τους παίκτες των ΗΠΑ δεν τους ξέρω καν ( πιθανολογώ ούτε κι αυτοί εμένα...) έχω να πω, ότι είναι μία από τις καλύτερες εθνικές ΗΠΑ που έχω δει.
ΥΓ Λατρεια ο Ριβς. Και περσι τετοια εποχη σχεδον δεν τον ξεραμε!
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Λογικά θα δούμε σε βάθος χρόνου. Όπως είπα και πριν το ότι όλοι μικροί, ίσως έχουν την ευκαιρία να χτίσουν για το μέλοον. Έχουν και το δίδυμο Κερ-Σποελστρα στον πάγκο που μου εμπνέει μια εμπιστοσύνηTracy Mac έγραψε: ↑Δευ Αύγ 28, 2023 5:18 pmΕγω θα ελεγα το αντιθετο παντως. Οτι ισως ειναι η χειροτερη ομαδα ΗΠΑ που εχω δει ποτε. Σαν μπασκετ το ιδιο παιζουν τρεχουν, πιεζουν και 1vs1. Σαν ποιοτητα ομως η μερα με την νυχτα. Ουτε αυτη του 2019 δεν συγκρινεται με Τειτουμ-Κεμπα-Μπραουν.
ΥΓ Λατρεια ο Ριβς. Και περσι τετοια εποχη σχεδον δεν τον ξεραμε!
Εντωμεταξύ λες για Μπράουν, αυτός κι αν δεν έχει αριστερή τρίπλα

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο