Ημιτελικός - Σερβία vs Καναδάς
Συντονιστής: Captains
- Sharp Shooter
- Reactions: 1062
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
0
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
- ssoulliss
- Reactions: 3989
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πράγματι ήταν πρωτάρηδες σε ημιτελικό, αντίθετα οι Σέρβοι έχουν παίξει ξανά τέτοια παιχνίδια.mixalisgate7 έγραψε: ↑Παρ Σεπ 08, 2023 1:39 pmΠερίμενα να είναι ντέρμπι το ματς αλλά η Σερβία είχε διαφορετική άποψη. Όταν πέρασε μπροστά μετά το 12-13, δεν κοίταξε πίσω της. Ο Καναδάς δεν βρήκε ποτέ ρυθμό σε άμυνα και επίθεση. Συν δεν είχε πείρα σε τέτοια κρίσιμα ματς, ενώ δεν πήρε πολλές βοήθειες από τον πάγκο.
Αυτό ήταν ντισκαλιφιέ γιατί είχε σκοπό να τραυματίσει συναθλητή του.GK_23 έγραψε: ↑Παρ Σεπ 08, 2023 1:40 pmΔεν έκρινε η διαιτησία το ματς, οι Σέρβοι ήταν καλύτεροι και πιο φρέσκοι.
Αλλά όταν πηγαίνεις στο video replay, βλέπεις τον Marinkovic να στοχεύει κατευθείαν τα γεννητικά όργανα του Olynyk και δεν σφυρίζεις αντιαθλητικό, σημαίνει ότι έχεις επηρεαστεί από την κλάψα που έπεσε πριν 2 μέρες.![]()
1
1

- Reaper
- Reactions: 1731
- Αγαπημένη θέση: SG, Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Να δουμε αν στον 3ο τελικο που θα παιξει η Σερβια με τις ΗΠΑ (εκτος συγκλονιστικου απροοπτου) θα παλεψει αυτη τη φορα, διοτι στους 2 πρωτους επεσε αμαχητι.
Ο Καναδας πρεπει να κατεβασει την ιδια ομαδα στους ΟΑ + τον Murray για να δουμε αν αποφασισε να δει το θεμα εθνικη μπασκετ σοβαρα.
Αν αρχισει παλι το επαισχυντο "ξεκουραζομαι" , "προφυλασσομαι γιατι πηρα νεο συμβολαιο σε νεα ομαδα NBA" γαϊτανακι, καληνυχτα, μια ξεκαρφωτη πορεια εχουν κανει πολλες ομαδες σε μια διοργανωση.
Ο Καναδας πρεπει να κατεβασει την ιδια ομαδα στους ΟΑ + τον Murray για να δουμε αν αποφασισε να δει το θεμα εθνικη μπασκετ σοβαρα.
Αν αρχισει παλι το επαισχυντο "ξεκουραζομαι" , "προφυλασσομαι γιατι πηρα νεο συμβολαιο σε νεα ομαδα NBA" γαϊτανακι, καληνυχτα, μια ξεκαρφωτη πορεια εχουν κανει πολλες ομαδες σε μια διοργανωση.
0
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
- nikolas_asteri
- Reactions: 2722
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τι να σου πω; Εγώ δεν το είδα τόσο τρομερό. Οκ, έβαλε το χέρι του με δύναμη (όχι στα @@) αλλά δεν νομίζω ότι πήγε να τον τραυματίσει. Δηλαδή και με τον αδερφό μου που είναι διαιτητής χαζεύαμε το παιχνίδι, δεν είπε τίποτα για αντιαθλητικό, πόσω μάλλον για ντισκαλιφιέ.ssoulliss έγραψε: ↑Παρ Σεπ 08, 2023 1:45 pmΠράγματι ήταν πρωτάρηδες σε ημιτελικό, αντίθετα οι Σέρβοι έχουν παίξει ξανά τέτοια παιχνίδια.mixalisgate7 έγραψε: ↑Παρ Σεπ 08, 2023 1:39 pmΠερίμενα να είναι ντέρμπι το ματς αλλά η Σερβία είχε διαφορετική άποψη. Όταν πέρασε μπροστά μετά το 12-13, δεν κοίταξε πίσω της. Ο Καναδάς δεν βρήκε ποτέ ρυθμό σε άμυνα και επίθεση. Συν δεν είχε πείρα σε τέτοια κρίσιμα ματς, ενώ δεν πήρε πολλές βοήθειες από τον πάγκο.
Αυτό ήταν ντισκαλιφιέ γιατί είχε σκοπό να τραυματίσει συναθλητή του.GK_23 έγραψε: ↑Παρ Σεπ 08, 2023 1:40 pm
Δεν έκρινε η διαιτησία το ματς, οι Σέρβοι ήταν καλύτεροι και πιο φρέσκοι.
Αλλά όταν πηγαίνεις στο video replay, βλέπεις τον Marinkovic να στοχεύει κατευθείαν τα γεννητικά όργανα του Olynyk και δεν σφυρίζεις αντιαθλητικό, σημαίνει ότι έχεις επηρεαστεί από την κλάψα που έπεσε πριν 2 μέρες.![]()
0

-
- Reactions: 1038
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και γω την ιδια αποψη εχω, απλως ενα σκληρο φαουλ ηταν, πολυ δυσκολα να δωσεις εκει εστω αντιαθλητικο. Εδω μιλαμε δεν εδωσαν αντιαθλητικο σε μια φαση που εβγαινε μονος του ο Αβραμοβιτς και του εκαναν και φαουλ απο πισω στον αιφνιδιασμο (νομιζω 2-3 φασεις μετα την φαση με Ολυνικ-Μαρινκοβιτς).nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Σεπ 08, 2023 1:50 pmΤι να σου πω; Εγώ δεν το είδα τόσο τρομερό. Οκ, έβαλε το χέρι του με δύναμη (όχι στα @@) αλλά δεν νομίζω ότι πήγε να τον τραυματίσει. Δηλαδή και με τον αδερφό μου που είναι διαιτητής χαζεύαμε το παιχνίδι, δεν είπε τίποτα για αντιαθλητικό, πόσω μάλλον για ντισκαλιφιέ.
1
1

- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πολύ στοχευμενο μπάσκετ οι Σέρβοι, μπρος και πίσω. Βγήκε ο shai από το ματς (ναι, του έσπασαν και τα νεύρα κάτι σφυρίγματα και μη σφυρίγματα) και ο Καναδάς έμεινε πίσω γιατί από την άμυνα δεν μπορεί να παρει ματς. Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσει τέτοια ομάδα το στιλ μπάσκετ της Σερβίας. Έπρεπε να κάνουν και καλό ματς οι Σέρβοι και το έκαναν, πχ ο Ντόμπριτς ότι έπιανε το έκανε σωστά. Δίκαιη πρόκριση, δίκαι αστον τελικό. Άντε και με τους Γερμανούς αντιπάλους.
2
1
1

Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- Giwrgos_AEK
- Reactions: 945
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 93
- Προειδοποιήσεις:
0
αυτο με το να παιζει μια ομαδα με επιπλέον μία ημερα ξεκουραση ειναι cheat mode...
δεν παλευεται και οι καναδοι τα ειχαν παιξει ήδη απ τα μεσα της τριτης περιοδου οπου εκαναν την υπερπροσπαθεια να καλυψουν τη διαφορα και οι σερβοι εβαλαν κατι κουλά
φυυσικα εγω χαρηκα με την προκριση της σερβιας, αλλα τρελη αβαντα αυτη η επιπλεον μερα ξεκουρασης
δεν παλευεται και οι καναδοι τα ειχαν παιξει ήδη απ τα μεσα της τριτης περιοδου οπου εκαναν την υπερπροσπαθεια να καλυψουν τη διαφορα και οι σερβοι εβαλαν κατι κουλά
φυυσικα εγω χαρηκα με την προκριση της σερβιας, αλλα τρελη αβαντα αυτη η επιπλεον μερα ξεκουρασης
1
1

- GK_23
- Reactions: 2552
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Βασικά σε όλα τα ματς από την αρχή του τουρνουά έχουν παίξει πολύ καλά οι Σέρβοι. Και με την Ιταλία που έχασαν, μέχρι τα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου έπαιζαν πάρα πολύ καλά αλλά έχασαν το ρυθμό τους λόγω των μαζεμένων αλλαγών του Pesic. Είναι από τις πιο σταθερές και καλές ομάδες από την αρχή του τουρνουά.
Εν τω μεταξύ πριν τη διοργάνωση τα σερβικά μέσα είχαν "ξεσκίσει" τους πάντες: απόντες, παρόντες, Pesic, ομοσπονδία κλπ.
Είμαι πολύ περίεργος να ακούσω τις δηλώσεις του Pesic μετά τον τελικό. Ο γιος του πάντως δεν δείχνει να κρατιέται στο Twitter

1
1

- megapoxy
- Reactions: 667
- Αγαπημένος παίκτης: Henry Turner
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Sacramento Kings
- Προειδοποιήσεις:
1
Για τη Σερβία δεν υστέρησε κανείς μα κανείς σήμερα από όσους παίκτες χρησιμοποιήθηκαν (δεν έχω δει boxscore αλλά απλά βλέποντας το παιχνίδι ήταν ο ορισμός της Λερναίας Ύδρας) ενώ ο Καναδάς δεν ήξερε πως να διαχειριστεί το φόρτωμα με φάουλ των SGA και Brooks μιας και αν δεν κάνω λάθος δεν ξαναείχαν τέτοιο πρόβλημα νωρίτερα στη διοργάνωση.
Έχω την αίσθηση πως οι Σέρβοι μπήκαν με τη λογική να κάνουν πολλά φάουλ ώστε να σφυριχτούν αντίστοιχα και υπέρ τους έπειτα και μπορεί να ευνοήθηκαν σε ορισμένες στιγμές (πρόχειρα μου έρχονται στο μυαλό 2 απανωτές φάσεις που ο Γιόβιτς κέρδισε επιθετικό αρχικά και αμυντικό έπειτα χωρίς σε κανένα να υπάρχει στην ουσία επαφή) αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος που έχασαν κι ας υποστήριζα τον Καναδά λόγω Τζόρντι.
Ο Barrett ήταν ανεξέλεγκτος σε όλο το τουρνουά, έπαιξε νορμάλ μόνο προχτές στην 3η περίοδο που έμπαινε μέσα στη ρακέτα και έβαζε εύκολα καλάθια, δεν ξέρω γιατί δεν έκανε το ιδιο και στα άλλα ματς ενώ και στο nba είναι ή του ύψους ή του βάθους. Μάλλον δεν τον βολεύει το "Fiba Basket" σε επιθέσεις 5 εναντίον 5 δεν έχει την ευχέρια να κάνει αυτό το γρήγορο πρώτο βήμα που του δημιουργεί πλεονέκτημα στην επίθεση.
Ο Τζόρντι την πάτησε από τον Πέσιτς τελικά τον οποίο είχε ως πρότυπο στα χρόνια του στη Μπαρτσελόνα.
Έχω την αίσθηση πως οι Σέρβοι μπήκαν με τη λογική να κάνουν πολλά φάουλ ώστε να σφυριχτούν αντίστοιχα και υπέρ τους έπειτα και μπορεί να ευνοήθηκαν σε ορισμένες στιγμές (πρόχειρα μου έρχονται στο μυαλό 2 απανωτές φάσεις που ο Γιόβιτς κέρδισε επιθετικό αρχικά και αμυντικό έπειτα χωρίς σε κανένα να υπάρχει στην ουσία επαφή) αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος που έχασαν κι ας υποστήριζα τον Καναδά λόγω Τζόρντι.
Ο Barrett ήταν ανεξέλεγκτος σε όλο το τουρνουά, έπαιξε νορμάλ μόνο προχτές στην 3η περίοδο που έμπαινε μέσα στη ρακέτα και έβαζε εύκολα καλάθια, δεν ξέρω γιατί δεν έκανε το ιδιο και στα άλλα ματς ενώ και στο nba είναι ή του ύψους ή του βάθους. Μάλλον δεν τον βολεύει το "Fiba Basket" σε επιθέσεις 5 εναντίον 5 δεν έχει την ευχέρια να κάνει αυτό το γρήγορο πρώτο βήμα που του δημιουργεί πλεονέκτημα στην επίθεση.
Ο Τζόρντι την πάτησε από τον Πέσιτς τελικά τον οποίο είχε ως πρότυπο στα χρόνια του στη Μπαρτσελόνα.
2
2

- ssoulliss
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εκεί θα ήθελα τον Wiggins βασικό, αλλά το βλέπω αρκετά δύσκολο να συμβεί του χρόνου.megapoxy έγραψε: ↑Παρ Σεπ 08, 2023 3:04 pmΟ Barrett ήταν ανεξέλεγκτος σε όλο το τουρνουά, έπαιξε νορμάλ μόνο προχτές στην 3η περίοδο που έμπαινε μέσα στη ρακέτα και έβαζε εύκολα καλάθια, δεν ξέρω γιατί δεν έκανε το ιδιο και στα άλλα ματς ενώ και στο nba είναι ή του ύψους ή του βάθους. Μάλλον δεν τον βολεύει το "Fiba Basket" σε επιθέσεις 5 εναντίον 5 δεν έχει την ευχέρια να κάνει αυτό το γρήγορο πρώτο βήμα που του δημιουργεί πλεονέκτημα στην επίθεση.
1
1

- ssoulliss
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σερβία-Καναδάς 95-86
* Η Σερβία συνέχισε την καλή παράδοση που έχει σε Παγκόσμια και θα βρεθεί για τρίτη φορά σε αυτόν τον αιώνα σε τελικό. Η επίθεση δούλεψε ρολόϊ, η άμυνα ήταν καλή και με τους Bogdan Bogdanovic 23 πόντοι και Nikola Milutinov με 16 πόντους-10 ριμπάουντς έβαλε τις βάσης για τη νίκη. Αξιοσημέιωτα στατιστικά το 72% στα δίποντα
και το (+/-) +16 του Aleksa Avramovic που ήταν ο καλύτερος παίκτης της second unit. Η κατακλείδα είναι μία ανεξαρτήτως αυριανού αποτελέσματος: ο Pesic βούλωσε στόματα!
* Ο Καναδάς στον πρώτο του ημιτελικό απέτυχε να εξασφαλίσει το μετάλλιο και αυτό γιατί η αμυντική του λειτουργία ήταν μέτρια (έδειχνε χειρότερη από την απόδοση της Σερβίας). Καλύτερος της ομάδας ο Dillon Brooks με 16 πόντους ενώ ο RJ Barrett έγραψε μεν 23 πόντους όμως κατά γενική ομοσλογία η απόδοση του δε συνάδει με την καλή απόδοση της ομάδας (σε όλο το τουρνουά).
* Η Σερβία συνέχισε την καλή παράδοση που έχει σε Παγκόσμια και θα βρεθεί για τρίτη φορά σε αυτόν τον αιώνα σε τελικό. Η επίθεση δούλεψε ρολόϊ, η άμυνα ήταν καλή και με τους Bogdan Bogdanovic 23 πόντοι και Nikola Milutinov με 16 πόντους-10 ριμπάουντς έβαλε τις βάσης για τη νίκη. Αξιοσημέιωτα στατιστικά το 72% στα δίποντα

* Ο Καναδάς στον πρώτο του ημιτελικό απέτυχε να εξασφαλίσει το μετάλλιο και αυτό γιατί η αμυντική του λειτουργία ήταν μέτρια (έδειχνε χειρότερη από την απόδοση της Σερβίας). Καλύτερος της ομάδας ο Dillon Brooks με 16 πόντους ενώ ο RJ Barrett έγραψε μεν 23 πόντους όμως κατά γενική ομοσλογία η απόδοση του δε συνάδει με την καλή απόδοση της ομάδας (σε όλο το τουρνουά).
0