Euroleague Playoffs Panathinaikos Athens (3) vs (6) Anadolu Efes
Συντονιστής: Captains
- brandon_roy
- Reactions: 571
- Προειδοποιήσεις:
1
1
1

-
- Reactions: 648
- Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Λογικά δουλεύεις στο πανελ του sdna.BillyPao έγραψε: ↑Τετ Απρ 23, 2025 1:15 pmΌχι, η διαιτησία δεν ήταν δίκαιη για έναν γηπεδούχο. "Κλίμα" για δηθεν εύνοια μας άλλοι έφτιαχναν τόσο καιρό, και είδαμε τα αποτελέσματα.Elvetos έγραψε: ↑Τετ Απρ 23, 2025 1:04 pm
'Ηταν μια δίκαιη διαιτησία και για τις δύο ομάδες, οι διαιτητές απλά ήταν εκνευριστικοί, ειδικά με την γραμμή που ακολουθούσαν στα επιθετικά φάουλ.
Η γραμμή της ομάδας, των καθεστωτικών, και του Άταμαν απο χθες είναι οτι είχαμε εχθρική διαιτησία. Αυτό δεν υπάρχει πουθενά, και κλασικά θέλουν να φτιάξουν κλίμα.
5
2
3

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Απο το replay φάουλ μου φάνηκε, αλλά δεν το είδα και πολύ καλά. Δεν ήταν?brandon_roy έγραψε: ↑Τετ Απρ 23, 2025 1:23 pmΓια τη διαιτησία, ενώ ήταν κακή εκατέρωθεν, αυτό το 5ο φάουλ που δώσανε στον Γκάμπριελ ανάποδα στην πιο κρίσιμη καμπή του αγώνα ήταν άνω ποταμών.
0
- brandon_roy
- Reactions: 571
- Προειδοποιήσεις:
1
Πιο πολύ για φάουλ ΣΤΟΝ Γκαμπριελ είδα, παρα να έκανε εκείνος. Βέβαια φοράω και Πράσινα γυαλιά.Elvetos έγραψε: ↑Τετ Απρ 23, 2025 1:26 pmΑπο το replay φάουλ μου φάνηκε, αλλά δεν το είδα και πολύ καλά. Δεν ήταν?brandon_roy έγραψε: ↑Τετ Απρ 23, 2025 1:23 pmΓια τη διαιτησία, ενώ ήταν κακή εκατέρωθεν, αυτό το 5ο φάουλ που δώσανε στον Γκάμπριελ ανάποδα στην πιο κρίσιμη καμπή του αγώνα ήταν άνω ποταμών.
0
- xomitsious
- Reactions: 652
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ευχαριστούμε.Elvetos έγραψε: ↑Τετ Απρ 23, 2025 1:07 pmΠεραστικά και σιδερένιοι!xomitsious έγραψε: ↑Τετ Απρ 23, 2025 12:35 pm
Μάλλον έχουμε φλεγμονή στο έντερο. Με σιρόπι θα τη βγάλουμε από ότι μας είπαν. Έχει καλή διάθεση και αυτό κάνει την όλη φάση εύκολη. Άλλη μια νύχτα μάλλον μέσα μέχρι να έχουμε ολοκληρωμένη διάγνωση.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον φιλτατεκαι όλους τους υπόλοιπους για τις ευχές. Η μαμά σας ευχαριστεί όλους επίσης. Χαίρομαι πολύ που το basketforum είναι μια τέτοια παρέα. Να είστε όλοι καλά
Άσε, ο δικός μου έσπασε το πόδι του ενώ ήμασταν διακοπές στην Ισπανία τον περασμένο μήνα, και τρέχαμε βραδυάτικα σε νοσοκομεία σε ξένη χώρα.
Ξέρω πόσο ψυχοφθόρα είναι όλα αυτά. Μακάρι να μην ξαναχρειαστεί να πατε ποτέ!
Αουτς, μιλάει κανείς σας ισπανικά τουλάχιστον?
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Όχι, ήταν painful experience. Ευτυχώς βρήκαμε δύο γιατρούς στο παιδιατρικό που μιλούσαν Αγγλικά και βγάλαμε άκρη...xomitsious έγραψε: ↑Τετ Απρ 23, 2025 2:11 pmΕυχαριστούμε.
Αουτς, μιλάει κανείς σας ισπανικά τουλάχιστον?

0
-
- Reactions: 398
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πέρα από τον συγκλονιστικοτατο Juancho χθες, όπου η δίλεπτη παρουσία του Μήτογλου στο πρώτο ημίχρονο ώθησε τον Αταμάν να μην τον ξαναβγάλει δευτερόλεπτο από το παρκέ, στέκομαι πολύ στον αφανή ήρωα και της φετινής χρονιάς, την τεράστια ψυχή Jerian Grant.
Έπαιξε χθες με πολλές διακοπές στο χρόνο του, δε μπόρεσε να βρει ρυθμό στο παιχνίδι, αλλά, υπήρχε κάποιος που δεν πίστευε οτί το σουτ θα μπει - όσο η μπάλα ήταν στον αέρα; Ειχα σηκωθεί και πανηγύριζα πως τελείωσε το παιχνίδι κυριολεκτικά τη στιγμή που έφυγε η μπάλα από τα χέρια του. Θέλω να πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμας το ίδιο ένιωσαν.
Η σειρά έχει ακόμα δρόμο, για μένα τίποτα δεν είναι τελειωμένο, γιατί ενα 1-1 αύριο γυρίζει την κατάσταση εντελώς τούμπα και το άγχος είναι σε μας. Όχι πως δε μπορούμε να κάνουμε διπλό στην Κωνσταντινούπολη, αλλά σίγουρα η Εφές θα είναι πιο άνετη - και πιο επικίνδυνη. Γι αυτό, μεγάλη προσοχή στο ζωγραφιστό και τους streaky σουτερ τους αύριο.
@xomitsious περαστικά να είναι όλα για το παιδάκι σου σου έυχομαι κι εγώ. Μόλις έγινα πατέρας κατάλαβα κι εγώ πόσο διαφορετικά ζυγίζεις τις προτεραιότητες στη ζωή.
Έπαιξε χθες με πολλές διακοπές στο χρόνο του, δε μπόρεσε να βρει ρυθμό στο παιχνίδι, αλλά, υπήρχε κάποιος που δεν πίστευε οτί το σουτ θα μπει - όσο η μπάλα ήταν στον αέρα; Ειχα σηκωθεί και πανηγύριζα πως τελείωσε το παιχνίδι κυριολεκτικά τη στιγμή που έφυγε η μπάλα από τα χέρια του. Θέλω να πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμας το ίδιο ένιωσαν.
Η σειρά έχει ακόμα δρόμο, για μένα τίποτα δεν είναι τελειωμένο, γιατί ενα 1-1 αύριο γυρίζει την κατάσταση εντελώς τούμπα και το άγχος είναι σε μας. Όχι πως δε μπορούμε να κάνουμε διπλό στην Κωνσταντινούπολη, αλλά σίγουρα η Εφές θα είναι πιο άνετη - και πιο επικίνδυνη. Γι αυτό, μεγάλη προσοχή στο ζωγραφιστό και τους streaky σουτερ τους αύριο.
@xomitsious περαστικά να είναι όλα για το παιδάκι σου σου έυχομαι κι εγώ. Μόλις έγινα πατέρας κατάλαβα κι εγώ πόσο διαφορετικά ζυγίζεις τις προτεραιότητες στη ζωή.
2
1
1

-
- Reactions: 2374
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Όταν οι άλλοι γηπεδούχοι έχουν διαιτησία "60-40" και εμείς "50-50" (αν την είχαμε και αυτή), η διαιτησία μας ήταν άδικη. Το "δίκαιο" ή το "άδικο" κρίνεται με βάση τις διαιτησίες των άλλων αγώνων.
2
2

- SteveNashidis
- Reactions: 3273
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Βilly θα ήθελα την γνώμη σου.
Τι πιστεύεις ότι πρέπει να γίνει; Να διαγραφθούν τα σχόλια για την διαιτησία ή να αφήσουμε τη συζήτηση να εξελιχθεί;
5
4
1

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- nikolas_asteri
- Reactions: 2984
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν νομίζω πως μας αδίκησε η διαιτησία αλλά και να ήταν δίκαιη ήταν πάρα πολύ σπαστική. Είναι πάρα πολύ λογικό οι φίλαθλοι να νομίζουν ότι αδικούνται καθώς επειδή το μπάσκετ είναι αρκετά υποκειμενικό στέκονται μόνο σε φάσεις που αδικήθηκαν αλλά τις φάσεις που ευνοήθηκαν τις περνάνε "στο ντούκου" γιατί απλά τις θεωρούν σωστά σφυρίγματα (εκτός αν είναι κάτι κραυγαλέο). Τώρα κάτι άλλα νούμερα τύπου "οι γηπεδούχοι συνήθως έχουν 60-40" δεν νομίζω πως έχουν κάποια βάση γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτώ ότι υπάρχει κάποιος τρόπος μέτρησης αυτής της πρότασης.
Αν θέλετε να καεί εντελώς το μυαλό σας και να σας θυμίσει συζητήσεις basketforum δείτε σε αυτό το βίντεο
https://www.youtube.com/live/alC0q7tuVF ... d&t=7470
από το 2:04:30 (εχω βάλει το timestamp στο url θα αρχίσει από εκεί) μέχρι περίπου 2:13:00 που διαφωνούν ο Τσίμπος με τον Παπαθεοδώρου για το MVP και ο Παπαθεοδώρου προσπαθεί να κάνει το άσπρο μάυρο λέγοντας ό,τι βλακεία μπορείτε να φανταστείτε. Του λέει ο καημένος ο Τσίμπος "Μα ο Βεζενκοφ είναι πιο αποτελεσματικός" και ο Βασίλης του λέει κάτι τύπου "Μα πως είναι πιο αποτελεσματικός όταν τα βάζει ελεύθερος;"
Αυτό που συμβαίνει στο βίντεο θυμίζει μίξη Ντοστογιέφσκι και Looney Tunes πραγματικά. Εντωμεταξύ επειδή ο Παπαθεοδώρου είναι το αφεντικό του ο άλλος δεν μπορεί να του ρίξει και κάνα καντήλι και είναι λες και βλέπεις τον Κάφκα να έχει οργανώσει παιδικό πάρτι. Με έπαιρνε ο ύπνος καθώς το έβλεπα και ξύπνησα από τον θυμό για λογαριασμό του Τσίμπου.
Αν θέλετε να καεί εντελώς το μυαλό σας και να σας θυμίσει συζητήσεις basketforum δείτε σε αυτό το βίντεο
https://www.youtube.com/live/alC0q7tuVF ... d&t=7470
από το 2:04:30 (εχω βάλει το timestamp στο url θα αρχίσει από εκεί) μέχρι περίπου 2:13:00 που διαφωνούν ο Τσίμπος με τον Παπαθεοδώρου για το MVP και ο Παπαθεοδώρου προσπαθεί να κάνει το άσπρο μάυρο λέγοντας ό,τι βλακεία μπορείτε να φανταστείτε. Του λέει ο καημένος ο Τσίμπος "Μα ο Βεζενκοφ είναι πιο αποτελεσματικός" και ο Βασίλης του λέει κάτι τύπου "Μα πως είναι πιο αποτελεσματικός όταν τα βάζει ελεύθερος;"

2
2

- pan24
- Reactions: 2536
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα δείξει στην συνέχεια. Ούτε η Φενέρ πήρε τα σφυρίγματα που περίμενε κανείς να πάρει ειδικά απέναντι σε πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα.
Από τα playoffs και μετά τα τελευταία χρόνια οι διαιτητές τείνουν να κόβουν τα πολλά πολλά και να μην δίνουν μπόνους στις έδρες. Μπορεί να είναι εκνευριστικοί κάποιες φορές όπως οι χτεσινοί με το φρου φρου συνέχεια κάθε λίγο αλλά είναι εξίσου εκνευριστικοί και για τους δύο.
Η πιο απλή εξήγηση για αυτό είναι ότι στα playoffs σφυρίζουν οι εμπειρότεροι/καλύτεροι και αυτοί δύσκολα επηρεάζονται από την έδρα.
0