Euroleague Playoffs Panathinaikos Athens (3) vs (6) Anadolu Efes

Συντονιστής: Captains

abovetherim

senior
Reactions: 242
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Απρ 23, 2025 4:23 pm

Το επόμενο ματς πάντως εγώ θα το δω στο mute.
Δεν αντέχεται αυτό το δίδυμο στην περιγραφή.
Ο ένας μας έλεγε στην αρχή τι τρομερός είναι ο Γιουρτσεβέν που ότι έβαζε μπροστά το έτρωγε διπλάσιο πίσω από το Γάλλο.
Η άλλη κάνει την αναλύτρια-σχολιάστρια. Έλεος. Να πάει να γεννήσει με το καλό, να χαρεί το μωράκι της και να μας αφήσει ήσυχους.
Τουλάχιστον επειδή είχα κοσμοτέ, μου κοστίζει ένα 2ευρω το μήνα παραπάνω, αλλιώς δεν άξιζε πραγματικά, χίλιες φορές Euroleague tv να πληρώνω.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6568
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Απρ 23, 2025 4:29 pm

Ο χθεσινός πάντως ο Καουρης νομίζω λέγεται είναι από τους καλούς και υποφερτούς …ο καρύδας με την παντελή σε κάνουν να θες να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο .. εντωμεταξύ η δώρα έχει κάποιον κομπλεξισμό.. συνεντεύξεις κάνει και αντί να ρωτάει κάνει ανάλυση του αγώνα λες και μας νοιάζει η γνώμη της .. ενώ όταν την έχουν συμπαρουσιάστρια μιλάει περισσότερο ακόμα και από τον βασικό .. εντωμεταξύ δεν ξέρει ούτε τους απλούς κανονισμούς και πετάει πολλά μαργαριτάρια

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1291

Τετ Απρ 23, 2025 4:42 pm

brandon_roy έγραψε:
Τετ Απρ 23, 2025 1:23 pm
Για τη διαιτησία, ενώ ήταν κακή εκατέρωθεν, αυτό το 5ο φάουλ που δώσανε στον Γκάμπριελ ανάποδα στην πιο κρίσιμη καμπή του αγώνα ήταν άνω ποταμών.
Ηταν καθαρο φαουλ του Γκεμπριελ καθως σπρωχνει τον Πουαριε. Φανηκε οτι ηταν αναποδα καρα τη διαρκεια του αγωνα οντα καθως πεφτοντας ο Πουαριε τραβηξε παρατεταμενεα το Γκεμπριελ. Οταν δειξανε το ριπλει ομως ηταν φαουλ του Γκεμπριελ.

0
Christofis

euroleague

Τετ Απρ 23, 2025 4:45 pm

Fitz έγραψε:
Τετ Απρ 23, 2025 2:19 pm
Πέρα από τον συγκλονιστικοτατο Juancho χθες, όπου η δίλεπτη παρουσία του Μήτογλου στο πρώτο ημίχρονο ώθησε τον Αταμάν να μην τον ξαναβγάλει δευτερόλεπτο από το παρκέ, στέκομαι πολύ στον αφανή ήρωα και της φετινής χρονιάς, την τεράστια ψυχή Jerian Grant.

Έπαιξε χθες με πολλές διακοπές στο χρόνο του, δε μπόρεσε να βρει ρυθμό στο παιχνίδι, αλλά, υπήρχε κάποιος που δεν πίστευε οτί το σουτ θα μπει - όσο η μπάλα ήταν στον αέρα; Ειχα σηκωθεί και πανηγύριζα πως τελείωσε το παιχνίδι κυριολεκτικά τη στιγμή που έφυγε η μπάλα από τα χέρια του. Θέλω να πιστεύω πως οι περισσότεροι από εμας το ίδιο ένιωσαν.

Η σειρά έχει ακόμα δρόμο, για μένα τίποτα δεν είναι τελειωμένο, γιατί ενα 1-1 αύριο γυρίζει την κατάσταση εντελώς τούμπα και το άγχος είναι σε μας. Όχι πως δε μπορούμε να κάνουμε διπλό στην Κωνσταντινούπολη, αλλά σίγουρα η Εφές θα είναι πιο άνετη - και πιο επικίνδυνη. Γι αυτό, μεγάλη προσοχή στο ζωγραφιστό και τους streaky σουτερ τους αύριο.

@xomitsious περαστικά να είναι όλα για το παιδάκι σου σου έυχομαι κι εγώ. Μόλις έγινα πατέρας κατάλαβα κι εγώ πόσο διαφορετικά ζυγίζεις τις προτεραιότητες στη ζωή.
Ο γκραντ ηταν κακος εχθες. Και πολυ κακος για τα στανταρ του. Απλα στο τελος μπηκε και αυτος σε beast mode και ισως να ηταν ο σημαντικοτερος λογος που το γυρισατε χθες

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague

Τετ Απρ 23, 2025 4:47 pm

todorris έγραψε:
Τετ Απρ 23, 2025 1:49 pm
Και εγώ την είδα την διαιτησία πολύ κακή για γηπεδούχο,αλλά αν επιμένετε οι Ολυμπιακοί και οι "αντικειμενικοί" ότι ήταν κακή εκατέρωθεν σας εύχομαι παρόμοια σήμερα 😇
Εξαρταται τι εννοεις δικαη και τι εννοεις καλη φιλε μου. Τα σπορια του γηπεδουχου σε ενα γηπεδο που κοχλαζει σιγουρα δεν τα πηρε ο Παο. Αυτο δεν σημαινει οτι κατα γενικη ομολογια δεν ηταν δικαιη. Ενα λαθος πανω ενα κατω δεν το θεωρω κακη διατησια

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1827
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Απρ 23, 2025 4:55 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Απρ 23, 2025 4:29 pm
Ο χθεσινός πάντως ο Καουρης νομίζω λέγεται είναι από τους καλούς και υποφερτούς …ο καρύδας με την παντελή σε κάνουν να θες να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο .. εντωμεταξύ η δώρα έχει κάποιον κομπλεξισμό.. συνεντεύξεις κάνει και αντί να ρωτάει κάνει ανάλυση του αγώνα λες και μας νοιάζει η γνώμη της .. ενώ όταν την έχουν συμπαρουσιάστρια μιλάει περισσότερο ακόμα και από τον βασικό .. εντωμεταξύ δεν ξέρει ούτε τους απλούς κανονισμούς και πετάει πολλά μαργαριτάρια
Ωραίος είναι ο Καούρης. Ο μόνος σοβαρός εκεί μέσα. Χθες φόρεσε και αυτός λίγο τη φουστανελίτσα αλλά νταξ σε νορμάλ πλαίσιο.

1
1 Εικόνα
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 226
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Απρ 23, 2025 5:41 pm

Ο Γκεμπριελ έπαιζε λέει με ενοχλήσεις. Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Να παρακαλάμε να επιστρέψει τουλάχιστον ο Παπαπετρου στο 3ο παιχνίδι μπας και γλυτώσουμε τον αποκλεισμό, παίζοντας έστω άμυνα.

Εγώ που δίνω πάντα ελαφρυντικά στην ομάδα δεν μου άρεσε καθόλου το χθεσινό. Η όλη παρουσία και η ψυχολογία ήταν λιμιτ νταουν. Μόνο πρώτο δεκαλεπτο κουτσά στραβά και τα γνωστά καουμποιλικια στο τελευταίο.

2 σουτ να έβαζε η Εφες αμαρκαριστα δεν θα μιλάγαμε για νίκη και διθυράμβους κλπ κλπ.

Μαύρα χάλια.

Μας κλείσανε τους κοντούς και ο Πουιριε ταπωνε, σκόραρε και έπαιρνε ριμπάουντ.

Αν δεν κλείσουμε εντελώς τους κοντούς της Εφες θα πάμε 1-1 στο πολύ χαλαρό ΑΥΡΙΟ.ΑΜΥΝΑ!!!!!!

Ο Γουιλις μια χαρά μας τα βάλε.

Αν δεν ήταν η θεϊκή εμφάνιση του Χουαντσο θα χάναμε χαλαρά.
Και ο κόουτς απροετοιμαστος εντελώς ενώ ήξερε ότι θα πιέσουν οι κοντοί της Εφες τους δικούς μας κοντούς.
Σκριν οι ψηλοί μας κάνανε να ξεμαρκαριστει ένας κοντός μας;;;;
Τουλάχιστον να τους καταστρεψουμε το παιχνίδι και ας κερδίσουμε 65-64.

1
1 Εικόνα
Elvetos

a1greece
Reactions: 648
Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Απρ 23, 2025 6:11 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Τετ Απρ 23, 2025 3:40 pm
Δεν νομίζω πως μας αδίκησε η διαιτησία αλλά και να ήταν δίκαιη ήταν πάρα πολύ σπαστική. Είναι πάρα πολύ λογικό οι φίλαθλοι να νομίζουν ότι αδικούνται καθώς επειδή το μπάσκετ είναι αρκετά υποκειμενικό στέκονται μόνο σε φάσεις που αδικήθηκαν αλλά τις φάσεις που ευνοήθηκαν τις περνάνε "στο ντούκου" γιατί απλά τις θεωρούν σωστά σφυρίγματα (εκτός αν είναι κάτι κραυγαλέο). Τώρα κάτι άλλα νούμερα τύπου "οι γηπεδούχοι συνήθως έχουν 60-40" δεν νομίζω πως έχουν κάποια βάση γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτώ ότι υπάρχει κάποιος τρόπος μέτρησης αυτής της πρότασης.

Αν θέλετε να καεί εντελώς το μυαλό σας και να σας θυμίσει συζητήσεις basketforum δείτε σε αυτό το βίντεο
https://www.youtube.com/live/alC0q7tuVF ... d&t=7470
από το 2:04:30 (εχω βάλει το timestamp στο url θα αρχίσει από εκεί) μέχρι περίπου 2:13:00 που διαφωνούν ο Τσίμπος με τον Παπαθεοδώρου για το MVP και ο Παπαθεοδώρου προσπαθεί να κάνει το άσπρο μάυρο λέγοντας ό,τι βλακεία μπορείτε να φανταστείτε. Του λέει ο καημένος ο Τσίμπος "Μα ο Βεζενκοφ είναι πιο αποτελεσματικός" και ο Βασίλης του λέει κάτι τύπου "Μα πως είναι πιο αποτελεσματικός όταν τα βάζει ελεύθερος;" :shock: :shock: Αυτό που συμβαίνει στο βίντεο θυμίζει μίξη Ντοστογιέφσκι και Looney Tunes πραγματικά. Εντωμεταξύ επειδή ο Παπαθεοδώρου είναι το αφεντικό του ο άλλος δεν μπορεί να του ρίξει και κάνα καντήλι και είναι λες και βλέπεις τον Κάφκα να έχει οργανώσει παιδικό πάρτι. Με έπαιρνε ο ύπνος καθώς το έβλεπα και ξύπνησα από τον θυμό για λογαριασμό του Τσίμπου.
Τα ίδια θα σου πουν και εδώ μέσα. Θα σου πουν μα ο Ναν δημιουργεί μόνος του και παίρνει πιο τραβηγμένες προσπάθειες. Ε και? Τι σημασία έχει αυτό? Μάντεψε ρε Σέρλοκ, αν κάνεις όλη την ώρα ταρζανιές και είσαι 40% εύστοχος στις ταρζανιές, μπράβο μπορεί να είσαι ο μεγαλύτερος ταρζάν του χωριού, αλλα είσαι ΜΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ. Έτσι και ο Ναν αν μαζεύει 3 παίκτες γύρω του και αντι να κάνει σωστή πάσα στους ελεύθερους παίρνει σουτ με 2 κρεμασμένους πάνω του, ε ναί, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ αποτελεσματικό μάγκες μου!!! Του έλεγε ο Τσίμπος, μα τα νούμερα λένε οτι είναι πιο αποτελεσματικός και πιο αποδοτικός. Ναι αλλά δημιουργεί για τον εαυτό του ΛΟΛ :hammer: :hammer: :hammer:
Τι σχέση έχει αυτό?
Ξες τι, το θέμα είναι οτι και ο Παπαθεοδώρου δεν το αντιλαμβάνεται αυτό που περιέγραψα απο πάνω.

0
Elvetos

a1greece

Τετ Απρ 23, 2025 6:15 pm

Christofis έγραψε:
Τετ Απρ 23, 2025 4:42 pm
brandon_roy έγραψε:
Τετ Απρ 23, 2025 1:23 pm
Για τη διαιτησία, ενώ ήταν κακή εκατέρωθεν, αυτό το 5ο φάουλ που δώσανε στον Γκάμπριελ ανάποδα στην πιο κρίσιμη καμπή του αγώνα ήταν άνω ποταμών.
Ηταν καθαρο φαουλ του Γκεμπριελ καθως σπρωχνει τον Πουαριε. Φανηκε οτι ηταν αναποδα καρα τη διαρκεια του αγωνα οντα καθως πεφτοντας ο Πουαριε τραβηξε παρατεταμενεα το Γκεμπριελ. Οταν δειξανε το ριπλει ομως ηταν φαουλ του Γκεμπριελ.
Και εγώ αυτή την εντύπωση έχω.

0
nikkal

euroleague
Reactions: 482
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic

Τετ Απρ 23, 2025 6:36 pm

Επειδή κάνουμε κουβέντα για το πώς έπαιξε ο Ναν, να πω πως συμφωνώ απόλυτα με την άποψη φίλων όπως ο Elvetos.
Είσαι επαγγελματίας και έχεις το υψηλότερο συμβόλαιο της ομάδας...
Δεν επιτρέπεται να συμπεριφέρεσαι λες και είσαι ένας αμούστακος ρολιστας.
Τι πάει να πει σε παίζουν δυνατά κλπ κλπ;...
Υποχρέωσή σου είναι να είσαι συγκεντρωμένος πνευματικα και να ξεπερνάς τις δυσκολίες.
Στην τελική ζητά μόνος σου να βγεις μερικά λεπτά για να βάλεις το μυαλό σου σε σειρά.
Δεν γίνεται πχ να σου κάνει σκριν ο συμπαίκτης σου και εσύ να τον γράφεις κανονικά και να αρχίζεις τις ποικιλίες σου.
Και στο τέλος της ημέρας είναι έλλειψη σεβασμού απέναντι στους συμπαίκτες σου.
Προσωπικά, μου έδωσε την εντύπωση πως τον "έπνιξε" το βραβείο και έπαιξες λες και ήθελε να αποδείξει πράγματα...
Ευελπιστω αύριο να γίνει ξανά ο Ναν του τελευταίου διμήνου...

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions: 571

Τετ Απρ 23, 2025 6:42 pm

nikkal έγραψε:
Επειδή κάνουμε κουβέντα για το πώς έπαιξε ο Ναν, να πω πως συμφωνώ απόλυτα με την άποψη φίλων όπως ο Elvetos.
Υποχρέωσή σου είναι να είσαι συγκεντρωμένος πνευματικα και να ξεπερνάς τις δυσκολίες.
Στην τελική ζητά μόνος σου να βγεις μερικά λεπτά για να βάλεις το μυαλό σου σε σειρά.
Δεν γίνεται πχ να σου κάνει σκριν ο συμπαίκτης σου και εσύ να τον γράφεις κανονικά και να αρχίζεις τις ποικιλίες σου.
Προσωπικά, μου έδωσε την εντύπωση πως τον "έπνιξε" το βραβείο και έπαιξες λες και ήθελε να αποδείξει πράγματα...
Μα ο παίκτης δεν είναι ρομπότ - χρειάζεσαι ειδικό κώδικα γραμμένο σε C για να μην κάνεις καραγκιοζιλίκια (πολλές φορές, όχι μια) που ζημιώνουν την ομάδα σου.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4414
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Απρ 23, 2025 6:48 pm

ο ναν ειχε ενα κακο παιχνιδι οπως εχουν ολοι οι παιχτες οπως ειχε και ο ιδιος και παλιοτερα

για την τενικη ποινη που πηρε κλαιν σιγα τι εκανε δηλαδη ολοι διαμαρτυρονται στοςυ διαιτητες και ο παγκος του παο εφαγε μια ,ε και?

0
Elvetos

a1greece

Τετ Απρ 23, 2025 6:50 pm

brandon_roy έγραψε:
Τετ Απρ 23, 2025 6:42 pm
nikkal έγραψε:
Μα ο παίκτης δεν είναι ρομπότ - χρειάζεσαι ειδικό κώδικα γραμμένο σε C για να μην κάνεις καραγκιοζιλίκια (πολλές φορές, όχι μια) που ζημιώνουν την ομάδα σου.
Ο Σλούκας δεν θυμάμαι ούτε μια φορά να έχει κάνει ανάλογα καραγκιοζιλίκια.
Ο Ναν κάθε φορά που θα τον παίξουν λίγο βρώμικα, και δεν θα του μπουν οι ποικιλίες θα αρχίσει να κάνει τα δικά του. Δεν είναι μια, δεν είναι δύο, το κάνει συνεχώς. Είχε φάει και μια αγωνιστική ποινή μέσα στη σεζόν.
Στο Σέφ έκανε κωλοδάχτυλα στην εξέδρα και φθηνά γλύτωσε και δεύτερη αγωνιστική.

1
1 Εικόνα
Elvetos

a1greece

Τετ Απρ 23, 2025 6:52 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Απρ 23, 2025 6:48 pm
ο ναν ειχε ενα κακο παιχνιδι οπως εχουν ολοι οι παιχτες οπως ειχε και ο ιδιος και παλιοτερα

για την τενικη ποινη που πηρε κλαιν σιγα τι εκανε δηλαδη ολοι διαμαρτυρονται στοςυ διαιτητες και ο παγκος του παο εφαγε μια ,ε και?
Βάλε σε επανάληψη να δείς το τέταρτο φάουλ που κάνει - επιθετικό - εσκεμμένα.
Το παραπάνω στο 72-74. Η συμπεριφορά του είναι αδικαιολόγητη.
Μετά κάνει και πέμπτο πάνω στα νεύρα του, το οποίο του χαρίζουν.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4414
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Απρ 23, 2025 6:57 pm

Elvetos έγραψε:
Τετ Απρ 23, 2025 6:52 pm

Βάλε σε επανάληψη να δείς το τέταρτο φάουλ που κάνει - επιθετικό - εσκεμμένα.
Το παραπάνω στο 72-74. Η συμπεριφορά του είναι αδικαιολόγητη.
Μετά κάνει και πέμπτο πάνω στα νεύρα του, το οποίο του χαρίζουν.
δεν μπορω να το βρω ολο το παιχνιδι ονλαιν
μονο στιγμιοτυπα

αν εχεις κανα λινκ που το εχουν ανεβασει ολοκληρο στειλτο μου με π.μ

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague”