https://www.eurohoops.net/el/euroleague ... me-amesa/
Λαθος! Δεν ηταν αυτη η ομαδα που γυρισε τη σειρα με Παρτιζαν και τον τελικο με Ολυμπιακο τουμπα... Αλλη ομαδα κι ο βασικος υπαιτιος τωρα δεν παιζει.
Συντονιστής: Captains
Καλά βρε συ Σακ δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό. Έχεις πολλές επιλογές να δεις ποιος είναι καλός, ποιος σου αρέσει, με ποιον διαφωνείς αλλά εκτιμάς κλπ και μετά πρέπει να πας να τους ψάξεις. Δεν είναι το ραδιόφωνο ξέρω γω να σου πιπιλάει το αυτί όλη μέρα.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Απρ 28, 2025 11:30 pmδεν το λεω για το παραπανω βιντεο που δεν εχω προλαβει να το δω ετσι και αλλιως αλλα δεν σας εχει κουρασει που φετος εχει 200 μπασκετικα ποντκαστ?εχει γινει τοσο της μοδας να μιλας για μπασκετ που ακομα και η κουτση μαρια αγοραζει ενα μικροφωνο και το παιζει αναλυτης.
Συμφωνώ με τον Nικόλα.nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Απρ 28, 2025 11:37 pmΚαλά βρε συ Σακ δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό. Έχεις πολλές επιλογές να δεις ποιος είναι καλός, ποιος σου αρέσει, με ποιον διαφωνείς αλλά εκτιμάς κλπ και μετά πρέπει να πας να τους ψάξεις. Δεν είναι το ραδιόφωνο ξέρω γω να σου πιπιλάει το αυτί όλη μέρα.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Απρ 28, 2025 11:30 pmδεν το λεω για το παραπανω βιντεο που δεν εχω προλαβει να το δω ετσι και αλλιως αλλα δεν σας εχει κουρασει που φετος εχει 200 μπασκετικα ποντκαστ?εχει γινει τοσο της μοδας να μιλας για μπασκετ που ακομα και η κουτση μαρια αγοραζει ενα μικροφωνο και το παιζει αναλυτης.
Ακόμα υπάρχουν αυτοί. Αλλά όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω υπάρχουν και πολλοί άλλοι που προσπαθούν τουλάχιστον να κάνουν κανονική μπασκετική ανάλυση. Βέβαια στο τέλος καταλήγεις να έχεις 200 ποντκαστς που απλώς αναμασάνε τα ίδια πράγματα. Πρέπει να μπεις στον κόπο να τα ακούσεις όλα, να τα κρίνεις και να επιλέξεις ποιο σου κάνει. Σε κάθε περίτπωση όπως είπε και ο Νικόλας είναι καλύτερο αυτό από το να ακούς μόνο έναν παπάρα στην τηλεόραση να λέει μπαρούφες για εδρες, τσαμπουκάδες, ψυχές και άλλες αηδίες. Σκέψου ότι ακόμα και η Νοβα έχει κινηθεί προς σ αυτήν την κατεύθυνση και φέρνει σοβαρούς αναλυτές που το ξέρουν το τόπι (πρώην παίκτες, πρώην-νυν προπονητές κτλ).georbap έγραψε: ↑Τρί Απρ 29, 2025 12:23 amΣυμφωνώ με τον Nικόλα.nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Απρ 28, 2025 11:37 pm
Καλά βρε συ Σακ δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό. Έχεις πολλές επιλογές να δεις ποιος είναι καλός, ποιος σου αρέσει, με ποιον διαφωνείς αλλά εκτιμάς κλπ και μετά πρέπει να πας να τους ψάξεις. Δεν είναι το ραδιόφωνο ξέρω γω να σου πιπιλάει το αυτί όλη μέρα.
Μάλιστα και προς έκπληξή μου , διαπιστώνω τελευταία πως πολλοί εξ' αυτών (πράγματι έχουν αυξηθεί πολύ τα podcast) μιλάνε με αρκετά ορθολογικά κριτήρια και κάνοντας σωστή ανάλυση με αμιγώς μπαεκτικά κριτήρια.
Θυμάμαι στο παρελθόν να πλασάρονται κάποιοι ως guru του αθλήματος και η ανάλυσή τους σταματούσε στο πως παίρνουν τα ματς οι μπαρουτοκαπνισμένοι παίκτες , η καυτή έδρα που λιώνει τον αντίπαλο και η βαριά φανέλα που μιλάει στα κρίσιμα.
Πάρα πολύ καλό βίντεο. Μακάρι να τα έβλεπαν αυτά και να τα κατανοούσαν διάφοροι αμπάσκετοι δήθεν αντικειμενικοί που μας ζάλισαν περί διατησίας (δεν αναφέρομαι ούτε στα μέλη του φόρουμ ούτε φυσικά στα γνωστά πληρωμένα οπαδικά τρολ).nikolakias έγραψε: ↑Δευ Απρ 28, 2025 11:23 pmΈνα πολύ ενδιαφέρον βίντεο για τον δεύτερο αγώνα της σειράς, ειδικά για τον τρόπο άμυνας του Ολυμπιακού απέναντι στο πικ εν ρολ της Ρεάλ.
Όντως πολύ καλό βίντεο. Μέσα σε ένα 8λεπτάκι είπε όσα χρειάζεται κάποιος να ξέρει για το ματς που έγινε.nikolakias έγραψε: ↑Δευ Απρ 28, 2025 11:23 pmΈνα πολύ ενδιαφέρον βίντεο για τον δεύτερο αγώνα της σειράς, ειδικά για τον τρόπο άμυνας του Ολυμπιακού απέναντι στο πικ εν ρολ της Ρεάλ.
Ο μόνος τρόπος να κερδίσει η Ρεάλ είναι (i) να κάνει μέτριο παιχνίδι επιθετικά ο Ολυμπιακός (ii) να βρουν πιο γρήγορα skip πάσες μετά το pick and roll (iii) να μετουσιωθούν σε καλάθια. Δεν βλέπω κάποιον άλλο τρόπο με τόσα κορμιά που βάζει στη ρακέτα ο Μπαρτζώκας.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τρί Απρ 29, 2025 2:58 pmΗ ομάδα νομίζω θα κυνηγήσει το 3-0. Περιμένω να τα δώσουμε όλα σήμερα πιο πολύ και από το τέταρτο παιχνίδι αν χρειαστεί. Πιστεύω αφού δεν μας κέρδισαν στο 2ο παιχνίδι που είμασταν για κλάματα στην αρχή και βρήκαν ψυχολογία δεν μπορούν να μας κερδίσουν.