Euroleague Playoffs Olympiacos BC (1) vs (8) Real Madrid

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6611
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Μάιος 02, 2025 1:21 am

Για αρχή συγχαρητήρια στην ομάδα.. το βλεπα στο νοσοκομείο και το ξεσήκωσα αρκετές φορές με κάτι 3π όπως του παπ και σασα..θα ταν τέλειο το ματς αν εκεί που πήραμε την διαφορά δεν αρχίζαμε τα δικά μας

Θεωρώ θετικό ότι πάμε με προβλήματα στην εικόνα μας και όχι απόλυτο φαβορί
Επίσης έχει αρχίσει να μαρεσει πολύ ο τελικός με τον αιώνιο .. εμείς άμα χάσουμε θα ρθει η καταστροφή από όποιον και να είναι ο αντίπαλος ..αλλά αν κερδίσουμε τον παο το τμήμα θα αναγεννηθεί ..ποιος θα ξανά πει κουβέντα μετά με κούπα απέναντι στον πανίσχυρο παο.. η γκρίνια επιτέλους θα περάσει στο απέναντι στρατόπεδο

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Παρ Μάιος 02, 2025 1:27 am

Θυμάστε να έχει δώσει άλλη φορά εντολή ο κοουτς για φάουλ, ενώ είναι με 3 πόντους μπροστά; Εγώ προσωπικά όχι. Να που ακόμα και αυτός αναθεωρει κάποια πράγματα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1879
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μάιος 02, 2025 1:32 am

chainsaw έγραψε:
Θυμάστε να έχει δώσει άλλη φορά εντολή ο κοουτς για φάουλ, ενώ είναι με 3 πόντους μπροστά; Εγώ προσωπικά όχι. Να που ακόμα και αυτός αναθεωρει κάποια πράγματα
Ειμαστε σιγουροι οτι ηταν εντολη του κοουτς; Το λεω επειδη το φαουλ το εκανε ο Βιλντοζα, ο λιγοτερο τακτικα αξιοπιστος παικτης του ροστερ.

1
1 Εικόνα
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Παρ Μάιος 02, 2025 1:34 am

Reaper έγραψε:
Παρ Μάιος 02, 2025 1:32 am
chainsaw έγραψε:
Ειμαστε σιγουροι οτι ηταν εντολη του κοουτς; Το λεω επειδη το φαουλ το εκανε ο Βιλντοζα, ο λιγοτερο τακτικα αξιοπιστος παικτης του ροστερ.
Tο σκέφτηκα και αυτό. Αλλά φαντάζομαι, ότι θα βλέπαμε πλάνα να τρώει καντήλια από τον πάγκο. :D

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

senior
Reactions: 532
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μάιος 02, 2025 1:51 am

από τον αγώνα είδα μόνο το δεύτερο ημίχρονο και έχετε γράψει ήδη τα πάντα που σκεφτόμουν και εγώ οπότε δε θα σταθώ εκεί.

έβλεπα μετά τον αγώνα τις δηλώσεις και όλοι οι παίκτες ήταν χαρούμενοι μεν αλλά κάπως «σφιγμένοι», έλεγαν ότι δεν έχει τελειώσει η δουλειά ακόμη κτλ

αυτά τα λένε συνήθως είτε dominant ομάδες με υπερβολική αυτοπεποίθηση που ξέρουν ότι θα πάνε στο φ4 και θα το σηκώσουν είτε ομάδες με αφόρητη πίεση που φοβούνται ότι ανά πάσα στιγμή θα συμβεί το κακό και δε θέλουν να υπερενθουσιαστούν πιο πριν.

όλοι γνωρίζουμε σε ποια κατηγορία ανήκουμε εμείς.

περιέργως οι μόνοι κουλ ήταν οι Αφοί που πάλι έλεγαν για το πόσο τεράστια επιτυχία είναι το φ4 και ότι οι παίκτες δε θα πρέπει να αισθάνονται πίεση γιατί όσο πηγαίνουν εκεί κάποια στιγμή θα το πάρουν.

τα μπλακάουτ στο τέλος των αγώνων συμβαίνουν όλη τη χρονιά και έτσι θα πορευτούμε, το καθαρό μυαλό δεδομένα δε θα υπάρχει στο φ4 οπότε αυτό που χρειαζόμαστε πιο πολύ από ποτέ είναι τύχη. αν έχουμε τύχη θα το σηκώσουμε. τύχη σαν τη σημερινή με το λέιαπ του Γιουλ ή το σουτ του Αμπάλδε, όχι κάτι ακραίο.

συμφωνώ με Σακ ότι ίσως το ιδανικό σενάριο να είναι ένας τελικός με τον Παναθηναϊκό. αν χάσουμε οκ, τα επόμενα χρόνια οι παίκτες θα κατεβαίνουν με αντικαταθλιπτικά και ζάναξ για να την παλέψουν, αλλά αυτό παίζει να γίνει ακόμη και αν χάσουμε από τη Φενέρ. αν όμως κερδίσουμε θα εξαφανιστούν όλα τα ψυχολογικά δια μαγείας και από του χρόνου ίσως και να βλέπουμε τον καλύτερο και πιο απελευθερωμένο Ολυμπιακό έβερ.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3187
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Παρ Μάιος 02, 2025 2:09 am

το λειαπ του γιουγη δεν ηταν τυχη.
απλα περιμενε να ακολουθησει ο walkup και πηγε να παρει φαουλ.
αλλα η τεξανη αλεπουδιαρα την σακουλιαστηκε και τραβηξε χειροφρενα.

10
3 Εικόνα 2 Εικόνα 5 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas12

allstar
Reactions: 883
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης

Παρ Μάιος 02, 2025 3:03 am

Τεράστιο μπράβο στην ομάδα. Σπουδαία πρόκριση με έναν αντίπαλο που είχε τις δυσκολίες του, όμως περισσότερο βάλαμε εμείς δύσκολα στους εαυτούς μας νομίζω. Όπως και να 'χει, είναι πραγματικά εξαιρετικό ότι καταφέραμε να περάσουμε με 3-1. Με ανησυχεί λίγο η διαχείριση στο τέλος και πως πάλι κάναμε το ματς θρίλερ, αλλά όλα καλά.

Για το F4 δεν μπορώ να προβλέψω τίποτα. Θα είναι πολύ δύσκολο, θα μας φύγει η ψυχή. Μακάρι επιτέλους να το πάρουμε!

2
2 Εικόνα
Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr

Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News

Τσεκ :D
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Παρ Μάιος 02, 2025 7:59 am

Άγχος έχουν και οι άλλοι που παίζουν. Πάμε δυνατά και χωρίς δικαιολογίες. 25 τοις εκατό έκαστος

3
3 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1071

Παρ Μάιος 02, 2025 8:33 am

Slow horses 7 έγραψε:
Τετ Απρ 30, 2025 6:16 pm
fotis vlachopoulos έγραψε:
Τετ Απρ 30, 2025 5:58 pm

μη φωναζεις( κεφαλαια) θα σε πονεσουν τα λαιμα σου, κατα τα αλλα θα συμφωνησω μαζι σου για τα περι ψυχραιμιας. Ο μιλου δεν πρεπι να φυγει εκτος αν εχεις καποιον καλυτερο να φερεις , ο μωυσης σαν τριτος ψηλος δεν πρεπει να φυγει εκτος αν εχεις να προτεινεις καποιον καλυτερο για τριτο ψηλο . οσο για το οτι δεν κολλαει ο μιλου με το βεζενκοφ γιατι δεν μπορει να τον καλυψει στην αμυνα που εχουν γραψει καποιοι , η δεα να αρχισει να παιζει αμυνα ο βεζενκοφ μας εχει περασει καθολου απο το μυαλο?
Καλά, με έκανες και γέλαγα μόνος μου σαν τον χάνο!!! Δεν φωνάζω βρε , ηρεμότατα τα γράφω όλα. Φοβερό σχόλιο πάντως ρε αδερφέ, να σαι καλά! RESPECT!!!
φιλε μου καλημερα χαιρομαι που ειδες το σχολιο μου για αυτο που πραγματικα ειναι ,χιουμοριστικο δηλαδη , απο μικρος εχω μαθει να αντιμετωπιζω οποιαδηποτε κατασταση ειτε χαλαρη ειτε ζορικη με χιουμορ (ή τουλαχιστον το προσπαθω ) γιάυτο εχω καταφερει να ειμαι πλεον στα πενηντα με (φτου σκορδα) 13 πιεση και 68 σφυγμους (οκ με καποιες εξαιρεσεις αλλα ανθρωπος ειμαι οχι πετρα) . Χαιρομαι επισης παραπολυ που καταφεραμε να περασουμε απο τη Ρεαλ και να νιωσουμε οτι το κακο μας κλεισιμο στο παιχνιδι δεν μας κοστισε , δεν ειναι και λιγο πραγμα να ξορκιζεις ενα δαιμονα (πως τα λεω ετσι ο ποιητης) . Αντε αλλα 2 παιχνιδια μεινανε στην EL ,ας τα παρουμε κι ας ειναι και στον ποντο ετσι για να μην χαλασει η συνταγη...

0
fotis vlachopoulos

euroleague

Παρ Μάιος 02, 2025 8:34 am

Slow horses 7 έγραψε:
Τετ Απρ 30, 2025 6:16 pm
fotis vlachopoulos έγραψε:
Τετ Απρ 30, 2025 5:58 pm

μη φωναζεις( κεφαλαια) θα σε πονεσουν τα λαιμα σου, κατα τα αλλα θα συμφωνησω μαζι σου για τα περι ψυχραιμιας. Ο μιλου δεν πρεπι να φυγει εκτος αν εχεις καποιον καλυτερο να φερεις , ο μωυσης σαν τριτος ψηλος δεν πρεπει να φυγει εκτος αν εχεις να προτεινεις καποιον καλυτερο για τριτο ψηλο . οσο για το οτι δεν κολλαει ο μιλου με το βεζενκοφ γιατι δεν μπορει να τον καλυψει στην αμυνα που εχουν γραψει καποιοι , η δεα να αρχισει να παιζει αμυνα ο βεζενκοφ μας εχει περασει καθολου απο το μυαλο?
Καλά, με έκανες και γέλαγα μόνος μου σαν τον χάνο!!! Δεν φωνάζω βρε , ηρεμότατα τα γράφω όλα. Φοβερό σχόλιο πάντως ρε αδερφέ, να σαι καλά! RESPECT!!!
φιλε μου καλημερα χαιρομαι που ειδες το σχολιο μου για αυτο που πραγματικα ειναι ,χιουμοριστικο δηλαδη , απο μικρος εχω μαθει να αντιμετωπιζω οποιαδηποτε κατασταση ειτε χαλαρη ειτε ζορικη με χιουμορ (ή τουλαχιστον το προσπαθω ) γιάυτο εχω καταφερει να ειμαι πλεον στα πενηντα με (φτου σκορδα) 13 πιεση και 68 σφυγμους (οκ με καποιες εξαιρεσεις αλλα ανθρωπος ειμαι οχι πετρα) . Χαιρομαι επισης παραπολυ που καταφεραμε να περασουμε απο τη Ρεαλ και να νιωσουμε οτι το κακο μας κλεισιμο στο παιχνιδι δεν μας κοστισε , δεν ειναι και λιγο πραγμα να ξορκιζεις ενα δαιμονα (πως τα λεω ετσι ο ποιητης) . Αντε αλλα 2 παιχνιδια μεινανε στην EL ,ας τα παρουμε κι ας ειναι και στον ποντο ετσι για να μην χαλασει η συνταγη...

0
fotis vlachopoulos

euroleague

Παρ Μάιος 02, 2025 8:36 am

shaq7 έγραψε:
Παρ Μάιος 02, 2025 1:21 am
Για αρχή συγχαρητήρια στην ομάδα.. το βλεπα στο νοσοκομείο και το ξεσήκωσα αρκετές φορές με κάτι 3π όπως του παπ και σασα..θα ταν τέλειο το ματς αν εκεί που πήραμε την διαφορά δεν αρχίζαμε τα δικά μας

Θεωρώ θετικό ότι πάμε με προβλήματα στην εικόνα μας και όχι απόλυτο φαβορί
Επίσης έχει αρχίσει να μαρεσει πολύ ο τελικός με τον αιώνιο .. εμείς άμα χάσουμε θα ρθει η καταστροφή από όποιον και να είναι ο αντίπαλος ..αλλά αν κερδίσουμε τον παο το τμήμα θα αναγεννηθεί ..ποιος θα ξανά πει κουβέντα μετά με κούπα απέναντι στον πανίσχυρο παο.. η γκρίνια επιτέλους θα περάσει στο απέναντι στρατόπεδο
Γιατι νοσοκομειο ρε αδερφε? ελπιζω να ειναι ολα καλα .

1
1 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague

Παρ Μάιος 02, 2025 8:37 am

σε τελευταια νεα της ημερας , ηρθε χαρτι στο φαρμακειο οτι με μεριμνα του κρατους οι φιλοι του ολυμπιακου μπορουν να παιρνουν καρδιολογικα και ηρεμιστηκα φαρμακα με μειωμενη συμμετοχη ...

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
James K R

a1greece
Reactions: 357
Αγαπημένη θέση: PG

Παρ Μάιος 02, 2025 8:38 am

Αρχικά, πολλά συγχαρητήρια και επιτέλους δε θα χρειαστεί να πάμε σε πέμπτο ματς / ρώσικη ρουλέτα.

Εκτός κλίματος παιχνιδιού έγραψα για τον αρχηγό στην ανάπαυλα του ημιχρόνου και έπειτα, σα να το διάβασε το post, μπήκε και αποτέλεσε τη λύση στο μακρινό σουτ που αναζητούσε ο Ολυμπιακός. Vezenkov κινήθηκε σε χαμηλά νερά από άποψη σκοραρίσματος, ωστόσο ήταν πρώτος σε assists. Σημαντικό να έχεις παίχτη που όταν βλέπει ότι δεν του βγαίνει το παιχνίδι που έχει συνηθίσει, να αλλάζει προσέγγιση.

Πάντως, στη δωδεκάδα που θα κατέβει για το Final-4 και δεδομένου ότι όλοι είναι υγιείς, προσωπικά δε θα έβαζα Mac Kissic και θα τον άλλαζα με Λαρετζάκη. Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι έχει κάνει υπερπροσπάθεια μέσα στη χρονιά ώστε να αποδείξει ότι αξίζει να παίρνει χρόνο συμμετοχής (θυμίζω στα εγχώρια δεν ήταν καν στο δηλωμένο ρόστερ) και πλέον, όντας στο τέλος της σεζόν οι "μπαταρίες" άδειασαν.

Θα ξαναπώ πάντως ότι στο τρίποντο χρειαζόμαστε καλύτερους αριθμούς. Το χθεσινό 32%, αν και είναι βελτίωση σε σχέση με το 26% του πρώτου αγώνα της σειράς, εξακολουθεί να αποτελεί πολύ χαμηλό ποσοστό και όχι αρκετό για να δώσει κούπα. Επίσης, κάτι που πρόσεξα στις τελευταίες επιθέσεις ήταν ότι παίζαμε λες και ξεχάσαμε ότι έχουμε 5άρι. Συνεχώς στην περιφέρεια η μπάλα και αρχή επίθεσης στα 8 δευτερόλεπτα. Αυτή την προσέγγιση να αποβάλλει από την ομάδα ο Μπαρτζώκας και κάτι καλό μας περιμένει.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3553
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Παρ Μάιος 02, 2025 8:48 am

Τουλάχιστον γλυτώσαμε το ψυχοφθόρο 5ο παιχνίδι.
Το καλό είναι ότι γύρισαν οι τραυματίες χωρίς να παρουσιαστούν άλλα σοβαρά θέματα.
Ο Γουόκαπ έπαιξε τελικά 16:30 λεπτά μεν, ξεπαιρνώντας και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις, σουτάρωντας δε με 16,7% στα δίποντα και 22,2% στα τρίποντα στις 15 προσπάθειες που πήρε, έχει 3 εβδομάδες να βρει φόρμα και ρυθμό.
Ο Φαλ εγώ θα πω ότι τα πήγε καλά, σπό τραυματισμό απέναντι σε μια ομάδα που παραδοσιακά τον δυσκολεύει, δεν περίμενα κάτι περισσότερο, έχει και αυτός 3 εβδομάδες να εμφανιστεί σε καλύτερη κατάσταση.
Ο Μιλού κσι αυτός αν και μετά από αποχή ήταν παραπάνω από καλός στα 3 από τα 4 παινίδια. Να προσέξει λίγο την...δίαιτα του αυτές τις μέρες :D
Ο Πίτερς σίγουρα αδικείται, έβαλε μεγάλα καλάθια όταν οι άλλοι δεν μπορούσαν και βάσει της προσφοράς του άξιζε σίγουρα περισσότερα λεπτά αν μπορούσε το σχήμα με αυτόν στο 3 να είναι πιο λειτουργικό.
Για τον Φουρνιέ δικαιώθηκε ο Shaq7 (που πιστεύω να μην έχει κάτι σοβαρό) και όχι εγώ για το πόσο κρίσιμος είναι στην λειτουργία της ομάδας, πάλι ήταν αναποτελεσματικός στα τρίποντα, έκανε κάμποσα λάθη που θα είχαν αποφευχθεί αλλά τον είδαμε να κουβαλάει την ομάδα, να μπαίνει μέσα,να κερδίζει φάουλ και να είναι εύστοχος μέσα στην ρακέτα.
Ο Λι έδειξε ότι έχει μέλλον στον Ολυμπιακό.

H ομάδα έδειξε ότι έχει πάθος και μπορεί όταν χρειάζεται να παίξει δυνατά.
Κρατάμε φυσικά το κόλημα για άλλη μια φορά στο τέλος του χθεσινού παιχνιδιού. Η ομάδα φαίνεται όχι να έχει εγκαταλείψει την motion αλλά να βασίζεται πολλές φορές και στις πρωτοβουλίες του εκάστοτε παίκτη, δεν είμαι σίγουρος αν είναι καλό ή κακό στο τέλος.
Ο Φουρνιέ να επανέλθω φαίνεται ότι δεν του ταιριάζει η θέση του οργανωτή, παίζει πολύ καλύτερα όταν έχουν άλλοι αυτό τον ρόλο.
Ο πρώτος στόχος επιτεύχθηκε που ήταν να πάμε στο Φ4. ΄Όλοι τώρα θέλουν την Ευρωλίγκα, θα δούμε πως θα διαχειριστεί η ομάδα την πίεση.

Εγώ θέλω ελληνικό τελικό. Η πρώτη φορά είναι που οι 2 ομάδες παίζουν μεταξύ τους και ξεσπά κάτι σαν εμφύλιος στην Ελλάδα; Θα αυξηθούν οι τόνοι και από τις 2 μεριές, θα μαλώνουμε λίγο και ...κάποιος θα κερδίσει. Το καλό είναι ότι δεν γίνεται στην Ελλάδα και το δεύτερο ότι αν συναντηθούμε θα είναι στον τελικό και η ομάδα που θα περάσει δεν θα έχει περάσει την ψυχολογική δοκιμασία ενός ελληνικού ντέρμπι.
Φοβάμαι φυσικά κι εγώ για το αποτέλεσμα, τι να γίνει, αγαπάμε το μπάσκετ και για τις συγκινήσεις που μας χαρίζει. (αν συνδυαστεί και με την... σύνταξη που είπαν τα παιδιά σε όσους παρακολουθούμε από τα τέλη του 90s και πιο νωρίς ακόμα καλύτερα)

4
4 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Παρ Μάιος 02, 2025 8:56 am

Παιδιά η ομάδα μας είναι πάρα πολύ καλή! Έχουμε μόνο ένα ΜΕΓΑΛΟ ψεγάδι που είναι να πελαγωνουμε στα δύσκολα. Είναι σαν να κλείνει ο διακόπτης! Εκεί χρειάζονται Βεζενκοφ και Φουρνιε και ήρεμες κοντινές πάσες. Πάμε για εξεζητημένα και πουλάμε μπάλες. Πιστεύω θέλει καλό spacing και αντιμετώπιση στα νταμπλ τιμς κλπ των αντιπάλων. Προσοχή στις επαναφορες !! Δώσαμε 2 φορές μπάλα στα χερια

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague”