Τελικός Final 4: Fenerbahce - Monaco
Συντονιστής: Captains
- kojito
- Reactions: 2697
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Guduric σήμερα ήταν MVP αλλά στον ημιτελικό ήταν άοσμος έως κακός. Επειδή όμως ο MVP βγαίνει με βάση και τα δύο ματς, νομίζω το δίκαιο θα ήταν να το πάρει οριακά ο Hall, χωρίς πάντως να μπορεί να πει κανείς ότι έχει κάνει σούπερ Final-4. Είναι ίσως κι από τα λίγα Final-4 τα τελευταία χρόνια που όποιος και να πάρει το MVP θα είναι αρκετά καλός αλλά όχι πολύ καλός ή εξαιρετικός.
2
2

Αν το σκέφτονται έτσι, πέρυσι θα το επαιρνε ο Ναν. Ο Σλούκας στον ημιτελικό ήταν μετριοτατος. Είναι γνωστό ότι σε αυτές τις αποφάσεις μετράει και το στάτους. Όντως ο Χολ δε θα το έπαιρνε ποτέ.kojito έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 25, 2025 10:03 pmΟ Guduric σήμερα ήταν MVP αλλά στον ημιτελικό ήταν άοσμος έως κακός. Επειδή όμως ο MVP βγαίνει με βάση και τα δύο ματς, νομίζω το δίκαιο θα ήταν να το πάρει ο Hall, χωρίς πάντως να μπορεί να πει κανείς ότι έχει κάνει σούπερ Final-4. Είναι ίσως κι από τα λίγα Final-4 τα τελευταία χρόνια που όποιος και να πάρει το MVP θα είναι αρκετά καλός αλλά όχι πολύ καλός ή εξαιρετικός.
0
- coach blue
- Reactions: 1361
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- mixalisgate7
- Reactions: 1608
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ανταγωνιστικός ο τελικός, η Φενέρ με το που πήρε το μομεντούμ στην τρίτη περίοδο δεν κοίταξε πίσω. Νομίζω σημείο κλειδί ήταν τα δυο επιθετικά ριμπάουντ που πήρε ενώ το σκορ ήταν 51-51 και στο δεύτερο έβαλε ο Χέιζ-Ντέιβις το αμαρκάριστο τρίποντο, εκεί νομίζω απέκτησαν μεγαλύτερη ψυχολογία. Για τη Μονακό στοίχισε η επιθετική αφλογιστία του Μάικ Τζέιμς στο δεύτερο ημίχρονο. Συν οι Οκόμπο και Λόιντ έμειναν στα ρηχά νερά. Συγχαρητήρια στον Σπανούλη για την καλή δουλειά που έκανε, συμμάζεψε την ομάδα και τις έβαλες αρχές σε άμυνα και επίθεση.
3
3

-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2