Κοίτα, φαβορί είναι η Μπαγερν στην Γερμανία απέναντι στην Φενέρ.Christofis έγραψε: ↑Παρ Απρ 04, 2025 11:41 pmΟχι το ανελυσα πιο πανω. Με την Μπαγερν δεν πεφτετε αν ερθουν τα φυσιολογικα αποτελεσματα παρα μονο αν βγειτε δευτεροι και κερδισει στομπλει ιν
Euroleague 2024-25, Round 33
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 648
- Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 1288
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Προειδοποιήσεις:
1
Εγω αν ημουν Φενερ θα προσπαθουσα να αποφυγω την Εφες και οχι τη Ρεαλ να σου πω την αληθεια καθως ειναι τουρκικος εμφυλιος στην ιδια Πολη και ενω υστερει στα γκαρντ κατα πολυ. Τα φοργουορντ της Ρεαλ εχει να τα ματσαρει η Φενερ καλα.Elvetos έγραψε: ↑Παρ Απρ 04, 2025 11:43 pmΚοίτα, φαβορί είναι η Μπαγερν στην Γερμανία απέναντι στην Φενέρ.Christofis έγραψε: ↑Παρ Απρ 04, 2025 11:41 pm
Οχι το ανελυσα πιο πανω. Με την Μπαγερν δεν πεφτετε αν ερθουν τα φυσιολογικα αποτελεσματα παρα μονο αν βγειτε δευτεροι και κερδισει στομπλει ιν
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
Αν κερδισει η Μπαγερν και οι αλλες 3 οχι γιατι η 7η θεση ειναι μια απο τις Μπαρτσα Μπαγερν και η 8η μια εκ των Παρι, Ερυθρου και του ηττημενου αλλου Παιχνιδιου.
Αν χασει η Μπαγερν τοτε ειναι αλλο το σεναριο απλα βαρεθηκα να ψαξωωισοβαθμιες μεταξυ μπαγερν ερυθρου και Παρι με 7η τη Ρεαλ στην κανονικη που αν κερδισει στο πρωτομπαιχνιδι θα πεσει με Φενερ αν κερδισει στονδευτερο θα πεσει με Ολυμπιακπ
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Christofis την Παρ Απρ 04, 2025 11:51 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ποτέ δεν γράφω με θα, και αν το έχω κάνει είναι ελάχιστες φορές, και σχεδόν ποτέ δεν κάνω προβλέψεις πριν απο τα ματς. 1-2 φορές το χω κάνει για το χαβαλέ, πχ με τον Ολυμπιακό. Συνήθως απλά σχολιάζω αυτό που βλέπω στην ροή του αγώνα, όχι τι θα γίνει μετά απο 20 λεπτά. Αυτό έκανα και εχθές οπου στο ημίχρονο έγραψα οτι είμαστε ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΙ. Απλά η ομάδα φέτος στα περισσότερα της παιχνίδια έχει παίξει άσχημα, και ας κέρδισε, οπότε λογικό να γράφω στην ροή του αγώνα για τα κακώς κείμενα.BillyPao έγραψε: ↑Παρ Απρ 04, 2025 11:40 pmΚαλό το ανέκδοτο, γιατί μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί το "είμαι αντικειμενικός". Εσύ που τόσες φορές έχεις πει "θα φάμε 20άρα" και τελικά κερδίσαμε, που έχεις βγάλει τόσους παίκτες μέτριους αλλά η ομάδα είναι 3η κλπ. Και μη μου μιλάς για odds, γιατί είμαι ο 1ος που λέω συνέχεια ότι μπάσκετ παίζει και ο αντίπαλος. Αλλά όταν μιλάς για πιθανή διασταύρωση με την Εφές με τόση απαισιοδοξία λες και είμαστε η Άλμπα, προφανώς μόνο να γελάσει μπορεί κανείς.Elvetos έγραψε: ↑Παρ Απρ 04, 2025 11:29 pm
Όχι, είμαι αντικειμενικός. Εσύ είσαι γραφικός και για αυτό δεν σε παίρνει σοβαρά κανείς.
Σε κάθε ζευγάρι υπάρχουν κάποια odds για να περάσεις/αποκλειστείς.
'Οπως και να το κάνουμε απο όλα τα πιθανά ζευγάρια που θα κάναμε με τις ομάδες του 5-10, με την Εφές και μετά με την Ρεάλ έχεις τις περισσότερες πιθανότητες να αποκλειστείς. Δεν λέω οτι δεν είσαι φαβορί, λέω οτι έχεις περισσότερες πιθανότητες να αποκλειστείς σε σχέση με το να έπαιζες απέναντι στην Μπαγερν, στον Ερυθρό η την Μπαρτσελόνα.
Αλλά δεν αντιλαμβάνεςσαι απο odds, νομίζεις οτι αν παρουσιαστείς καλός θα περάσεις βρέξει χιονίσει. Αυτό είναι γραφικό απο μόνο του.
Ποια απαισιοδοξία, μόλις έγραψα οτι είμαστε ΦΑΒΟΡΙ με την Εφές, απλά έχουμε σοβαρές πιθανότητες να αποκλειστούμε. Τι το παράλογο σε αυτό που λέω? Εκτός και αν πιστεύεις οτι με Εφές η σειρά είναι 95-5 ξέρω γω.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά σίγουρα θα το χτυπήσουν το παιχνίδι. Εγώ το έγραψα στην βάση ότι η Bayern έχει το καλύτερο εντός έδρας σερί μαζί με Παναθηναικό φέτος, οπότε όταν παίζει εντός μάλλον πρέπει να θεωρείται φαβορί.Christofis έγραψε: ↑Παρ Απρ 04, 2025 11:46 pmΕγω αν ημουν Φενερ θα προσπαθουσα να αποφυγω την Εφες και οχι τη Ρεαλ να σου πω την αληθεια καθως ειναι τουρκικος εμφυλιος στην ιδια Πολη και ενω υστερει στα γκαρντ κατα πολυ. Τα φοργουορντ της Ρεαλ εχει να τα ματσαρει η Φενερ καλα.
Βέβαι οι στοιχηματικές δίνουν ελαφρύ φαβορί την Φενέρ, τύπου 55-45.
0
- shaq7
- Reactions: 6566
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
και τα δυο καλα σεναρια για τον ολυμπιακο..μακαρι..νταξει ειναι δυσκολο να μην κερδισουν εφες ρεαλ μπαρτσα..η φενερ θα κρινει του παο,αν κατεβει σοβαρη θα κερδισει.Christofis έγραψε: ↑Παρ Απρ 04, 2025 11:37 pmΛοιπον παμε λιγο να δουμε σεναρια:
1) Αν χασει η Μπαγερν απο την Φενερ και νικησουν εφες ρεαλ μπαρτσελονα η καταταξη θα ειναι :
1. Ολυμπιακος
2 . Φενερ
3. Παο
4. Μονακο
5. Μπαρτσελονα
6. Εφες
7. Ρεαλ
8, 9 , 10 αναλογα τα αποτελεσματα της Παρι και του Ερυθρου δεν μπηκα σε παρα πανω διερευνηση.
2) Αν κερδισει η Μπαγερν και ο Παναθηναικος τοτε η καταταξη ειναι:
1. Ολυμπιακος
2. Παο
3. Φενερ
4. Μονακο
5. Εφες(4-2 στην τετραπλη)
6. Ρεαλ (3-3 στη τετραπλη)
7. Μπαρτσελονα ( 3-3 στη τετραπλη)
8. Μπαγερν (2-4 στην τετραπλη)
9. Παρι που θα κερδισει σιγουρα την αλμπα
10.Ερυθρος
Οποτε ο Παο εχει την δυνατοτητα να διαλεξει αντιπαλονγια το αν θελει να αντιμετωπσει τον νικητη του ζευγαριου του playin Μπαρτσελονα Μπαγερν ή την Ρεαλ
Ποιο πιθανο σεναριο μου φανταζει το πρωτο.
παντως να πεσει παο εφες/ρεαλ ειναι το ιδανικο ωστε ενας διεκδικητης να μεινει σιγουρα εξω.
0
-
- Reactions: 2374
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Προφανώς και δεν είμαστε φαβορί "95-5" απέναντι στην Εφές, δεν το συζητάμε. Αλλά είμαστε 3οι, νομίζω ότι αν είμαστε καλά δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα, θα παίξουμε στα ίσα απέναντι σε οποινδήποτε αντίπαλο. Γενικά νομίζω ότι εμείς οι Παναθηναϊκοί ώρες ώρες υποτιμάμε πολύ την ομάδα μας.Elvetos έγραψε: ↑Παρ Απρ 04, 2025 11:49 pmΠοτέ δεν γράφω με θα, και αν το έχω κάνει είναι ελάχιστες φορές, και σχεδόν ποτέ δεν κάνω προβλέψεις πριν απο τα ματς. 1-2 φορές το χω κάνει για το χαβαλέ, πχ με τον Ολυμπιακό. Συνήθως απλά σχολιάζω αυτό που βλέπω στην ροή του αγώνα, όχι τι θα γίνει μετά απο 20 λεπτά. Αυτό έκανα και εχθές οπου στο ημίχρονο έγραψα οτι είμαστε ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΙ. Απλά η ομάδα φέτος στα περισσότερα της παιχνίδια έχει παίξει άσχημα, και ας κέρδισε, οπότε λογικό να γράφω στην ροή του αγώνα για τα κακώς κείμενα.BillyPao έγραψε: ↑Παρ Απρ 04, 2025 11:40 pm
Καλό το ανέκδοτο, γιατί μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί το "είμαι αντικειμενικός". Εσύ που τόσες φορές έχεις πει "θα φάμε 20άρα" και τελικά κερδίσαμε, που έχεις βγάλει τόσους παίκτες μέτριους αλλά η ομάδα είναι 3η κλπ. Και μη μου μιλάς για odds, γιατί είμαι ο 1ος που λέω συνέχεια ότι μπάσκετ παίζει και ο αντίπαλος. Αλλά όταν μιλάς για πιθανή διασταύρωση με την Εφές με τόση απαισιοδοξία λες και είμαστε η Άλμπα, προφανώς μόνο να γελάσει μπορεί κανείς.
Ποια απαισιοδοξία, μόλις έγραψα οτι είμαστε ΦΑΒΟΡΙ με την Εφές, απλά έχουμε σοβαρές πιθανότητες να αποκλειστούμε. Τι το παράλογο σε αυτό που λέω? Εκτός και αν πιστεύεις οτι με Εφές η σειρά είναι 95-5 ξέρω γω.
0
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγω πάλι θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός θα βγει 2ος και 3η η Φενέρ που θα χάσει λογικά στο Μονάχο.Η Μπάγερν έχει δυνατό ρεκόρ εντός έδρας.
Από κει και πέρα είναι πολύ πιθανό κι οι Ελληνικές να παίξουν είτε με Μπάρτσα είτε με Ρεάλ είτε με Παρί.Η Παρί είναι κίνδυνος θάνατος και για τις 2 αν δε παίξουν ξύλο στην άμυνα.Μετά η Ρεάλ και τέλος η Μπάρτσα την οποία με πλεονέκτημα ο καλός Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός δε θα χει θέμα.....
Από κει και πέρα είναι πολύ πιθανό κι οι Ελληνικές να παίξουν είτε με Μπάρτσα είτε με Ρεάλ είτε με Παρί.Η Παρί είναι κίνδυνος θάνατος και για τις 2 αν δε παίξουν ξύλο στην άμυνα.Μετά η Ρεάλ και τέλος η Μπάρτσα την οποία με πλεονέκτημα ο καλός Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός δε θα χει θέμα.....
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
αν είσαι 70-30, σημαίνει οτι 1 στις 3 θα πας σπίτι σου. Και αυτό είναι σημαντικό ratio. Και μια στις 4 να είναι πάλι είναι σημαντικότατη η πιθανότητα να αποκλειστείς. Με Bayern η σειρά είναι 90-10, 95-5, δεν έχουν παίκτες με εμπειρία σε τέτοιους αγώνες, δεν έχουν φανέλα, δεν δεν δεν. Δηλαδή τι να πω όταν μπορώ να περάσω άκοπα φ4 παίζοντας με μια απο τις αλλές, και πέφτω πάνω στην Εφές? Α τι ωραία?BillyPao έγραψε: ↑Παρ Απρ 04, 2025 11:58 pmΠροφανώς και δεν είμαστε φαβορί "95-5" απέναντι στην Εφές, δεν το συζητάμε. Αλλά είμαστε 3οι, νομίζω ότι αν είμαστε καλά δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα, θα παίξουμε στα ίσα απέναντι σε οποινδήποτε αντίπαλο. Γενικά νομίζω ότι εμείς οι Παναθηναϊκοί ώρες ώρες υποτιμάμε πολύ την ομάδα μας.Elvetos έγραψε: ↑Παρ Απρ 04, 2025 11:49 pm
Ποτέ δεν γράφω με θα, και αν το έχω κάνει είναι ελάχιστες φορές, και σχεδόν ποτέ δεν κάνω προβλέψεις πριν απο τα ματς. 1-2 φορές το χω κάνει για το χαβαλέ, πχ με τον Ολυμπιακό. Συνήθως απλά σχολιάζω αυτό που βλέπω στην ροή του αγώνα, όχι τι θα γίνει μετά απο 20 λεπτά. Αυτό έκανα και εχθές οπου στο ημίχρονο έγραψα οτι είμαστε ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΙ. Απλά η ομάδα φέτος στα περισσότερα της παιχνίδια έχει παίξει άσχημα, και ας κέρδισε, οπότε λογικό να γράφω στην ροή του αγώνα για τα κακώς κείμενα.
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
Επεκτεινω το πρωτο σεναριο οπου η Μπαγερν ειναι σιγουρα 9ηChristofis έγραψε: ↑Παρ Απρ 04, 2025 11:37 pmΛοιπον παμε λιγο να δουμε σεναρια:
1) Αν χασει η Μπαγερν απο την Φενερ και νικησουν εφες ρεαλ μπαρτσελονα η καταταξη θα ειναι :
1. Ολυμπιακος
2 . Φενερ
3. Παο
4. Μονακο
5. Μπαρτσελονα
6. Εφες
7. Ρεαλ
8, 9 , 10 αναλογα τα αποτελεσματα της Παρι και του Ερυθρου δεν μπηκα σε παρα πανω διερευνηση.
2) Αν κερδισει η Μπαγερν και ο Παναθηναικος τοτε η καταταξη ειναι:
1. Ολυμπιακος
2. Παο
3. Φενερ
4. Μονακο
5. Εφες(4-2 στην τετραπλη)
6. Ρεαλ (3-3 στη τετραπλη)
7. Μπαρτσελονα ( 3-3 στη τετραπλη)
8. Μπαγερν (2-4 στην τετραπλη)
9. Παρι που θα κερδισει σιγουρα την αλμπα
10.Ερυθρος
Οποτε ο Παο εχει την δυνατοτητα να διαλεξει αντιπαλονγια το αν θελει να αντιμετωπσει τον νικητη του ζευγαριου του playin Μπαρτσελονα Μπαγερν ή την Ρεαλ
Ποιο πιθανο σεναριο μου φανταζει το πρωτο.
Αν κερδισει ο Ερυθρος τον Παο και η βαθμολογια θα ειναι
1. Ολυμπιακος
2. Φενερ
3. Παο
4. Μονακο
5. Μπαρτσελονα
6. Εφες
7. Ρεαλ
8. Ερυθρος
9. Μπαγερν
10. Παρι
Αν χασει ο Ερυθρος τοτε θα ειναι ο Ερυθρος 10ος, η Παρι 8η
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Με καμία ομάδα δεν υπάρχει "άκοπη" πρόκριση στο Final 4. Η Μπάγερν είναι η ομάδα με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα ανά παιχνίδι φέτος. Αν βρεθούν στη μέρα τους οι σουτέρ της, μπορεί να σε διαλύσει. Επομένως δεν είναι δεδομένο κανένα 3-0 με κανέναν αντίπαλο, πιθανότητες του τύπου 95-5 θα υπήρχαν μόνο απέναντι σε ομάδες όπως η Άλμπα και η Βιλερμπάν. Προφανώς είναι θεωρητικά προτιμότερη από την Εφές, αλλά και πάλι επαναλαμβάνω ότι δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι και δεδομένο αποτέλεσμα.Elvetos έγραψε: ↑Σάβ Απρ 05, 2025 12:01 amαν είσαι 70-30, σημαίνει οτι 1 στις 3 θα πας σπίτι σου. Και αυτό είναι σημαντικό ratio. Και μια στις 4 να είναι πάλι είναι σημαντικότατη η πιθανότητα να αποκλειστείς. Με Bayern η σειρά είναι 90-10, 95-5, δεν έχουν παίκτες με εμπειρία σε τέτοιους αγώνες, δεν έχουν φανέλα, δεν δεν δεν. Δηλαδή τι να πω όταν μπορώ να περάσω άκοπα φ4 παίζοντας με μια απο τις αλλές, και πέφτω πάνω στην Εφές? Α τι ωραία?BillyPao έγραψε: ↑Παρ Απρ 04, 2025 11:58 pm
Προφανώς και δεν είμαστε φαβορί "95-5" απέναντι στην Εφές, δεν το συζητάμε. Αλλά είμαστε 3οι, νομίζω ότι αν είμαστε καλά δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα, θα παίξουμε στα ίσα απέναντι σε οποινδήποτε αντίπαλο. Γενικά νομίζω ότι εμείς οι Παναθηναϊκοί ώρες ώρες υποτιμάμε πολύ την ομάδα μας.
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είναι ικανά αυτά που λες να αφήσουν τον Παναθηναικό εκτός φ4 απέναντι στην Bayern η την τωρινή Μπαρτσελόνα. Με οποιαδήποτε απο αυτές τις 2 η σειρά θα είναι πολλά με λίγα. Τώρα κάνω πρόβλεψη ενώ δεν μαρέσει, απλα δεν βλέπω πως μπορείς να μείνεις εκτός απο Μπάγερν η Μπαρτσελόνα.BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Απρ 05, 2025 12:07 amΜε καμία ομάδα δεν υπάρχει "άκοπη" πρόκριση στο Final 4. Η Μπάγερν είναι η ομάδα με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα ανά παιχνίδι φέτος. Αν βρεθούν στη μέρα τους οι σουτέρ της, μπορεί να σε διαλύσει. Επομένως δεν είναι δεδομένο κανένα 3-0 με κανέναν αντίπαλο, πιθανότητες του τύπου 95-5 θα υπήρχαν μόνο απέναντι σε ομάδες όπως η Άλμπα και η Βιλερμπάν. Προφανώς είναι θεωρητικά προτιμότερη από την Εφές, αλλά και πάλι επαναλαμβάνω ότι δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι και δεδομένο αποτέλεσμα.Elvetos έγραψε: ↑Σάβ Απρ 05, 2025 12:01 am
αν είσαι 70-30, σημαίνει οτι 1 στις 3 θα πας σπίτι σου. Και αυτό είναι σημαντικό ratio. Και μια στις 4 να είναι πάλι είναι σημαντικότατη η πιθανότητα να αποκλειστείς. Με Bayern η σειρά είναι 90-10, 95-5, δεν έχουν παίκτες με εμπειρία σε τέτοιους αγώνες, δεν έχουν φανέλα, δεν δεν δεν. Δηλαδή τι να πω όταν μπορώ να περάσω άκοπα φ4 παίζοντας με μια απο τις αλλές, και πέφτω πάνω στην Εφές? Α τι ωραία?
Με εφές βλέπω πως.
Με την Άλμπα οποιαδήποτε σειρά είναι σχεδόν 100-0.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Elvetos την Σάβ Απρ 05, 2025 12:14 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Το "πολλά με λίγα" νομίζω ότι είναι υπερβολικό. Αν παίζαμε με την Μπάγερν για παράδειγμα και έπρεπε να ποντάρω σε σκορ σειράς, δε θα πόνταρα στο 3-0.Elvetos έγραψε: ↑Σάβ Απρ 05, 2025 12:09 amΔεν είναι ικανά αυτά που λες να αφήσουν τον Παναθηναικό εκτός φ4 απέναντι στην Bayern η την τωρινή Μπαρτσελόνα. Με οποιαδήποτε απο αυτές τις 2 η σειρά θα είναι πολλά με λίγα.BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Απρ 05, 2025 12:07 am
Με καμία ομάδα δεν υπάρχει "άκοπη" πρόκριση στο Final 4. Η Μπάγερν είναι η ομάδα με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα ανά παιχνίδι φέτος. Αν βρεθούν στη μέρα τους οι σουτέρ της, μπορεί να σε διαλύσει. Επομένως δεν είναι δεδομένο κανένα 3-0 με κανέναν αντίπαλο, πιθανότητες του τύπου 95-5 θα υπήρχαν μόνο απέναντι σε ομάδες όπως η Άλμπα και η Βιλερμπάν. Προφανώς είναι θεωρητικά προτιμότερη από την Εφές, αλλά και πάλι επαναλαμβάνω ότι δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι και δεδομένο αποτέλεσμα.
0