Semi Final F4: Olympiacos vs Monaco
Συντονιστής: Captains
- Conan1982
- Reactions: 3551
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα μπούμε δυνατά να τους κλειδώσουμε στην άμυνα, να δούμε αν τα καταφέρουμε και πόσο θα το κρατήσουμε. Να μπουν τα 2-3 πρώτα τρίποντα επιτέλους που θα σουτάρουμε θέλω να πάρουμε ψυχολογία. Νομίζω ότι η ήττα του Παναθηναϊκού αφαίρεσε ένα κομμάτι της πιέσης και του πρέπει απο΄τον Ολυμπιακό και θα μπορέσει να παίξει με λιγότερη πίεση. Ο Μπαρτζώκας στα κρίσιμα ματς πάντα κάνει προσαρμογές, σίγουρα θα χτυπήσουμε μέσα στην ρακέτα για να κερδίσουμε φάουλ .
0
-
- Reactions: 754
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και εγώ βλέπω τον Λι να καταπίνει παιδάκια σήμερα. Θα είναι ο x-factor από τα γκάρντ μαζί με Πίτερς στα forward. Η ομάδα θα μπει λυμένη τώρα που αποκλείστηκε ο αιώνιος, θεωρώ ότι θα κάνουμε επιβλητική εμφάνιση και θα πάμε στον τελικό.kite26 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 23, 2025 8:17 pmΌντως, θα είμαστε (λογικά) με λιγότερη πίεση αφού δεν θα υπάρξει εμφύλιος στον τελικό. Ακόμα και να περάσουμε όμως, να ξέρετε παιδιά, είναι πολύ δυνατή η Φενέρ. Τον καλό όμως Ολυμπιακό δεν τον φοβάμαι!
Στείλτε τη θετική σας αύρα στα χέρια του Σάσα και του Φουρνιέ, αυτό φτάνει! Ματσάρα θα κάνει και ο Λι παιδιά, όλο και βελτιώνεται!
1
1

- karamelitsa
- Reactions: 1093
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Αυτό πιστεύω και εγω, θα τους έχει φύγει το άγχος, ότι και να κάνουμε σήμερα χειρότερα από το περσυνό F4 που και αποκλειστήκαμε και το πήρε ο Παναθηναϊκός δεν γίνεται.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 23, 2025 8:36 pmαν δεν μπουμε και τωρα σαν τα σκυλια μεσα να τους πατησουμε κατω κατι θα πηγαινει πολυ στραβα σε αυτην την ομαδα.Η πιεση πρεπει να χει φυγει τωρα και να υπαρχει μονο παθος.
ο λι θα παιξει λετε?νομιζω θα ναι πολυ κλειστο ροτεισον εκτος και γινει παρτυ το ματς.
1
1

Εγώ πιστεύω θα παίξει χρειάζεται σήμεραshaq7 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 23, 2025 8:36 pmαν δεν μπουμε και τωρα σαν τα σκυλια μεσα να τους πατησουμε κατω κατι θα πηγαινει πολυ στραβα σε αυτην την ομαδα.Η πιεση πρεπει να χει φυγει τωρα και να υπαρχει μονο παθος.
ο λι θα παιξει λετε?νομιζω θα ναι πολυ κλειστο ροτεισον εκτος και γινει παρτυ το ματς.
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2251
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Coach Periklis
- Reactions: 2251
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant