Euroleague Round 10, Maccabi Tel Aviv vs Olympiacos PIraeus
Συντονιστής: Captains
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Πέμ Νοέμ 14, 2024 10:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- Boston1

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
0
Πολλά συγχαρητήρια στον κόουτς και την ομάδα. Άλλη μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια σκληροτράχηλη ομάδα που παραλίγο να κερδίσει τον ΠΑΟ στην έδρα του.
Ο κόουτς δείχνει να μην προσηλώνεται τυφλά στο εξελ και σε συνδυασμό με την ηρεμία του στον πάγκο, είναι πλέον χάρμα ιδέσθαι. Πιστεύω πως η ηρεμία του έχει να κάνει με το γεγονός οτί έχει παίκτες (Φουρνιέ, Σάσα,) που ξέρει οτί μπορεί να του γυρίσουν το παιχνίδι.
Το δίδυμο Φουρνιέ- Σάσα ήταν για άλλη μια φορά απολαυστικό. Ο Φουρνιέ έχασε την μπάλα σε καναδυό σημεία αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Όταν ρίχνει τέτοια τρίποντα στα κρίσιμα, χαλάλι του! Βρήκαμε τον παίκτη που ήδη κάνει τη διαφορά και γουστάρει να βρίσκεται στην ομάδα. Μπράβο στον ίδιο που δεν είναι βεντέτα, στον κόουτς και στους Αγγελόπουλους. Απολαμβάνω να βλέπω τέτοιας ποιότητας παίκτη, με τέτοια εμπειρία, στην ομάδα μας και να γουστάρει χωρίς μπλαζέ ύφος.
Ιδιαίτερη μνεία αξίζει και στο Μιλουτίνοφ. Υπερπολύτιμος.
Δεν τα βλέπω όλα ρόδινα, υπήρχαν υστερήσαντες και θέματα στην άμυνα αλλά η γενική εικόνα με αισιοδοξεί.
Ο κόουτς δείχνει να μην προσηλώνεται τυφλά στο εξελ και σε συνδυασμό με την ηρεμία του στον πάγκο, είναι πλέον χάρμα ιδέσθαι. Πιστεύω πως η ηρεμία του έχει να κάνει με το γεγονός οτί έχει παίκτες (Φουρνιέ, Σάσα,) που ξέρει οτί μπορεί να του γυρίσουν το παιχνίδι.
Το δίδυμο Φουρνιέ- Σάσα ήταν για άλλη μια φορά απολαυστικό. Ο Φουρνιέ έχασε την μπάλα σε καναδυό σημεία αλλά έτσι είναι το μπάσκετ. Όταν ρίχνει τέτοια τρίποντα στα κρίσιμα, χαλάλι του! Βρήκαμε τον παίκτη που ήδη κάνει τη διαφορά και γουστάρει να βρίσκεται στην ομάδα. Μπράβο στον ίδιο που δεν είναι βεντέτα, στον κόουτς και στους Αγγελόπουλους. Απολαμβάνω να βλέπω τέτοιας ποιότητας παίκτη, με τέτοια εμπειρία, στην ομάδα μας και να γουστάρει χωρίς μπλαζέ ύφος.
Ιδιαίτερη μνεία αξίζει και στο Μιλουτίνοφ. Υπερπολύτιμος.
Δεν τα βλέπω όλα ρόδινα, υπήρχαν υστερήσαντες και θέματα στην άμυνα αλλά η γενική εικόνα με αισιοδοξεί.
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Τα έλεγα από το απόγευμα ότι εύκολα ή δύσκολα θα το πάρουμε το ματς, περίμενα να κερδίσουμε πιο εύκολα, αλλά η νίκη είναι νίκη….5η σερί και συνεχίζουμε…..Επιθετικά είμαστε σούπερ, αν στρώσουμε και την άμυνα κάποια στιγμή θα πάμε τρένο….
Στους παίκτες τα γνωστά, Σασα, Φουρνιε και Μιλου κάνουν όλη την δουλειά….καλος και ο Βιλντοζα και ο Γκος στο τέλος….Μακισικ δεν ξέρω αν έκανε έστω και κάτι σωστό σήμερα, Ντορσει απαράδεκτος, Παπ και Γουοκαπ αρνητικοί και οι 2, Πίτερς δεν ακούμπησε…..και όμως όπως είπαμε με τέτοιο Σασα, Φουρνιε και Μιλου, παίζουν και οι 3 για όλους τους άλλους…
Στους παίκτες τα γνωστά, Σασα, Φουρνιε και Μιλου κάνουν όλη την δουλειά….καλος και ο Βιλντοζα και ο Γκος στο τέλος….Μακισικ δεν ξέρω αν έκανε έστω και κάτι σωστό σήμερα, Ντορσει απαράδεκτος, Παπ και Γουοκαπ αρνητικοί και οι 2, Πίτερς δεν ακούμπησε…..και όμως όπως είπαμε με τέτοιο Σασα, Φουρνιε και Μιλου, παίζουν και οι 3 για όλους τους άλλους…
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
SleeperMonk

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν ξέρω πραγματικά τι να γράψω…….από την μιά δεν μου αρέσει να γκρινιάζω, από την άλλη πως δεν είναι δυνατόν να μην βλέπω ότι σήμερα πήραμε ένα παιχνίδι που η ποιότητα των Φουρνιέ, Σάσα, Νικόλα και Λούκα, όπως και ο καθοριστικός Γκος (να τα λέμε αυτά) υπερίσχυσε απέναντι σε μία καλή και αθλητική ομάδα, αλλά κυρίως υπερίσχυσε απέναντι σε συγκεκριμένους (και το λέω λίαν επιεικώς) ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ συμπαίκτες τους, με προεξάρχοντα ακόμα μία φορά τον αγαπημένο μου ( πραγματικά το λέω) Παπ, που φέτος πραγματικά ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ!!!! Ο δε Σάκης, ο Τάιλερ και ο Ράιτ όπως και ο Φαλ (αυτός ίσως λόγο τραυματισμού δικαιολογείται) ,ήταν μακράν οι καλύτεροι παίκτες της Μακάμπι την Β’ περίοδο!!!!
Υγ,1 Υπάρχει συγκεκριμένη φάση που ο Παπ δεν ακολουθεί τον παίκτη του με αποτέλεσμα αυτός να πάει στο κάρφωμα και ο Παπ……..αντί να κατεβάσει το κεφάλι την λέει στον Φαλ!! Φάση ενδεικτική σε τι ντεφορμάρισμα βρίσκεται από την αρχή της χρονιάς!!,
Υγ 2. Ο Γάλλος μου φάνηκε ότι τραυματίστηκε……..ελπίζω να κατάλαβα λάθος!
Υγ 3. Ο Κάτας είναι πολύ καλός προπονητής…….πραγματικά προ τριετίας δεν τον πίστευα!!!
Υγ,1 Υπάρχει συγκεκριμένη φάση που ο Παπ δεν ακολουθεί τον παίκτη του με αποτέλεσμα αυτός να πάει στο κάρφωμα και ο Παπ……..αντί να κατεβάσει το κεφάλι την λέει στον Φαλ!! Φάση ενδεικτική σε τι ντεφορμάρισμα βρίσκεται από την αρχή της χρονιάς!!,
Υγ 2. Ο Γάλλος μου φάνηκε ότι τραυματίστηκε……..ελπίζω να κατάλαβα λάθος!
Υγ 3. Ο Κάτας είναι πολύ καλός προπονητής…….πραγματικά προ τριετίας δεν τον πίστευα!!!
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Φουρνιέ, στα 5 τελευταία παιχνίδια της Ευρωλίγκας, έχει 18,2 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2,2 ασίστ με 2 λάθη και 1,2 κλεψίματα, σουτάρει με 58,1% στο δίποντο, 41,7% στο τρίποντο και 90,9% στις βολές. Η απόδοση του είναι το λιγότερο εντυπωσιακή. Το καλοκαίρι σχεδόν όλοι (κι εγώ μέσα σε αυτούς) τον έλεγαν τρύπα στην άμυνα και τελικά, ακόμα και σε αυτό το κομμάτι είναι τουλάχιστον θετικός. Δεν περίμενα με τίποτα, μέσα σε λιγότερο από 2 μήνες στη σεζόν να κάνει αυτά που κάνει. Αν εξαιρέσει κανείς κάποια αχρείαστα λάθη του (όχι πολλά), είναι εξωπραγματικός. Ο Ολυμπιακός προσέθεσε το καλοκαίρι 2 superstars. Αμυντικά ακόμα δεν αποδίδει καλά σαν ομάδα, όμως το επιθετικό του potential είναι τρομακτικό. Χρειάζεται αρκετή δουλειά ακόμα και οι νίκες αυτή την περίοδο του δίνουν το χρόνο και την ηρεμία να δουλέψει. Θα έρθουν και πιο δύσκολες στιγμές μέσα στη σεζόν, αλλά αν μη τι άλλο το δείγμα ως τώρα είναι αρκετά ενθαρρυντικό. Στήριξη στην ομάδα και όχι γκρίνια με την πρώτη στραβή.
-
TakeshyKurosawa1

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
- georbap

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάποιος από εμάς που δεν έχει αναφερθεί στο αμυντικό ζήτημα που φαίνεται να επέτρεψε στα τελευταία παιχνίδια.
Η ομάδα βέβαια μπορεί και κερδίζει γιατί πλέον έχει μεγάλη ποιότητα, όμως είναι αδόκιμο να κάνεις τόσο αγχωτικές νίκες σε παιχνίδια που φτάνεις επιθετικά κοντά στους 100 πόντους.
Βέβαια για να τα λέμε όλα , δεν θα ήταν φυσιολογικό Νοέμβρη μήνα να πετάει η ομάδα σε άμυνα και επίθεση.
Ελπίζω ότι με τον καιρό αλλά και με την βελτίωση απόδοσης παικτών όπως ο Φαλ και ο Παπανικολάου, θα επιστρέψει και η απαιτούμενη σκληράδα στην άμυνα.
ΥΓ. Σέβομαι την γνώμη όλων , αλλά πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω αυτή την μόνιμη και υπερβολική κρητική στον Μπαρτζώκα.
Αν ακόμα και τώρα που δείχνει πιο ήρεμος από ποτέ στις αντιδράσεις του και που η ομάδα κάνει σερί 5 νικών τα ακούει, δεν θέλω να φαντάζομαι την θα γίνει στην επόμενη στραβή πουωαθ έρθει.
Η ομάδα βέβαια μπορεί και κερδίζει γιατί πλέον έχει μεγάλη ποιότητα, όμως είναι αδόκιμο να κάνεις τόσο αγχωτικές νίκες σε παιχνίδια που φτάνεις επιθετικά κοντά στους 100 πόντους.
Βέβαια για να τα λέμε όλα , δεν θα ήταν φυσιολογικό Νοέμβρη μήνα να πετάει η ομάδα σε άμυνα και επίθεση.
Ελπίζω ότι με τον καιρό αλλά και με την βελτίωση απόδοσης παικτών όπως ο Φαλ και ο Παπανικολάου, θα επιστρέψει και η απαιτούμενη σκληράδα στην άμυνα.
ΥΓ. Σέβομαι την γνώμη όλων , αλλά πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω αυτή την μόνιμη και υπερβολική κρητική στον Μπαρτζώκα.
Αν ακόμα και τώρα που δείχνει πιο ήρεμος από ποτέ στις αντιδράσεις του και που η ομάδα κάνει σερί 5 νικών τα ακούει, δεν θέλω να φαντάζομαι την θα γίνει στην επόμενη στραβή πουωαθ έρθει.
-
Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
πραγματικα παντα κατι θα εχουν να πουν.georbap έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 14, 2024 11:30 pmΝομίζω ότι δεν υπάρχει κάποιος από εμάς που δεν έχει αναφερθεί στο αμυντικό ζήτημα που φαίνεται να επέτρεψε στα τελευταία παιχνίδια.
Γιατι δοκιμαζει σχηματα που δεν τραβανε λενε. καλα κανει και δοκιμαζει.
αν δεν δοκιμασει τωρα ποτε θα δοκιμασει? αν δεν δοκιμασει τωρα που εχει μια ασφαλεια στην επιθεση τοτε ποτε? και επισης αν δεν δοκιμασει δεν θα δει ποτε οτι δεν τραβανε.
θα ερθουν παιχνιδια που θα μας τραβαει η 2nd unit και θα τους θελουμε ετοιμοπολεμους.
Εγω στεναχωριεμαι για τον Ντορσευ. ειναι ολοφανερο οτι ειναι ψυχολογικο επειδη δεν παιζει.
Πρεπει να καταλαβει οτι θα ερθουν και παιχνιδια που ο φουρνιε η ο σασα δεν θα βαζουν 20αρες και ειτε σκοραρουν αυτοι ειτε οχι θα πρεπει στο 10λεπτο που θα μπει να παρει την ομαδα εκεινος στις πλατες του επιθετικα και να πει στον κοουτς οτι ειμαι και εδω εγω.
ο βιλντοζα το κανει στο χρονο που παιρνει.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο