Μετα το 3ο ματς επέλεξα να μην σχολιασω (μου σπασε και την προβλεψη) .
Αν ηταν ο Φουρνιε στο 3ο παιχνιδι θα την ειχαμε σκουπισει τη σειρα. Το οτι δεν τελειωσαμε τη δουλεια την τριτη ηταν οτι τους εδωσε αυτοπεποιθηση, βαλανε τα σουτ και κατηφορισε το γηπεδο. Στο 3ο δεκαλεπτο ομως θα μπορουσαμε να καθαρισουμε τονπαιχνιδι καθως ειχαμε το μομεντουμ αλλα οι διατητες βγαλανε εκτος αγωνα τον καλυτερο μας γκαρντ ενω δεν εχω καταλαβει ακομη τι δωσανε(τελος παντων δεν θα το σχολιασω παραπανω). Τελικα με καταπληκτικο αρχηγο πηραμε τη διαφορα αλλα εκει επιτραπηκε το πολυ σκληρο παιχνιδι, καναμε χαζα λαθη και βιαστικες επιθεσεις με αποτελεσμα ναντους βαλουμε στο παιχνιδι.
Βρηκα δυο βασικα λαθη στο τελος. Ο φουρνιε δεν επρεπε να μεινει τοσο εξω (6 αγωνιστικα λεπτα) και να κρυωσει. Στο τελος με την πιεση στη μπαλα θα επρεπε να μπει ο Λι καθως ειναι ο πιο αθλητικος μας γκαρντ οποτε πολυ πιο ευκολο να σπασει την πιεση οκοκληρου γηπεδου.
Εγω στο σουτ του αμπαλδε δεν αγχωθηκα καθολου. Μονο με τον Γιουλ ή τον Καμπατσο θα αγχωνομουν. Μεγαλο πραγμα την μια χρονια να μπορει νανπαρει τετοιο σουτ ο Ρουντι, ο Κοζερ ή ο Σερχι και την επομενη να το παιρνει ο Αμπαλδε….