Μπράβο στην ομάδα για την 4η σερί πρόκριση. Πολύ μεγάλη υπόθεση, όπως και να το δει κανείς.
Rollercoaster και το χθεσινό ματς. Μέχρι και αναπαράσταση του τελικού του Kaunas είχε στο τέλος, ευτυχώς με διαφορετική κατάληξη.
Ο Fournier, παρά τα πολλά λάθη του (5) και την χαμένη βολή στο τέλος, κουβάλησε την ομάδα όταν τίποτα δεν πήγαινε καλά. Στο πρώτο ημίχρονο μόνο αυτός κι ο Peters μπορούσαν να εμπνεύσουν κάποια εμπιστοσύνη. Χωρίς τον Γάλλο, θα χάναμε με 10-15 άνετα. Όπως γράφτηκε, είναι ίσως ο μόνος που παίζει τόσο επιθετικά. Νομίζω είναι με διαφορά ο πιο τολμηρός μας παίκτης. Ο πιο άνιωθος.
Μπράβο και στον Vezenkov γι αυτό το ασύλληπτο τρίποντο.
Στο τέλος δυστυχώς για άλλη μια φορά ήπιαμε θάλασσα. 17-4 σερί από την στιγμή που η ομάδα πήρε τη μεγαλύτερη διαφορά της. Κακές επαναφορές, κακές αποστάσεις, κακές επιθέσεις... 4 πόντοι όλοι κι όλοι σε 5+ λεπτά, το σκοτωμένο σουτ του Sasha και η μία βολή του Γάλλου εραστή. Τέτοιο λούσιμο στο F4 δεν θα περάσει ατιμώρητο. Θα αντιμετωπίσουμε ομάδες σαφώς καλύτερες από την Real, που κι αυτές μια χαρά ξύλο θα ρίχνουν.
Μπράβο και στον αρχηγό που έκανε καλό ματς μετά από (πολύ) καιρό. Εκμεταλλεύτηκε τον χώρο που του έδινε η Real και την εκτέλεσε κανονικά. Νομίζω όμως μιλάμε για την εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Πρέπει σιγά σιγά να περάσει σε πιο συμπληρωματικό ρόλο και να παίρνει χρόνο ανάλογα πως του πάει το ματς. Σκεφτείτε εναν Ward είτε να τα στάζει, είτε να αναγκάζει την άμυνα να αφήσει αλλού κενά ώστε να μην του δώσει χώρο. Να ναι παράλληλα και μαύρο σκυλί στην άμυνα.
Στο ίδιο πλαίσιο, νομίζω φτάνει σιγά σιγά η ώρα ο Σάκης να παραδώσει σκυτάλη στον Lee. Μπορεί να μην έχει τόσο εκρηκτικό πρώτο βήμα, αλλά αφενός είναι κοντά δεκαετία μικρότερος, αφετέρου είναι αρκετά καλύτερος με την μπάλα στα χέρια, έχει καλύτερη επαφή με το καλάθι και είναι και πιο έξυπνος αμυντικός.