Semi Final 4 - Fenerbahce vs Panathinaikos
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 147
- Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- shaq7
- Reactions: 6566
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
η αληθεια ειναι οτι δεν σας περιμενα τοσο κακους..βεβαια αν δεν μπαιναν οι προσευχες στο τελος θα κερδιζατε θεωρω..το πλανο του αταμαν ηταν οτι θα κερδισει με τον λεσορ κατι που μου κανει μεγαλη εντυπωση..ο ναν βγηκε με φαουλ κανα 7λ πριν ληξειagnwstos_nikos έγραψε: ↑Παρ Μάιος 23, 2025 7:59 pm90% έτσι? Και χωρίς να τραυματιστεί ο Ναν και να βάλει 10 τρίποντα ο Μπιμπέροβιτς.
Και επίσης, ούτε εσύ έχεις 90% πιθανότητες το βράδυ, στο λέω με σιγουριά.
Ναι έχεις σίγουρα την καλύτερη ομάδα, ασφαλώς και είσαι το φαβορί, αλλά αν δεν φτύσεις αίμα το βράδυ και δεν είσαι ο καλός Ολυμπιακός, θα στείλεις Σπανούλη και Παπαγιάννη τελικό.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Παρ Μάιος 23, 2025 8:04 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- karamelitsa
- Reactions: 1093
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Να πω την αλήθεια το έγραψα και πριν τον αγώνα ότι είχα την Φενέρ να περάσει, είναι πολύ καλή ομάδα και αν περάσουμε τελικό τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα...ο Παναθηναϊκός δεν άξιζε με 2 μόνο παίκτες θετικούς Γκράντ και Οσμαν δεν κερδίζεις κανέναν, ο Ναν με κούρασε πολλές ατομικές ενέργειες ζήτημα να έδωσε έστω και μια πάσα...
0
- Μυστικό Αρκούδι
- Reactions: 197
- Αγαπημένος παίκτης: Τεόντοσιτς
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν πάρετε Σορτς, τολμώ να πω πως το Σορτς-Ναν θα είναι το πρώτο ασσόδυο που θα μπορούσε να ξεπεράσει το ΔΔ-Σπανούλης που είχατε κάποτε.socrates13 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 23, 2025 8:00 pmΜπραουν,ψηλοι τον πουλο,σορτς μπραιαν πρεπει να ερθουν εχθες
0
-
- Reactions: 106
- Προειδοποιήσεις:
0
Άστο τσακώθηκα με το μισό forum εδώ μέσα για αυτό, τους τελευταίους 4 μήνες πηγαίναμε κάπως στον αυτόματο πιλότο.
Τέσπα, δεδομένου ότι είχαμε τον Λεσόρ με ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό και τον Σλούκα ένα χρόνο μεγαλύτερο, νομίζω πως μια χαρά πήγαμε και το φ4 ήταν το ταβάνι μας. Όχι, δεν θα μπω σε διαδικασίες "δεν είμασταν ο ευατός μας σήμερα", ξέρεις έχουμε και αντίπαλο.
Για όποιον πιστεύει ότι είμαι μετά Χριστόν Προφήτης, μπορεί να ανατρέξει στο ιστορικό των αναρτήσεών μου.
3
3

- τουλουμπα
- Reactions: 4409
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
δεν ηταν προετοιμασμενη η ομαδα για να παει τελικοkwstantinos13 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 23, 2025 8:00 pmΣυγνώμη αλλά καλύτερα που δεν πήγαμε τελικό έτσι.Θα κοιμηθώ σαν πουλάκι το ΠΣΚ και χωρίς άγχος
ακομα και να κοιμοταν ο θεος και να κερδιζαμε σημερα δεν θα ειχαμε τυχη
εκτος τοπου και χρονου οι παιχτες εκτος οσμαν ναν γκραντ
που να πας ετσι
τακτικα ο αταμαν κοιμοταν πηγε διχως πλανο η εναλλακτικα πλανα τελος παντως
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2977
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δυστυχώς δεν εμφανιστήκαμε ποτέ. Η Φενέρ δεν έχασε τον έλεγχο ούτε μισό δευτερόλεπτο. Ούτε σε 1000 χρόνια δεν περίμενα ότι θα παίζαμε Φ4 με τέτοια απουσία νεύρου. Η Φενέρ έπαιξε σαν να ήξερε ακριβώς τι θα κάνουμε πριν το κάνουμε, κι εμείς παίζαμε λες και μόλις ξυπνήσαμε από 2ώρο power nap και θα παίρναμε το ματς με την αύρα μας. Τρομερή άμυνα, μπήκαν μερικά σουτάκια όταν έπρεπε, και εμείς μόνο με κάτι κολωκοτρωνέικες προσπάθειες που ούτε στην Αμοργό τον Αύγουστο στο τουρνουά στις Στενιές δεν έχω δει. Έχω και κούπα εκεί μάλιστα
Το σκορ μπορεί να φαίνεται κοντά, αλλά στα ψέματα. Λέγαμε λέγαμε ότι "θα εμφανιστεί ο Παναθηναικός στο Φ4". Λέγαμε λέγαμε "θα ανέβει ο Σλούκας". Λέγαμε λέγαμε "θα κάνει ο Ναν"...κουράδες. Δεν λέω να το πάρουμε ρε παιδί μου, δεν είμαι τρελός να πιστεύω ότι θα κερδίζουμε κάθε χρόνο αλλά να πάμε στο Final 4 και να μην βγάλουμε ούτε τις παντόφλες; Σπάστηκα λίγο, όχι για την ήττα, αλλά γιατί φάνηκε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι. Και αυτό, σε τέτοιο επίπεδο, προσωπικά με ενοχλεί περισσότερο από μία ήττα στη λήξη.
Τι να γίνει όμως; Παίζουν και τα άλλα παιδάκια
Πέρσι μας έκατσε, φέτος όχι. Έτσι είναι. Το καλό είναι πως από πέρυσι η ομάδα έχει μπει στο σωστό δρόμο να διεκδικεί τίτλους. Άμα συνεχίσουμε έτσι, θα έχουμε την ευκαιρία μας πάλι. Και την επόμενη φορά ίσως να πάνε και οι παίκτες μαζί με τις φανέλες
Καλή τύχη στους συνφορουμίτες Ολυμπιακούς!

Το σκορ μπορεί να φαίνεται κοντά, αλλά στα ψέματα. Λέγαμε λέγαμε ότι "θα εμφανιστεί ο Παναθηναικός στο Φ4". Λέγαμε λέγαμε "θα ανέβει ο Σλούκας". Λέγαμε λέγαμε "θα κάνει ο Ναν"...κουράδες. Δεν λέω να το πάρουμε ρε παιδί μου, δεν είμαι τρελός να πιστεύω ότι θα κερδίζουμε κάθε χρόνο αλλά να πάμε στο Final 4 και να μην βγάλουμε ούτε τις παντόφλες; Σπάστηκα λίγο, όχι για την ήττα, αλλά γιατί φάνηκε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι. Και αυτό, σε τέτοιο επίπεδο, προσωπικά με ενοχλεί περισσότερο από μία ήττα στη λήξη.
Τι να γίνει όμως; Παίζουν και τα άλλα παιδάκια

Καλή τύχη στους συνφορουμίτες Ολυμπιακούς!

7
3
4

- βήματα εκτός φάσης
- Reactions: 1699
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
1
Έβγαλε ψυχή, απλά δεν μπορούσε αγωνιστικά να ανταπεξέλθει στα αθλητικά κορμιά της Φενέρ και πέραν τούτου με ατομισμούς του Ναν δεν πήγαινε πουθενά το πράγμα. Όταν βγήκε με πέντε φάουλ και ο Ναν το παιχνίδι σχόλασε.Vasiliki37 έγραψε: ↑Παρ Μάιος 23, 2025 8:02 pmΔεν έχω ξαναδεί τον Παναθηναϊκό τόσο άψυχο. Δεν φάνηκαν να το πιστεύουν σε κανένα σημείο του αγώνα, πέραν του Οσμάν. Άχαρος αγώνας και κρίμα, γιατί δεν σας αντιπροσωπεύει και δεν σας άξιζε τέτοια εμφάνιση.
2
2

- Giwrgos_AEK
- Reactions: 1018
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σλούκας ανευρος σήμερα αλλά οκ είναι και 35 χρόνων πλέον
Μπράουν εκτός τόπου από την αρχή της χρονιάς
Χουαντσο κακό ματς, περιμέναμε περισσότερα
Γιουρτσεβεν ίσως θα μπορούσε να παίξει πιο πολύ αλλά ο αταμαν από την άλλη φοβήθηκε ότι αμυντικά θα είχε θέμα να ακολουθεί τον Μέλι που έχει το μακρινό σουτ
Οι υπόλοιποι Έλληνες φαίνονται ένα επίπεδο χειρότεροι σε σχέση με πέρσι
Μπράουν εκτός τόπου από την αρχή της χρονιάς
Χουαντσο κακό ματς, περιμέναμε περισσότερα
Γιουρτσεβεν ίσως θα μπορούσε να παίξει πιο πολύ αλλά ο αταμαν από την άλλη φοβήθηκε ότι αμυντικά θα είχε θέμα να ακολουθεί τον Μέλι που έχει το μακρινό σουτ
Οι υπόλοιποι Έλληνες φαίνονται ένα επίπεδο χειρότεροι σε σχέση με πέρσι
1
1

-
- Reactions: 62
- Προειδοποιήσεις:
3
- coach blue
- Reactions: 1361
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Βαλανε καποια μεγαλα εως τρελα σουτ στο τελος επιθεσεων και το πηραν .
Οτι εκανε ο ολυμπιακος στην σειρα με την ρεαλ με κατι σκοτωμενα απο πιτερς βεζενκοφ φουρνιε .
Οτι θα γινει και το βραδυ αν παιχτει και σε αυτο το ματς ξυλο με λιγα σφυριγματα .
Οτι γινεται στα φαιναλ φορ δηλαδη ολα αυτα τα χρονια
Οποιος βαλει τα μεγαλα σουτ θα κερδισει .
Τωρα στο ερωτημα γιατι επαιξε ο λεσορ , φανταζομαι οτι ο αταμαν ηθελε να δωσει βαθος στην επιθεση του γιατι η αμυνα της φενερ ανεβαινε ψηλα και τους ειχε πνιξει .
Οτι εκανε ο ολυμπιακος στην σειρα με την ρεαλ με κατι σκοτωμενα απο πιτερς βεζενκοφ φουρνιε .
Οτι θα γινει και το βραδυ αν παιχτει και σε αυτο το ματς ξυλο με λιγα σφυριγματα .
Οτι γινεται στα φαιναλ φορ δηλαδη ολα αυτα τα χρονια

Οποιος βαλει τα μεγαλα σουτ θα κερδισει .
Τωρα στο ερωτημα γιατι επαιξε ο λεσορ , φανταζομαι οτι ο αταμαν ηθελε να δωσει βαθος στην επιθεση του γιατι η αμυνα της φενερ ανεβαινε ψηλα και τους ειχε πνιξει .
0
-
- Reactions: 1288
- Προειδοποιήσεις:
1
Εγω θα πω οτι στον Παο στοιχισαν 3 πραγματα.
1. Η επιμονη στον Λεσορ. Ο παικτης ηταν καλυτερος απο το αναμενομενο και περα απο καθε φαντασια οποιουδηποτε γιατρου φυσικοθεραπευτη εχει ασχοληθει με τραυματισμους αθλητων. Αλλα και παλι δεν ειχε ανασες, δεν ηταν ο Λεσορ που ξερουμε και ισως καπου μπερδεψε τον ΠΑΟ. Τερας της φυσης ο Λεσορ που ειναι απο τους λιγους παικτες που με εκαναν να αναθεωρησω(οπως και ο Γουορντ) την αποψη μου για αυτον. Και του βγαζω το καπελο. Δεν επρεπε να μπει τοσο πολυ σημερα για μενα.
2.Το MVP του Ναν του γυρισε μπουμερανγκ. Δεν ειδαμε σε κανενα σημειο περαν του 3ου παιχνιδιου με την Εφες τον φετινο εξωγηινο Ναν. Σημερα για μενα ηταν ο χειροτερος παικτης του Παναθηναικου και ας ακουστω υπερβολικος.
3.Η υπεροψια του Σλουκα. Το οτι θεωρησε οτι επειδη περυσι κατεκτησε τα παντα με εκπληκτικη σεζον οτι δεν ειχε την ιδια διψα να αποδειξει πραγματα. Η ελλειψη κινητρου ή το μειωμενο κινητρο φανηκε φετος και εγινε ο γνωστος σλουκας του Ολυμπιακου. Ο παικταρας με τα παιχνιδια εκλαμψεις. Δεν ξερω αν φταιει οτι ολα τα φωτα φετος επεσαν στην εκπληκτικη χρονια του Χουαντσο και του Ναν και αργοτερα σε Οσμαν. Δεν θα με παραξενευε παντως. Οσο καλοι και αν ειναι οι αλλοι αν δεν ειναι καλα ο Σλουκας εχει ταβανι ο Παο και αυτο χαμηλωνει σε τετοια ειδους παιχνιδια
Κριμα ηθελα οντως εναν ελληνικο τελικο. Ελπιζω να μην τον δω στον μικρο τελικο.
Παντως εγω βγαζω το καπελο στον Αταμαν οτι καταφερε με αυτη τη γραμμη ψηλων να φτασει μεχρι εδω ενω εχασε το μισο παιχνιδι του με τον τραυματισμο του Λεσορ. Απο την αλλη του ριχνω τεραστια ευθυνη στις επιλογες που εκανε για να τον αντικαταστησεις (οχι οτι αυτο ειναι ευκολο)
Σιγουρα ο Παο θα παραμεινει στο ψηλοτερο επιπεδο και ας ελπισουμε σε εναν μελλοντικο μεγαλο τελικο
1. Η επιμονη στον Λεσορ. Ο παικτης ηταν καλυτερος απο το αναμενομενο και περα απο καθε φαντασια οποιουδηποτε γιατρου φυσικοθεραπευτη εχει ασχοληθει με τραυματισμους αθλητων. Αλλα και παλι δεν ειχε ανασες, δεν ηταν ο Λεσορ που ξερουμε και ισως καπου μπερδεψε τον ΠΑΟ. Τερας της φυσης ο Λεσορ που ειναι απο τους λιγους παικτες που με εκαναν να αναθεωρησω(οπως και ο Γουορντ) την αποψη μου για αυτον. Και του βγαζω το καπελο. Δεν επρεπε να μπει τοσο πολυ σημερα για μενα.
2.Το MVP του Ναν του γυρισε μπουμερανγκ. Δεν ειδαμε σε κανενα σημειο περαν του 3ου παιχνιδιου με την Εφες τον φετινο εξωγηινο Ναν. Σημερα για μενα ηταν ο χειροτερος παικτης του Παναθηναικου και ας ακουστω υπερβολικος.
3.Η υπεροψια του Σλουκα. Το οτι θεωρησε οτι επειδη περυσι κατεκτησε τα παντα με εκπληκτικη σεζον οτι δεν ειχε την ιδια διψα να αποδειξει πραγματα. Η ελλειψη κινητρου ή το μειωμενο κινητρο φανηκε φετος και εγινε ο γνωστος σλουκας του Ολυμπιακου. Ο παικταρας με τα παιχνιδια εκλαμψεις. Δεν ξερω αν φταιει οτι ολα τα φωτα φετος επεσαν στην εκπληκτικη χρονια του Χουαντσο και του Ναν και αργοτερα σε Οσμαν. Δεν θα με παραξενευε παντως. Οσο καλοι και αν ειναι οι αλλοι αν δεν ειναι καλα ο Σλουκας εχει ταβανι ο Παο και αυτο χαμηλωνει σε τετοια ειδους παιχνιδια
Κριμα ηθελα οντως εναν ελληνικο τελικο. Ελπιζω να μην τον δω στον μικρο τελικο.
Παντως εγω βγαζω το καπελο στον Αταμαν οτι καταφερε με αυτη τη γραμμη ψηλων να φτασει μεχρι εδω ενω εχασε το μισο παιχνιδι του με τον τραυματισμο του Λεσορ. Απο την αλλη του ριχνω τεραστια ευθυνη στις επιλογες που εκανε για να τον αντικαταστησεις (οχι οτι αυτο ειναι ευκολο)
Σιγουρα ο Παο θα παραμεινει στο ψηλοτερο επιπεδο και ας ελπισουμε σε εναν μελλοντικο μεγαλο τελικο
3
3

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Christofis την Παρ Μάιος 23, 2025 8:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.