Πολλά σενάρια γράφονται και δεν ξέρω τελικά τι θα υλοποιηθεί.Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Ιαν 31, 2025 11:59 amΚάτι που θα αυξήσει τα παιχνίδια κατά 4 σε 38 και τις διπλές αγωνιστικές κατά 2, θα έχουμε έτσι 9 διπλές αγωνιστικές. Και έχει βρεθεί η λύση για το που θα χωρέσουν, απλώς η όποια συνεργασία με την FIBA υπάρχει τελειώνει όπως και τα παράθυρα για τις Εθνικές.
https://basketnews.com/news-218758-euro ... eason.html
Αναφέρει το άρθρο ότι έτσι θα λυθεί το πρόβλημα με ομάδες όπως η Βαλένθια που φέτος δεν είχε θέση, για τον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτιζάν που δεν έχουν μόνιμες θέσεις, για την Παρί και πάει λέγοντας.
Προσωπικά διαφωνώ κάθετα, ήδη στα 34 παιχνίδια και το every game matter αρχίζει να ατονεί.
Οι ομάδες διαλέγουν παιχνίδια, δεν έχουν επαρκή χρόνο για προπόνηση και προετοιμασία, γεμίζουν τα ρόστερ τους με παίκτες και φέτος έχω χάσει τον λογαριασμό με πόσοι τραυματισμοί υπάρχουν, οι προπονητές διαμαρτύρονται αλλά δεν τους ακούει και κάποιος. Εγώ νομίζω ότι θα υπάρχει και ένα μπούκωμα στο ενδιαφέρον, με τις διπλές αγωνιστικές και τα περισσότερα παιχνίδια, ενώ οι ομάδες θα χάσουν το περιθώριο μιας μίνι προετοιμασίας για το τελικό στάδιο της σεζόν.
Η λύση είναι απλή και λέγεται υποβιβασμοί, ανόδοι αλλά προφανώς οι ομάδες με τα μόνιμα συμβόλαια δεν το έχουν ούτε ως σκέψη.
Αν αυξηθούν οι ομάδες στην Ευρωλίγκα, οι ομάδες τις ευρωλίγκα θα πρέπει να φύγουν από τα τοπικά πρωταθλήματα , τουλάχιστον για την κανονική περίοδο. θα βαρεθούμε στο τέλος. Για την άνοδο και υποβιβασμό ομάδων συμφωνώ κι εγώ αλλά θα πρέπει να ενωθεί το γιούροκαπ με το bcl, ώστε να υπάρχει άλλη μια δυνατή διοργάνωση ώστε να έχουν και κάποια σοβαρά έσοδα οι ομάδες στη δεύτερη διοργάνωση.