Μικρός Τελικός Final 4 - Abu Dhabi

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2977
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μάιος 25, 2025 8:51 pm

Coach Periklis έγραψε:
Κυρ Μάιος 25, 2025 8:48 pm
το αντίθετο γιατί συνέβη δεν θα το εξηγήσουμε εμείς , ΝικόλαΑστέρι ( που είσαι πολύ κομπλέ άτομο )
Είναι σημαντικό να έχει κάποιος το θάρρος της γνώμης του αντί να κρύβεται πίσω από το "εγώ απλά ερωτήσεις κάνω" λες και είναι ο Ben Shapiro.

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4409
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Μάιος 25, 2025 8:55 pm

chainsaw έγραψε:
Κυρ Μάιος 25, 2025 7:32 pm
τουλουμπα έγραψε:
Κυρ Μάιος 25, 2025 7:30 pm

:welcome:
Ένας random οπαδός δηλαδή εκπροσωπεί όλο τον κόσμο του ΠΑΟ. Υπάρχει και το σύνδρομο της Στοκχόλμης βέβαια
δεν ειναι ραντομ ειναι ο μπαμπης απτα κατω πατησια που βλεπεις να γραφουν κατα καιρους γιαυτον ,ναι δεν ξερει ο προπονητης και ξερεις ο μπαμπης απτο κατω πατησια :welcome:

μεγαλη φιρμα

0
Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 796

Κυρ Μάιος 25, 2025 8:55 pm

Coach Periklis έγραψε:
Κυρ Μάιος 25, 2025 8:48 pm
kein έγραψε:
Κυρ Μάιος 25, 2025 8:42 pm
Εδώ προσπαθούμε να κρατήσουμε ένα μπασκετικό χαρακτήρα απαλλαγμένο από καφρίλα.
για αυτό και αναρτήθηκε και το ανωτέρω βίντεο .........

η εξήγηση που ψάχνετε είναι ότι παρόλο που όλο το ιντερνετ έχει αναρτήσει τον ΔΠΓ να μοιράζει μεσαία δάκτυλα στην κερκίδα των ΟΣΦΠ, κανείς δεν ήθελε να μπει σε αυτό το τρυπάκι και να αναρτήσει εδώ μέσα γιατί δεν έχουμε να αποδείξουμε κάτι στα παιδά που είναι ΠΑΟ εδώ μέσα, λες και φταίτε εσείς ή το ενστερνίζεστε

το αντίθετο γιατί συνέβη δεν θα το εξηγήσουμε εμείς , ΝικόλαΑστέρι ( που είσαι πολύ κομπλέ άτομο )
Νομίζω ότι στο ολόκληρο μήνυμα μου που παραθέτεις ένα κομμάτι του, κάνω σαφές ποια είναι η θέση μου για τον ΔΠΓ και κάθε άλλον που χουλιγκανίζει ή τραμπουκίζει. Η απάντηση στον Νικόλα ήταν σαφώς με διάθεση αστεϊσμού και γιαυτό υπήρχε και το emoticon. Ωστόσο ακριβώς για να μην παρεξηγηθεί κανείς ακριβώς από κάτω (μέσα στο ιδιο ποστ) αναφέρομαι στο μέλος karamelitsa για να μην το εκλάβει ως ειρωνεία στο ποστ που quote-αρει ο Νικόλας. Αν το διαβάσεις προσεκτικά θα δεις ποιες είναι οι προθέσεις μου.

Το "ψάχνετε" καλύτερα θα ήταν να είναι στον ενικό αριθμό, γιατί νομίζω ότι το εξήγησα επαρκώς το μήνυμα μου.

0
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Κυρ Μάιος 25, 2025 8:57 pm

Coach Periklis έγραψε:
Κυρ Μάιος 25, 2025 8:08 pm
τουλουμπα έγραψε:
Κυρ Μάιος 25, 2025 7:24 pm
επειδή είναι πάρα πολύ άδικο αυτό, θα ήθελα να ανεβάσεις κι εκείνο που ο ΔΠΓ μοιράζει κωλοδάκτυλα στον κόσμο του Ολυμπιακού
αυτα να τα ανεβασετε εσεις δεν θα κανω και την δικια σας δουλεια :welcome:
δεν φτανει που εμεινα σχεδον μονος απο τους παναθηναικους τωρα θελετε να ποσταρω και ολυμπιακα βιντεακια? :peace:

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2251
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Μάιος 25, 2025 8:59 pm

τουλουμπα έγραψε:
Κυρ Μάιος 25, 2025 8:57 pm

αυτα να τα ανεβασετε εσεις δεν θα κανω και την δικια σας δουλεια :welcome:
δεν φτανει που εμεινα σχεδον μονος απο τους παναθηναικους τωρα θελετε να ποσταρω και ολυμπιακα βιντεακια? :peace:
οκ, εντάξει, συνεννοηθήκαμε

αν θέλαμε θα το είχαμε κάνει αλλά προτιμήσαμε να σεβαστούμε τους λίγους εδώ μέσα ( απ' ότι λέτε και ξαναλέτε ) Παναθηναϊκούς που αξίζουν σεβασμό :welcome: goodpost.gif

1
1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
big_lebowski

junior
Reactions: 189
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Κυρ Μάιος 25, 2025 9:02 pm

Έχει ανέβει βίντεο του δπγ αντιστοίχως στο τοπικ του αγώνα με Φενερ

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6566
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Μάιος 25, 2025 9:04 pm

το βιντεακι που αξιζε να ανεβει παντως ειναι που ο ντιβατς εξηγει στον ρουντι οτι ο ρατζα ειχε ριξει μπουκετο στον δπγ..απο τα πιο αστεια βιντεο που εχω δει..αλλα δεν το βαλα μην γινει κανας πολεμος απο το πουθενα παλι

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 3187
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Μάιος 25, 2025 9:05 pm

kite26 έγραψε:
Κυρ Μάιος 25, 2025 8:07 pm
Τέλος πάντων, για να συνοψίσω. Για να κρατήσω στα καλά της την ψυχική μου υγεία και για να μη γίνομαι "κακός" συνέχεια, παύω να ασχολούμαι σοβαρά με το τμήμα, μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές. Η κατάσταση είναι αποκαρδιωτική, πραγματικά. Συγγνώμη ζητώ, δεν έχω τίποτε με κανέναν, αλλά προχτές δεν κοιμήθηκα από τα νεύρα μου με αυτό που αντίκρισα, για αυτό και ο τόνος μου. Παραμένω στο φόρουμ εννοείται, αλλά αποστασιοποιημένος, μέχρι τη στιγμή που θα μπει η λογική στο δωμάτιο του αλαλούμ.
Ρε χαρταετε26 κατσε καλα ναουμ!

Τι θες? Να την παρω οπως ειναι την ανακοινωση που εβγαλες και να την στειλω στα αδερφια να χασουν και αυτοι τον υπνο τους?

:P
πλακα κανω, αλλα το παραδραματοποιεις ρε αδερφε. :mrgreen:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 796

Κυρ Μάιος 25, 2025 9:06 pm

karamelitsa έγραψε:
Κυρ Μάιος 25, 2025 8:51 pm
kein έγραψε:
Κυρ Μάιος 25, 2025 8:42 pm

Έχουμε κάνει πραξικόπημα οι 5-6 πράσινοι που έχουμε απομείνει στο φόρουμ και έχουμε εφαρμόσει πράσινη χούντα :mrgreen:

@karamelitsa : Νομίζω είναι αυτονόητο ότι κανένας μας εδώ μέσα δεν ενστερνίζεται καμία χουλιγκανική συμπεριφορά από τον ΔΠΓ ή όποιον άλλον ανεξαρτήτου χρώματος ομάδας. Ούτε βέβαια και τις χριστοπαναγίες του Μπαρτζώκα ή το κρυφτό-κυνηγητό στο πάρκιν του Σεφ. Όποιος δεν το θεωρεί αυτονόητο δεν ξέρω γιατί να ασχοληθεί με το φόρουμ, υπάρχουν πιο κατάλληλες πλατφόρμες επικοινωνίας. Εδώ προσπαθούμε να κρατήσουμε ένα μπασκετικό χαρακτήρα απαλλαγμένο από καφρίλα. Αν νομίζεις ότι κάτι δεν σου αρέσει, ή δεν ταιριάζει στο φόρουμ, μπορείς να κάνεις μια αναφορά ή να κάνεις παράπονα στους Admin, να μην λένε ότι μόνο εμείς οι παναθηναϊκοί τους ζαλίζουμε τα ούμπαλα :mrgreen:

:peace: :dribble:
Mαζί σου είμαι, άλλα θα στο πω αλλιώς έχεις δει κανέναν Ολυμπιακό να ανεβάζει βίντεο με αντιδράσεις του Γιαννακόπουλου, Αταμάν κλπ? Με τον Μπαρτζώκα και να αγριοκοιτάξει κάποιον, αναπαράγεται παντού και εδώ μέσα φυσικά με την πρώτη ευκαιρία...
Ειλικρινά θα σου απαντήσω κι εγώ, δεν το έχω προσέξει, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δεν έχει γίνει ή απλώς δεν το είδα. Νομίζω αν παρακολουθείς το φόρουμ, θα ξέρεις ότι είμαι από τους πιο κάθετους στο θέμα συμπεριφοράς, αλητείας, εξύβρισης, μπουλιν και οποιαδήποτε άλλη συμπεριφορά Ορκ. Στο στοχαστρό μου έχει μπει δεκάδες φορές ο ΔΠΓ και ελάχιστες ο Μπαρτζώκας, το θεωρώ αυτονόητο ότι οποίος εδώ μέσα τον ενδιαφέρει το άθλημα, κάτι τέτοια άθλια τα καταδικάζει. Απλά θεωρώ ότι σε ένα φόρουμ που η πλειοψηφία είναι φίλοι του ολυμπιακού και όλοι από την διαχείριση και το μοντερεσιον είναι επίσης ολυμπιακοί, ε το να ρωτάς αν υπάρχει εξήγηση για αυτό είναι κάπως άτοπο. δηλαδή να κάνουν πλάτη σε εμάς τους πράσινους. Και πάλι απάντησα με διάθεση αστεϊσμού με emoticon και απο κάτω αναφέρθηκα προσωπικά σε εσένα αναλυτικά για να μην σχηματίσεις την εντύπωση ότι υπάρχει διάθεση ειρωνείας.

1
1 Εικόνα
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
big_lebowski

junior

shaq7 έγραψε:
το βιντεακι που αξιζε να ανεβει παντως ειναι που ο ντιβατς εξηγει στον ρουντι οτι ο ρατζα ειχε ριξει μπουκετο στον δπγ..απο τα πιο αστεια βιντεο που εχω δει..αλλα δεν το βαλα μην γινει κανας πολεμος απο το πουθενα παλι
Έχει ανέβει αυτό το βίντεο στο τοπικ του ημιτελικου

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Κυρ Μάιος 25, 2025 9:09 pm

big_lebowski έγραψε:
Κυρ Μάιος 25, 2025 9:02 pm
Έχει ανέβει βίντεο του δπγ αντιστοίχως στο τοπικ του αγώνα με Φενερ
αρα κανουν καλα την δουλεια τους οι ολυμπιακοι μην τα θελουν και ολα ετοιμα :mrgreen:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Κυρ Μάιος 25, 2025 9:10 pm

big_lebowski έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Έχει ανέβει αυτό το βίντεο στο τοπικ του ημιτελικου
ολυμπιακος το ποσταρε?

0
big_lebowski

junior

Κυρ Μάιος 25, 2025 9:11 pm

Δε ξέρω τι είναι ο καθένας ρεσυ
Προτελευταία σελίδα ειναι

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1143
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Μάιος 25, 2025 9:18 pm

reignman έγραψε:
Κυρ Μάιος 25, 2025 9:05 pm
kite26 έγραψε:
Κυρ Μάιος 25, 2025 8:07 pm
Τέλος πάντων, για να συνοψίσω. Για να κρατήσω στα καλά της την ψυχική μου υγεία και για να μη γίνομαι "κακός" συνέχεια, παύω να ασχολούμαι σοβαρά με το τμήμα, μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές. Η κατάσταση είναι αποκαρδιωτική, πραγματικά. Συγγνώμη ζητώ, δεν έχω τίποτε με κανέναν, αλλά προχτές δεν κοιμήθηκα από τα νεύρα μου με αυτό που αντίκρισα, για αυτό και ο τόνος μου. Παραμένω στο φόρουμ εννοείται, αλλά αποστασιοποιημένος, μέχρι τη στιγμή που θα μπει η λογική στο δωμάτιο του αλαλούμ.
Ρε χαρταετε26 κατσε καλα ναουμ!

Τι θες? Να την παρω οπως ειναι την ανακοινωση που εβγαλες και να την στειλω στα αδερφια να χασουν και αυτοι τον υπνο τους?

:P
πλακα κανω, αλλα το παραδραματοποιεις ρε αδερφε. :mrgreen:
Σε αγαπώ, όχι καλά είμαι (τώρα). Θέλω να μας δω στην κορυφή της Ευρώπης και να βλέπω το τμήμα ακμαίο! Θα το δοκιμάσω το NCAA πάντως, γιατί όχι. Και μπόουλινγκ, αρκεί να μη βλέπω άλλο την ομάδα έτσι...

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Κυρ Μάιος 25, 2025 9:23 pm

big_lebowski έγραψε:
Κυρ Μάιος 25, 2025 9:11 pm
Δε ξέρω τι είναι ο καθένας ρεσυ
Προτελευταία σελίδα ειναι
κλασσικα εικονογραφημενα

ανεβηκαν τα βιντεακια κανεις δεν ασχοληθηκε κανεις δεν παρεξηγηθηκε αλλα τωρα που καποιους τους ενοχλησε το βιντεο με τον μπαρτζωκα θα κανουν φασαρια ωστε να μας απογορευτει να βαζουμε και βιντεακια με την ακρως χουλιγκανιστικη πραξη ενας προπονητης να εχει μπιφ με οπαδο

οπως εκαναν οταν πειραχτηκαν που σχολασαν οι παναθηναικοι μια διαιτησια με μια τουρκικη ομαδα και μας εκοψαν την συζητηση

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague”