Είναι σημαντικό να έχει κάποιος το θάρρος της γνώμης του αντί να κρύβεται πίσω από το "εγώ απλά ερωτήσεις κάνω" λες και είναι ο Ben Shapiro.Coach Periklis έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 25, 2025 8:48 pmτο αντίθετο γιατί συνέβη δεν θα το εξηγήσουμε εμείς , ΝικόλαΑστέρι ( που είσαι πολύ κομπλέ άτομο )
Μικρός Τελικός Final 4 - Abu Dhabi
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri
- Reactions: 2977
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0

- kein
- Reactions: 796
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω ότι στο ολόκληρο μήνυμα μου που παραθέτεις ένα κομμάτι του, κάνω σαφές ποια είναι η θέση μου για τον ΔΠΓ και κάθε άλλον που χουλιγκανίζει ή τραμπουκίζει. Η απάντηση στον Νικόλα ήταν σαφώς με διάθεση αστεϊσμού και γιαυτό υπήρχε και το emoticon. Ωστόσο ακριβώς για να μην παρεξηγηθεί κανείς ακριβώς από κάτω (μέσα στο ιδιο ποστ) αναφέρομαι στο μέλος karamelitsa για να μην το εκλάβει ως ειρωνεία στο ποστ που quote-αρει ο Νικόλας. Αν το διαβάσεις προσεκτικά θα δεις ποιες είναι οι προθέσεις μου.Coach Periklis έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 25, 2025 8:48 pmγια αυτό και αναρτήθηκε και το ανωτέρω βίντεο .........
η εξήγηση που ψάχνετε είναι ότι παρόλο που όλο το ιντερνετ έχει αναρτήσει τον ΔΠΓ να μοιράζει μεσαία δάκτυλα στην κερκίδα των ΟΣΦΠ, κανείς δεν ήθελε να μπει σε αυτό το τρυπάκι και να αναρτήσει εδώ μέσα γιατί δεν έχουμε να αποδείξουμε κάτι στα παιδά που είναι ΠΑΟ εδώ μέσα, λες και φταίτε εσείς ή το ενστερνίζεστε
το αντίθετο γιατί συνέβη δεν θα το εξηγήσουμε εμείς , ΝικόλαΑστέρι ( που είσαι πολύ κομπλέ άτομο )
Το "ψάχνετε" καλύτερα θα ήταν να είναι στον ενικό αριθμό, γιατί νομίζω ότι το εξήγησα επαρκώς το μήνυμα μου.
0

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- τουλουμπα
- Reactions: 4409
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
αυτα να τα ανεβασετε εσεις δεν θα κανω και την δικια σας δουλειαCoach Periklis έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 25, 2025 8:08 pmεπειδή είναι πάρα πολύ άδικο αυτό, θα ήθελα να ανεβάσεις κι εκείνο που ο ΔΠΓ μοιράζει κωλοδάκτυλα στον κόσμο του Ολυμπιακού

δεν φτανει που εμεινα σχεδον μονος απο τους παναθηναικους τωρα θελετε να ποσταρω και ολυμπιακα βιντεακια?

0
- Coach Periklis
- Reactions: 2251
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 189
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- reignman
- Reactions: 3187
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ρε χαρταετε26 κατσε καλα ναουμ!kite26 έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 25, 2025 8:07 pmΤέλος πάντων, για να συνοψίσω. Για να κρατήσω στα καλά της την ψυχική μου υγεία και για να μη γίνομαι "κακός" συνέχεια, παύω να ασχολούμαι σοβαρά με το τμήμα, μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές. Η κατάσταση είναι αποκαρδιωτική, πραγματικά. Συγγνώμη ζητώ, δεν έχω τίποτε με κανέναν, αλλά προχτές δεν κοιμήθηκα από τα νεύρα μου με αυτό που αντίκρισα, για αυτό και ο τόνος μου. Παραμένω στο φόρουμ εννοείται, αλλά αποστασιοποιημένος, μέχρι τη στιγμή που θα μπει η λογική στο δωμάτιο του αλαλούμ.
Τι θες? Να την παρω οπως ειναι την ανακοινωση που εβγαλες και να την στειλω στα αδερφια να χασουν και αυτοι τον υπνο τους?

πλακα κανω, αλλα το παραδραματοποιεις ρε αδερφε.

1
1

- kein
- Reactions: 796
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ειλικρινά θα σου απαντήσω κι εγώ, δεν το έχω προσέξει, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δεν έχει γίνει ή απλώς δεν το είδα. Νομίζω αν παρακολουθείς το φόρουμ, θα ξέρεις ότι είμαι από τους πιο κάθετους στο θέμα συμπεριφοράς, αλητείας, εξύβρισης, μπουλιν και οποιαδήποτε άλλη συμπεριφορά Ορκ. Στο στοχαστρό μου έχει μπει δεκάδες φορές ο ΔΠΓ και ελάχιστες ο Μπαρτζώκας, το θεωρώ αυτονόητο ότι οποίος εδώ μέσα τον ενδιαφέρει το άθλημα, κάτι τέτοια άθλια τα καταδικάζει. Απλά θεωρώ ότι σε ένα φόρουμ που η πλειοψηφία είναι φίλοι του ολυμπιακού και όλοι από την διαχείριση και το μοντερεσιον είναι επίσης ολυμπιακοί, ε το να ρωτάς αν υπάρχει εξήγηση για αυτό είναι κάπως άτοπο. δηλαδή να κάνουν πλάτη σε εμάς τους πράσινους. Και πάλι απάντησα με διάθεση αστεϊσμού με emoticon και απο κάτω αναφέρθηκα προσωπικά σε εσένα αναλυτικά για να μην σχηματίσεις την εντύπωση ότι υπάρχει διάθεση ειρωνείας.karamelitsa έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 25, 2025 8:51 pmMαζί σου είμαι, άλλα θα στο πω αλλιώς έχεις δει κανέναν Ολυμπιακό να ανεβάζει βίντεο με αντιδράσεις του Γιαννακόπουλου, Αταμάν κλπ? Με τον Μπαρτζώκα και να αγριοκοιτάξει κάποιον, αναπαράγεται παντού και εδώ μέσα φυσικά με την πρώτη ευκαιρία...kein έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 25, 2025 8:42 pm
Έχουμε κάνει πραξικόπημα οι 5-6 πράσινοι που έχουμε απομείνει στο φόρουμ και έχουμε εφαρμόσει πράσινη χούντα![]()
@karamelitsa : Νομίζω είναι αυτονόητο ότι κανένας μας εδώ μέσα δεν ενστερνίζεται καμία χουλιγκανική συμπεριφορά από τον ΔΠΓ ή όποιον άλλον ανεξαρτήτου χρώματος ομάδας. Ούτε βέβαια και τις χριστοπαναγίες του Μπαρτζώκα ή το κρυφτό-κυνηγητό στο πάρκιν του Σεφ. Όποιος δεν το θεωρεί αυτονόητο δεν ξέρω γιατί να ασχοληθεί με το φόρουμ, υπάρχουν πιο κατάλληλες πλατφόρμες επικοινωνίας. Εδώ προσπαθούμε να κρατήσουμε ένα μπασκετικό χαρακτήρα απαλλαγμένο από καφρίλα. Αν νομίζεις ότι κάτι δεν σου αρέσει, ή δεν ταιριάζει στο φόρουμ, μπορείς να κάνεις μια αναφορά ή να κάνεις παράπονα στους Admin, να μην λένε ότι μόνο εμείς οι παναθηναϊκοί τους ζαλίζουμε τα ούμπαλα![]()
![]()
![]()
1
1

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
αρα κανουν καλα την δουλεια τους οι ολυμπιακοι μην τα θελουν και ολα ετοιμαbig_lebowski έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 25, 2025 9:02 pmΈχει ανέβει βίντεο του δπγ αντιστοίχως στο τοπικ του αγώνα με Φενερ

1
1

- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
ολυμπιακος το ποσταρε?big_lebowski έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 25, 2025 9:06 pmΈχει ανέβει αυτό το βίντεο στο τοπικ του ημιτελικου
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- kite26
- Reactions: 1143
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Σε αγαπώ, όχι καλά είμαι (τώρα). Θέλω να μας δω στην κορυφή της Ευρώπης και να βλέπω το τμήμα ακμαίο! Θα το δοκιμάσω το NCAA πάντως, γιατί όχι. Και μπόουλινγκ, αρκεί να μη βλέπω άλλο την ομάδα έτσι...reignman έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 25, 2025 9:05 pmΡε χαρταετε26 κατσε καλα ναουμ!kite26 έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 25, 2025 8:07 pmΤέλος πάντων, για να συνοψίσω. Για να κρατήσω στα καλά της την ψυχική μου υγεία και για να μη γίνομαι "κακός" συνέχεια, παύω να ασχολούμαι σοβαρά με το τμήμα, μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές. Η κατάσταση είναι αποκαρδιωτική, πραγματικά. Συγγνώμη ζητώ, δεν έχω τίποτε με κανέναν, αλλά προχτές δεν κοιμήθηκα από τα νεύρα μου με αυτό που αντίκρισα, για αυτό και ο τόνος μου. Παραμένω στο φόρουμ εννοείται, αλλά αποστασιοποιημένος, μέχρι τη στιγμή που θα μπει η λογική στο δωμάτιο του αλαλούμ.
Τι θες? Να την παρω οπως ειναι την ανακοινωση που εβγαλες και να την στειλω στα αδερφια να χασουν και αυτοι τον υπνο τους?
πλακα κανω, αλλα το παραδραματοποιεις ρε αδερφε.![]()
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
κλασσικα εικονογραφημεναbig_lebowski έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 25, 2025 9:11 pmΔε ξέρω τι είναι ο καθένας ρεσυ
Προτελευταία σελίδα ειναι
ανεβηκαν τα βιντεακια κανεις δεν ασχοληθηκε κανεις δεν παρεξηγηθηκε αλλα τωρα που καποιους τους ενοχλησε το βιντεο με τον μπαρτζωκα θα κανουν φασαρια ωστε να μας απογορευτει να βαζουμε και βιντεακια με την ακρως χουλιγκανιστικη πραξη ενας προπονητης να εχει μπιφ με οπαδο
οπως εκαναν οταν πειραχτηκαν που σχολασαν οι παναθηναικοι μια διαιτησια με μια τουρκικη ομαδα και μας εκοψαν την συζητηση
3
2
1