Euroleague 2024-2025 offtopic

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5637
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Απρ 18, 2025 6:45 pm

βαλανε ομως τον μαλεντον που βγηκε 15ος..Που νταξει στην βιλερμπαν και εγω να παω αυξημενα νουμερα θα χω,χωρις να λεω οτι δεν ειναι παιχταρα.

εντωμεταξυ και αυτο με τις θεσεις ειναι λιγο περιεργο οταν για μια νικη θα μπορουσες απο 10ος να εισαι 5ος..η αρμανι ηταν στην μαχη της 8δας μεχρι το τελος..οπως και η μπαγιερν πχ αν αποκλειστει σημερα τερματισε πολυ χαμηλα αλλα ο εντουαρτς μπηκε πρωτη 5δα..ο ερυθρος επισης 10ος οποτε τι αβανταζ εχει σε σχεση με μιροτιτς οταν ο αλλος εχει τοσο καλυτερα νουμερα?

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Απρ 18, 2025 7:09 pm

Πέρα από τη πρώτη 5αδα, όλα τα άλλα βραβεία που έδωσε η γιουρολιγκ μέχρι στιγμής μου φαίνονται άστοχα στη καλύτερη. Γιατί οκ, νομίζω για τους καλύτερους 5 της σεζόν δεν υπάρχει κάποιος που έχει διαφορετική άποψη, αντιθέτως όμως η δεύτερη καλύτερη 5αδα εγείρει ερωτηματικά. Καταρχάς δεν γίνεται να είναι ο Μαλεντον που οκ έκανε σπουδαία χρονιά, αλλά η ομάδα του έμεινε 15η και από την άλλη να λειπει ο Κέβιν Παντερ που έχει ακριβώς τον ίδιο μέσο όρο πόντων με τον Γάλλο (17) με καλυτερα ποσοστά σε δίποντα, τρίποντα, βολές και ενώ έχει κουβαλήσει την ομάδα του έως την 5η θέση! Μιλάμε για πολύ μεγάλο snub. Με τις επιλογές των Ταβαρες και Τζέιμς συμφωνώ, ίσως όμως υπάρχουν καλύτερες επιλογές από τους Φουρνιε και Χουαντσο, δηλαδή γιατί να βάλεις 2 παίχτες από την ίδια ομάδα στις καλύτερες 5αδες και να μην βάλεις έναν από την 6η Εφες (Μπράιαν) ή από τον 10 Ερυθρό (Πετρουσεφ) ή από την 11η Αρμανι (Μιροτιτς).

Από εκεί και πέρα αν και μαρεσε η επιλογή του Χιφι ως rising star, είναι παράδοξο να μην επιλέχθηκε ο συνομήλικος του Μαλεντον που μπήκε όμως στη δεύτερη 5αδα. Καλά... για τον αμυντικό της σεζόν δεν το συζητώ καν. Θα έπρεπε ξεκάθαρα να το πάρει ο Γκραντ που του το έκλεψαν πέρσι, το μόνο επιχείρημα που θα άκουγα θα ήταν πως η περιφερειακή άμυνα του ΠΑΟ ήταν κακή φέτος, αλλά το ίδιο ισχύει και για την άμυνα της Μπαγερν. Να μου λεγες τον Ντιαλο ή τον Ταβαρες να το συζητούσα παραπάνω. Τέλος, για τον προπονητή της χρονιάς, έχουμε κι εδώ μια άστοχη επιλογή. Δεν καταλαβαίνω τι το ιδιαίτερο έκανε ο Σάρας φέτος, η ομάδα του που ήταν από πέρσι φαιναλ 4, την ενίσχυσε και το καλοκαίρι και τερμάτισε 2η, σιγά το πράγμα. Δηλαδή ο περσινός 2ος Αταμαν γιατί δεν το πήρε που βρήκε την ομάδα του στη 17η θέση? Ας το έδιναν τουλάχιστον στον Μπαρτζώκα επειδή βγήκε 1ος, όπως έκαναν πέρσι με τον Ματεο και το έκλεψαν από τον Αταμαν. Στο μεταξύ πολλοί λένε πως ο Σάρας βγήκε 2ος χωρίς σεντερ αλλά αυτό ήταν από επιλογή του, ο Αταμαν βγήκε 3ος (με μια νίκη διαφορά από τον Σάρας που στο μεταξύ τους τον είχε στο 2-0) και το έκανε επίσης χωρίς σεντερ αλλά αυτό δεν ήταν από επιλογή του. Δηλαδή ο Αταμαν χωρίς το βασικό του σεντερ, το περσινό βασικό του 3αρι και με Σλουκα να σέρνεται γιατί το δικαιούται λιγότερο από τον Σαρας? Το βραβείο θα έπρεπε να δοθεί σε έναν εκ των Χερμπερτ ή Σπλιτερ και μάλλον θα επέλεγα τον Χερμπερτ που τη περσινή 15η με το ίδιο ροστερ την έφτασε 9η φέτος (αυτό που απέτυχε πέρσι ο Λασο) και οχι τον Σπλιτερ μόνο και μόνο επειδή βρήκε στρωμένο έδαφος από τον Ισαλο. Για να δούμε τι θα γίνει και με τον MVP...

Oπως είπαν όμως οι Γκραντ & Χουαντσο "we have bigger fish to catch"!!

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Παρ Απρ 18, 2025 7:13 pm

ο μαλεντον δεν γινοταν να μπει αντι του χιφι..εχει περασει το ηλικιακο οριο για κατι μηνες.Ασχετο αλλα ο γκος δεν θα πρεπε να ναι στους υποψηφιους για αμυντικος της χρονιας?

0
JohnnyPao

champion

Παρ Απρ 18, 2025 7:18 pm

Conan1982 έγραψε:
Παρ Απρ 18, 2025 6:18 pm
Christofis έγραψε:
Παρ Απρ 18, 2025 6:06 pm

Για μενα για να ειναι σωστες οι Πενταδες θα επρεπε να ειναι ο Ταβαρες στην πρωτη πενταδα αντι του εντουαρντς για να οντως λειτουργικη πενταδα και ο Πετρουσεφ στη θεση του Μαλεντον που η ομαδα ρου βγηκε 15η
Μα είναι ξεκάθαρο αυτό στους κανονισμούς της ψηφοφορίας, δεν μετράνε με κάποιο τρόπο οι θέσεις που παίζει ο καθένας. Το ερώτημα πρέπει να είναι αν αυτοί οι 10 είναι οι 10 καλύτεροι ή όχι.
Σ' αυτούς που πιθανόν αδικήθηκαν όντως μπορεί να είναι ο Καμπάτσο, ο Πάντερ και ο Πετρούσεφ.
Θα μπορούσε να μην είναι ο Maledom όχι γιατί δεν ήταν όντως πολύ καλός αλλά λόγο της θέσης της Βιλερμπάν στην κατάταξη.
Ο Φουρνιέ αντικειμενικά είχε μεγάλα παιχνίδια που χάρισε νίκες στον Ολυμπιακό αλλά δεν είχε την σταθερότητα στην απόδοση του σε όλη την σεζόν.
Ο Καμπάτσο ίσως ήταν πολυτιμότερος για την Ρεάλ από τον Ταβάρες ο οποίος δεν είχε και αυτός σταθερή απόδοση σε όλη την σεζόν.
Ενώ ο Πάντερ φαίνεται αδικημένος αλλά νομίζω ο Έντουαρντς ήταν πιο καθοριστικός για την Μπάγερνα από τον Πάντερ για την Μπαρτσελόνα.
Εγώ νομιζω πως μόνο ο Παντερ αδικήθηκε, θα έπρεπε να έχει μπει στη θέση του Μαλεντον. Οι υπόλοιποι 9 είναι κομπλέ. Δεν γίνονται να μην μπει κάποιος από τη Μονακο (Τζειμς) ή κάποιος από τη Ρεαλ (Ταβαρες), από την άλλη δεν μπορούσαν να μπουν και δύο παιχτες της Ρεαλ άρα καλώς λείπει ο Καμπατσο. Εγώ θα έβαζα και τον Μπράιαν αντι του Φουρνιε αλλά οκ. Ίσως και έναν εκ των Πετρουσεφ ή Μιροτιτς αντι του Χουαντσο. Αλλά πλην του snub του Παντερ, όλα τα υπόλοιπα τα ακούω λίγο πολύ.

Και η πρώτη 5αδα κομπλέ είναι από θέμα θέσεων, η Φενερ εχει παίξει πολλές φορές άλλωστε με χειζ 5αρι, σκεφτείτε να υπήρχε ένας ακόμη γκαρντ αντι του Βεζενκοφ ας πουμε...

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3921
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Απρ 18, 2025 7:22 pm

JohnnyPao έγραψε:
Παρ Απρ 18, 2025 7:09 pm
Πέρα από τη πρώτη 5αδα, όλα τα άλλα βραβεία που έδωσε η γιουρολιγκ μέχρι στιγμής μου φαίνονται άστοχα στη καλύτερη. Γιατί οκ, νομίζω για τους καλύτερους 5 της σεζόν δεν υπάρχει κάποιος που έχει διαφορετική άποψη, αντιθέτως όμως η δεύτερη καλύτερη 5αδα εγείρει ερωτηματικά. Καταρχάς δεν γίνεται να είναι ο Μαλεντον που οκ έκανε σπουδαία χρονιά, αλλά η ομάδα του έμεινε 15η και από την άλλη να λειπει ο Κέβιν Παντερ που έχει ακριβώς τον ίδιο μέσο όρο πόντων με τον Γάλλο (17) με καλυτερα ποσοστά σε δίποντα, τρίποντα, βολές και ενώ έχει κουβαλήσει την ομάδα του έως την 5η θέση! Μιλάμε για πολύ μεγάλο snub. Με τις επιλογές των Ταβαρες και Τζέιμς συμφωνώ, ίσως όμως υπάρχουν καλύτερες επιλογές από τους Φουρνιε και Χουαντσο, δηλαδή γιατί να βάλεις 2 παίχτες από την ίδια ομάδα στις καλύτερες 5αδες και να μην βάλεις έναν από την 6η Εφες (Μπράιαν) ή από τον 10 Ερυθρό (Πετρουσεφ) ή από την 11η Αρμανι (Μιροτιτς).

Από εκεί και πέρα αν και μαρεσε η επιλογή του Χιφι ως rising star, είναι παράδοξο να μην επιλέχθηκε ο συνομήλικος του Μαλεντον που μπήκε όμως στη δεύτερη 5αδα. Καλά... για τον αμυντικό της σεζόν δεν το συζητώ καν. Θα έπρεπε ξεκάθαρα να το πάρει ο Γκραντ που του το έκλεψαν πέρσι, το μόνο επιχείρημα που θα άκουγα θα ήταν πως η περιφερειακή άμυνα του ΠΑΟ ήταν κακή φέτος, αλλά το ίδιο ισχύει και για την άμυνα της Μπαγερν. Να μου λεγες τον Ντιαλο ή τον Ταβαρες να το συζητούσα παραπάνω. Τέλος, για τον προπονητή της χρονιάς, έχουμε κι εδώ μια άστοχη επιλογή. Δεν καταλαβαίνω τι το ιδιαίτερο έκανε ο Σάρας φέτος, η ομάδα του που ήταν από πέρσι φαιναλ 4, την ενίσχυσε και το καλοκαίρι και τερμάτισε 2η, σιγά το πράγμα. Δηλαδή ο περσινός 2ος Αταμαν γιατί δεν το πήρε που βρήκε την ομάδα του στη 17η θέση? Ας το έδιναν τουλάχιστον στον Μπαρτζώκα επειδή βγήκε 1ος, όπως έκαναν πέρσι με τον Ματεο και το έκλεψαν από τον Αταμαν. Στο μεταξύ πολλοί λένε πως ο Σάρας βγήκε 2ος χωρίς σεντερ αλλά αυτό ήταν από επιλογή του, ο Αταμαν βγήκε 3ος (με μια νίκη διαφορά από τον Σάρας που στο μεταξύ τους τον είχε στο 2-0) και το έκανε επίσης χωρίς σεντερ αλλά αυτό δεν ήταν από επιλογή του. Δηλαδή ο Αταμαν χωρίς το βασικό του σεντερ, το περσινό βασικό του 3αρι και με Σλουκα να σέρνεται γιατί το δικαιούται λιγότερο από τον Σαρας? Το βραβείο θα έπρεπε να δοθεί σε έναν εκ των Χερμπερτ ή Σπλιτερ και μάλλον θα επέλεγα τον Χερμπερτ που τη περσινή 15η με το ίδιο ροστερ την έφτασε 9η φέτος (αυτό που απέτυχε πέρσι ο Λασο) και οχι τον Σπλιτερ μόνο και μόνο επειδή βρήκε στρωμένο έδαφος από τον Ισαλο. Για να δούμε τι θα γίνει και με τον MVP...

Oπως είπαν όμως οι Γκραντ & Χουαντσο "we have bigger fish to catch"!!
του καλυτερου προπονητη επρεπε να ειχε δωσει περυσι στον αταμαν
αφου δεν το εδωσαν περσυ δεν διορθωσαν την αδικια ουτε φετος

κατα την γνωμη μου βεβαια οπως εχω ξαναγραψει το συγκεκριμενο θα πρεπει να το παιρνει οποιος προπονητης σηκωσει ευρωλιγκα διχως ψηφοφορια αφου αυτος ειναι εκ του αποτελεσματος ο καλυτερος
και εδω κανουν δημοσιες σχεσεις
αν θελουν ας σκαρφιτσουν και αλλα βραβεια καλυτερου νεου προπονητη πιο ελπιδοφορου πιο ομορφου πιο καλοστεκουμενου και οτι αλλο θελουν
δεν ειναι γιουροβιζιον η ευρωλιγκα

ο αταμαν πολυ δυσκολο θα παρει αυτο το βραβειο οτι και να κανει

επισης καλυτερου αμυντικου επρεπε να το παρει το γκραντ αλλα οκ θα το ακουγα και για κανα ταβαρες

οπως εγραφα και περυσι αυτα τα βραβεια ειναι απλως για να εχουμε κατι να σχολιαζουμε δεν εχουν την παραμικρη αξια γιατι δεν ειναι αξιοπιστα ετσι και αλλιως
ειναι πιο πολυ γιουροβιζιονικα παρα μπασκετικα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2527
Αγαπημένη θέση: PF
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Απρ 18, 2025 11:58 pm

Από την στιγμή που ψηφίζει ο κόσμος, αλλά και σε δεύτερο βαθμό παίκτες και προπονητές, αυτά τα βραβεία είναι κατά κάποιο τρόπο ανούσια και δημοσιοσχετίστικα. Η πρώτη πεντάδα λίγο πολύ είναι δίκαια, αλλά στην δεύτερη πιστεύω αντί Fournier και Juancho θα έπρεπε να μπουν δύο εκ των Punter, Bryant, Mirotic, LeDay. Ειδικά ο Mirotic έκανε πολύ καλή χρονιά, έστω κι αν η Armani έμεινε εκτός. 3ος στο PIR, 5ος σκόρερ, 5ος ριμπάουντερ.

0
JohnnyPao

champion

Σάβ Απρ 19, 2025 12:09 am

kojito έγραψε:
Από την στιγμή που ψηφίζει ο κόσμος, αλλά και σε δεύτερο βαθμό παίκτες και προπονητές, αυτά τα βραβεία είναι κατά κάποιο τρόπο ανούσια και δημοσιοσχετίστικα. Η πρώτη πεντάδα λίγο πολύ είναι δίκαια, αλλά στην δεύτερη πιστεύω αντί Fournier και Juancho θα έπρεπε να μπουν δύο εκ των Punter, Bryant, Mirotic, LeDay. Ειδικά ο Mirotic έκανε πολύ καλή χρονιά, έστω κι αν η Armani έμεινε εκτός. 3ος στο PIR, 5ος σκόρερ, 5ος ριμπάουντερ.
Ποιοι θα έπρεπε να ψηφίζουν δλδ?

0
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1204
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Απρ 19, 2025 12:17 am

Στα πλέι-οφ πέρασαν
2 ελληνικές
2 ισπανικές
2 τούρκικες
2 γαλλικές

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 868
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Απρ 19, 2025 12:46 am

kojito έγραψε:
Αν ψήφιζε κάποια επιτροπη θα ήταν η επιτομή του δημοσιοσχετίστικου. Οι παίκτες και οι προπονητές εκπροσωπούν μονάχα τον εαυτό τους. Έχει μια βάση αυτό που λες, επειδή για κάποιο λόγο δημοσιοποιουνται οι ψήφοι κάποιων παικτών, αλλά και πάλι το θεωρώ λίγο πιο έγκυρο από τις ψηφοφορίες που γίνονται σε οργανισμούς όπως η ΟΥΕΦΑ, το france football, η φιμπα κπλ.
Αν έπαιζαν ρόλο μονάχα τα στατιστικά, θα μπορούσαν να επιλεγούν αυτομάτως οι τοπ 5αδες και τα βραβεία.

Υ.Γ Ο Χουαντσο έχει κάνει πάρα πολύ καλή σεζόν. Σίγουρα δικαιούται τη διάκριση όσο οι υπόλοιποι που ανέφερες. Προσωπικά δε θα επέλεγα τον Τζέιμς. Είναι σκιά του παλιού του εαυτού και μένει στον αφρό σχεδόν αποκλειστικά λόγω ονόματος. Ούτε στεκει για μένα το επιχειρημα πως έπρεπε σώνει και καλά να βάλουν κάποιον παίκτη της Μονακο. Ούτε η Μπάρτσα έχει κάποιον, ούτε η Εφές.

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2527
Αγαπημένη θέση: PF

Σάβ Απρ 19, 2025 3:19 pm

JohnnyPao έγραψε:
Σάβ Απρ 19, 2025 12:09 am
kojito έγραψε:
Ποιοι θα έπρεπε να ψηφίζουν δλδ?
Θεωρώ πως τέτοια βραβεία δεν θα πρέπει να βγαίνουν βάσει ψηφοφορίας/επιλογής, αλλά ως επί το πλείστον με βάση τα νούμερα που είναι πιο αντικειμενικό κριτήριο.

Ό,τι έγινε και τώρα με το MVP Μαρτίου-Απριλίου. Που πήγε στον Tavares, λαμβάνοντας μάλλον υπόψη κιόλας το γεγονός ότι η Ρεάλ έκανε μόλις μια ήττα στο διάστημα αυτό, αλλά βάσει απόδοσης είναι αδικία που δεν πήγε στον Nunn που είχε 22.8 πόντους, 4 ριμπάουντ, 6.1 ασίστ και 26.1 στην αξιολόγηση.

0
yawn.brigade

junior
Reactions: 325

Δευ Απρ 21, 2025 1:37 pm

βγήκε και ο MVP και αυτός είναι ο Ναν :!:

πανάξια κατά την προσωπική μου άποψη αν και θα το άξιζαν και ο Βεζένκοφ και ο Σορτς.

η κατάταξη μου σε σειρά θα ήταν Ναν, Σορτς και μετά Βεζένκοφ αλλά πολύ οριακά.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Δευ Απρ 21, 2025 1:48 pm

δεν καταλαβαινω πως δεν το πηρε ο βεζε με τα στατς που ειχε αλλα οκ πηγε στον καλυτερο παικτη στην ευρωπη οποτε κομπλε..ισως και καλυτερα ετσι μην ξεκιναγε κανα revenge arc ο αμερικανος μετα :lol:

Γενικα παντως τα βραβεια εχω την εντυπωση οτι τα λουσανε πολυ φετος με πρωτο πρωτο του προπονητη..

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2721
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Απρ 21, 2025 1:56 pm

shaq7 έγραψε:
ισως και καλυτερα ετσι μην ξεκιναγε κανα revenge arc ο αμερικανος μετα :lol:
Εγώ γι'αυτό δεν ήθελα το πάρει Ναν να σου πω την αλήθεια. Ήθελα να το πάρει ο Βέζε, να έχει ένα παραπάνω βάρος και να λυγίσει τελικά ενώ ο Ναν θα ετοιμαζόταν για Super Saiyan evo ώστε να δείξει σε όλους ότι έκαναν λάθος. Μλκια...

0
Εικόνα
yawn.brigade

junior
Reactions: 325

Δευ Απρ 21, 2025 2:02 pm

shaq7 έγραψε:
δεν καταλαβαινω πως δεν το πηρε ο βεζε με τα στατς που ειχε αλλα οκ πηγε στον καλυτερο παικτη στην ευρωπη οποτε κομπλε..ισως και καλυτερα ετσι μην ξεκιναγε κανα revenge arc ο αμερικανος μετα :lol:

Γενικα παντως τα βραβεια εχω την εντυπωση οτι τα λουσανε πολυ φετος με πρωτο πρωτο του προπονητη..
Ο Βεζένκοφ σε στατιστικά ήταν πολύ καλύτερος από τη χρονιά που βγήκε MVP, έκανε και το απίστευτο να έχει διψήφιο αριθμό πόντων και διψήφιο PIR σε όλους τους αγώνες που έπαιξε, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην Ευρωλίγκα.

ΑΛΛΑ

ο Ναν πέραν του ότι βγήκε πρώτος σκόρερ είχε και κάτι που δε φαίνεται στη στατιστική, το wow factor που λέμε στο χωριό μου. είχε σε πολλές στιγμές αυτό το "όλοι σας και μόνος μου" attitude που απλά δε μπορούσε να τον σταματήσει κανείς και που ούτε ο prime Λάρκιν δε το έκανε τόσο εντυπωσιακά.

σίγουρα έπαιξε ρόλο και το εντυπωσιακό τελείωμα της σεζόν του Ναν σε σχέση με το μέτριο του Βεζένκοφ αλλά και να μην είχε συμβεί αυτό νομίζω και πάλι στον Ναν θα το έδινα.

όταν οι υποψήφιοι είναι τόσο κοντά σε στατιστικά, διάρκεια κτλ νομίζω είναι το σωστό στο τέλος να υπερτερεί το θέαμα που είναι και η ουσία του μπάσκετ.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Δευ Απρ 21, 2025 2:34 pm

yawn.brigade έγραψε:
Δευ Απρ 21, 2025 2:02 pm
shaq7 έγραψε:

Ο Βεζένκοφ σε στατιστικά ήταν πολύ καλύτερος από τη χρονιά που βγήκε MVP, έκανε και το απίστευτο να έχει διψήφιο αριθμό πόντων και διψήφιο PIR σε όλους τους αγώνες που έπαιξε, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην Ευρωλίγκα.

ΑΛΛΑ

ο Ναν πέραν του ότι βγήκε πρώτος σκόρερ είχε και κάτι που δε φαίνεται στη στατιστική, το wow factor που λέμε στο χωριό μου. είχε σε πολλές στιγμές αυτό το "όλοι σας και μόνος μου" attitude που απλά δε μπορούσε να τον σταματήσει κανείς και που ούτε ο prime Λάρκιν δε το έκανε τόσο εντυπωσιακά.

σίγουρα έπαιξε ρόλο και το εντυπωσιακό τελείωμα της σεζόν του Ναν σε σχέση με το μέτριο του Βεζένκοφ αλλά και να μην είχε συμβεί αυτό νομίζω και πάλι στον Ναν θα το έδινα.

όταν οι υποψήφιοι είναι τόσο κοντά σε στατιστικά, διάρκεια κτλ νομίζω είναι το σωστό στο τέλος να υπερτερεί το θέαμα που είναι και η ουσία του μπάσκετ.
επρεπε να μετραει ομως το wow factor? αν ηταν ετσι να βαζαν μονο γκαρντ για υποψηφιους..ο βεζε τι αλλο μπορουσε να κανει?και ο νοβινσκι να ταν δεν μπορει να κανει αυτα που κανει ο ναν.

εγω νομιζω επειδη ηταν πολυ κοντα μετρησε το 10-20% που δινει το κοινο..που αν κρινω οτι στην πρωτη 5δα ηταν χουαντσο γκραντ σλουκας κτλ δεν υπαρχει περιπτωση να μην ειναι ο ναν πολυ πανω του βεζε.

Τεσπα δικαιο ειναι του ναν οπως δικαιο θα ταν και των αλλων δυο.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague”