Αφού ο Σπανουλης έχει 1+1 ακόμα.. την Μονακό την ρώτησες ; Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που λέει να τον αφήσουμε να ψηθεί μια χρονιάHeisenberg έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 24, 2025 12:05 pmΟ Σπανούλης πρεπει να ερθει απο τωρα. τι παει να πει όχι ακομα? δηλαδη μπορει να παει την μονακο τελικο και μπορει και να το παρει και για εμας ειναι νωρις?
Ας ερθει αυτο το καλοκαιρι και ας χτισει σε βαθος χρονου μια ομαδα αθλητικη και με το μενταλιτυ που της αρμοζει.
Οι Αφοι εχω εγκυρη πληροφορια θα πανε φετος το μπατζετ στα υψη. Ας ξεκινησουν απο τον Σπανουλη και να τον φερουν απο τωρα.
Προσωπικα η ομαδα πρεπει να γινει τοσο αθλητικη που μονο φουρνιε Σασα και λη θα επρεπε να κρατησει οταν ερθει ο Μπιλ. ουτε καν πητερς. θελει καποιες θυσιες δεν γινεται αλλιως.
Ολοι λετε για πετρουσεφ. τον Σπανουλη τον ρωτησατε? μηπως θελει ενα 4αρι αλλου τυπου εφοσον υπαρχει ηδη ο Σασα? η ακομα και στο 5, μονο ο μιλου Αν μεινει θα παει σε 2 ψηλους μετα που θα πρεπει να ειναι εκρηκτικοι rim.
Semi Final F4: Olympiacos vs Monaco
Συντονιστής: Captains
- shaq7
- Reactions: 6546
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
0
-
- Reactions: 1227
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 1056
- Προειδοποιήσεις:
1
η ομαδα πληρωνει τα πολλα συμβολαια και την βιασυνη της ανανεωσης του φαλ για τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα με τοσο πολλα λεφτα.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 24, 2025 10:53 amΗ ομάδα θέλει γκαρντ τύπου Σορτς που σκοράρει και δημιουργεί και έναν ψηλό ΜΑΠΑΡΑ για βασικό! Κρατάς και Μιλουτίνοφ..
0
- shaq7
- Reactions: 6546
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Πώς να το σπάσει δηλαδή το συμβόλαιο αν δεν έχει ρήτρα; Πρέπει να του κάνει χάρη και με τζειμς πχ είδαμε τι έγινε..
Υπάρχει ένα μικρό παράθυρο να χει καμία ρήτρα για οικογενειακούς λόγους ή απλά να πατήσει πάνω εκεί και να γίνει η δουλειά.. τι θα του πουν δεν μας νοιάζει που δεν βλέπεις τα παιδιά σου ; Τώρα αν τους πει θέλω να πάω στην ομάδα της καρδιάς μου δεν θα το πάρουν καλά ..
Υπάρχει ένα μικρό παράθυρο να χει καμία ρήτρα για οικογενειακούς λόγους ή απλά να πατήσει πάνω εκεί και να γίνει η δουλειά.. τι θα του πουν δεν μας νοιάζει που δεν βλέπεις τα παιδιά σου ; Τώρα αν τους πει θέλω να πάω στην ομάδα της καρδιάς μου δεν θα το πάρουν καλά ..
1
1

-
- Reactions: 266
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω έχει 2+1. Αν όντως ήταν 1+1 το πάλευες να τον φέρεις και από φέτος. Γενικά πάντως, τα συμβόλαια προφανώς έχουν λόγο που υπάρχουν, δεν είναι κουρελόχαρτα.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 24, 2025 12:38 pmΑφού ο Σπανουλης έχει 1+1 ακόμα.. την Μονακό την ρώτησες ; Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που λέει να τον αφήσουμε να ψηθεί μια χρονιάHeisenberg έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 24, 2025 12:05 pmΟ Σπανούλης πρεπει να ερθει απο τωρα. τι παει να πει όχι ακομα? δηλαδη μπορει να παει την μονακο τελικο και μπορει και να το παρει και για εμας ειναι νωρις?
Ας ερθει αυτο το καλοκαιρι και ας χτισει σε βαθος χρονου μια ομαδα αθλητικη και με το μενταλιτυ που της αρμοζει.
Οι Αφοι εχω εγκυρη πληροφορια θα πανε φετος το μπατζετ στα υψη. Ας ξεκινησουν απο τον Σπανουλη και να τον φερουν απο τωρα.
Προσωπικα η ομαδα πρεπει να γινει τοσο αθλητικη που μονο φουρνιε Σασα και λη θα επρεπε να κρατησει οταν ερθει ο Μπιλ. ουτε καν πητερς. θελει καποιες θυσιες δεν γινεται αλλιως.
Ολοι λετε για πετρουσεφ. τον Σπανουλη τον ρωτησατε? μηπως θελει ενα 4αρι αλλου τυπου εφοσον υπαρχει ηδη ο Σασα? η ακομα και στο 5, μονο ο μιλου Αν μεινει θα παει σε 2 ψηλους μετα που θα πρεπει να ειναι εκρηκτικοι rim.
0
- montechristo
- Reactions: 1871
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Λίγη τσίπα, ρε μάγκες...
Βλέπω πολλά να γράφονται παραπάνω για τον Μπαρτζώκα. Ότι "απέτυχε", ότι "πρέπει να φύγει", ότι "δεν το 'χει πια"... Και παράλληλα μιά απέραντη ειρωνεία και απαξίωση (από ορισμένους). Ο καθένας δικαίωμά του να έχει άποψη. Έχω κι εγώ τη δική μου, που την έγραψα παραπάνω: ότι η ομάδα φέτος απέτυχε, ότι ο κύκλος έκλεισε και ότι πρέπει να γίνουν ΣΟΒΑΡΕΣ κινήσεις για τη συνέχεια.
Αλλά πάμε λίγο να δούμε και τη μεγάλη εικόνα. Και, κυρίως, να τη δούμε με λίγο σεβασμό.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν είναι κανένας περαστικός από τον Ολυμπιακό. Είναι ο πρώτος Έλληνας προπονητής που πήρε Ευρωλίγκα. Είναι ο άνθρωπος που πήρε έναν Ολυμπιακό σε αποσύνθεση, από την απόλυτη μιζέρια και τον ξαναέκανε ομάδα, και τον έφτασε στην κορυφή. Που μας έφερε ξανά σε Final Four. Που μας έκανε να βλέπουμε μπάσκετ με περηφάνια. Που μας έδωσε πρόπερσι μια σεζόν-όνειρο και μας έφτασε μια ανάσα από την κορυφή της Ευρώπης παίζοντας υποδειγματικό μπάσκετ. Μην τα ξεχνάμε αυτά ούτε να τα απαξιώνουμε ούτε να τα ειρωνευόμαστε. Γιατί πριν έρθει ξανά, θυμάστε πού ήμασταν; Θυμάστε τι βλέπαμε; Ποιοι έπαιζαν και τι μπάσκετ παίζαμε; Μην τα σβήνουμε όλα με μια κακή σεζόν ή μια άτυχη στιγμή. Δεν είναι έτσι το σωστό.
Κριτική ναι –αλλά όχι αχαριστία. Όχι με ύφος που δεν σέβεται την προσφορά ενός ανθρώπου που έχει δώσει και ψυχή και χρόνο και ιδρώτα για να σηκωθεί αυτός ο σύλλογος ξανά.
Λίγο μυαλό, λίγη ψυχραιμία. Και πάνω απ' όλα: λίγη τσίπα.
Βλέπω πολλά να γράφονται παραπάνω για τον Μπαρτζώκα. Ότι "απέτυχε", ότι "πρέπει να φύγει", ότι "δεν το 'χει πια"... Και παράλληλα μιά απέραντη ειρωνεία και απαξίωση (από ορισμένους). Ο καθένας δικαίωμά του να έχει άποψη. Έχω κι εγώ τη δική μου, που την έγραψα παραπάνω: ότι η ομάδα φέτος απέτυχε, ότι ο κύκλος έκλεισε και ότι πρέπει να γίνουν ΣΟΒΑΡΕΣ κινήσεις για τη συνέχεια.
Αλλά πάμε λίγο να δούμε και τη μεγάλη εικόνα. Και, κυρίως, να τη δούμε με λίγο σεβασμό.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν είναι κανένας περαστικός από τον Ολυμπιακό. Είναι ο πρώτος Έλληνας προπονητής που πήρε Ευρωλίγκα. Είναι ο άνθρωπος που πήρε έναν Ολυμπιακό σε αποσύνθεση, από την απόλυτη μιζέρια και τον ξαναέκανε ομάδα, και τον έφτασε στην κορυφή. Που μας έφερε ξανά σε Final Four. Που μας έκανε να βλέπουμε μπάσκετ με περηφάνια. Που μας έδωσε πρόπερσι μια σεζόν-όνειρο και μας έφτασε μια ανάσα από την κορυφή της Ευρώπης παίζοντας υποδειγματικό μπάσκετ. Μην τα ξεχνάμε αυτά ούτε να τα απαξιώνουμε ούτε να τα ειρωνευόμαστε. Γιατί πριν έρθει ξανά, θυμάστε πού ήμασταν; Θυμάστε τι βλέπαμε; Ποιοι έπαιζαν και τι μπάσκετ παίζαμε; Μην τα σβήνουμε όλα με μια κακή σεζόν ή μια άτυχη στιγμή. Δεν είναι έτσι το σωστό.
Κριτική ναι –αλλά όχι αχαριστία. Όχι με ύφος που δεν σέβεται την προσφορά ενός ανθρώπου που έχει δώσει και ψυχή και χρόνο και ιδρώτα για να σηκωθεί αυτός ο σύλλογος ξανά.
Λίγο μυαλό, λίγη ψυχραιμία. Και πάνω απ' όλα: λίγη τσίπα.
3
2
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
1,5 + 1 ειναι το συμβολαιο του Σπανουλη. δηλαδη το μισο που εκανε τωρα συν του χρονου και μετα εχει οψιον ανανεωσης για εναν ακομα χρονο.
τωρα για ρητρες και για ορους ειδικους δεν ξερουμε.
Ακομα και αν θα κατσει για αλλον ενα χρονο και κανονισει να ερθει μετα σε εμας τι κανουμε?
παιρνουμε προπονητη για 1 χρονο?ποιος θα ερθει? Μπερδεμενα τα πραγματα.
τωρα για ρητρες και για ορους ειδικους δεν ξερουμε.
Ακομα και αν θα κατσει για αλλον ενα χρονο και κανονισει να ερθει μετα σε εμας τι κανουμε?
παιρνουμε προπονητη για 1 χρονο?ποιος θα ερθει? Μπερδεμενα τα πραγματα.
0
-
- Reactions: 1056
- Προειδοποιήσεις:
1
Heisenberg έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 24, 2025 12:41 pmΑν τουν που οι αφοι παρε 3 σε θελουμε απο τωρα δεν θα μπορει λες να σπασει το συμβολαιο του?
ειδικα αν τους παρει την κουπα αυριο.
[
To span τον ρωτησε κανεις αν εχει διαθεση να ερθει και να λουστει ,τοξικοτητα γκρινια και πνιξιμο απο την πρωτη στραβη που προσφερει απλοχερα ο παγκος του ολυμπιακου αυτη την περιοδο?
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 24, 2025 1:03 pmHeisenberg έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 24, 2025 12:41 pmΑν τουν που οι αφοι παρε 3 σε θελουμε απο τωρα δεν θα μπορει λες να σπασει το συμβολαιο του?
ειδικα αν τους παρει την κουπα αυριο.
[
To span τον ρωτησε κανεις αν εχει διαθεση να ερθει και να λουστει ,τοξικοτητα γκρινια και πνιξιμο απο την πρωτη στραβη που προσφερει απλοχερα ο παγκος του ολυμπιακου αυτη την περιοδο?
Καμια σχεση. Ο σπαν θα εχει χρονο να φτιαξει την ομαδα οπως την θελει.ειναι απο ολους αποδεκτος. δηλαδη αν ερθει του χρονου η γκρινια και η πιεση θα εχει φυγει απο την ομαδα?
αυτος ειναι ικανος να αλλαξει το κλιμα ετσι οπως ειναι τα πραγματα τωρα.
Αρκει να του κανουν τα χατηρια οι Αφοι.
0
Καλησπέρα.
Αν και συμφωνώ με την κριτική για coach B βλέπω ότι υπάρχει μια πιο απλή προσέγγιση για τους παίχτες και ειδικά τον Σάσα. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί ένα ολόκληρο ημίχρονο απέφευγε να πάρει προσπάθειες, ειδικά από το 3ποντο ; Οι μεγάλοι παίκτες δεν κρύβονται και συνεχίζουν ακόμα και αν δεν μπουν τα πρώτα σουτ. Στο 2ο ημίχρονο πήρε ελάχιστες προσπάθειες και έπαιζε φοβισμένα, πολύ απλά την μπαγκέτα στον Φουρνιε ο οποίος στο τέλος κουράστηκε. Νομίζω ότι πληρώνεται αρκετά χρήματα για να είναι closer σε αυτο το επίπεδο.
Αν και συμφωνώ με την κριτική για coach B βλέπω ότι υπάρχει μια πιο απλή προσέγγιση για τους παίχτες και ειδικά τον Σάσα. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί ένα ολόκληρο ημίχρονο απέφευγε να πάρει προσπάθειες, ειδικά από το 3ποντο ; Οι μεγάλοι παίκτες δεν κρύβονται και συνεχίζουν ακόμα και αν δεν μπουν τα πρώτα σουτ. Στο 2ο ημίχρονο πήρε ελάχιστες προσπάθειες και έπαιζε φοβισμένα, πολύ απλά την μπαγκέτα στον Φουρνιε ο οποίος στο τέλος κουράστηκε. Νομίζω ότι πληρώνεται αρκετά χρήματα για να είναι closer σε αυτο το επίπεδο.
0
-
- Reactions: 1500
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Γενικά ένα αρκετά ισορροπημένο ζευγάρι ομάδων. Δίνουν έμφαση στην άμυνα. Πάντα είναι οργανωμένοι και δεν δίνουν εύκολα καλάθια. Για την Μονακό αν τύχει ο Τζέιμς να είναι στη μέρα του και να τα στάζει πιστεύω θα έχουν έναν λόγο παραπάνω να κερδίσουν. Ο Τάις επίσης δεν ήταν καλός γενικά. Ναι η Φενέρ δεν έχει ψηλό τύπου Λεσόρτ να τον εκθέσει αλλά δεν προσφέρει όσα μπορεί μέχρι τώρα ο Γερμανός. Είναι και αυτός παίχτης κλειδί. Αν βάλει τα τριποντάκια του και παίξει καλή άμυνα δίνει άλλον αέρα. Για Φενέρ κλειδί είναι και η απόδοση του Μπολντγουιν που δεν ήταν καλός με ΠΑΟ. Πραγματικά πιστεύω ότι χθες τους έσωσε ο Έρικ Μακόλουμ.. Η Μονακό είχε πιο εύκολο βράδυ εναντίον μας. Πιστεύω ότι ζορίστηκε η Φενέρ πολύ ψυχολογικά με ΠΑΟ και ίσως να τους έχει αδειάσει και λίγο.. Για να δούμε.
0