Euroleague Playoffs Olympiacos BC (1) vs (8) Real Madrid

Συντονιστής: Captains

JohnnyPao

champion
Reactions: 2527
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Απρ 24, 2025 2:08 am

shaq7 έγραψε:
Πέμ Απρ 24, 2025 1:55 am

ειναι στα αγγλικα ισως βαλουν υποτιτλους αργοτερα..η περιληψη ειναι,νιωθει ετοιμος και ψυχολογικα και σωματικα,ποτε δεν ηταν τοσο σοβαρη κατασταση η σκεψεις για χειρουργειο οπως λεγαν τα μιντια ..τοσο καιρο δεν καθοταν,δουλευε το σουτ του και τις κινησεις του.. Οποτε φτου φτου στο φ4 και τους τελικους θα τον εχουμε σε φουλ φορμα.
Ήταν που θα έπαιρνε τον ρόλο του Μιτρου Λογκ του χρόνου. Χοχο!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2304
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Απρ 24, 2025 2:13 am

Πολύ άνετη νίκη στα όρια του να απορείς αν σε γελούν τα μάτια σου

Δεν θεωρώ ότι κάναμε κάποιο εντυπωσιακό ματς , αλλά ήταν όλοι αρκετά συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι

Ο Ολυμπιακός μας είχε κερδίσει όχι απλά από την πρώτη περίοδο, αλλά απο το πρώτο πεντάλεπτο, ακόμα απορώ με την εμφάνιση της Ρεάλ . Τους περνούσαμε σα σταματημένους , σχεδόν όλα τα drive προς τη ρακέτα περνούσαν αέρα πατέρα κατευθείαν στο καλάθι ακοπα...Καμία προσπάθεια και δεν είναι ότι δεν τους βγήκε και το παράτησαν , δεν προσπάθησαν ούτε στο πρώτο πεντάλεπτο

4
4 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1215
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Πέμ Απρ 24, 2025 2:18 am

Coach Periklis έγραψε:
Πέμ Απρ 24, 2025 2:13 am
Πολύ άνετη νίκη στα όρια του να απορείς αν σε γελούν τα μάτια σου

Δεν θεωρώ ότι κάναμε κάποιο εντυπωσιακό ματς , αλλά ήταν όλοι αρκετά συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι

Ο Ολυμπιακός μας είχε κερδίσει όχι απλά από την πρώτη περίοδο, αλλά απο το πρώτο πεντάλεπτο, ακόμα απορώ με την εμφάνιση της Ρεάλ . Τους περνούσαμε σα σταματημένους , σχεδόν όλα τα drive προς τη ρακέτα περνούσαν αέρα πατέρα κατευθείαν στο καλάθι ακοπα...Καμία προσπάθεια και δεν είναι ότι δεν τους βγήκε και το παράτησαν , δεν προσπάθησαν ούτε στο πρώτο πεντάλεπτο
Συμφωνώ φυσικά, αλλά θα ήθελα να δω την ομάδα πώς θα τα πάει απέναντι σε μια ομάδα που θα του ασκήσει μεγάλη πίεση. Γιατί και να θέλει η Ρεάλ, πώς να το κάνει και για πόσο; Πολλή προσοχή όμως ΕΙΔΙΚΑ στο δεύτερο παιχνίδι. Μετά, όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Μπράβο κοουτς, η ομάδα ήταν πολύ καλά προετοιμασμένη τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1145

Πέμ Απρ 24, 2025 9:36 am

το χτεσινο παιχνιδι ηταν απο πολλες αποψεις τοσο -οσο που λεν και στο χωριο μου ... Ενα καταπληκτικο πρωτο δεκαλεπτο που η ρεαλ εμοιαζε αψυχο σωμα εκτεθειμενο στις ορεξεις μας , ενα "γηινο " δευτερο δεκαλεπτο που δειξαμε οτι και συντηρητικα την εχουμε κι ενα δευτερο ημιχρονο που μας εδειξε οτι αν χαλαρωσουμε θα τιμωρηθουμε (τοσο οσο λοιπον για να κοψουμε τον αερα της ρεαλ απο τη μια αλλα και να μην παρουν τα δικα μας μυαλα αερα )... χαιρομαι για την εμφανιση και την κατασταση πολλων παικτων μας και ακομα περισσοτερο χαιρομαι για την τρομακτικη αμυνα που δειξαμε οτι μπορουμε να παιξουμε χερια παντου ντιφλεξιον μεχρι να σβησει ο ηλιος κι εγινε αυτο που πολλοι κοουτς λενε και μας φαινεται κλισε ,οτι ολα ξεκινανε απο την αμυνα. αυτο που με ανησυχησε ειναι οι πολλες βεβιασμενες προσπαθειες για τριποντο τοσο απο φουρνιε οσο και απο μακ κισικ οταν δεν χρειαζοτανκαι πιστεψτε με το ιδιο θα εγραφα κι αν εμπαιναν τα αψυχολογητα . ευτυχως τα (λιγα ) τριποντα που πετυχαμε ηρθαν στις καταλληλες στιγμες κι ηταν ενα προς ενα "μαχαιριες" .

0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

euroleague

Πέμ Απρ 24, 2025 9:45 am

chainsaw έγραψε:
Πέμ Απρ 24, 2025 12:23 am
Είδα στα πλάνα της Νόβα ότι ο Φαλ είχε μπαταρισμενο το δεξί του αγκώνα. Ελπίζω να μην έχει κατι. Μου φάνηκε σαν να του είχαν βάλει πάγο.
δεν εχει περασει και πολυς καιρος απο τον ταυματισμο το στο μπρατσο οποτε ισως και αν ηταν γι αυτο

0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

euroleague

Πέμ Απρ 24, 2025 9:51 am

JohnnyPao έγραψε:
Τετ Απρ 23, 2025 11:39 pm
Για 3-1 το κόβω με βάση τη σημερινή εικόνα, ωστόσο κανένα από τα επόμενα ματς δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο το σημερινό. Οπότε σίγουρα θέλει προσοχή. Στα επόμενα θα γουσταρα φουλ να δω λιγο Κιναν Έβανς ομως, Μπαρτζώκα βάλτον στη 12αδα έστω και αν τσουλαει το ματς πέτα τον μέσα να δούμε σε τι φάση βρίσκεται. Τι διαφορά έχει από το να δηλώνεις τον Λαρεντζάκη?
φιλε μου καλημερα. οσο κι αν σου φανει παραξενο το ματσ ηταν δυσκολοτερο απο οσο φαινοταν απλα παιξαμε πολυ καλη αμυνα για το μεγαλυτερο χρονικο διαστημα και ουσιαστικα για μια ακομα φορα καταφεραμε να νικησουμε τη ρεαλ σουταροντας πολυ ασχημα στο τριποντο. ο Γιουλ κι ο καμπατσο παρεα με το χεζονια πηγαν αν το γυρισουν με τα τριποντακια τους και τις μπουκες του σουπερ μαριο αλλα ευτυχως μιλησε ο "μουγκος " μεχρι το εβδομο σουτ φουρνιε και φυσικα ο Πητερς που ειναι πιο κρυο αιμα κι απο βρυκολακα. Ελπιζω να μπουμε συγκεντρωμενοι στο δευτερο παιχνιδι που εκει πιστευω οτι θα τα δωσει ολα η Ρεαλ και να τελειωσει η σειρα με θετικο αποτελεσμα για εμας .

0
fotis vlachopoulos

euroleague

Πέμ Απρ 24, 2025 9:54 am

mixalisgate7 έγραψε:
Τετ Απρ 23, 2025 11:22 pm
Εύκολα κάναμε το 1-0. Η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετική, στο δεύτερο δεν ήταν το ίδιο καλή. Η Ρεάλ σαν ξύπνησε μετά από την αποβολή του Ματέο με δεύτερη τεχνική ποινή. Και οι δυο ομάδες τα έσπασαν από το τρίποντο. MVP ο Σάσα, πολύ καλός ο Μίλου παρότι έχασε 2-3 καλάθια ενώ ήταν μόνος του. Θετική η επανεμφάνιση του Ουόκαπ. Ο Φουρνιέ βοήθησε περισσότερο στο πρώτο ημίχρονο. Το αντίθετο έγινε με τον Πίτερς που ήταν πιο ουσιαστικός στο δεύτερο.
ο μιλου μου θυμισε παλιο καλο μιλου . ισως να το παρακανε με καποια σουτ αλλα δεν τα ελεγες και σουτ με ασχημες προυποθεσεις . γενικα μου εδειξε την εικονα οτι την υπολοιπη φροντλαιν της ρεαλ την εχει και με τον ταβαρες τα κουτσοκαταφερνει. Μου φανηκε και λιγο αδυνατισμενος (μαλλον το εριξε στην νηστεια και προσευχη ). Μακαρι να συνεχισει ετσι γιατι ο καλος μιλου ειναι τεραστιο οπλο.

0
fotis vlachopoulos

euroleague

Πέμ Απρ 24, 2025 10:32 am

Slow horses 7 έγραψε:
Σάβ Απρ 19, 2025 12:19 am
SteveNashidis έγραψε:
Παρ Απρ 18, 2025 11:32 pm
Σχόλια για την σειρά εδώ.

Εικόνα
Αν πούμε Αίμα και Άμμος……αρκεί? :shot:
ιδανικα θα τους παει αιμα και θα φανε την αμμο μας...(ευχομαι)

0
fotis vlachopoulos

euroleague

Πέμ Απρ 24, 2025 10:39 am

montechristo έγραψε:
Τετ Απρ 23, 2025 11:29 pm
Έπεσε πολύ ξύλο και τα πήγαμε καλά και σε αυτό.
Η ομάδα έδειξε έτοιμη και με όλους σε θέση μάχης.

ΥΓ: Αυτόν τον Μούσα που ξεκαρδίζεται σε κάθε σφύριγμα σε βάρος της Ρεάλ και που κάνει σαν απατημένη γκόμενα σε κάθε φάση που δεν του κάθεται, δεν τον θέλω ούτε για αστείο στον Ολυμπιακό.
Ελπίζω τα αισθήματα να είναι αμοιβαία και να μη τον φορτωθούμε.
κοιτα φιλε μου , με οποιον δασκαλο καθισεις τετοια γραμματα θα μαθεις ... ο Μουσα ειχε διπλα του τους μαιτρ της γκρινιας και του θεατρινισμου οποτε μπολιαστηκε. Αν γινει καμια κινηση προς τα εμας θα αλλαξουν οι καταστασεις πιστευω . παντως δεν τον ξεπερνας κι ευκολα αν σου δωθει η ευκαιρια (σαλαρι καπ επιτρεποντος)

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6880
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Απρ 24, 2025 10:51 am

αυτος ο μιλου λιγο work ethic να ειχε και δεν τον επιανε κανεις..η σωματικη του κατασταση δεν ειναι αθλητη,διατροφη και γυμναστηριο αγνωστες λεξεις..
γυρνουσε μετα το ματς με χρυσο σταυρο πανω στο δασυτριχο του στηθος..στανταρ μετα επινε ουισκι και καπνιζε πουρο..πιο μπαλκαν πεθαινεις :D

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague
Reactions: 428

Πέμ Απρ 24, 2025 11:05 am

Πάντως χιλιες φορές αυτη τη Ρεαλ παρα τη Παρί και η χθεσινή της εικόνα δειχνει ξεκάθαρα πως η Παρι αξια τη κερδισε στη Μαδρίτη.

Γενικα δείχνει για ομάδα ξενερωμενη που χρειάζεται restart του χρόνου. Μούσα παει λογικα Ντουμπάι, Γιουλ ποσο θα παίξει ακόμα, Ταβαρες λογω κορμιου, ηλικιας πέφτει αισθητά η απόδοση του, Χεζονια δε τα πάει καλα με Ματέο.

Δε βλέπω πως μπορουν να πάρουν καποιο παιχνίδι οι Ισπανοί, αν γλιτώσουν τη σκούπα θα ναι επιτυχία.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikosvip την Πέμ Απρ 24, 2025 11:14 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Jeight

senior
Reactions: 285
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Πέμ Απρ 24, 2025 11:10 am

fotis vlachopoulos έγραψε:
Πέμ Απρ 24, 2025 10:39 am
montechristo έγραψε:
Τετ Απρ 23, 2025 11:29 pm
Έπεσε πολύ ξύλο και τα πήγαμε καλά και σε αυτό.
Η ομάδα έδειξε έτοιμη και με όλους σε θέση μάχης.

ΥΓ: Αυτόν τον Μούσα που ξεκαρδίζεται σε κάθε σφύριγμα σε βάρος της Ρεάλ και που κάνει σαν απατημένη γκόμενα σε κάθε φάση που δεν του κάθεται, δεν τον θέλω ούτε για αστείο στον Ολυμπιακό.
Ελπίζω τα αισθήματα να είναι αμοιβαία και να μη τον φορτωθούμε.
κοιτα φιλε μου , με οποιον δασκαλο καθισεις τετοια γραμματα θα μαθεις ... ο Μουσα ειχε διπλα του τους μαιτρ της γκρινιας και του θεατρινισμου οποτε μπολιαστηκε. Αν γινει καμια κινηση προς τα εμας θα αλλαξουν οι καταστασεις πιστευω . παντως δεν τον ξεπερνας κι ευκολα αν σου δωθει η ευκαιρια (σαλαρι καπ επιτρεποντος)
Μια χαρα τον προσπερνας. Δεν χρειαζεται σκορερ ο ολυμπιακος στο 3. 3nd παικτη τυπου ντιαλο θελει. Εγω θα γουσταρα οτζελεγιε αφου η βαλενθια δεν θα ανεβει ευρωλιγκα του χρονου

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6880
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Απρ 24, 2025 11:23 am

ο μουσα δεν ειναι ο φετινος..στην ρεαλ ειναι αρπαγμενοι ολοι φαινεται,μουσα χεζονια δεν μιλαγανε σε ανθρωπο χτες..τα αποδυτηρια τους πρεπει να ειναι μπαρουτι..αν βαλεις οτι επαιρνε τοσα χρονια 900χιλ και πλεον δεν του δωσαν το συμβολαιο που ηθελε τους εγραψε τελειως στα ...παπουτσια του. Εγω ειμαι μεγαλος φαν του αλλα σε μας ετσι οπως ειμαστε δεν θελουμε αλλον μετριο αμυντικο..ο γουορντ ταιριαζει περισσοτερο.

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1114
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Πέμ Απρ 24, 2025 11:27 am

Ανετα εχτές η ομάδα χωρίς καν να ζοριστεί και να παίξει καλά, ήμασταν και αρκετά άστοχοι...αυτή η Ρεάλ δεν τρομάζει, δεν είναι τυχαία η θέση που πήρε στην κανονική περίοδο. Ακόμα και να χάσουμε αύριο, μπορούμε σχετικά εύκολα να κάνουμε ένα και δυο ίσως διπλά στην Μαδρίτη..η σειρά είναι για σκούπα άντε για 3-1...οτιδήποτε άλλο αποτέλεσμα για μένα θα είναι έκπληξη μεγατόνων....τώρα που επέστρεψαν και οι τραυματίες σιγά σιγά είναι σχεδόν αδύνατον να μας κοντράρει σε σειρά αγώνων η Ρεάλ με το κοντό ρόστερ.

Υ.Γ. Προτρέχω μεν άλλα ας ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για F4 που μάλλον θα πέσουμε με την Μονακο του Σπανούλη. Γενικά Ολυμπιακός, Μονακό, Φενέρ και Παναθηναϊκός θα είναι στο F4, ήταν και οι 4 καλύτερες ομάδες της κανονικής διάρκειας, καθόλου τυχαίο ότι δεν έσπασε καμία έδρα στα πρώτα ματς.

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1883
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Πέμ Απρ 24, 2025 12:32 pm

Πολύ βιάζεστε φίλτατοι να ξεγράψετε τη Ρεάλ. Είναι ωραίο που πήραμε το πρώτο ματς και εύκολα, όμως:
Στις 4 τελευταίες σειρές πλέι οφ πήραμε το πρώτο ματς και μάλιστα στις 2 από αυτές με παρέλαση σαν την χθεσινή (Εφές το 17 και Μονακό το 22). Μετά θυμάστε τι έγινε. Είναι απλώς μία νίκη, η Ρεάλ θα τα δώσει όλα την Παρασκευή και με ένα διπλό που παραδοσιακά συμβαίνει σχεδόν σε όλες τις σειρές πλέον αλλάζει τελείως το μομέντουμ και πρέπει αφενώς να κάνεις διπλό στη Μαδρίτη και αφετέρου να πάρεις το 5ο ματς που θα έχει χαρακτήρα τελικού. Προτείνω γενικά χαμηλά τη μπάλα για να μην απογοητευτείτε.
Πείτε μου από όλες τις σειρές των πρόσφατων ετών ποια ξεκίνησε με 2-0? Εγώ μόνο κάτι πεθαμένες Ρεάλ-Μπασκόνια, Μπάρτσα-Μπαγερν, Τσσκα-Χίμκι θυμάμαι. Στη συντριπτική τους πλειοψηφία ξεκινάνε με 1-1 είτε με break στο πρώτο είτε στο δεύτερο ματς.

2
2 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague”